Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hali.
Nem tudja valaki,hogy milyen Routert tud még adni a Yettel?Jelenleg Huawei B535 van és naponta többször eldobja a hálózatot!
-
donjohnson
addikt
-
válasz
Jabby
üzenetére
Ha nincs 4G-elérés, akkor az nem olyan beállítási hiba amit ezzel az APN-beállítás-leküldéssel meg lehet oldani.
Ez inkább a telefon topikjában lenne jó helyen, mert szerintem rosszul állította be a hálózatot. Egyik SIM 4G-s, a másik csak 2G pl.Amúgy a +36209000749 számra kell elküldeni a BEA kifejezést a netbeállítások lekéréséhez.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Anyám vett egy Androidos telefont, a régiből áttéve a SIM-et csak Edge kapcsolata van.
Beállításokban 4G van kiválasztva.
150Km-re van tőlem, a távgyógyítással már kiidegelt, ezért eszembe jutott, hogy valamikor nekem SMS-be küldte el a Yeti elődje a netes beállításokat.
Létezik ez még? Az oldalukon nem találom ezt a lehetőséget. -
bopeti98
őstag
Köszönöm, böngészőből belépve sikerült aktiválni.
-
bopeti98
őstag
Akiknek van OtthonNet, nektek a Yettel appba mutatja a Bárhol Módot? Én múlt hónapban még tudtam ott aktiválni, de most ha bemegyek a Szolgáltatásokon belül a Hordozhatóságba, azt írja hogy nincs aktiválható szolgáltatás ebben a kategóriában.
-
108 GB/nap vs. korlátlan vitát fejezzétek be!
Láthatóan az álláspontok nem közelednek egymáshoz. -
mrobes
tag
Korlátlan a net, csak nem mennyiségben hanem időben.
-
zzola
titán
Hozom a popcorn meg az üccsit....
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem értelek....miért fordítod át a példámat a yettelre? Semmi köze hozzá. Szemléltetés volt, nem több.
De akkor maradjunk a yettelnél: túl lehet lépni a 108 GB-ot mobilon. Igen. Ez által a korlátlan szóhasználat megállja a helyét? Nem. Ennyi. A többit majd a GVH intézi.
-
SztiviVander
addikt
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Csak annyit szerettem volna mondani, hogy nevezzük nevén a dolgokat, tök mindegy miről van szó.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van egy T-s előfizetésem, 20GB-tal (10 belföld + 10 EU). Minden hónapban beleférek, kivéve amikor nyaralni megyek és mobilról nézem a TV csatornákat a magyar IP cím miatt.
Most már tudom, hogy ez nem 20GB-os csomag, hanem "korlátlan" előfizetésem van
. -
SztiviVander
addikt
válasz
yanna
üzenetére
Ahogy vodás korlátlan csomagok 10 meg 5Mbit sebesség limite sem azonos a korlátlannal ugye, aztán mégis úgy van hirdetve az is. Ott se az a reklám fókusza hogy miben nemkorlátlan a korlátlan csomag. A yeti egy dolgot b..tt el (bár szerintem ez tudatos), hogy a reklámba "korlátlan adatforgalom belföldön" -el hirdeti. Ezért majd rosszabb esetben kapnak egy fogyasztók megtévesztése bírságot, kb 1-2 év múlva 15-20M Ft-ot. Simán megéri nekik.
-
yanna
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem két teljesen más értelmű szó nem helyettesíthető egymással. 108 nem azonos a korlátlannal... Csupán ennyi.
-
Landsmann
addikt
Jó lenne már ezt a korlátlan/nem korlátlan témát lezárni, kezd unalmas lenni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Mert 1-2 esettől eltekintve a 99%-nak a napi 108GB bőven a korlátlant fogja jelenteni, hiszen ennek a tizedét sem forgalmazza le.
Esélyesen a 108GB is pont amiatt a pár ember miatt lett bevezetve aki csak azért is töltene éjjel-nappal le vele mert hát 5G és megmutatja, hogy.ő bizony mennyivel tölt le.
Itt is jönnek a példák, hogy ha mind a 4 gépet újra telepíti az bizony több 100GB, de a végén nem marad net megnézni a menetrendet meg hasonlóak.... Biztos lehet ilyen élethelyzetet generálni, de azt ne mondja senki, hogy ez mindennapos, hogy mobilnetről minden nap 4 gépet újra telepít, vagy AAA címeket tölt le meg játszana mobilnetről és ott is minden nap újra letölti vagy újat kezd.
Elhiszem vannak ilyen élethelyzetben lévő emberek, de azoknál a gigabites vezetékes sem elég jó ha nem pörög éjjel nappal a max sebesség.
Telefonba szánt mobilnetről beszélünk, esélyesen van a Yettelnek statisztika arról, hogy mennyi net fogy el ott is akiknek amúgy tényleg korlátlan csomagja lenne.
Remélem akik itt napok óta ezen sírnak tényleg jelentették a GVH-nál már a dolgot
(meg mellé a boltból vett kenyeret is lemérik és ha nincs meg az 1kg megy a reklamálás, stb). -
törölt tag
14:10-nél: mondja hány éves?
Nekem ez ugrott be a yettel féle "korlátlan" szóhasználatról.
Most komolyan? Nem lenne egyszerűbb úgy hirdetni, hogy napi 108GB-ig bármire használhatod. -
RoyalAirForc
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szinte biztos? Akkor viszont nem sok tanácsot fogadnak meg...

-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem kell nekem szólnom.
Szinte biztos, hogy csekkolják a topikot is.
Ha meg nem, akkor majd valaki biztos, jelzi nekik az aggályait a napi 108 GB vs. korlátlan vonatkozásban.
-
pjen
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az mit jelent, hogy havi szinten?
-
Bferibörs
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bocs a korlátlan szó nem azt jelenti,hogy nincsenek korlátok?🤔
Akárhogy csűrjük,csavarjuk ez nem korlátlan.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor szólj már rájuk, légyszi, mert különben itt kitör az adatforradalom!

-
slice14
veterán
válasz
Schnorkel
üzenetére
A Yepp tájékoztatási weboldalon is fel van tüntetve a "Kérdésed van?" szakasznál.
Mi nem számít normál felhasználásnak?
Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomagban biztosított adathasználatra figyelemmel az előfizető napi 108 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál. Amennyiben az előfizető egy naptári napon belül bármikor a 108 GB mennyiséget az adatforgalmazásával eléri, akkor mobil internet a továbbiakban a nap hátralévő részében (24:00 óráig) nem elérhető, aminek feloldása egyéb kiegészítő szolgáltatás megrendelésével vagy egyedi méltányosság alapján sem lehetséges. A korlátozásról legkésőbb azzal egyidejűleg a Yettel SMS-ben értesíti az előfizetőt.
Valamint az is le van írva hogy csak mobilban használható, így a routerben netmegosztásos dolog ki van zárva. Arra ott az Otthon Net.
Az meg ha valaki úgy vesz igénybe szolgáltatást hogy nem olvassa el előtte a tájékoztatást a szolgáltatásról (weboldal / app), az meg is érdemli.
-
BossBoss
őstag
válasz
yanna
üzenetére
Ha már így belejöttem. Lehet tudni, hogy a Yettel TV akar-e, tud-e változtatni a 25p-s sportcsatornákon? Azt már elengedtem, hogy legyen Apple TV-re, nyilván sosem lesz, akkor nem adnák el a saját boxot. Így nálam lassan csere lesz.
Egyébként kár, mert amúgy elég stabil, a sportcsatornákon kívűl nincs is nagy gond a minőséggel. -
BossBoss
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Úgy gondolom én is, hogy azért apróbb, de látható helyre azért oda tehetnék a flyren vagy hirdetésen, hogy 108/nap. Estleg szerződés kötésnél aláírás előtt odaböföghetné az értékesítő.
Persze értem amúgy, olvassa el a szerencsétlen 100+ oldalast ÁFSZ. Biztos így tesz az átlag Jószika...(meg persze mindenki). Aztán mossák kezüket. Csak így nagyon hunyorogva tényleg megtévesztő kicsit.
Na, majd valamelyik nap ráeresztek valami komoly töltést. Elpörgetem 108-ig. Kiváncsi vagyok jön-e a korlát. Van Otthon Net Pro és céges korlátlan is.
-
gabor9991
addikt
-
yanna
addikt
Csak 1 költői kérdés. Egy számegyenesen melyik a korlátlanhoz jobban hasonlító. A 108, vagy a fektetett 8-as. Mindezt úgy kérdezem, hogy a napi 108 nálam gyakorlatilag korlátlanhoz közelít.
-
whiskeys
őstag
Szerintem mobillal a 108 az bőven elég lenne.
-
-
Schnorkel
tag
válasz
unthinking
üzenetére
Kérlek mutasd meg nekem hol írja / mondja / énekli hogy "korlátlan adatmennyiség"?
Olyanokat látok, hogy "netezz korlátlanul" meg "korlátlan sebesség"...adatmennyiség csak az ÁSZF-ben van, hogy 108G a yettel szerint a fair használat, ha ezt túlléped korlátoz(hat).
-
szabonagyur
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
Ha ennyire zavar, nyomd fel őket GVH-nál és kész. Ha meg erre már lusta vagy akkor lépj tovább.
Mindenki keményen leírja, hogy mennyire helytelen, napok óta erről papol, mert meg kell védeni ez ellen az embereket. Lehet tenni ellene, de a legtöbb esetben egy kis fórum szövegelésen kívül más úgysem lesz.
-
unthinking
tag
Értem hogy mobiltelefonra hétköznapi használatra találták ki ezt az internetet. Te ne magyarázd meg nekem hogy értem-e vagy sem.
Nem az a lényeg hogy én vagy akárki mennyit használja. Az a lényeg hogy félrevezetik az embereket. Félretájékoztatják a hamis marketinggel. Nem kell kiszínezni azt ami piszkos.
Egyszerűen változtatni kell a reklámon vagy a GVH-nak kell egy büntetést nyomni az orruk alá és akkor majd nem állítanak valótlanságot. -
Zoolee19
senior tag
válasz
unthinking
üzenetére
Nem értem a problémátokat.
A legtöbben ki sem használjátok a 108 gigás keretet, de van, akinek napi 500 giga sem elég.
Én amikor csak a mobilnetet használtam melóban, akkor sem tudtam túllépni napi X gigát, pedig ment minden, aminek mennie kell. -
tomp
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
Juj látom nagyon megbántott a Yettel...

Ha nem érted mire való a napi 108GB limit használata kb minden tarifánál akkor sajnállak... -
tomp
félisten
válasz
unthinking
üzenetére
"a pereskedő emberekkel majd harcolhat a yettel"
ÁSZF-ben benne van. Innentől kezdve sok sikert az embereknek...
Amúgy a Prime tarifáknál is napi 108GB-ban húzták meg az észszerű határt. Tudom vannak olyan emberek akik naponta letöltik a teljes internetet mert há' korlátlan.Amúgy a korlátlan beszélgetéses tarifa sem korlátlan. Ha folyamatosan 0-24-ben megy a hívás akkor a Yettel átteszi az ügyfelet a mindenkori legolcsóbb számlás tarifába.
-
unthinking
tag
Én sem használok havi 150 GB-nál több adatot és általában 100GB hoz közeli a forgalom.
Itt az embereket a rosszul kommunikált marketing zavarja ill ha kikapcsolják a netet az is ciki. Ha van egy olyan nap amikor le kell töltenem rengeteg grafikai adatot ami több mint 108GB akkor azon a napon nem tudok többet dolgozni mert a szolgáltató megszívat. Ha neked időre kell beadni egy munkát és senki nem szól a 108GB korlátról akkor ki fizeti meg a kárt ami keletkezik mert nem lesz interneted? Ez nagyon nincs rendben ez félrevezeti az embereket. Ha megtévesztés és károkozás előfordul akkor a pereskedő emberekkel majd harcolhat a yettel. -
thomas77
senior tag
3 évig használtam mobilnetet madzagos helyett. 2 telefon, 1 iPad, 1 pc, 1 noti, ment róla. Nagyon kevés Netflix, sok youtube és a szokásos update-ek az összes készüléken.
100-130 GB-ból megvoltunk havonta.
Persze ha valaki torrenthuszár, akkor biztos kevés neki a napi 100 GB. Mifelénk becsöngetnek az ajtón, ha valaki töltöget... -
gabor9991
addikt
Nem különösebben befolyásolja az érzelmi állapotom az hogy milyen sebességgel működik a mobilnet ameddig működik amit épp használok
, csak megjegyeztem hogy a 3/1-es korlátozás az talán elméletben létezik de a gyakorlatban ez most is 10/10Mbit/s a 6 szektoros digi sugárzót pedig nem értem hogy miért írtad hogy ott van, itt nálam is van, de ennek semmi jelentősége nincs ma már. -
pjen
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Úgy látszik tényleg azt mond amit akar. Jó példa erre az otthon net és yettel Tv. Az elsők között hoztam ki és még szó sem volt például felvételi korlátozásokról, aztán lett. Késöbb már azt is kiírta a Tv ezt a műsort a csatorna neten nézni nem engedi. Lefedettségi térképen minden jó volt, valóságban 10 megás sebesség is csak ritkán volt.
-
dr9
tag
Nem tudom, 108GB elég sok adat.... A Román digi teljesen ugyanezt csinálja, még a kiszállító autókra, hogy "DIGI MOBIL NELIMITAT", vagyis végtelen. Pedig nagyon nem az, mert valójában 50/100GB a limit. Ettől függetlenül Romániában a digi hirdetőtábláin, mind úgy írja, hogy KORLÁTLAN adatot kapsz, pedig ahogy mondom, ez nem igaz. Erre csak akkor jössz rá, amikor elolvasod a szerződést.
És itt egy hónapra beszélünk 50/100GB-ról, nem egy napra, ha elfogyok, ez van. Nincs extra opció, nem létezik "valódi végtelen" opció, nincs kiegészítő csomag. Elfogyott a mobilneted így jártál.
Tehát szerintem 108GB igazán elfogadható. Most ha egy 100-200GB-os játékot akarsz letölteni, akkor itt az ideje behozni a házba a fiber-t
. -
SztiviVander
addikt
Erre mondta azt 2009 korul az elso korlatlannak hirdetett mobilnet csomagjanal a pannon, hogy "idoben korlatlan"
Ez a ceg mindig is ilyen volt, aki ezen meglepodik az valszeg eddig komaban volt vagy mas orszagban elt. Ja es akkor nem volt ez hogy felmondhatod barmikor ha rajossz hogy neked a rejtett napi 108giga korlat nem palya. Olvasgassal itt hogy en mennyire vagyok oda az ilyesmiert 
De ez a 108 kivetelesen nekem belefer, ha nem igy lenne felmondanam es cso. Se kotber, se veszekedes. Vagy ha tudom elore (mert netan elolvasom az aszf-et, vagy ha krva lusta vagyok rekeresek a guglin es kidobja ez a forumot) hogy en napi 500gigat akarok letolteni ekkor nem rendelem meg. -
SztiviVander
addikt
Abban tok igazatok van hogy nem megallitani kene 108 eleresekor hanem korlatozni a sebesseget mondjuk 0.5 vagy 1Mbit-re. De gondolom egyszerubb volt ez a simanlekapcsolni megoldas...
-
pjen
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
azbest
üzenetére
27* le lett mar irva hogy van korlat. hanyszor kell hogy meglegyen a nempozitiv marketing is? egy hete folyamatosan ez megy. az ilyenek meg hogy jutub napi 500gigat elfogyaszt az nem figyelemfelhivas hanem baromsag. de orulok hogy elolvastad a kommentem es megertetted. ja nem. nembaj, szep napot.
-
pjen
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én értem. Korlátlan ami 108 gigánál korlátozva van, sőt nem, hogy korlátozva, például sebesség csökkentés hanem megszűnik. Minden esetre érdekes.
-
tmp0124
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem a 108-as szám számít, hanem hogy a fogyasztókban a korlátlan szót tudatosítják, miközben van egy nagyon is egzakt szám, ami nagyon is radikális korlátozást hoz. És tök mindegy mi a szám és tök mindegy milyen okból, ha egyszer váratlanul/tájékozatlanul eléred, nagyon-nagyon rossz élményt tud okozni.
#110225-re: úgy látom ők legalább esélyt hagynak, hogy újabb adag adatot vásárolhass, ha elfogy a keret, de minimális dolgokra akár análkül is alkalmas marad.
-
4Grider
félisten
Kezdjek neked napokig sorolni olyan unlimited mobilnet csomagokat, amiknek van fair use policy-je? Itt van egy a szomszédból:
https://www.a1.hr/tourist-offer/en
Mit tippelsz, mit jelent a "surf w/o limits"? -
tmp0124
tag
válasz
4Grider
üzenetére
De azt mi indokolja, hogy full tiltás legyen utána és cserben hagyjon a korlátlan neted???
Van jó előre figyelmeztetés, hogy el fog fogyni a napi kereted, tehát tartalékolj, ha kaját akarsz rendelni, hogy ne halj éhen vagy útvonalat akarsz tervezni, hogy hazajuthass? Mert ezt is ki kellene tenni az ablakba, nem csak a korlátlan marketinget! -
4Grider
félisten
válasz
tmp0124
üzenetére
Tele van olyan unlimited csomagokkal a világ, ahol napi 10-20-30-40-50 GB-ban húzzák meg a határt. Jellemzően ez szinte mindenütt mobilnet, de pl. tengeri kábelekkel vagy mikrón/műholdon kiszolgált szigeteken vannak olyan ftth hálózatok, ahol 10-50 Mbps-os unlimited netet kapsz hasonló korlátokkal (no nem 108 GB-al)...
És még egyszer: Hangcélú, telefonban használható sim-ről beszélünk. -
tmp0124
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Van, amikor a teljes család minden gépét újratelepítem egy nap alatt, játékokkal, mindennel, simán megvan a duplája is. De nem az adatforgalom a lényeg, azzal se lenne bajom, ha egy ilyen csomag napi 8 GB-nál húzná meg a határt. Viszont az elfogadhatatlan, hogy a határ fölött teljesen abszolút használhatatlanná válik és mégis korlátlanként hirdetik.
-
-
pjen
félisten
válasz
Dr Bubo
üzenetére
wikiszotar.hu › ertelmezo-szotar › KorlátlanKorlátlan szó jelentése a WikiSzótár.hu szótárban
Korlátlan szó jelentése: 1. Teljesen határtalan; mindenre kiterjedő és külső ellenőrzés, irányítás nélküli, semmi módon nem korlátozott (lehetőség, szabadság), amely önkényes döntések szerint
Szerintem sok fórum társnak inkább ez csipí a szemét. -
tmp0124
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Bármi adódhat az ember életében, amikor mondjuk egy fél évben egyszer kiugró adatforgalomra lesz szüksége. De ha egy ilyen napon a 108 GB forgalom elérése után már egy cset üzenetet se tudok küldeni/fogadni akkor azt pofálanság és gerinctelenség korlátlannak nevezni.
"a nap hátralévő részében (24:00 óráig) nem elérhető, aminek feloldása egyéb kiegészítő szolgáltatás megrendelésével vagy egyedi méltányosság alapján sem lehetséges" -
Marcsello31
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ok. Rendben.
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem mindenki átlag sztív, és szerintem fel kell hívni a figyelmet a szerződés korlátaira, hogy akinek más igénye van, ne ugorjon bele, hanem válasszon másik csomagot. Tudtommal nem reklámfelületek ezek a fórumok, így nem csak a szolgáltató pozitív merketingjét kell nyomni. Ha neked jó, akkor örülsz és nem panaszkodsz, nem kell lehurrogni azt, ha valaki nem csak NPC karakterkét bólogat mindenen boldogan. Kellemes további napot.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Eddig csak a voda topikban kellet atgorgetni az elmes hsz-eidet, most mar itt is ontod magadbol... Remek. Mivel xxl-ed van nem tokmindegy amugy neked hogy mennyi ebben a korlat? Negyen hasznaljuk itthon reggeltol estig minden nap a yettel flottas mobilnetet, en dolgozom gepen, gyerekek jatszanak pc-n/xboxon (kozbe folyamatos messenger video callba a haverokkal), jutub, netflix, xbox. disney, sweet.tv, 8 napja direkt reseteltem a routeren az adatszamlalot (mert kivancsi voltam mennyi is az annyi) most 317GB a forgalom. Szamologep van ugye? De segitek, napi kb 30GB. De Te nyilvan csinalnal egymagad ennyi ido alatt majdnem 1TB-ot (foleg telefonba, mert ugye ez eleve nem csak adatkartya mint az xxl), ami persze lehet csak az nem az atlagos felhasznalas es jo lenne ha nem adnad igy elo. Ahogy naponta 100+ GB-nyi jatek letoltese se atlagos. Ugyhogy kerlek fejezd mar be ennek a korlatos hulyesegnek a szajkozasat mer nagyon unom mar hogy itt is ezekbe botlom.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Yettel applikációban a feltöltőkártyámra a szolgáltatásokat nem tudom megrendelni 20%-os kedvezménnyel ugyanis ott teljes árat mutat. Teljesen új hívószámról van szó. Jelszóval van hozzáadva a fiókhoz. Mi lehet a probléma?
Ugyanazon ügyfélszámon még egy előfizus szám szerepel. -
viktorhu
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Miért kellene youtube-bal kipörgetni? 0-24-ben is elég telefonon youtube-ra, és nem hiszem, hogy az egy telefon normál használata. Pont erre van a korlátozás, hogy ne akarja valaki direkt csakazértis letölteni az internetet, mert korlátlan, és akkor meg mások normálisan használnák a telefonjukat, és nem tudják. Állandó videomeetingezéssel és napi nyolc óra munkával plusz videohívásokkal havi 100 gigába is bele lehet férni, nemcsak napiba.
Time Durations – 100GB of data
Activity Time duration with 100GB*
Watching Netflix 100 hours (standard definition) 33 hours (HD)
Watching YouTube videos 64 hours (1080p) 37 hours (4K)
Browsing social media 1,111 hours (scrolling) 641 hours (interacting)
Skype 370 hoursAzt jelenti a korlátlan, hogy ne kelljen gondolkozni, hogy feltöltheti-e azt a videót instára, vagy megnézheti-e a filmet, vagy elindíthat-e egy videohívást, mert bele fog férni.
-
Marcsello31
őstag
Ettől persze még lehet jó ez a csomag is, de én keveslem a 100giga napi limitet,
mindenki magából indul ki, de egy szimpla youtubeozással is ki lehet pörgetni az adatot.
Vagy adjanak napi 500 giga limitet és nincs para.
Kíváncsi vagyok azokra a felhasználókra akik már egy ideje nyomkodják ezt.
De valahol akkor is reklámos. Én napi max 18 gigát fogyasztok el sóval.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ezen ráérsz akkor gondolkodni, amikor érkezik a számlalevél, hogy 60 nap múlva kivezetik a díjcsomagod. Mostanában elég kicsi rá az esély.
-
bollokcs80
Korrektor
Ma megtalált a Yettel a csomagajánlatával, a korábbi Multiflottás előfizum (175 perc/10GB net) már "tetszhalott", de ők ideadnák nekem a Yettel Startot 5.500-ért. A multiflottásért is 5.300-at fizetek a két inflációs korrekció után, de ott legalább 12,5 Ft a perc/SMS díj 40 Ft helyett és nincs limitálva a net sávszélessége. Bár utóbbinál megjegyezte a hölgy, hogy Start-ban is Hiper(gyors) net van.
Én meg megjegyeztem, hogy a 40 forintos SMS díj kicsit irreális 2024-ben.Szerintetek van rá esély, hogy előbb-utóbb kilövik a csomagot és mindenáron váltani kell?

-
p2pp
őstag
Na jól ki lett Offolva megint minden is.
Akinek ez nem jó menjen a Vodához a
maxi max.5mbit/s korlátlan csomagba.
A Digi amíg a 15/5 megvolt, addig jó volt.
De a 3/1 az már használhatatlan lett.
Ment is a kukába az összes Sim kártya.
Ezek után eszembe sem jutna kisérletezni az 5-el!
A gyereknek is jó lenne a Yepp, de mivel Yetis nem lehet csak új számmal neki!
Nekem 20-as a számom a régi Hello Data miatt, de másnál vagyok és még nem
hozhatom vissza. De amint lhet hozom is ezerrel.
Inkább ezen dolgozznának, h tényleg mindenki is igénybe tudja venni! -
pjen
félisten
válasz
kopeter1982
üzenetére
Minden esetre a" korlátlan "az korlátlant jelent jelent, bárhogy csűrnük, csavarjuk. Ha napi X adat mennyiség után letilt az nem korlátlan. Ugye a.sebesség nincs minimalizálva mobilnetnél, le lehet lassítani, a működés alsó határáig.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
unthinking
üzenetére
Ilyen alapon a korlátlan hívas sem korlátlan, mert csak napi 24 órat (24x60perc) tudsz beszélni. Mi az, hogy nem engednek többet? Ez így nem korlátlan, átverés.
-
Marcsello31
őstag
Aki rá mászik a hálózatra és terheli azt lecsapják szerintem
. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a helyzet hogy szerintem a szolgáltató is megvan ilyenkor " zakkanva " mert legyen korlátlan, de azért aki esetleg azt hiszi hogy övé a hálózat azt meg csak illene tanítani 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- RAM topik
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.