Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
jaj, hát köszönöm szépen

amúgy a lánc nálam is picit lógott, de a többiek azt mondták itt -ill visszaolvastam- hogy amikor ráülök akkor nem szabad lógnia, és azért volt nálam így, ha te könnyebb vagy nálam -és az vagy- akkor lehetséges, hogy neked állítanod kell rajta
-
mocsanisi
senior tag
Az nagyon jó lesz, japán belpiacoshoz ilyet szerezni.... Szelepfedéltömítés 15.000 forint red barron bácsinál. Valamit ki kell rá találni. Dekli van 5000-10000 között bontottan, akkor már olaj-olajszűrőt is cserélek. Lábtartó elhajlást meg még nemtudom hogy kéne megcsinálni. Egy biztos, ez után 3x megnézem hova támasztom a motort...

-
Megpróbálom leírni mire lenne szükségem. A tank két legjobban kilógó észére kellene valami párna, mert a bukó odaverődik amikor felakasztom. A robogónál épp nem verődött oda de itt igen. Létezik ilyen?
-
mocsanisi
senior tag
Feldőlt a motor tegnap. Jobb lábtartó elhajolt, jó mondom nem baj ennyi belefér. Ma lemegyek, és észrevettem hogy a jobb oldali dekli is szétrepedt. Kérdés hogy a deklinél van valami tömítés, vagy ki szokták nyomni valami anyaggal?
-
válasz
vendingo
üzenetére
Jó neked, h 5x mész nyaralni. Én még tán soha nem voltam, csak max laza szórós hét fér bele nyáron országon belül. A GS500 ára több havi fizetésem. volt.
Ezért vigyázok rá mint a két szemere.-
(#26391) Integra! JAaa h be is fejezted a szezont? Én tvaj dec 2.-án tettem le. Valamivel melóba kell járni.

-
vendingo
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
A számítógépemből nem hogy gumit, hanem egy egyszerűbb régebbi motorra is futná.
Nálam az a baj, hogy nem tudok gyűjtögetni, félretenni, máskülönben már egy novicsento 1200GS-en ülnék.
Nem kéne évente 5x-r nyaralni és 2 év alatt össze is jönne a GS ára megerőltetés nélkül. -
Integra
titán
megvolt ma az utolsó tekerés, kihajtottam még a belét egyszer utoljára, ahogy csak lehetett, döntögettem amit a gumik engedtek ésszerű keretek között, aztán teletankoltam, lemostam az egész nyár bogárgyűjteményét, lefújtam a láncot, garázsba be, letakartam. jó éjt neki tavaszig.
idén már csak apám motorjára vagyok hajlandó felülni, az jól ontja a meleget és van markolatfűtés meg szélvédelem
-
vendingo
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Egy ilyet én is eltudnék képzelni magamnak a hosszú túráimhoz

-
TayRol
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
jujjdezsírmasina!

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Jó nagy dög! meg szép!
-
Úgy szorítom néha a tankot a lábammal, mintha az egy fix pont lenne. Csak fel ne boruljak vele. A rántás olyan mint amikor 6.-ba akarsz 20-al menni! Azok a rántások vannak gázadáskor is csak ugye nem rengeteg hanem egy és nem annyira heves. A hibát keresem benne, lehet h nem kéne.
Az már kiderült, hogy Zsolt rendes fazon.
Egy kis Before - After kép.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem tudom mit értesz rántáson, de egy bizonyos szintig teljesen természetes.
Robeszon a röpsúlyos kuplung miatt szinte mindíg csak áttételen keresztül a gázkar húzása hátsó kerékre.
Egy autónál, ahol a kb 150-200Nm nyomaték másfél tonnát mozgat, ráadásul az autók elektronikus gázpedálja eszement lusta egy szerkezet, ez nem érezhető, ehhez képest a GS500 40-50Nm nyomatéka már alacsony fordulaton megvan, azonnali a gázreakció, és csak 300 kilót kell megmozdítania.
Ráadásul a sor2 kicsit darabosabb is, mint egy sor4.
Értelemszerű, hogy érzel minden rezzenést, ami ráadásul szokatlan is számodra. Még azt is, amikor üresből egyesbe csattan a váltó, és néhány mm-t megmozdul a motor. -
polimorf
tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
Én 50-es robiról beszéltem nem 600-ról, de azért a sebváltást örömét azok sem tudják pótolni mégha a sebességben nem is rosszak azért nem teljesen ugyan az az érzés.
(Félreértés elkerülése végett. Nem lenézve a robogókat, de más az élmény mindkettőn. Tudom mert mindkettőt használom.) -
polimorf
tag
-
válasz
canniball
üzenetére
Beszámoló a fapados GS500-ról
Ekkorát?? Lemerült a GPS (azaz teló) pest előtt 60km-el és a 241km, kitolódott vagy 250-re, mert arra mentem amit ismertem, nem pedig arra amire emlékeztem, hogy talán arra mutatta. Meg itthon még tettem bele picit, tagnap 330km-t toltam. Estére fájt a fejem és szédültem mert elfelejtettem enni meg inni, de megérte!!!!!!. Kurávra élvezem még ha csak 50 paci is!
Ami eddig nagyon tetszik az a hangja! Az nagyon üt! Főleg ha tegyük fel 6.-ba 100-nál elengedem a gázt és olyan 70 táját elkezd durrogni. Minden sebességnek megvan, hogy hol durrog. Oda vagyok érte!
Akkuját már ki is nyírtam, mert rajta maradt a gyújtás még felöltöztem most reggel.
Tavasszal meg kell lepnem magam vele.A kawa után gyenge (de erősebb lényegesen mint a tanuló GS500), az nyitotta ki az ujjaimat gyorsításkor, ez nem, de azért ez is harap... Lazán lehet vele előzgetni. Ma is mentem vagy már 100km-t.
Minden motoros köszönt, ami nekem nagyon új és szomorú, hogy a robogósok meg már nem. Pilisszentlászló - Visegrád és környékén voltam.
Nem idegen a vezetése, valahogy úgy kézre áll, de dönteni nem merem. Hazafelé sok körforgalom volt és kínosan 20-al, közben mások ott kielőztek. A fékeket már kitanultam hol csúsznak meg, jó nagyot bólint egy intenzív fékezésre, a futómű sztem jó alig érzem a kátyújkat. 1x volt hazafelé gond amikor bejött az amit csak sejtettem. Más 60-ról lassulni meg más 90-ről. Le is izzadtam, de sztem az autó vezetője is amikor csak nőtt a tükörben a motor. Kellett, hogy nagyobb követési távot tartsak. Robogónál pikk pakk megálltam, itt azért más.
Azzal egyelőre nem tudok dűlőre jutni, hogy mit kezdjek a rántásokkal amikor akkor vannak mikor váltok vagy elengedem a gázt nullára majd újra meghúzom. A kawa és a másik GS500 is rántott, nem hiszem, hogy hiba, nekem nem megy még (vizsgán ez hibám volt). A váltás néha még jelent némi gondot. Főleg hol az üres megálláskor rész.
Nem eszik sokat, ez óriási jó pont. Több mint 300km-t mentem és elég sok volt még benne, de kapott ma 5lityót.
Az is új, hogy ennyit kell melegíteni, kb minden új. De közel fél ezer km-el a hátam mögött amit 2 nap alatt hoztam össze jól haladok. Nagyon fog hiányozni ha le kell tennem!!!
Sajnos le kell írni, hogy többet nem robogózok! Az a gyorsulási élményt, a kattanásokat, a munkát amivel berakod mások fokozatba, a robogó nem tudja überelni. Sőt elmondható, hogy hiba volt 50cm3-ra ráülni. Sőt az is elmondható, hogy az élményt már más jelenti!
A bukó, na azt már lehajtom, soha nem tettem eddig, csak ha fáztam. Hazafelé 2 loccsant szét rajta akkora bogár, hogy érzetem az ütést. [link] -
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
"... ez is éppen olyan japán belpiacos..."
Áhhá, akkor nem is a korával hanem a japán belpiacos mivoltával van itt a probléma!
Amit persze abszolúte megértek." Csak a naked gépek között van ilyen, ilyesmi áron..."
No igen, a choppernél meg kell fizetni hogy chopper. Kérdés hogy a nakedet is csípnéd-e annyira... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Igen ám, csak ez is éppen olyan japán belpiacos kis szörnyeteg, mint a mostani. A kis Hondával eddig szerencsém volt, de alkatrészügyben ez is elkeserítő: a másfél hónapja elszakadt, és akkor frissiben megrendelt fordulatszámmérő-meghajtóspirálra jövő hónap 10.-ét ígértek. Japánban most gyártják!

szerk: mondjuk elvileg 3.760,- forintba fog kerülni, de hiszem ha látom!Gondolj bele, ha bármi nagyobb baja lenne... ...tolhatnám ki a MÉH-telepre?
Nem akarok jövőre is még egy ennyire öreget venni (2000 utáni kellene, Európában is forgalmazott típusból), de azok meg nem ennyiért mennek sajnos...

Csak a naked gépek között van ilyen, ilyesmi áron: CBF 250, Suzuki GS 500. Kawa ER.-5 Azok viszont nem ennyire szépek!
-
-
vendingo
veterán
-
ujskodas
tag
Ti használtok pinlock-ot? Felraktam a plexire, elvileg víztiszta "színű" de mégis van valamennyi színe, meg olyan, mintha valami fátyolon keresztül nézném a világot. Motoron még nem próbáltam, talán ma, ha sikerül.
-
El kell mondanom, hogy az első km-en bejött az amire számítottam. Mivel nem robogón ültem így érdekes módon párat kivéve mindenki intett a 330km alatt vagy épp úgy húzódott, hogy nekem jó legyen. Viszont ha robogóssal taliztam az meg nem intett. Egy halálfej feelingű bálna ért be mellém és és lassan jobbra fordította a fejét, majd lassan bólintott, ekkor én is
majd mintha álltam volna tovább ment. -
Ferdzsoo
addikt
Villámkérdés: hátul a rugóelőfeszítést nekem a kezemmel kellene tudni csavarni, állítani? Mert konkrètan eléggé nem tudom elcsavarni, kicsit hülyén is férek csak hozzá.
Ekkora erőkifejtésre van ehez szükség? -
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Mint írtam maga a gép teccik, csak a felni színe nem begyere...
Amúgy ma nekem is hízott a májam amikor az egyik ismerős csodálkozva rákérdezett, hogy miért, nem új? pedig ő azt hitte.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Szép az a motor, én megcsodálhattam élőben vasárnap!

-
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szvsz maradj a choppernél vagy ne zárd ki az idomos gépeket. Szerintem is szebb a naked (azért van az) DE. Tegnap végre hazaért a paripa, ma tudtam menni egy kis karikát, az M2-n 90-100kmph-nál azért már tudott rángatni a szél. Újdonság volt, mert ennyire (ha nehezen is de) a CiGit is ki tudtam futtatni, ott nem volt ilyen, most mégis ez volt a tapasztalat. Sőt, ez ugye már könnyebben megugrik, egy besorolás előtt odahúztam neki majd szokás szerint ki akartam nézni oldalra hogy tuti beférek-e, de úgy meghúzta a szél a bukót a fejemen hogy inkább visszafordultam (és konstatáltam hogy 120kmph-t mutat az óra).
Amúgy a keretbe talán egy első generációs SV is beleférhet ha tetszik.Feree13, SymbianOS, fattyu!
Gratula!Mosquito34!
Csini...de csak nekem szexuálja a szemem az arany színű felni (nem csak ezen, hanem úgy általában)? -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Buster17
üzenetére
Jelenleg még semennyi sem. Jövőre a kis mocim árához (200-250k) kb. még ugyanennyit fogok tudni hozzá tenni, tehát a választék legaljáról kell majd szemezgessek. Úgy abszolúte max. 500k-ig. Gyakorlatilag mindegyik tetszik, ami "motor formájú", tehát nincs rajta egy deka műanyag idom sem + kerek lámpás. Chopper vagy naked...
Nekem 25-30 LE is elég volna, autóból is picit használok (1000-es Yaris), de tudok vele igen dinamikusan haladni országúton. Váltogatok, mint a hülye, de élvezem! Autópályára meg nem szoktam menni, motorral sem fogok. -
TayRol
nagyúr
CB 1.3 SA-t még gyártják, vagy csak használtan lehet venni?
-
Buster17
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Csak kívánod a több pacit holott megmondtad, hogy ugyan nem rakod le a nagyobb mocit.

GS500 nagyon megbízható gépek. Régen én is ilyet szerettem volna amíg meg nem láttam a kis MT-t. Na de ez lényegtelen.
GS500 bol a legújabb tetszett amit spanyoloknál gyártották de azok nem hozták azt a minôséget mint a korábbi japánok. 2003as évjárattol vannak szép GS-ek. Nem tudom, hogy mennyi a kereted meg, hogy az újabb vagy a régebbi GS-ek tetszenek.
-
válasz
zsolt19900
üzenetére

-
zsolt19900
őstag
nem tudom, majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ujskodas
üzenetére
Jövő nyáron lesz aktuális: addig pénzt kell szerezni, nagyobb jogsit kell csinálni, valamint az erdélyi túrámat még a kis csótánnyal szeretném végig nyomni.
Fejidomos (nem kerek lámpás) moci amúgy sem érdekel, a hatszázas nekem már egyszerűen túl sok. Két pici henger legyen benne, 'oszt csá! (Vagy egy...)

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
Neked GS 500-ad volt, ugye? Milyen évjárat, mennyi km? Mennyiért ment el? Ha ide nem akarod, jöhet privátba! Köszi! (Jövőre váltani szeretnék nagyobbra, és ez a típus is a kiszemeltek között van, a CBF 250-nel, CBF 500-zal és a Hyosung 250-es kis chopperével egyetemben... Na jó, ER-5-öket is nézegetek titokban...
) -
.mf
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Fórumtárs, szintén Zsolti - csak nem Zsoltee?

Részvétem
remélem tavaszra már lesz új 
Én pedig most rámolok és lassan öltözök, hogy egyet még menjek motorozni, amíg még tart a viszonylag jó idő. -
zsolt19900
őstag
hm srácok én meg bejelenteném -megelőzvén a fóórumtársat
- hogy egyenlőre passzív módba helyeztem magamat motorozás terén
és egy másik Zsoltigyerek hajtja tovább a gépegységemet -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ejgen, talan yamaha hozta '88-'89 korul az exup szeleppel.
-
törölt tag
holnap valaki laguna seca?

-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Gratula hozzá, nagyon szép gép.
Azért a GTR gyengébb, bár picit nyomatékosabb. Valszeg a más hangolás miatt érzed gyengébbnek a kawát illetve alul jobb a V4 egy bizonyos fordulat tartományban - ellenben alapjárat környékén nem olyan jó, ahogy olvastam tesztekben.
A szelepnyitást nem értem. Mi nyit és hol? Az 1200-as is vtec-es? Nem csak a 800-as? Nem vagyok otthon H-ban azért kérdem csak...
Egyébként nem úgy tűnik, mintha a VRF nagy kerekezős lenne. Szóval szerintem ettől ne félj.mod: gyanítom a kipuffban lévő "szelepre" gondoltál.
-
Ferdzsoo
addikt
Szóval konkrétan most száltam le a gépről voltam mindenhol, városban, úton, tiszta kosz a gép szóval a képek holnapra maradnak mosás után.
Egykét gondolat, kardán istencsászár főleg így ma esőben, nagyon bejön amikor a motorfék fogja a gépet, és a kardán meg fütyül mellette. Persze a terhelésváltásokat jobban érzed mint a láncnál de igazából városban érezni kint semmi. A városi tempó nagyon lassú a gépnek hihetetlen de 3ban nagyon ritkán tudok menni, leginkább 2 mindenhol. Az a megfelelő a gépnek, 2-3-4k fordulat.
Kint 5knál 145 a tempo, nagyonbaba. A legkényelmesebb 130 körül de inkább felett, menetszélre ráfekszik mintha repülnék.
Nagyonjó. Menetszél van viszont turbulencia 0. Nagyonjó a belépő. Az 1400 kawa amit párszor hajtottam egy nyugdíjas gép ehez képest. V4 karaktere ég és föld egy sornégyhez képest. Motorfék a legtetszendőbb számomra. 7k fordulat fölött még egyenlőre nem jártam egyszerűen érzem hogy vágná ki 1 kerékre megveszekedett vadállat lesz belőle 5k felett ahol nyit a többi szelep. Majd idővel megbarátkozunk.
Áh de litániát írhatnék itt mindenről...
-
csongi
veterán
Ki lesz Mezőberényben?
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tavasszal meg kell lepnem magam vele.

- hogy egyenlőre passzív módba helyeztem magamat motorozás terén