Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
juve600
üzenetére
Nincsen meg az eredeti QR kód?
Gyakorlatilag bármilyen SIM-et teszel a mobilba, csinálsz egy új fiókot, már működő rendszerhez hozzá adod a régi számodat (eSIM), majd ezt követően csinálsz egy resetet eSIM megtartásával.
Ha nincsen meg a QR kódod, akkor nyilván ez nem játszik...Ebbe a hibába egyébként én is beleestem 1x.
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Általában az új iPhone-k bevezető ára kevesebb szokott lenni a Yettelnél?
Úgy értem hogy, ezek a mostani (i16 / -.- Pro / -.- Pro Max) árak később (1 hónap múlva) emelkednek egy kicsit vagy ennél már csak olcsóbb lesz?
Tervezem megvenni, tetszenek az árak, de még kicsit gondolkodom, hogy mennyire kell Nekem az a USB C töltő port, és a széles 48MP)
Szóval a lényeg: eléggé hihetetlen Számomra, hogy pl. a Yettel Prime Max csomagban az 512GB-s Pro verziónál -76k a difi (a Yettel javára) az apple.com/Alza és stb árakhoz képest, úgy, hogy beleszámoltam, azaz hozzá adtam a 3 500 Ft-s készülék nélküli tarifa különbséget is. (+84k 24 hónapra [26 490 Ft készülékkel, 22 990 Ft készülék nélkül a tarifa] a telefon meg 489 990 Ft a Prime Max csomagban)
Nem rémlik ekkora difi 2 évvel ezelőttről, mikor az iPhone 14 Pro-t vettem tőlük.
Az a félelmem, hogy sokáig gondolkodom és 1 hónap múlva többe fog kerülni.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Ha bemegyek Yettel pontra és kérek új qr kódot az e-sim-hez akkor az egyből aktív lesz a másik telefonra ha felteszem?Csináltunk egy nagy hibát , az eladásra kerülő i11-bol töröltük ,a telefont alaphelyzetbe tettük.
Új telefonon még nem tudtunk az apple id-be bejelentkezni mert az e-sim-re küldte volna a kódot. Most egy új apple id-vel bejelentkeztünk a telon és ha arra feltesszük az új qr kóddal az e-sim-et akkor már vissza tudunk lépni az eredeti apple id-be. Jól gondolkodom ???
-
MolTol
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem az.

-
bigdady
nagyúr
Hali
Iphonet cserélek. Hogy rakom át az e-simem az új telóra?
Hol a qr vagy nem úgy kell?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van meg az iphoneos kedezmeny, asstem iPhone 14 volt?!
-
utomi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ez igaz lenne ha az összes APR meg Alza, eMAG nem venne fel előrendelést. De vesz. Konkrétan kiszállítani persze 20.-tól fog de ettől még lehet előrendelni. Az meg rendesen félre vezető ,hogy élő rendelések nevezik ha közben meg majd csak 19.-től hívnak. Amúgy is hihetetlennek tűnik, hogy 1 napra zsufolják be az összes vissza hivandó embert. Nem lehet, hogy te értelmezed rosszul azt az emailt ? Vagy néztél valamit be? Ezt a félre írást még nem is értem, azért az igencsak nagy gáz lenne.
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Emlékszem így volt PS5 esetén is, mindenki várta az előrendelést, csomó ember pofára esett, a MédiaMárkban meg ott állt hegyekben.
Most sem lesz másképp, bemész és leveszed a polcról...
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az oké, de akkor ne nevezzék előrendelésnek. Így is úgy is ugyanakkor kapja meg ügyfél mintha első nap besétálna egy random elektronikai áruházba, vagy bármely szolgáltatóhoz. 🤷
-
Landsmann
addikt
A Yettel honlapjáról az online készülékvásárlással kapcsolatos visszahívásokat csak hétköznap intézik, vagy esetleg szombati napon is?
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ennek így mi értelme?
Piroséknál rendeltem elő 2021 ben s21 ultrát.
Január 5.-én adtam le az előrendelést, január 8.-án kaptam meg a készüléket, kereskedelmi forgalmazása pedig január 15.-én kezdődött.Az előrendelés esetén ajándékba mellé adott Buds Pro pedig kb rá 2 hétre jött meg, mert azt külön kellett samsungtól igényelni.
-
utomi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így már érthető. Köszi az infókat.
-
válasz
utomi
üzenetére
A témában érkezett céges emailből szedtem az infót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy ez szokott lenni minden évben.
Elindul az előrendelés, az értékelés indítása előtti napon elkezdi kihívni az ügyfeleket a cég, majd a készlet függvényében elkezdődik a kiszállítás a következő napon, vagyis az értékesítés indulásakor. -
utomi
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hol látsz itt előregisztrációt? Amúgy srácok itt még sose rendelt így senki a Yetteltől? Évek óta ezt csinálják. Note 7-et is így rendeltem már hány éve tőlük. Szerintem egy baromság , de ők tudják. Engem konkrétan az érdekelt, hogy ha valaki kért viszahívást iPhone 16-ra azt hívták-e már? Ennyi. A többit én is tudom, köszi.
-
utomi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nem tudom. Azt írja a Yettel az oldal legalján , hogy 19-ig tart az előrendelés. Na most sok értelme nem lenne ha addig csak a visszahívásokat gyűjtenék, amikor már árlista is van. Eleve az nem előrendelés , hanem eloregisztráció lenne. 20.-től az értékesítés indul, azaz nyilván akkortól szállítanak. Alzan, eMAGon, stb. mindehol elő lehet rendelni. Feltételezem, hogy itt is. Amúgy a Telekom meg a Vodafone nem is indít előrendelést, hanem majd 20.-tol adja azt a pár darabot ami lesz. Mindegy csak egy kérdés volt. Hátha mást is érdekli.
-
-
utomi
senior tag
Srácok valaki rendelne még elő iPhone 16-ot Yetteltől? Én beregisztráltam a számom még 14:00 körül, de este 18:00-ig még semmi.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jovan akkor hus meg ver, tiszta horror ami ott folyik

-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bishopról is azt gondolták az Alienben.

-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Már a múltkor is írtam, a Yepp chaten hús-vér kollégák ülnek.
Most rá is kérdeztem náluk, biztos, ami tuti.
-
SztiviVander
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megkerdezi a robot hogy azonnal akarod megszuntetni vagy a fordulonap elotti napon.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Addig megy még le nem jár az időd.
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ott van hogy elöfizetéseim szüneteltetés lemondást nem találok én sem.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Bármikor lemondhatod előfizetésed, ehhez az appban, chaten keresd kollégáinkat. Lemondás esetén a már kifizetett időszakra nem kapsz időarányos visszatérítést. Ha csak szüneteltetnéd, azt is bármikor megteheted, chaten keresd kollégáinkat."
-
szabonagyur
félisten
Yepp lemondására mi a jó folyamat? 09.08-al volt fordulóm, akkor kifizettem ugye 1 hónapot automatikusan.
Hogy mondjam le (itthonról) úgy, hogy a következőt ne vonja le, de addig használható maradjon?
-
-
utomi
senior tag
Sziasztok. Gyors kérdés srácok, akinek van Yetteltől iPhone, azok még hálózat zárasok vagy már függetlenek? Köszi előre is.

-
tomp
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem minden fontosabb QR kód megvan a Google Keep-ben.
Vajon a Yettel elfogadja így is ha esetleg cseréltetném? Mivel igazából megvan. Be tudja olvasni. -
Zsolt,72
őstag
válasz
yanna
üzenetére
Semmit sem kell „szarakodni”, ha gondosan megőrzi az előfizető a kapott QR kódos lapot.
Másodpercek alatt készen van a hozzáadás, miután deaktiválásra került az előző telefonon az eSIM.
Létezik már a Quick eSIM transzfer szolgáltatás is, ami nagyon felhasználóbarát megoldást kínál két iPhone között, Telekom havidíjas előfizetés esetén. Bízom benne, hogy bővülni fog a szolgáltatók köre, akik szintén támogatni fogják a jövőben ezt a leggyorsabb, otthon is elvégezhető metódust. -
WinZol
aktív tag
Kőszegen van egy Tp-link NX510v router Yettel irodanettel.
A státusz képernyőn a B28-ra van feljelentkezve.
Az internet sebessége gyalázatos: 10 / 2
Kérdés:
1. honnan lehet tudni, hogy a 3 kőszegi torony közül melyikre van feljelentkezve:
2. A helyhez kötés azt jelent, hogy mindig csak ugyanarra a toronyra hajlandó feljelentkezni, vagy bármelyikre felmehet, ami Kőszegen van? (hogyan történik a hordozás korlátozás?)
3 . Érdemes beruházni egy MikroTik LHGG eszküzbe? Jobb sebesség érhető el vele? (passthrough-val kapcsolódna egy Asus ac68-hoz) -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
yettel akkori legkisebb csomagról váltottam küf-re áprilisban..
-
juve600
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
az új qr kód sim kártya cserének számít ? jaaaaaa értem akkor már lesz qr kód amivel fel tudom rakni majd az új telóra..........
ez amúgy fizetős dolog ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
utána csak 3 óráig aktív a "régi" e-sim ? az a terv hogy bemegyek kérek új qr kódot mert nem találjuk az eredetit ( 2 éve van meg ) , és amikor megjön az új teló ,ami lehet csak 1 hét múlva lesz, akkor használnám fel a qr kódot,törölném a meglévő telóból és aktiválnám az újban
akkor ez a verzió nem működik ???
-
Fifi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Az egyik, ha két, eltérő flottát használnál, az csak különválsztva megy."
Ez biztos?
Itt 2024.07.13-án volt váltás KÜF-> Auchan és találomra választottam egy tetszőleges időpontot:
-
-
juve600
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
akkor be kell mennem egy Yettel üzletbe, ott kérek új qr kódot , most már csak az a kérdés hogy amíg nem deaktiválom az i11-ben akkor abban addig működni fog ?
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
nyilván igy történhetett,mert csak áprilisig aktiv a keresöablak is a naptáron ott amit linkeltél.. viszont nem kellett állitani semmit mikor változás volt..
-
csaszi75
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
"Szóval aki nem csak messengerre használja netet, ráadásul nem csak 1 eszközzel, édes kevés az a 130."
Nem tudom te milyen eszközt használsz (ZTE).. de nálam az egész háztartást egy 5G-s router szolgál ki, de csakis 4G lefedettségem van.
A Speedtest.net alapján kb olyan 60 Mbit/sec a maximum elérhető.. Esetefelé inkább csakis 20 Mbit/sec
S minden tökéletesen működik.. Soha nincs akadás. (Most épp Voda SIM-em van, régebben Telekom volt) Jah és 2006 óta mobilneten tolom, igaz 2015 óta másik helyszínen.
Minden működik rendben..
-Nagyképernyős TV: Netflix, Max, Sky, Apple, Prime.. minden működik zökkenőmentesen, akkor is amikor mindenki netezik itthon..
-Xbox
-Laptopok
-Tabletek
-Telefonok
-Klíma
-stb..Sokszor az is számít, hogy mit tud a router.. mekkora NAT táblát tud kezelni, stb.. Ezt sokszor senki nem veszi számításba egy mobilnetnél..
Az is nagy kérdés, hogy a Yettel-nél hol van esetleg szűk keresztmetszet, mert ilyenek soha nem kerülnek elő.. Régebben a Telekomnál is tapasztaltam, hogy egyszerűen volt egy tcp/udp socket limitszám.. felette vágta a forgalmat.. tutira egy tűzfal beállítás volt.Szóval jó eszközzel, jó lefedettséggel. stb.. nem feltétlenül szükséges több 100 Mbit.
-
lorcsi
veterán
Ismerosom ker segitseget:
yettelnel , ha kulfoldom (eu-n belul) szeretne netet használni, akkor mit kell bekapcsolni ?
ios-en az adatroaming on ?
/mobilhalozat-sim kivalasztasa..majd… adatroaming on/ugyfelszolgalatnak kell szolni ?
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
megnéztem,de csak az uj csomagraváltási idöszak látszik ami pontosan 6hónap..,amugy maradt a régi azonosito is..
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm..
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Jogos a kérdés.
Minek gyártanak mai autókat ha a Trabant is elvisz A ból B be?De csak egy egyszerű példát mondok (amit ki is próbáltam), én elkezdtem nézni egy 4K netflix filmet (15,25MB/s), másik tévén már igencsak dadogott Yettel TV app, közben egy nyamvadt 17mb os PDF küldésére benyögte laptopon Outlook hogy időtullépés.
És ezt nem mondanám extrém használatának manapság.
Ha már otthonnet. Azért 3 eszköz ne vágja már padlóra.
Illetve ne vegyük példának amit speedtesttel merünk mivel tudjuk hogy prioritást élvez, hogy jól mutassanak a számok. 30 as speedtest mérés esetén számolhatunk 15-20mbos el. Digi optikával is simán kimérem 920-940mbps-t ettől függetlenül 700nál többel még több szálon torrenten se sikerült letölteni több száz seeder mellett se.
Szóval aki nem csak messengerre használja netet, ráadásul nem csak 1 eszközzel, édes kevés az a 130.
1db mobilra elég, sőt bőven sok. De itt egy Háztartás ellátására kitalált szolgáltatásról beszélünk.
Azóta egyébként megoldódott, sőt van benne tartalék is bőven, de minden ember más és más. Itthon (okoseszközök kell együtt ) 17 eszköz lóg wifin, és egy PC kábelen. 200+ már bőven kiszolgál mindent akkor is ha párom filmezik, én dolgozok, közben telók szinkronizálnak stb stb stb.
Egyébként igen, vannak meetingek is online.
-
snooze
veterán
számlát csak visszamenőleg 6hónapig lehet csak látni az appban vagy weben?
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Persze, igazad van, én nem is várom el.
Már rég nem használom ki 1000/300 at.Asszony nyaggat TV miatt. Tényleg pocsék az egész 55"-on. Maradhatna digi full + yettelTV . Végképp nem gazdaságos. Lehetne Yettel TV + digi csak net. Drágább lenne mint most, csak net annyiba kerül digiéknél mint net+tv+vezetékes telefon együtt. Ezért próbálgatom Otthonnet.
Telok nem esznek túl sokat, TV-n Netflix / Disney+ / Max / Skyshowtime
Laptop meg csak munka de dokumentumokkal dolgozok csak.
Havi 1-2 régebbi film csúszik le virágboltból ami sehol nem érhető el streaming platformokon.
Ezt azért el kellene hogy lássa nem? Vagy, rosszul gondolom?
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
igen, tipikusan az a helyszín ahol az SA nem elég jó (távol vagy), a 4G nem csatlakozik minden sávra, illetve lassúnak érzed a letöltést.
ide az NSA mód lenne jó 4G feltöltési sávval és 5G letöltési sávval, de ezt ugye nem tudod beállítani, mert a yettel az SA-t force-olja már (csak n78) az otthonnetes routereknél ahol elérhető.szerk.: csak 5G SA-val 600/100 körül kéne mérnél ha jó helyszínen laknál.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
És Többiek.
Érdekes elven működik ez a ZTE.
Ezek a lehetőségek vannak. Ebből az első 3-nál ugyanaz a helyzet mint tegnap. Egyáltalán nem használ 4G.
Csak 4G módban értelem szerűen nincs 5G.
Viszont így az ember választhat hogy melyik újjába harap az ember.
5G, jó a letöltés rossz a feltöltés.
4G, nem azt mondom hogy rossz, de vezetékes netet kiváltani karcsú a le, és elég jó a feltöltés.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
ismerős nyaralóba tennénk netet (és akkor már tv-t, ha a Yettelnek van ez a szolgáltatása az NX510v + STB kombóval).
Láttok az NX510v menüjében olyat, hogy a külső antennák aktiválhatók ? (Úgy értem, gyárilag van, csak a Yettel firmware-ben vajon kivették-e ezt ? Bízom benne, hogy nem).
2db külső antennával használnánk, MIMO-t tud 5G-re, csatlakozók elérhetők elvileg a készülék hátulján a fedél alatt és akkor találnánk egy megfelelő tornyot a célhelyszín közelében, amerre beforgatjuk őket, a router elvileg több cellainfót mutat, mint a Deco X50-5G (belül ugyanaz a kettő), szóval .. valahogy szépen belőnénk, ez a cél.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
4 féle hálózati mód érhető el.
5G/4G/3G
5G/4G
5G SA
5GJelenleg valóban 5G SA a beállítás, ez a default. Melyiket lenne érdemes akkor használni? Letöltés végülis így is úgy is elég számomra. Feltöltés viszont karcsú ezzel a 20-30mbps el, teló által elérhető 50-60mbps már elég lenne.
Digivel hiába optika, TV kb a nézhetetlen minőségi kategóriába került már, net is egyre többet vacakol, sokszor Kodi + RTL+ egy 50 perces sorozat alatt 6-7x megszakad a kapcsolat , és árban is átéptem már a lélektani 15000Ft os határt. Van 30 napom hogy kitapasztaljam mire eleg Yettel. Örömmel láttam viszont hogy van Bridge mód, így igazából maradhatna a teljes kiépített belső háló routerestül, switchestől, WLAN al együtt.
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Ahha, értem. :) Köszönöm a részletes választ. :)
-
SztiviVander
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Latszik pedig hogy nalad az otthonnet SA-n van es nem fogja az 5G n78 melle a b3-at mint a teloban levo karrtya ami meg nsa-n megy. Panaszkodtak tobben is hogy amikor elkezdtek az otthonneteket sa-ra engedni hogy lassabb lett a sebesseg, foleg a feltoltesnel latvanyosabb.
-
donjohnson
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
igen, egy 500 ezres telefon jobb mint egy 130 ezres router.
a zte mc801a-ban pár éves 5g modem van. (Qualcomm Snapdragon X55)
az s24 ultrában pedig snapdragon 8 gen 3 (Snapdragon™ X75 5G Modem)
mi ezen a meglepő?
ha majd nem lesz olyan drága az x75-ös modem, akkor megveszik a "routergyártók" is.
a mobilpiacot a flagship telefonok viszik előre technikailag, nem pedig a mobil routerek. mindenki a 20-30 ezres forintos routert veszi, ahogy látod a legtöbb topikban. még az 50 ezret is sajnálják egy routerért, nem hogy 100 ezret.
a chiphiány is betett anno a routerek piacának. -
MadMancs
veterán
Sziasztok,
Létezik hogy egy telefon (S24 Ultra) jobb mint egy dedikált célhardver? Vagy otthonnet priorizálva van?
Ma jött meg, kicsit tesztelgettem. Többször, minden teszt eredménye ugyanaz.
Teló sebesség
Router sebesség
Teló hálózati adatok
Router hálózati adatok
-
juve600
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs meg az eredeti qr kód sajnos.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
e-sim-et hogy tudom átvinni iPhone 11ről iPhone 13-ra ? Mindkét telefon nálam van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másodpercek alatt készen van a hozzáadás, miután deaktiválásra került az előző telefonon az eSIM.

Szerintem.