- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Akinek jól megy
Én dolgoztam... ma reggel kivettem a felniket a gépből, és elvittem porfestőhöz. Aztán kap a hátulja új papucsot, meg a felnik szép felnicsíkot. Utána visszaépítésnél leverem a friss festést, elborul a viffer, én meg felgyújtom az egészet.
Ha lesz kis időm, valahogy elhozom pestről az új rúgóstagot, kiveszem a régit, azt meg beépítem. Utána összerakom, pont kitavaszodik, és próba. Aztán még idénre be van tervezve az első telókba egy-egy új progresszív rúgó-szett.
Ezek után asszem' pár évig max kopó alkatrészt fogok cserélni a motoron, mást nem. Bár kopni sem nagyon fog semmi 450forintos benzinár mellett -
Djuree
félisten
nekem van egy öregebb munkatársam, már nem motorozik, de mindig motorozott régebben, csak sportgépei voltak. azt mondja mindig örült mikor hazaért hogy megint túlélt egy napot. 200-al simán ment bárhol
városban csak 100-al
rühelli a csoppereket is, azzal nem lehet száguldozni
-
Kígyó
senior tag
"Ha bejön legalább nem lesz tele a nyári forgalom 3LE-ről 4.2-re tunningolt gerincszaggató gyorsulásra vágyó repedfazék hangú 50-esekkel száguldozó 10-en éves tinikkel."
Miert lenne kevesebb? Gondolod nekik van B-s jogsijuk, es egybol bezuzatjak a szettuningolt hulladekjaikat, hogy mas se hasznalja, es vesznek helyette valami kis kedves, halk negyutemu 125-ost, es majd azokkal kruzolgatnak szepen? Vagy mi az elmeleted?
-
Integra
titán
én nem értek egyet, de nem is érdekel már igazából, azt csinálnak amit akarnak.
aki akar, haljon meg robogón, életveszélyes szarok szerintem. nincsen tekintélyük. a magyar autós társadalom és a morál, a mentalitás pedig nem kedvez ezeknek a kis gépeknek. tény, hogy csöndesebb 4 utemű 125ös jobb mint a két ütemű daráló vagy ha ha dizel autókat vált ki a forgalomból. aki meg hülye, úgyis meghal, oszt jónapot. a legveszélyeztetebbek azok lesznek szvsz, akik kevés pénzből szükgség megoldásként fognak élni vele, ha elfogadják. mert ott sem képzés, sem biztonságra törekvés nem lesz. lidl-es bukó, legyen rendszám, aztán ennyi.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest