- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
oliverkiss32
aktív tag
Köszi
-
oliverkiss32
aktív tag
Vagy valami fiio volt??
-
oliverkiss32
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az az erõsítõ (usb-s?) amit írtatok , hogy passzol az srh440-hez? Soundmagic E10? -
oliverkiss32
aktív tag
Leszedtem a lejátszót meg a sox-ot. Mappát nem találtam, de a lejátszó beállításai közt volt egy components menüpont ,ott egy install gomb, ki kellett választani a fájl-t, és fel is telepítette rar típusú sox csomagot ki se kellett csomagolni. Ennyi az egész? Mást nem kell beállítani, magától megy?
-
oliverkiss32
aktív tag
Hogy lehet máshogy felvenni egy fejhallgatót?
Nem tudom mit szólnék egy Beyerhez mert nekem egy srh-440-em van és ezzel vannak gondjaim. Melyik számot? Írtam hogy kb. minden éneknél, beszédnél hallom. És szerintem mindegy milyen hangkártya van a gépben, miután leírtam hogy az mp3-on is hallom. Az EQ-s segítséget köszi, kipróbálom. Meg még meghallgatom egy haver ipodjával meg más géppel is. És az is lehet hogy a fejes hibás....
-
oliverkiss32
aktív tag
Hallgatom mp3-ról (jobb philips), mobilról, számítógépről. Mindegyiknél hallom.
Kettő hete van meg.
Másik 440-et nem hallgattam de egy olcsóbb sennheiser pc-s fejesnél is hallom a beszédhangoknál ezt ez éles sziszegést.(Bár ott a minőséggel is gondok lehetnek.)
Nem tudom jobban leírni, de ne arra gondoljatok hogy a gépnek van egy alap zúgása, vagy zörgése amikor nem megy a hang, ez nem az.
Flac-kal is próbálkoztam, nem segített.
Lehet tényleg érzékeny a fülem bizonyos magas hangokra ahogy előbb írták. -
oliverkiss32
aktív tag
Még mindig.... HELP!
Beszédhangnál sziszeg a fejhallgatóm!!(Elég élesen.) De úgy hogy rögtön arra figyelek csak az egész zene számban és nem tudom élvezni. (Shure SRH-440) Mi a probléma oka?
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
abcukistván #47532 üzenetére
Shure srh-440 elég nagy, nekem is nagy fejem és 10-ből 7-re össze kell húzni.
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #47294 üzenetére
Mindenki!
Szerintetek gáz ha a shure 440-en használat miatt elforog picit a szivacs? Engem csak azért zavar mert szerintem ettől kitágul a borítása mivel ovális alakú.
-
oliverkiss32
aktív tag
Én most vettem ugyanilyen használatra. Az eredeti párnát nem biztos hogy le kell cserélni, nekem teljesen kényelmes.Próbáld ki! Ha mégis cserélni szeretnéd akkor azt hiszem 4-5 ezer forint a 840-es párnája.Én a nomono.hu-nál vettem személyesen (van webshop is) 23 ezer forintért és kipróbálhattam egy csomó fejest még mellette.Ha ide kattintasz tudsz kérdezni az eladótól.
Nagyon jó minőségű fejhallgató!
-
oliverkiss32
aktív tag
Emberek!
Shure SRH-440 tulajdonos vagyok. Köszi a segítséget.# contaxg Írtam véleményt, a webmesternek át kell néznie
-
oliverkiss32
aktív tag
Kik járnak Shure SRH-440-el az utcán?
Fel a kezekkel!Én ha megveszem, büszkén fogom hordani mindenhol.
-
oliverkiss32
aktív tag
Szia! Javíts ki ha tévedek, de a fejhallgatót nem a szépségéért vesszük. Az a lényeg hogy kényelmes legyen és jól szóljon.Szerintem a kis testű fejhallgatókban nem fogod megtalálni a basszusodat. Szerintem a mostani fejhallgatóddal is simán mehetnél utcára, a shure srh440-et is így használják itt sokan azt hiszem és én is úgy fogom ha megveszem.
Szerintem!
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
blackmajesty #46948 üzenetére
Megtaláltam ezt a 840-es párnázást ebben a topikban keresgélve.
Ez hogy működik? Mennyibe kerül? Boltban lecserélik neked? Garancia megmarad, vagy vissza kell tenni a régit garanciális ügyintézés előtt?Köszi hogy írtál.
-
oliverkiss32
aktív tag
Jaaaaj gyerekek!!
Nagyon szimpatikus nekem ez az SRH440.Lehet hogy újonnan megveszem és nem vacakolok a használtakkal szerintem megéri a 25 ezer forintot is. Eddig úgy voltam vele hogy nem akarok sokat költeni fejesre, de igazából a gagyibb fejeseket évente cserélni kell valamilyen probléma miatt.... ez meg szerintem több évig hű társam lenne! Megajándékozom magam szülinapomra!És hogy erősítsem magam és bíztassam azokat akik sajnálják a pénzt egy jó fejhallgatóra: a számítógépekre és ki tudja még hány hülyeségre sokkal több pénzt költünk el...
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
matyi012345 #46880 üzenetére
# krichd1
Shure SRH440-ről azt írják hogy stúdió fejhallgató. Vagy ez csak azt jelenti hogy rohadt jó és bátran használhatnám mp3-lejátszóval, mobillal utcán ,otthon, bárhol? -
oliverkiss32
aktív tag
válasz
krichd1 #46870 üzenetére
.....de azért ebben a 15 ezer + kategóriában jobbakat kapok mintha a 10 ezresek között keresgélnék? És ugye ezen az áron nincs nagy különbség közöttük? A Philips shp8000-nek árához képest szép hangja van szerinted? Ezekre kérlek válaszolj!
Elmegyek a media-ba és meghallgatok sokat és azt veszem meg ami tetszik és a hangja is bejön. Nem fogok foglalkozni semmilyen véleménnyel csak azzal hogy az adott pillanatban milyen érzést kelt életre bennem a hangja. Jöhet eső, vihar, hóesés én kiválasztom a nekem megfelelőt.
De azért a kérdéseimre adj választ, az eszembe jut, talán!
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
#71562240 #46854 üzenetére
Köszönöm hogy írtál!
Akkor kérlek írj nekem ebből az árkategóriából fejhallgatókat! Nekem olyan kéne amiben elfér a fülem (me' nagy) és ilyen típusú szivacs van rajta(me' ez szerintem nem szakad olyan könnyen) és ilyen jó minőségű, design-os (me' az jó).Defy+ fórumon már találkoztunk!
Szóval mindenkinek: Aki tud, kérem írjon a 10-20 ezres kategóriában jobb fejeseket mint az általam bemutatott Philips SHP8000 pár hozzászólással előrébb.
Philips-ek előnyben!
Köszönöm! -
oliverkiss32
aktív tag
Sziasztok!
Én is rátaláltam erre a fórumra...
Segítségeteket kérem.Fejhallgatót szeretnék vásárolni. Néztem Sennheiser-eket de azok nem szimpatikusak nekem sok téren, sokkal jobban tetszenek a Philips-ek. Szerintem ez is egy ugyanolyan jó márka csak ebben a kategóriában nem sikerült még kitűnnie. Először az olcsóbb árkategóriában keresgéltem, de rájöttem hogy ott nem lehet igazán jót találni. Miután áttértem a 10-20 ezer forintos kategóriába rátaláltam a Philips SHP8000/10-es darabra a Fukarboltban.(Kipróbálni nem tudtam, mert be van vezetve a kábele egy lyukba és hiába rángattam nem jött ki.)
Ez az!: [további képek,hiv.oldal]
Fontosabb technikai adatok:
(+reklámszöveg a philips hivatalos oldaláról, ami elég bizalomgerjesztő lett)
Ára: 16.000 HUF
Hang
Akusztikus rendszer: Félig nyitott
Mágnes típusa: Neodímium
Frekvenciaátvitel: 15 - 24 000 Hz
Impedancia: 32 ohm
Maximális bemeneti teljesítmény: 100 mW
Érzékenység: 104 dB
Hangszóró átmérője: 40 mmCsatlakoztathatóság
Kábelcsatlakozás: egyoldalas
Csatlakozó kivitele: aranybevonatú
Kábelhosszúság: 1,4 m + 1,6 mTartozékok
Adapter dugasz: aranybevonatú, 3,5 - 6,3 mm
Mellékelve: 1,6 m-es hosszabbítókábelreklám:
- Akusztikus hangolású? 40 mm-es hangsugárzók a kiegyensúlyozott hangzás érdekében
- A luxusminőségű memóriahabos fülpárnák tökéletes illeszkedést biztosítanak
- Az acélból készült fejpánt erős és tartós
- Az „over-the-ear” (fül körüli) típus kitűnő hangszigetelést biztosít
- A 3D belső fejpánt automatikusan illeszkedik a fej formájáhozSzóval most ez az új kedvenc. Felpróbáltam, tényleg nagyon kényelmes , a kábel vastag és erős.És az is tetszik hogy ennek nem ilyen könnyen kilyukadó feszülő, gyűrött szivacsafóliája van, hanem varrt.
Ezek után csak pár egyszerű kérdésem van:
1.Valakinek van tapasztalata ezzel a fejessel?
2.Az akusztikus hangolás mit jelent? (Hangszeres zenék szebben szólnak? Mert az plusz pont.)
3.Félig nyitott - utcára, utazásokra (is) jó lesz?(Az utastársakat leszarom, én értelmes zenét hallgatok, ők is élvezni fogják a jazz-t reggel.Na jó ,nem vagyok ilyen!!!
4. Bárki, bármi vélemény ezek alapján?Köszönök szépen minden hasznosat!
Üdv.
Olivér
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest