Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Figy értem amit mondasz de:
nem fizetek helyszínen jelentsen fel.
Oda már kell a tárgyi bizonyíték. Ami nyilvánvalóan nem lesu.
-
-
alvaro
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Jaja, erre reggel 1-3 fok némi köddel. Két pulóver, alánadrág, és minden tökéletes is volt így - kivéve az új kesztyűt, aminek sokkal gyöngébb a fűtése, így csípte már a 24km végére az ujjaimat rendesen. A folytatáshoz előkaparom a régi kézzsákot, és felapplikálom a kormányra, máshogy nem megy

-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ha megallit es szembol fotoztak akkor miert fizetned ki,ha nincs rajta a rendszam?
-
Ferdzsoo
addikt
Az normális hogy most kb 1 hónap állás után lett rádugva az akkura az új lidlis töltő, és kb 15-20 perc alatt fullra töltöte, majd rajta lett hagyva még egy 30 percet és ennyi.
Ez ennyi idő alatt okés?
-
canniball
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Szemből nehezen lenne olvasható.

SymbianOS!
"Óóóóó ez a mondat olaj lenne a tűzre."
És ez problémát okoz?
Mosquito34!
Kassa innen messze van!
Komolyra fordítva: csak egy szem rendőrautó volt, az sem biztos hogy trafizott lehet másért állt az út szélén (a rendőr mellette vókitókizott); ezek szerint nincs gáz. -
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Miert nincs menekves?Helyszini birsag mar nem letezik,vagy ha letezik is,nem muszaj helyben kifizetned x ezer forintot.Ha pedig feljelentest tesznek akkor hogy? ,,fekete motorral,narancssarga sisakos emberke ment x km/h-val" ? Rendszam hol maradt? Ja az nincs szembol fenykepeztuk.Jaaa hat akkor nem en voltam.

-
Daywalker
addikt
Na én ma "motoroltam" egy utolsót, csak azé' is. Jól fel kellett öltözni, téli kesztyű és go. Aztán alaposan lemostam és eltettem a garázsba.
-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez gyorsan ment, eredetileg ugye dec. közepéről szó...lehet összejött ami kellett.
Ha már gyorshajtás: motorost szemből le lehet fényképezni? Mármint úgy hogy csekk is legyen belőle.
bogyo112!
Kb. hasonlóan jártam én is, vastagabb kesztyűm ugyan van de én meg a gatyába nem raktam bele a bélést jó idő van még alapon, nem mondom hogy nem fázott a lábam..meg a legnemesebbik szervem. Illetve rá kellett jönnöm hogy azért egy pulcsi sem ártott volna. Remélem lesz még hamar olyan alkalom amikor ezeket pótolva mehetek egy karikát! -
Pöppet túlfutott. [link]
Végül csak kibírta az utolsó záró napig. Én ma tettem le. Izgalmas kis 2 hónap volt.
Kislány (max 5éves) befogta a fülét és nézett rám. Aranyos volt. Értettem mi a baj.
A kisbusz riasztója is megszólalt. 2x is teszteltem.
Muter robogójával mit szívtam. Legalább 20 percet rugdostam, mert akku lehalt, de végül beindult, alszik a géppark.
Azért csak kibújt a szög a zsákból a végére, mert megállított az egyik szomszéd és megkérdezte, hogy ha jár a motor miért jár alapjáraton? Ez még a világítás átalakítás körül volt. - Nem zavar a hangja ne érts félre, de érdekel mi történik fent - Aztán megmutattam és látott benne fantáziát, az övé lekapcsolható 2002-es bandit.
Egy másik tesómnak mondta, hogy hangos, ezt erős kötőszavakkal, lényegébe üzent nekem.
Ma vissza is köszöntem, 2-esbe 9000-el.Fasza kis nap volt. Kora tavaszi idő.

-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, gurultam 95km-t, a végére a sz*r is belém fagyott. Mikor elkezdtem fázni, akkor hazafelé vettem az irányt, de még volt 40km-em. Mire hazaértem, csonttá fagyott a kezem a nyári kesztyűben (más nincs), illetve az arcomra fagyott a mosoly, mely most nem volt őszinte. Párásodott a bukóm már 70-nél is, résnyire nyitni kellett, de jött be a hideg... A végére mindenem áthűlt, pedig a cordura nadrágba betettem előtte a thermo-bélést is (A kabátban már egy hónapja benne van). Az a szép az egészben, hogy mostanra gyógyultam ki egy 2 hetes masszív takonykórból. Szerintem kezdem elölről...

-
ALI_G
veterán
Bitter törött lábbal megy macauban? kemény

hol adják? mikor? -
Daywalker
addikt
Kivalo motoros ido van, csak olyan durva elkenorzes van mindenhol...szerintem vagy 8 eve nem igazoltattak, de ma ez is megvolt...
-
Dexar007
veterán
Ki beszelt mar 3 hete ,,utolso gurulasrol"?
Nalunk per pill 14 fok es szikrazo napsutes. -
zsolt19900
őstag
azzal a mocival mi a teendő biztosítás és egyebek terén, amin jelenleg nincsen magyar papír stb. és elhozom most megveszem, de ugye tavasszal csinálnám meg ezt a procedúrát, addig kell rá kgfb-t kötni stb.... tudtok erről valami biztos infóval szolgálni, vagy érdeklődjem meg inkább az ocsmányirodában?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
En is csipoprotektoros arlent valasztottam, hiaba volt azonos aron mar kenguru is. Eddig a vallat teszteltem, de lehet ugy esni hogy a protektor szelere es ugy kb szart se er. Szintugy kesztyunel. 1-2 van a tenyer kulso elen nemi protektor.
-
Daywalker
addikt
Akkor most be lehet fejezni.
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szerintem nekem sem férne be a nadrág alá - az új alá pláne nem. Ha meg már eggyel nagyobbat veszel, akkor vagy más méret nem jó (mondjuk a hossza) emiatt elcsúszhat a többi protektor.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, viszem a ruhám és úgy próbálom ki, megkockáztatom, éppen, hogy bele fogok férni a jelenlegi ruhámmal. ami mondjuk ideális felállást jelentene. van a spidi-ben valami farokcsont bevarrás, de én azt nem nevezném védelemnek
egyértelműen a ruha leggyengébb pontja ilyen szempontból, mert nem véd semmit. ezért is kajtatok ilyen nadrág után. volt már két tenyérnyi fekete folt a csípőcsontom hónapokig 
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
canniball
nagyúr
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Pont ezert vettem marhabor arlen nesst, mert van venne csipoprotektor, mig kenguruban mar nincs, es lehet vasarolni ilyen alsogatyat hozza. Mindket ruha ugyanannyi lett volna.
Sztm a borben levo protektor elhelyezkedese miatt biztos jobb ennel, mert foto alapjan pont ott hagytak le rola anyagot ahol a medencecsontod ekalakzatot ut az aszfaltba
persze foto alapjan tippeles, ugyanugy, mint a te velemenyed. 
-
TommyGun
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Annó én is nézegettem, elvileg az a plussz hogy van benne protektor de ha nem pont jó a méret rád akkor eltud mozdulni, ebből a szempontból jobb gumi/tépőzáras térdvédő. Ellenben ez speckózva maga a farmer rész is meg van erősítve, tehát jóval erősebb az anyag, elvileg esésnél jobban bírja a csúszást, gondoolkodtam rajta de elég húzós ára van, vmi 20 körül kezdődnek ha jól emléxem.
-
F1DO
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Én kb 70-nél csúsztam el nagymotorral, és egy teljesen hétköznapi farmer volt rajtam.
Az is csak a zsebénél szakadt ki, mert ott volt a kulcsom is.De ebből nem lehet kiindulni, mert minden esés másképp esik..

Azóta már tudom, hogy semmi szilárd 'testet' nem rakunk motoros öltözékbe.
(féktárcsazár, kulccsomó, szerszámkulcs, kisbalta..) -
Integra
titán
what's in the barn
ha netán nem ismeri valaki, discovery-n megy. ősrégi roncsmotorokat szednek össze és lehelnek beléjük életet. fantasztikus, 100 éves motorokat találnak
és hajtják ki belőlük a lelket pályán. -
Dexar007
veterán
Kevlár farmer + térdprotektor és teljes biztonságban leszek.

Ezek szerint csak véd valamit.Bőrödet elvileg nem éri el,és minimális a sérülés egy átlag farmerhez képest.Nekem két évvel ezelőtt volt egy apró robogós balesetem egy 100-as Aeroxxal.Fagyban is közlekedtem vele szokásomhoz híven,és egy előzési manővernél kitört a segge (városon belül 40-el), a robogó ráfeküdt a lábamra természetesen, és együtt csúsztunk talán 10 métert az első hóbuckáig.Dupla nadrág volt rajtam,minimálisan lejött a bőr a térdemről de semmi komoly -ezt is már csak otthon vettem észre-. Igaz a csúszós úton nem volt akkora a súrlódás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.mf
veterán
Igen, az ADAC oldalán én is pont az előbb találtam meg, de nem ez volt az. Lehet, hogy mégsem az ADACnál volt, hanem valami más helyen.
Mindenesetre itt egy másik: 50-es elcsúszásnál mennyit ér a kevláros-protektoros motoros farmer egy sima farmer és széldzsekivel illetve egy öltönnyel szemben. Mindenkinek ajánlott megnézni...
-
BoB
veterán
-
.mf
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Igen, valaki itt vagy másik motoros fórumban már linkelt egy részletet egy adac vagy énnemtudommilyen tesztből. Metodológiát nem láttam, engem is érdekelt volna, de az eredmény kb. így nézett ki
Bőrruha bírta asszem ~4s-ig
Kevláros-protektoros motoros farmer ~0.5-0.6 s
Márkásabb, vastagabb normál farmer ~0.4 s
Legolcsóbb teszkós farmer kitartott ~0.16 s-igKb ennyi... inkább a protektor számít benne, nem a kevlár, de az se sokat. Én inkább felveszek a farmerre egy 3 tépőzárral rögzíthető térdprotektort, mert az sokkal nagyobb és jobban véd, mint egy farmerbe bevarrt tenyérnyi darab.
Ja és a kordura sem bírta sokkal tovább. -
Dexar007
veterán
Kevlar farmerrol hallottatok mar?[link]
Szerintetek megeri az arat? Mindig is farmerban motoroztam,most a hideg idore valo tekintettel terveztem volna terdvedot venni,de ebben a farmerban alapbol benne van egy CE minositesu. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
"Fiam! Ideje lassan felnőnöd, és egy rendes choppert szerezni magadnak!"

(Bocsesz, de tényleg!
) -
Daywalker
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ok, nem akarok kötekedni, csak nem értem, hogy nézel egy bizonyos típusú motort, és mellette tök másokat linkelsz. Szóval én innen azt látom, hogy még azt sem döntötted el, hogy milyen stílusú motort akarsz
De tényleg no offense. -
BoB
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
A 2007 februári motorrevű számban 20 év Honda VFR címmel végigmennek a motor történetén, bemutatják a különbségeket a különböző évjáratok között és használt vásárlására is adnak tanácsokat.
-
Daywalker
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Nem vagyok gonosz, csak előbb az XX-et írtad aztán most még vagy három motort soroltál fel

-
zsolt19900
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
febr-márc környékére amennyiben egy normális motorra összejön, ezek közül gsf 600s ill. vfr 750vagy800 gondolkodom.... annyira nem álmodozás, mert ha nem jön össze akkor kb. olyan lesz mintha fél lábam nem lenne meg a nyárra
és ezért gyűjteném tőletek az infókat, hogy pl. ha megtetszett külsőre egy 93-as kiadású 750 vfr, és gondos gazdája van, annak mik lehetnek a buktatói stb. vagy inkább menjek a "biztosabb" frissebb modellre a banditraszerk.: amúgy olyan kis gonosz vagy

-
Daywalker
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Akkor most tulajdonképpen mit is akarsz? Ja, hogy álmodozol?

-
zsolt19900
őstag
válasz
üzenetére
köszi
megláttam, és valahogy olyan tettszik érzésem van
a kövi motoromat úgy szeretném belőni, hogy "egy darabig kiszolgáljon" stílus legyen
gondolkozok még S-es banditon 600ason, vfr hondán -ebben pl nem tudom, hogy veszélyes-e megvenni pl. egy 93-as állítólagosan jól karbantartott 750es darabot??- vagy inkább az újabbak felé kellene már terelnem a tekintetemet? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
Erről van szó?
Basszus, az 164 lóerős, és több mint 300km/h-val megy!
-
törölt tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
nagy balna.
csavarogtunk parszor olyan emberrel, aki 1100xx-szet hajtott, nem tudok problemakrol vele kapcsolatban. oldschool nehez vas, jo szelvedelemmel, nagy utazotempoval. talan kanyarodni nem annyira tud (az fzr-ek kezesebbeknek tuntek), de ha arra hasznalod, amire valo, szerintem szeretni fogod
-
Integra
titán
nagyon jó ez az új tehén <3
-
zsolt19900
őstag
az új szerelmemről a cbr 1100 xx ről, esetleg tapasztaltaitok, vélemények.... nagyon megtetszett eme járgány
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy te vagy a felvételen.
iden mar a harmadik.