- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
esim kèrdèsem van sajnos, ismèt letöröltem iphone 12 kèszülèkröl ismèt egy kis idöre jò lett.
Viszont technikusok metodusával sem müködik talán egy két òrát...
Hálòzatot talál , és EDGE adatkapcsolatot....
Céges telefonban meg tudom lehet pròbálni, viszont nonszensz a dolog , és nem tudom mire vélni..Szoftver legujabb telefonon...
Köszi -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen a Yettel TV minősége a sport csatornák tekintetében?
Telekom TV-t használok, de már megbántam, olyan mintha vízfestményt néznék az 55" LG nano tv-n, amin egyébként a normál sd tartalmak is szépen jönnek ha pl youtube-on nézem őket. Nem tudom, hogy az android box-on múlik-e vagy a Telekom nyúl bele, de szarrá vannak tömörítve az adások és kérnék véleményt hogy a Yettelé az milyen? -
Danecay
addikt
válasz
donjohnson #113794 üzenetére
Rendben. köszi!
-
unravel
őstag
Üdv!
Hol lehet megnézni, hogy pontosan melyik napon jár le a hűségidő?
-
Danecay
addikt
válasz
4Grider #113787 üzenetére
1-et, vagy 3-at szokott mutatni amikor jól működik, 20-at amikor nem, a fenti példában éppen 1-et.
Ugyanakkor, hogy ez nekem eddig is csak kiszúrta a szememet és ennyire vaksi voltam, azt nem tudom, mert még a képen látható szimbólumra kattintva is jönnek be beállítások , minden esetre vagy én voltam eddig béna, vagy nem tudom, mert most valóban ott van a 4G+ jelölés.:
Igaz, láthatóan semmilyen adatforgalom nincs, mégis 4g+-t jelez, miközben a SÁV sorban ugyanúgy az 1-es olvasható csak. Egyébként 10 Megabyte/s-ról írtam, ezért is írtam a "B"-t nagy betővel
Nálam egyébként max. olyan 190-200 Mbps-ot tud a dolog, de inkább a 150 Mbps mondható átlagosnak.
-
donjohnson
addikt
válasz
Danecay #113786 üzenetére
10 Megabyte/s vagy 10 mbit/sec?
ha 10 Megabyte/s akkor az 80 Mbit/s, ami valószínűleg B1+B20. a B1 alapsávot kijelzi, de a mellérakott CA sávot nem jelzi ki. ez ilyen. nem minden router jelzi ki a többi sávot.
csak a főoldalon megjelenik a + jel, ha aktív a 4g+.huawei-hez van böngészőben is működő script, ha mindenképp ki akarod próbálni: [link]
-
tomp
félisten
*129# kódra már nem mutatja a hálózat melyik MSC-n van a telefon hanem egy ismeretlen telefonszámot mutat. Az vajon kié lehet?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Danecay #113786 üzenetére
Jó térerőd van B1-re és feltételezem B3 minimum van mellette, meg még 1-2 sáv a mid-band aljáról, tehát marad a routered, jó eséllyel az lesz a szűk keresztmetszet. Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy rossz információ szerepel a B535-el kapcsolatban a szolgáltatónál a CA konfigurálását végző modulban, de ez ellen szól, hogy elég sok ilyen router működik mind a mai napig a hálózatban, pl. a cégünknél is a backup internet kapcsolatoknál. Hétfőn majd ránézek egyre, hogy összefogja-e a két sávot.
-
Danecay
addikt
válasz
donjohnson #113754 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, ezt már hallottam korábban is, hogy csak indokolt esetben fogja össze egy router, vagy akár egy telefon a rendelkezésre álló sávokat, amiben minden bizonnyal így is van. Viszont az van, hogy jelenleg éppen töltök lefelé olyan 10MB/s-al, de én a HUAWEI B535-232 routeremnél továbbra sem veszek észre semmilyen visszajelzésbeli változást, a SÁV sorban továbbra is csak annyi szerepel, hogy 1.
#113755 leo81
Köszi a tippet Neked is, de csak ezért nincs kedvem kiadni több mint 4e Ft-ot -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #113784 üzenetére
Kipróbáltam, valóban működik emberes kasszánál is.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #113781 üzenetére
Köszi a tippet. Gondoltram én hogy nem fog nekem sikerülni. Nem az volt a npénztárban aki már régóta ott van. Bár ez egy új dolog, denem akartam vele vitatkozni. Ha ismerős lesz bent holnap, kipróbálom, már csak azért is, hopgy ők is tanuljanak belőle, hogy nem kell semmi extra hozzá. Veszek valami filléres tételt.
-
-
zzola
titán
válasz
4Grider #113778 üzenetére
1. Az Apple nem azt a szabványt használja mint a Samsung meg a Google, fentebb írtam.
2. Vodán kívül tudtommal nem volt RCS szervere senkinek, azt a G biztosította. Az Apple közzé tette az iOS-ben az elérhetőség, a többit az operátoroknak kell megoldaniuk.Te sem fektetnél pénz egy olyan fejlesztésbe, ami igazából nem hoz hasznot. Eltűnik az SMS és lesz helyette RCS chat, csak ezt nehéz elengedni, bukják az SMS bevétel jelentős részét.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
zzola #113777 üzenetére
Miért múlik ez az operátortól? Ha átteszed a sim-et egy Google rcs-t használni képes készülékbe, rögtön van rcs. Ha visszamegy szifonba, akkor nincs. Az operátor nem változott. Vagy az operátoroknak kellene külön a szifonosoknak csinálni rcs kiszolgálókat, miután örültek neki, hogy a Google levette a vállukról ennek kiszolgálását?
-
zzola
titán
válasz
rackalew #113768 üzenetére
Az Apple nyomásra elérhetővé tette a GSMA szabványát IOS-en, ez nem támogatja Google és a Samsung megoldását. Az RCS Universal Profile viszont kompatibilis, tudtommal ez már elérhető. A külföldi operátorok megállapodtak a Google-el, hogy kezelje helyettük az RCS szervert. Idehaza is ezt tudják tenni, vagy üzemeltetnek saját RCS szervert. A Vodafone-nak volt korábban, ami 1-2 éve meg is szűnt, helyette ugye a G féle van. Tehát a lényeg, hogy most már csak operátoron múlik, hogy mikor lesz Apple-Android RCS üzenetküldés idehaza. Telekomnál állítólag idén tavasszal, de a szolgáltatóknak ez abszolúte nem biznisz, gondold el mennyi SMS üzenetküldési díjtól fognak elesni. Szóval nekik az az érdekük, hogy minél később kerüljön bevezetésre az Apple kompatibilis RCS.
-
rackalew
tag
Hellósztok! Nekem iPhone-om van már közel 2 és fél éve, de nagyon zavart, hogy eddig az operációs rendszer nem támogatta az RCS-t. Nos, szeptember óta már tudja az RCS-t az iOS is, csak valamiért a Yettel még nem aktiválta a hálózatán a lehetőséget az almásoknak.
Kb. mikorra lehet azt várni, hogy majd nekem is legyen RCS, mint az egyébként szín-androidos családomnak?
-
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann #113760 üzenetére
akkor kell a yettel app és kell a myspar app is a telefonon?
a yettel kupon átvándorol a myspar app-ba aktiváláskor és onnan szkenneli be a pénztáros? vagy miért kell mind a kettő?
ezeket találtam: https://www.yettel.hu/kuponok
és https://www.spar.hu/myspar/myspar-mobilalkalmazas/20-os-myspar-termekkupon"Hogyan tudom felhasználni a kupont?
A kuponokat online és/vagy üzletekben tudod beváltani. A kuponra kattintva mindenképp tájékozódj a kupon beváltási lehetőségeiről, valamint felhasználási feltételeiről." -
Landsmann
addikt
Nem tudtam a kupont beváltani. A pénztáros azt mondta, a My Spar applikáció is kell hozzá. Bevallom, nem olvastam el a feltételeket, hogy abban mi áll.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Yettel app most ad 20%-os Spar kupont. Várható, hogy a jövőben ez bővülni fog? Hasonlóan a Telekom Moments-hez.
-
donjohnson
addikt
válasz
leo81 #113755 üzenetére
melyik szolgáltatónak érdeke 1 sávra korlátozni egy többsávos routert?
a huactrl az első újraindításig tud a routerbe belenyúlni.
tehát ha ilyet tapasztalsz hogy 1 sávon ragad a router huzamosabb ideig, akkor érdemes kihúzni és bedugni újra a routert hogy újrainduljon.
neked is leírom, hogy 1 sávon pihen a router, és ha letöltesz (speedtest) akkor felmegy több sávra (4g+). ha nem használod letöltésre és akkor nézegeted, akkor teljesen normális hogy 1 sávon pihen a router. ezt rengetegen félreértik és azt hiszik, hogy a három sávos router folyamatosan három sávon lóg a hálózaton 0-24-ben. -
leo81
aktív tag
válasz
Danecay #113750 üzenetére
Érdemes a huaCtrl [link] programmal belenézni a router beállításaiba, mert korábban előszeretettel korlátozták a routereket csak 1 LTE sáv elérésére. Hiába 4G+ Cat6 a router, ha a kedves szolgáltató korlátozza azt (talán így rendelte a gyártótól?). Én találkoztam már B525-ös és 5186-os modellel is, amiben csak 1 sáv volt kipipálva és soha nem mutatott (4G+)-t .... Ezzel a progival lehet választani/enegélyezni a sávokat...
-
donjohnson
addikt
válasz
Danecay #113750 üzenetére
akkor fog 4g+-t kijelezni a huawei b535, ha elkezdesz letölteni vele.
a 4g+ nem folyamatosan aktív egyik routeren sem.
akkor fogja össze a sávokat ha szükség van rá, ha folyamatosan letöltesz (speedtest például).
egyébként 4g+ képes. lte cat7-es, 2 sávot tud összefogni: [link] -
trec12
addikt
válasz
szabonagyur #113751 üzenetére
Megy Yettel mobilnetről is.
-
szabonagyur
félisten
Yettel app megy másnak? Wifiről vagy Telekom mobilnetről tölt, Yettel mobilnetről még nem is tölt...
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a korábban a Yettel Otthon Net-hez adott HUAWEI B535-232a router, tud e 4G+t? A gyártó honlapján talált B535 sorozatú routerről számomra nem derül ki, hogy képes e erre vagy sem, legalábbis számomra, az EMAG hirdetésé alapján 4G+ routerről van szó, viszont a gyakorlatban a router beállításainál a SÁV sorban, mindig csak egy számot, feltehetően frekvenciaazonosítót látok, úgy mint pl. 1, 3 vagy 20. Ezek szoktak lenni. Amikor gatya a net akkor rá szoktam nézni és rendszerint ilyenkor 20-as értéken van a router, gondolom B20.
Csak azért kérdezem, mert ezzel párhuzamosan van egy szintén a Yettel-től kapott ZTE 5G-s routerem. melynek működésére szintén csak 4G-s hálózat, hálózatok állnak rendelkezésére, viszont az jelzi azt amikor 4G+ üzemmódban dolgozik, és azt is meg lehet nézni, hogy milyen frekvenciákat von össze, mint pl:
-
Jinxb1rd
addikt
Köszönöm, megnyugodtam. Várjuk a szerkezetet.
-
MadMancs
veterán
válasz
Jinxb1rd #113744 üzenetére
Az a cím a lényeg ahonnan indítottad a keresőben. Apósoméknak rendeltem múlt héten (nekem már van 30% os full), ő cimükkel indítottam, az én yettel fiokommal fejeztem be a rendelést. Router ugyan ide jött nekem, de szolgáltatási cím az övéké szerződésen (260km el arrébb). Nem is működött itthon nálam, csak miután bekapcsoltam bárhol módot.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
donjohnson #113745 üzenetére
Hát az a biztos, de kényelmesek az emberek. Én is.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
donjohnson #113743 üzenetére
Online rendeltem.
Megadtam a címet, ahol használni szeretném, arra felfobta hogy juhé hurrá regisztráció indítása. Nyílván az állandó lakcímemnél az állandót adtam meg, főleg hogy egyezteti a digitális állampolgárásgos cuccal asszem...
Kiszállításnál szintén ezt az albérleti címet adtam meg, ahol használni szeretném.
Ilyen szekció nem volt konkrétan hogy a szolgáltatási cím.
Na ha most ezek után mégis az állandó lakcímemet akarja fő internetszórási pontnak, akkor lehet inkább még most lemondom, mert ezek hülyék és nem gondolkodnak.
-
donjohnson
addikt
válasz
Jinxb1rd #113742 üzenetére
a bárhol mód csak 10 napig ingyenes ha aktiválod a yettel fiókban, vagy a yettel app-ban.
a felhasználási címen kell használnod alapvetően, amit megadtál a szerződésen.
nem fontos a lakcímkártya szerinti cím, de csak ott fog működni, amire a szerződést kötötted.
a boltban nem kérdezték, hogy hol akarod majd használni? -
Jinxb1rd
addikt
Megrendeltem a OtthonNet-et.
Az lenne a kérdésem, hogy azt írja hogy 10 napig máshol is lehet használni a készüléket... Ez hogy működik? Ahol beüzemelem az lesz a kiindulópont, aztán ha érzékeli hogy máshol van, akkor elkezd számolni a kattogó?
Azért kérdezem mert az állandó lakcímem az máshol van, remélem az számít, ahol beüzemelem és nem kell beleegyezési nyilatkozat főbérlő részről... -
donjohnson
addikt
válasz
szmark91 #113740 üzenetére
a kezedbe veszel egy telefont, rácsatlakozol wifi-vel, megnyitod a telefon böngészőjében a router webes felületét és nézed a jelszinteket, időnként betöltöd újra az oldalt, ha nem frissül.
hosszabbítóval tedd a routert ablakba, ajtóba és akkor a lakáson kívülre is sugározza a wifi-t. vagy vidd a routert hosszabbítóval a megfelelő helyre. -
Poccc97
tag
válasz
MadMancs #113735 üzenetére
Nem mondanám rosszabbnak, ugyanolyan chip van már benne a G5B-be, mint az NX510V-be.
Azonban szoftveresen már más rajta a firmware, mint az MC801A-nak. Kizárólag a scripttel tudtam módosítani a cella és sávzárásokat, azzal figyeltem a jelerősségeket, mivel a rejtett menüket nem találtam (lehet Yettel zárolta).
Kicsit ismerkedni kell vele, belső antennái nem rosszak, de ezt nagyobb városokba tudom elképzelni, ahol közel van a torony és nem vagy leárnyékolva.Nemrég volt lehetőségem kipróbálni G5B-t egy ismerősnél, mert Neki azt adtak, azonban nagyon kellett helyezgetni. Yettel technikus mondta Neki, hogy engedje el és vigye vissza a netet, körbe vitte az egész házba sehogy nem tudott segíteni. Aztán szólt Nekem, hogy hátha tudnék segíteni és 250/30 Mbps lett a vége 5G NSA módban, konyhaszekrény tetejére került, egyelőre.
-
Poccc97
tag
válasz
szmark91 #113728 üzenetére
Első körben próbáld meg kültérre kivinni a routert, és fixáld be a sávokat, hogy pl. a B1+B3-at használja és így tovább, teszteld melyik a legjobb. Ezt a speciális fülön a Mobil Wannál tudod beállítani.
A rejtett funkciókat így tudod előhozni (ha még működik):
[link]Egy gond van a TP-linkkel, hogy cellát nem tudsz zárolni, azaz tornyok között ugrálhat.
#MadMancs
G5B-nél már nincsen TS-9. -
-
Poccc97
tag
válasz
szmark91 #113723 üzenetére
Nemrég írtam róla:
[link]Ha nagy a távolság és nincs sok torony a közeledben, akkor irányított antenna szükséges. Én KASER antennát javaslom, azonban nem rosszak a Dipol antennái sem.
Nekem Dipol van 10 m, NX510V-vel.
-
MadMancs
veterán
-
Sziasztok!
Pár napja szerződtem Otthonnetre és TP-Link Nx510v routert kértem külső antenna csatlakozási lehetőség miatt (gondoltam, hogy Rábaszentmihályon nem biztos jó mobilnet lesz). 2 torony van közelben, egyik 2,3km Bodonhely amire csatlakozik (B8 sáv használhatatlanul lassú, néha B20 itt pingem nagyobb játékban de letöltés tűrhető 40-70mbps.
Van egy másik 1,9km-re amire a Yettel szerint kellene csatlakozzak... Csatlakozott torony 8,20,28as sávok vannak, másikon 1,3,8,20,28. Kérdeztem milyen antenna segítene kültéri, műszakis kolléga azt mondta ehhez a routerhez nem talál.
Valaki kalandozott már ilyen routerrel, képes egyszerre több sávra csatlakozni? Illetve yagi antenna segithet?
Minden segítség és tapasztalat erdekelne.
Köszönöm!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
IamSociopath #113720 üzenetére
Ez jó ötlet. Engem is idegesítenek, az örökké csöngetők.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
IamSociopath #113720 üzenetére
Tökéletes erre volt szükségem. Köszi még egyszer.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
4Grider #113719 üzenetére
A feltételes átirányítást fogom csinálni. Jó ötlet köszi.
Irodai munkát végzek, persze ha kéznél van a telefon akkor lehallkítom. Pl meeting esetén.
A probléma akkor van ha nem vagyok a helységben.Alternatív megoldásként olyan a csengőhangom ami csak 10 mp ig cseng, aztán 3 percig néma. Magam szerkesztettem
-
4Grider
nagyúr
válasz
IamSociopath #113718 üzenetére
A készülék halkító gombja a leggyorsabb megoldás.
Csinálj egy feltételes hívásátirányítást nem válaszol esetére x másodperc utánra a hívásértesítő számára.
Szerk.:
Nem feltétlenül tolakodó ha sokáig csörgetnek. Sokan zajos környezetben dolgoznak, sokan leteszik a telefont épp, hogy hallástávolságra, stb. Szóval sokféle élethelyzet lehet, amikor hosszabban kellhet csörgetni valakit.
Vagy ott a hívás lerakása gomb is, azzal egyértelműen jelzed, hogy most nem alkalmas. -
IamSociopath
aktív tag
Sziasztok!
Milyen megoldás lenne arra, hogy ne csengjen vagy 3 percig a telefonom. Van pár tolakodó ember aki addig hív ameddig fel nem veszem. Percekig hallgajták ahogy kicseng a telefonom. Nyílván nem értik, hogy ha nem veszem fel 30mp perc után akkor 2 perc után se fogom.
Hangpostát nem feltétlenül szeretnék beállítani.Nem lehet a kicsengés idejét valahogy beállítani?
Köszi.
-
Orgi
addikt
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kipróbáltam ismét és egyedi anomália lehetett csak, mert mobilnetre tettem a telót, felhívtam a 1220-at és közben tudtam böngészni meg navigálni most. Mondjuk azt nem értem, hogy a videó szerint ott van egy VOLTE kapcsoló a telefonom menüjében, nekem nincsen, de úgy tűnik enélkül is működik...
[link] -
4Grider
nagyúr
válasz
burgatshow #113715 üzenetére
És szolgáltatófüggő. Telekomnál pl. az az alapértelmezett, hogy ne jelenítsék meg a telefonok. Vodánál/Yettelnél nincs ilyen tiltás.
-
donjohnson
addikt
ha otthon kipróbálod, akkor 4g-n, lte-n marad a telefonod, ha felhívsz egy telefonszámot?
mert elképzelhető, hogy rossz volt a térerő autóval menet közben, és azért váltott le 2g-re.
szerintem jó térerős helyen mennie kéne.plusz infó: ha nem mutatja a volte ikont, de egyébként 4g-n marad hívás közben, az nem baj, nem minden telefon jelzi ki, ha volte-n van, miközben be van kapcsolva a volte.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Nemrég (decemberben) telefont váltottam, egy Xiaomi 14T-re. A korábbi telefonomon működött a VOLTE szolgáltatás, de ma döbbentem rá, hogy itt ezen nem megy valamiért. Legalábbis az történt, hogy navigáció közben hívást fogadtam és onnantól láttam, hogy elment a net, a navi offline módba került, míg tartott a hívás... és rákerestem YT videón, hol kéne lennie a VOLTE kapcsolónak a telefonomon, nekem nincsen ott a menüpont (de a VOWIFI meg igen és az megy is). Beszéltem a Yettellel, azt mondták nincsne tiltás az előfizumon, a teló pedig Mediamarktos, gyári független. Ilyenkor szerintetek mit lehet tenni? A SIM kártyám sem túl régi... -
csaszi75
senior tag
válasz
fabiant_05 #113709 üzenetére
Nah fasza... azért érdekes lehet, hogy mit hangoltak el...
-
fabiant_05
újonc
válasz
fabiant_05 #113708 üzenetére
Elvileg központi hiba van a Cetinnél, addig pedig a Telekom B20-as hálózatra csatlakoznak a telefonok, elvileg ez okozza az egészet.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
fabiant_05 #113705 üzenetére
Redmi Note 13 Pro 5G telefonban egy yetteles kártya volt. Mit csinált a telefon? Szépen térképezte fel a Yettel és a Telekom 5G hálókat, pedig a Telekomhoz aztán tényleg semmi köze, életében nem volt telekomos kártya benne. Ami még érdekes volt, a Yetteles 5G hálóztanál a Netmonster nem írta ki (mai napig sem, pedig korábban igen, másik telefon is) melyik sávot látta, miközben a Telekomnál szépen ott voltak, hogy N28. Pontosabban a Yettel esetén a logba nem került be a sáv száma, a kezdőoldalon ott megmutatta, pedig korábban szépen ott voltak.
-
4Grider
nagyúr
válasz
fabiant_05 #113705 üzenetére
Milyen szoftverrel elemzel? Nem lehet, hogy a szoftver gázos?
-
4Grider
nagyúr
válasz
fabiant_05 #113703 üzenetére
Nem lehetne ilyen, 2100 MHz-en sehogy sem osztoznak egymással.
-
fabiant_05
újonc
Sziasztok!
Egy napja, amióta a Telekom felkapcsolta az N1-es 5G-t az N28 mellé, azóta itt a városban (kelet mo., megyeszékhely) a Yettel SIM-em nem a Yettel 4G-re kapcsolódik, (eddig b1, b3) hanem a Telekom B1-es 20Mhz-s 4G-re. Ez hogyan lehet szerintetek? Egymás mellett van közvetlen mindkét torony, tehát elvileg kellene Yettel jelnek lennie. Úgy tudtam, hogy csak a 800Mhz van osztva a Telekommal itt Keleten a falvakban, városon kívül.Ez önmagában -felhasználói szemmel- nem lenne probléma, de reggel óta úgy látom mintha valami lenne a hálózattal, 12.00-ig 5G-t nem is talált a telefon, a 4G is beesett, (reggel gyakorlatilag 2/1 Mbit volt) és ma egész nap gyakorlatilag Telekom 20Mhz B1-ről ment a telefonom. Jelenleg pedig Yettel N78 5G-n és Telekom B1-en van váltva Yettel B1 20Mhz-vel a SIM, 100%-os Yettel fedett területen.
Furcsa. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest