- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
krichd1
addikt
-
válasz
akela91 #49567 üzenetére
Nem tudom, hogy hallgattad-e már az 1100-t, de ha nem akkor nem vagyok biztos benne, hogy el tudod képzelni a mélytúlsúly azon szintjét, amit a D1100 képvisel.
Az emlékeket egymás mellé rakva talán még a Beats Studiót is jelentősen túlszárnyalja mély mennyiségben.
Nem a kedvét szegem, hanem figyelmeztetem
Inkább vegyen egy Beats Studiót, kerüljön az bármennyibe is, mint egy hamis D1100-t. Persze ha valaki meg tudja erősíteni, hogy eredeti és jó a termék akkor, mindenképpen azt a D1100-t vegye, de nekem gyanúsan olcsó, még a többi ebayes D1100-hoz árhoz viszonyítva is. (Hozzáteszem, utoljára egy éve nézegettem a Denon árát, azóta lehet, hogy ez lett a normáli árszint.)
-
-
DBAtti
aktív tag
válasz
akela91 #48538 üzenetére
Értem, hogy kifacsart helyzet, én magam sem fogok ezért venni olcsó fejeseket raklap szám. A kérdés inkább az, hogy mennyire biztos pont az a pont? A kategórián belül hány másik fejhallgatót hallgatott meg, aki azt mondja, hogy az áráért nagyon jó? Lehet hogy otthon egy sokkal jobb rendszerről hallgatózik, és azt gondolja, no ez 5k-ért még tök jó, bár amúgy bitang pusztulatosan fostos a saját cuccaimhoz képest. Vagy épp még nem is hallott jobbat, és azért gondolja, hogy tyűdefasza, ez kell mindenkinek!
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de ahogyan le is írtam a logout blogomban, a Retro DJ-ről, engem messze nem győzött meg. Hallgatható, de van bőven hibája, az 5401 sokkal jobban tetszett, még akkor is ha kevés a mélye. És itt vagyok akkor én is. Milyen jogon írogatom az 5401-et, ha nem hallgattam meg többet
Hát azért, mert nekem az a biztos pont, mert azt hallottam. És a Retro DJ után rohadék Maxellofób mindenki rosszakarója lettem
Idéznék a híres Német-Magyar szótárból:
Nem jó ez, mint ahogy a lófasz nem furulya, majomsegg nem ibolya, se nem rózsabimbó."Majd bemegyünk 10-en és megvitatjuk a dolgokat"
Egy ilyenben benne lennék. Bár előtte be kellene szólni a boltba, hogy jövünk, és tegyenek alá valami normális forrástMeg hozzanak chipset, virslit és sört, meg táncoslányokat
-
gabross
tag
válasz
akela91 #48501 üzenetére
UK-ből (EU-ból) nincs vám, és 1 hét alatt ideér sima postával: ebay. Nekem múlt héten érkezett meg a HM5, egyelőre még csak 15-20 óra van benne, de nagyon más, mint az SRH440. Nem tolja az arcodba a zenét, sokkal visszafogottabb. Picit tompának tűnhet, pedig a magas is ott van, de kellemesebb, lágyabb, mint a 440-é, nem olyan fárasztó hallgatni. Kényelmesebb is, mint a 440-esem 840-es párnával, egész napos használatra szerintem alkalmasabb.
-
contaxg
veterán
válasz
akela91 #48487 üzenetére
Igen, feltétlen érdeklődj a szegedi boltosodnál, hogy mikor indul az akció!
Közben megálltam egy Momentumra!
Igazán remek darab! A Focalt szívesen adnám érte, de a DT1350-et nem!
Baromi kényelmes egyébként! -
contaxg
veterán
válasz
akela91 #47651 üzenetére
Nekem sem kell mikrofonos fejhallgató mert amikor hívnak megnézem hogy ki a hívó...és ha már a kezemben van akkor már a belső mikrofon elég közel van a számhoz, tehát vígan tudok így cseverészni. Bringán szoktam használni headsettet, de az agydugós kivitelű. Egyébként abból nagyobb is a választék.
-
Bodz
nagyúr
-
Audison
senior tag
válasz
akela91 #47116 üzenetére
A metál zenét szeretem.
Nekem nem tűnik egy szép hangú fejesnek, nekem túl extrém lenne zenehallgatáshoz. Aki nem tud vigyázni egy fejhallgatóra az ne vegyen. Semmi szükség földhözvágni egy fejhallgatót, ilyet csak az tesz, aki elmeháborodott.
Egy dolgot értékelek, a kábel minőségét, a többi marhaság teljesen felesleges rajta. Egy Swat-oson egyébként el tudom képzelni,magamon nem állnám. No' de kinek a pap, kinek a paplan..
(#47124) szakibá: Igen, batman-en is el tudnám képzelni...
-
x5000
csendes tag
válasz
akela91 #45408 üzenetére
Kösz az ajánlást. Lenne egy további kérdésem
.
Ezek közül felveszi bármelyik a versenyt ár/érték arányban:
AKG K 99 (15.000 Ft)
Superlux HD-668B (9.000 Ft)
Superlux HD-669 (10.000 Ft)
Audio-Technica ATH M30 (20.000 Ft)
SENNHEISER HD 419 (16.000 Ft)
STEELSERIES Siberia v2 (25.000 Ft) (ez talán kicsit más kategória
)
ezzel:
Shure SRH 440 (22.000 Ft)?
Kösz a válaszokat
-
bbenji
csendes tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
akela91 #45402 üzenetére
Az én hifi erősítőm kimenete jobb a saját fejhallgatóimmal és az én preferenciáimnak, mint a direkt erre a célra készült - ugyan belépő szintű - eszközök, mint pl. a HUD MX1 és a Fiio E10. De simán elképzelhető olyan is, hogy egy drága erősítő nem illik egy fejhallgatóhoz, mert utóbbi pl. túl érzékeny, és akkor simán lehet jobb is a hifi erősítő, mint egy jóval drágább céleszköz. Ezt csak azért mondom, mert ez nem egy egzakt valami, tehát azért, mert céleszköz és drága, még lehet nagyon rossz választás egy adott fejhallgatóhoz. Lehet találni megfelelőt, csak pénz, idő és türelem kérdése. Személy szerint tök elégedett vagyok a hifi erősítőm kimenetével, nagyon szépen szól minden róla, az én eszközeimmel, az én fülemnek. A többi meg nem érdekel
-
-
contaxg
veterán
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
akela91 #44522 üzenetére
Nekem a buszon való használat szintén hordozásnak minősül, illetve minden ami nem azt jelenti, hogy leülök otthon kényelmesen, és feldobom a fejest, és hallgatom. Erre pedig eddig iem-eket használtam, de mostanában kacérkodok az ötlettel, hogy nekem vmi kisebb hordozható fejhallgató kell inkább. De erre a felhasználásra nekem a retro dj is nagy.
-
Audison
senior tag
válasz
akela91 #43375 üzenetére
Én mielőtt vettem a láncomat, -lehet durván hangzik- semmit nem próbáltam ki. Nem azért mert nem akartam, hanem azért, mert semmi lehetőségem nem volt a kipróbálásra. Pár hónapig olvastam a fórumot, tapasztalatokat, teszteket -ezúton is köszönöm nektek- és sikerült kialakítani azt a láncot, amivel teljesen elégedett vagyok.
A 440-ről csak annyit, hogy szerintem teljesen fejforma függő a dolog. Nekem kis fejem van és baromi kényelmes órákon át.
Amúgy én is metal/rock zenét hallgatok a mélyek nagyon tetszenek és szerintem pont elég! nekem
-
donpe
aktív tag
-
bigmasterg
addikt
válasz
akela91 #42351 üzenetére
Egyébként eleinte nekem is kevés volt az srh440 mélye, de az azért volt, mivel rosszul illeszkedett a fejemre a párna. Miután betört, jó lett. (azért kellett neki idő)
De 840 párnájával még jobb.Viszont nálad valszeg' tényleg az lehet, hogy valóban lényegesen több mélyhez vagy szokva.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
akela91 #42331 üzenetére
Örömmel olvasnám!
Mint hasonló casual, erősen érdekel, hogy milyen az a fejes, amit valószínűleg vettem volna, ha nem jön közbe egy komoly ajánlat, amiről lehet, hogy majd rittyentek egy hasonlót!
(AT ATH-M50, £62, pénzküldéssel együtt 30k HUF - ha nem lenne addigra tökmindegy, mert legkorábban júniusban kapom kézhez, akkor kicsit cidriznék, hogy eredeti-e, mert eBayes és használt, de így annak kell örülni, ami van!
Korábban nem lesz, mert ~6-7000 HUF lenne a posta...
)
-
PuMbA
titán
válasz
akela91 #42151 üzenetére
Nincs olyan, hogy fejhallgató tesztelő szám. Vidd amiket szeretsz hallgatni, különben nem derül ki, hogy az a fejes lesz-e a kiválasztott
Azzal nem érsz sokat, hogy elviszel valami "hiperszuper" hanganyagot amivel jól szól, aztán amit pl. te hallgatsz abból meg egy vicces magasmassza lesz.
-
törölt tag
válasz
akela91 #41807 üzenetére
Még azon kívül, amit PuMba írt, általában az átadott információmennyiség is jelentősen megnő a bejáratódás előrehaladtával, tehát sokkal több mindent fogsz kihallani a zenéből.
(Ezáltal azonban a bejáratott készülék a hanganyag hibáit is jobban megmutatja, nem csak az erényeit. Ezt csak azért írom, hogy ne lepődj meg, ha bizonyos nagyon rossz minőségű felvételek esetleg kellemetlenebbül szólnak bejáratás után, mert néha-néha ez is megeshet annak ellenére, hogy a készülék általánosságban lágyabban szól, ha már "be van járatva".) -
PuMbA
titán
válasz
akela91 #41805 üzenetére
"Mire érdemes figyelni ilyenkor"
Kényelem, hallgathatóság és élmény"Tehát olyanért nem néznének furán, ha bevinném a mostani fejesem, és összehasonlítgatnám a SAJÁT telómon lévő számokkal?"
Nem"Illetve a bejáratás hiánya miatt mennyivel lehet rosszabb a hangzása mint bejáratás után?"
Fejestől függ, de SRH440-nél azt mondják, hogy többet számít a bejáratás -
-
Audison
senior tag
-
Audison
senior tag
válasz
akela91 #41579 üzenetére
Én napi szinten hallgatok metal zenét, heavy,power,modern,gothic, stb... A superluxon nem tűnik annyira rossznak, bár a sikító magasak sokszor zavaróak tudnak lenni, de nálam még tűréshatáron belül vannak,elviselhető. Pár napja hallgattam meg itthon az M50-et, azon viszont nagyon tetszett ez a műfaj, ezért hajtok rá ennyire, de sehol nem akadok rá használtan. Valószínű webshop lesz belőle, de előtte egy srh440-et vagy 840-et jó lenne megfülelni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
akela91 #41574 üzenetére
Bodz nem fog egyetérteni velem: A900.
Na jó, Beyer DT770 vagy DT990. Bár utóbbiak lényegesen több magassal rendelkeznek, ízlés kérdése melyik tetszik jobban.Persze ezek nem abból az árkategóriából kerülnek ki, amit te talán keresel. Azon az áron én inkább a Superlux HD330/HD660 körül nézelődnék rockra.
(#41575) bajnokpityu: Most mondjam azt, hogy te próbálkoztál rossz erősítőkkel? De komolyan. Engem ma csak az M-Stage nem nyert meg igazán. De nem azért mert nem jó erősítő, hanem nem az én világom. De az is meghajtotta rendesen, csak olyan hangon szólt belőle minden, amit nem szerettem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
akela91 #41571 üzenetére
Én mondjuk azt pont nem.
Ízlés kérdése, a legjobb ha elmész valahova és meghallgatod a lehetőségeket.
(#41572) bajnokpityu: Bodz sosem szerette a K701-et, ezt is vedd figyelembe. Az viszont igaz, hogy eltúlzod a hajtásával kapcsolatos dolgokat. Nem olyan vészes az. Bármelyik "nem erőtlen erősítő" képes kellően és jól meghajtani. A többi ízlés kérdése.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
akela91 #41559 üzenetére
Nem, használt sajnos...
Párnát szereznem kell, mert elég lelakott. Majd mesélek, de angliai ismerősöm rendelte, szóval ha hazajön, akkor lesz füles, márpedig könnyen lehet, hogy az csak nyáron lesz... (Egyetemre jár ugyanis...)
@ntomka: tök jó, most szereztem... Most adjam el és vegyek egy SRH440-et?
-
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest