- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
HThomas #49210 üzenetére
Kiegyenlítettebb a hangja. Mélyben egy kicsit ez is emel, de kevesebbet, mint az M50. Továbbá gyorsabb, jobban textúrázott mélyei vannak. Középhangoknál veri meg nagyon az M50-et. Élethűbb énekhangok, hangszerhangok, a tér szélessége, mélysége is jobb, a hangszerek jobban elkülönülnek egymástól, az énekes nem kerül túlságosan előtérbe. A magasai visszafogottak, nem szúrnak, ízlés szerint lehet olyan akinek kevés, ebben hasonló az M50-hez. Kényelemben egyértelmű az FA-003 fölényem, szigetelésben hasonlóak.
Összességében egy kellemes, nyugodt hangú fejes, kevésbé sötét mint az M50.Itt egy másik vélemény is.
-
krichd1
addikt
válasz
HThomas #48518 üzenetére
FA-003-hoz kapsz plüss párnát. Egyébként ugyanaz.
(#48515) contaxg: Úgy általában mindennel, ahol olvastam róla. Ha nem is vágja, de kicsit háttérbe szorítja.
(#48521) HThomas: Igen, bár HM5 preorder-ben még inkább megérte.
(#48517) akela91: Ez jobb, mert nem az arcodba tolja a zenét, hanem a füledbe.
-
krichd1
addikt
válasz
HThomas #47262 üzenetére
A nagy szorítóerőt könnyű orvosolni, például így:
Arra azért ügyelni kell, hogy ne tágítsd szét nagyon. Kipróbálni nem tudom hol lehet jelenleg. Fi:zi'k árult régebben Superluxokat, kérdezd meg, van-e még nála próbálható darab. Itt kapható most legolcsóbban, azt nem tudom, tartanak-e próbadarabot.
Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest