Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
schawo #40877 üzenetére
"A 940 egy teljesen más karakterű fejhallgató, mint az M50. Egy magasban aktív, mélyben vékony, részletezős, mondhatni Shure emblémás Beyer."
Ezt a "magasban aktív" kifejezést hogy érted pontosan ? Bántóan sok a magasa, szúrós, kellemetlen mint a Superlux 668B-nek, vagy kicsit van belőle több a kelleténél, de azért részletező és kellemes hangú, hosszútávon sem fárasztó ?
-
dudika10
veterán
válasz
freemanone #40898 üzenetére
Ugye az még véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy a marketingesek által az adatlapra böfögött számokból próbáld megsaccolni a fejhallgató tudását?
-
freemanone
addikt
válasz
#71562240 #40897 üzenetére
10-15k árkülönbségtől nem vágom hanyatt magamat. Csak nem szeretek felesleges dolgokat venni és körbejárom előtte a témát. Ezért is kérdeztem rá mégegyszer, kiemelve, hogy mobilhoz lesz.
Nem kételkedek benne, hogy jó fejes, de egy picit mintha feleslegesnek érezném a tudását az elvárt felhasználási területhez képest. -
törölt tag
válasz
stranger28 #40896 üzenetére
Általában melegek, puhák, bársonyosak a Denon fejhallgatók. Mélytónusúak. Inkább hallgathatósak, azaz kevésbé a fényességre és részletezésre koncentrálnak. Inkább tömbszerű a zenéjük, és kevésbé transzparens. Általában. Én imádom a tónusukat, de te inkább az ellenkező irányt írtad le, úgy érzem.
(#40895 ) freemanon: Ha tényleg nem vagy árérzékeny, akkor a Denon D1100 tényleg nagyon jó lenne az igényeidhez. Pont olyan a hangja, mint amit szeretnél. De ahogy Bodz is írta, itthon túlárazzák (amúgy az itthoni árát is megéri!).
-
freemanone
addikt
válasz
schawo #40892 üzenetére
A két fejes között mi a lényegi különbség? Csupán azért, mert az egyik 20k a másik 40k és a leírásaik alapján nehezen vagy inkább nem is tudok különbséget tenni köztük.
Ami nekem átjön belőle, hogy talán a Shure hangosabb egy picit viszont a magas tartományokból kevesebbet visz át, ami nem eget verő probléma.(#40893) SunSoul: épp egy olyat cserélek le. Szép volt jó volt, de elektronikus zenére nem az igazi.
(#40894) Bodz: van annak értelme egy mobilhoz? Látom, hogy 5Hz-37kHz 32ohm-al. De szerintem a DAC alapból nem is adja le ennek a tartománynak egy jó részét.
Nem sajnálom rá a pénzt ha valóban van értelme, de azért, hogy elmondhassam, hogy ha Xonar-ba vagy Audigy-be lenne dugva akkor sokkal jobban szólna, felesleges.
-
Bodz
nagyúr
válasz
freemanone #40888 üzenetére
Denon D1100. Szigoruan kulfoldrol, itthon nagyon draga.
-
SunSoul
tag
válasz
freemanone #40890 üzenetére
Lehet meg kéne hallgatnod a Sony XB 500-at. Legyen valami kiindulási alap. Ilyen zenékhez sokan még szeretik is.
-
válasz
SRH440
ATH M50 -
baluka26
veterán
válasz
Nekem pl. nagyon kényelmes, 3 óra után sem veszem észre, hogy a fejemen van. És ez a műbőr párna, velúrral gondolom még kényelmesebb.
-
freemanone
addikt
válasz
ntomka #40889 üzenetére
Circumaural és zárt legyen. Itt fontos, hogy valóban nagy mérete legyen és ne nyomja el a fülcimpámat, mert az nagyon kényelmetlenné teszi!
Akárhogy nézegetem a HD25-öt, nagyon pici és lehet akármilyen puha fél óra után dobnám le magamról.
Méretben valami olyasmi kéne mint a HD 280. -
ntomka
nagyúr
válasz
freemanone #40888 üzenetére
Van egy tippem, hogy a Sennheiser HD25-öt fogják ajánlani.
-
freemanone
addikt
Sziasztok,
mostanság tervezek fejhallgatót vásárolni, de sajna nem értek túlzottan sokat hozzájuk.
Főleg utcai használatra lenne. Zene hallgatásra legyen kihegyezve, nem baj ha a mély hangsúlyos. Sőt mondjuk úgy, hogy a kellő középmagas megléte mellett határozott előny. Circumaural és zárt legyen. Itt fontos, hogy valóban nagy mérete legyen és ne nyomja el a fülcimpámat, mert az nagyon kényelmetlenné teszi! NAGYON hangos legyen külső füles erősítő nélkül, mivel az esetek 95%-ban egy Xperia Play-ről használnám a fejest és nálam a hangosnak nincs véges meghatározása.(itt van egy teszt, a lap közepén a hangminőségről)
Nem bírom, amikor a magas elkezd sercegni (flacnál) nagyobb hangerőn. Valamint kifejezetten idegesít a kemény mély (mint például mélyládáknál amit a magnat-ok produkálnak), ezért legyen lágy de erőteljes, hangos, telt. DNB, DubStep, Hip-Hop stílusú zenéket hallgatok, tehát erősen mély/közép orientált.
Opcionális, de nagyon jó lenne ha mindezek mellett csatlakozós, egy oldalú kábellel lenne ellátva. A hossz mindegy, nem gond lerövidíteni, ha túl sok.
Maximális összeget két okból sem határoznék meg. Egy az, hogy nem vagyok árérzékeny, a másik pedig, hogy a telefonhoz illő legjobbat szeretném megvenni, ahol ugye a beépített DAC-ot túlszárnyalni nem lehet. Audiofilkedésre otthonra van más, amit nem kell fejre tenni!Remélem kivehető, hogy mit szeretnék és előre is köszi a tippeket!
-
Dave™
nagyúr
válasz
#71562240 #40885 üzenetére
Most már, hogy az 555 régen kifutott és pár drága, beragadt készlet maradt csak meg. Az 5X8 széria minden tagja sokkal drágább az 5X5-nél, ami amolyan tipikus Sennheiseres lehúzás, egyszerűbb újracsomagolni, mint fejleszteni. Elég csak a repedős műanyagra gondolni. Szerencsére nem kötelező Sennheisert venni.
Értem, én meg arra, hogy az 595-nél is sokkal drágább az 598, meg az 515-nél is az 518, tehát nem csak az 555-ről van szó, egyszerűen lehúzás ez a kategória.
-
törölt tag
Általánosságban (külföldön) az 558 alig drágább az 555-nél. Nálunk azért jelentősebb az árkülönbség, mert itthon sokáig lehetett az 555-öt jóval olcsóbban kapni, mint amennyit a valutaárfolyamok indokoltak volna (tehát, mondhatni "áron alul" volt kapható az 555), részben ezért lett amolyan best buy-féleség egy időben Magyarországon. De "normál esetben" a HD 555 és 558 ára között kicsi a különbség.
(#40886) Dave™: Arra utaltam, hogy a HD 555-öt "fénykorában" is, a külföldi (euro, font, dollár) árához képest sokkal olcsóbban lehetett kapni Magyarországon.
-
válasz
bajnokpityu #40880 üzenetére
Gondoltam, hogy nem ízlene, azért is írtam ezt, hogy ne várj tőle sokat
Mint mondottam, rohadék egy jószág, mig a 840es a telómmal, v egy ipoddal adja tudásának mondjuk 90%át
Úgyse köti senki emberfia a nyitott K701-t telefonra.(#40881) kammerer Technikailag jóval az M50 szintje alatt van.
-
törölt tag
válasz
stranger28 #40851 üzenetére
A többiek tanácsain kívül én meghallgatnám a Sennheiser HD 558-at is, 42ezer körül kezdődik újonnan, úgyhogy a felső határodba még éppen beleférne pénzügyileg. Úgy vélem, nem eretnekség eljátszani a gondolattal...
A többi felmerült típus közül szerintem az M50-es lenne a legjobb neked. Én jó szívvel ajánlanék Denonokat is de azok hangkaraktere általában eléggé eltér attól, amit igényként leírtál. -
bajnokpityu
félisten
válasz
schawo #40877 üzenetére
Ez alapján teljesen kizárt,h tetszen a 440es Shure. 840es a fun füles nekem, felbontása sztem közepes, nagyon kicsivel érzem részletesebbnek a K500nál.
Az én fülberendezésemhez a K701: hajszálnyit sokallom a magas mennyiségét, keveslem a közepét, de pl a mély nekem ideális mennyiség. Felbontása mélyben, magasban emlékeim szerint több,mint a 840é,középben már nem emlékszem. Stílusa K701nek szerintem attól függ, mire kötik. Mint mondottam, rohadék egy jószág, mig a 840es a telómmal, v egy ipoddal adja tudásának mondjuk 90%át.
Egyébként a mély mennyiségéről: hétvégén Tonyoval (vele hallgatóztatok 1 éve) tesztelgettünk, mint olvashattad a hifi topicban. Az erősitője nem emeli a mélyet számottevően, de annyira mocskosul jól hajtja, hogy a pici Rubi 13cmes membránjával remegtette a kanapét. Vihogtunk, hogy ilyet meg hogy a csába. Olyan nagybőgőt adott elő, keredett a szemem.
Hasonlóan jól dolgoztatja a saját erősitőm a 701et, és ezért nem tűnik nekem kicsit sem kevésnek a K701 mélye,mint általában szokták emlegetni.
-
válasz
bajnokpityu #40872 üzenetére
A 440 is kicsit sok lehet mélyben. Ha nem is annyira, mint az M50. A 840-t hallottad. Hasonló a 440 csak egy kicsit több mélyben és magasban, valamint kicsit kevésbé részletes. Ugyanaz a membrán, semmi egetverő különbséget ne képzelj el.
(#40874) contaxg Ha használati gyakoriság alapján kellene a 840-t és a K500 hangminőségét "mérni", akkor nálam a 840 vastagon nyer. És ez nem a forrásanyag minőségéből fakad, mert mostanában 90% fölött jó hangminőségű jazzt hallgatok, még a komolyzenéről is leszoktam. És ugyanez lenne 840 vs 701 esete is. Ahogy bajnokpityu is mondja, nagyon személyes kérdés, ezért is kéne minél több füles meghallgatnia krichd1nek is, a vaktában lövöldözgetés semmire sem jó.
(#40870) krichd1 A 940 egy teljesen más karakterű fejhallgató, mint az M50. Egy magasban aktív, mélyben vékony, részletezős, mondhatni Shure emblémás Beyer.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #40873 üzenetére
A 701 érdekes jószág és szerintem ízlés kérdése, hogy kinek tetszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #40873 üzenetére
Nem akarok ízlésről meggyőzni valakit. Már nem, és eztán sem.
Füles egyébként sokkal jobban függ egyéni preferenciáktól, anatómiától, mint hangfal.
440eset ráadásul nem is hallottam, így akár nekem is jobban tetszhet. Bár most én annyira elégedett vagyok a K701+tranyós párosommal, hogy meguntam a keresgélést, inkább használom. -
contaxg
veterán
válasz
-
Deadzone41
őstag
válasz
ha nagyon akarok se tudok mondani a szigetelésen kívül olyan dolgot amiben a shure jobb lehet a k701nél o.O nem lehet hogy bkercso-nak a k701 nagyon karakter idegen?
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #40869 üzenetére
Még nem hallgattam Shure fejeseket, de tervezek egy hallgatózást még tavasszal, pótolva ezt a hiányosságomat, mielőtt még rendelnék HM5-öt, illetve szemezgetek egy ideje ezzel a használt SRH-940-el.
-
krichd1
addikt
válasz
schawo #40866 üzenetére
Elvileg nem az
. Az M50-hez használtan jutottam hozzá novemberben, egy 668B-t váltott, aminek nagyon nem bírtam a magasait. Elektronikus zenékhez kerestem akkor még főleg fülest, és ahhoz ahogy írtam nagyon is jó. Mostanság egyre több élő hangszeres zenét hallgatok, és azokkal nem az igazi. Sajnos én vidéken lakom és számomra könnyen hozzáférhető füles nem igazán létezik. A gondolatmenetem eddigi FA-003 és HM5 tulajdonosok leírásából származik, akik az M50-et cserélték le. Azt nem mondom, hogy a legjobb út az "előrelépéshez", de most nem tudok jobbat.
-
válasz
krichd1 #40865 üzenetére
És gondolod, hogy a BW nem lesz mélykiemelős?
Elég vad gondolat egy ismeretlen fejhallgatóval orvosolni egy ismert füles ismert hibáit. Ennyi erővel csukott szemmel is leemelhetnél a polcról egy random fejhallgatót, amit csak fizetés után mutatnának meg, hogy melyik az
Tízezer forint alatt nem annyira gáz, de egy 30-40ezres fülesnél "szokatlan". Nem volna érdemesebb meghallgatni jó pár könnyen hozzáférhető fülest, és azok közül megtalálni a neked tetszőt? Hogy lett egyáltalán M50?
-
krichd1
addikt
válasz
contaxg #40861 üzenetére
Meg se fordult a fejembe, hogy eladom az M50-et, míg meg nem jön a HM5, mindenképp össze akarom őket hasonlítani.
(#40864) schawo: Egyre inkább kezd zavarni az M50 mélyhang kiemelése élő hangszeres zenéknél. Illetve még a színpadképe sem az tetszik teljesen, az énekes mindig túl elől van, a hangszerek háttérbe szorulnak, zsúfoltak, és nem elég testesek. Egyébként minden hangszer ott van, jól hallható, de vhogy az összkép nem az igazi. A férfi énekhangokat mélyíti (Zoránosít?). Trance, house zenékre nekem tökéletesen megfelel, a vocal trance számok csodálatosak, illetve az instrument, ambient zenék. A HM5 pont azokban jobb elvileg amivel gondom van az M50-el. Zárt fejesre van szükségem mindenképp, nyitott nem jöhet szóba. Ha nem jön be a HM5, akkor DAC+Amp cserével fogom megpróbálom orvosolni a hiányosságokat. Lehet az X-fi HD USB a hibás, nem tudom, próbáltam már a Presenterrel párosítva, de úgy sem volt igazán jó, ha meglesz a HM5 majd talán okosabb leszek.
-
krichd1
addikt
válasz
stranger28 #40862 üzenetére
Nyár elején fogom megrendelni, aztán ha megérkezik összehasonlítom a kettőt, és tovább adom amelyik kevésbé tetszik, vagy megtartom mindkettőt ha úgy alakul. A HM5-nek ingyenes a szállítása.
-
krichd1
addikt
válasz
stranger28 #40858 üzenetére
Esetleg érdemes figyelembe venned a Brainwavz HM5-t is, olcsóbb az ATH-M50-nél és sokak szerint jobb is nála szinte mindenben. Én egy ilyenre fogom lecserélni az M50-et, remélem nem okoz majd csalódást. Annyi a hátránya, hogy ezt egyik magyar boltban sem tudod meghallgatni tudtommal.
-
contaxg
veterán
válasz
stranger28 #40858 üzenetére
Az a 42 igen érdekes ár, mert az a karácsonyi akciós ára volt. Nem bírták volna eladni karácsony óta??
-
stranger28
addikt
válasz
gyenesmartin #40857 üzenetére
42-ért találtam hirtelen, az még a 40 körül kategória, de az 50-51 már azért nem. Se újonnan, se használtan. Bár újban lehet elgondolkoznék rajta.
(#40859) contaxg: Őszintén szólva fogalmam sincs, nyilván rájuk írok előtte. Vannak átkai az árgépnek, de néha bejön.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
stranger28 #40856 üzenetére
Újonnan "csak" 48K. Vagy nem használtan értetted az 50K-t?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stranger28 #40853 üzenetére
Nagy AKGt külső füleserősitő nélkül ki se próbálj, tuti xar lesz.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ATH-M50, Shure SRH-840, ATH-AD700 (nyitott, szabadon értelmezett térrel) stb. Érzékeny fejest válassz, AT, Shure és a 32 ohmos Beyerdynamicok jöhetnek igazából csak szóba.
-
SOAD19
addikt
válasz
Ha, egy kicsit magasabb lenne a kereted, akkor most lennének jó kis fejesek használtan az itteni kollégáktól. Pl. Bodz Beyer DT-880-asa (600 ohm) vagy pl. ntomka Shure 940-ese (ezt talán ki is próbálhatod, mivel helyben van, a 880-ast meg akár nálam is, igaz az enyém 250 ohm-os). Az, hogy melyik jobb az általad említett műfajokra, azt nem tudom.
Esetleg ilyen árban még a Audio Technika M50-ese jut eszembe újonnan vagy a K601-es, csak ahhoz nem tudom, hogy elég lenne-e a kártyád.Na, jól letámadtalak.
-
stranger28
addikt
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni, bármilyen meglepő is.
Próbálok végigmenni az első hozzászóláson.
Itthon szeretném használni, mivel nem mindig tudom hangfalon hallgatni, amit szeretnék. Szóval elsősorban zenét fogok rajta hallgatni, de elvétve játszani is fogok BF3-mal, amiben megint ott kellene lennie. Keretem elég képlékeny, 30-35, de ha 40 körül van, amit nem kellene kihagyni, az még belefér. Vezeték teljesen mindegy. Kimásolom: circumaural. Lehet nyitott is, nem zavar senkit. Mikrofon nem kell rá. Egy Xonar DX-em van, az fogja csapatni.
Hangzás, ami érdekes kérdés, elég nehéz leírni, amit hall az ember. Szeretnék hallani minden hangszert, az utolsó kis cincegést is. Mély hangok ne búgjanak feleslegesen, magasak szintén szigorúan, csak amennyi kell, de legyenek ott teljesen. Ez fontos. Majd kiderül mennyit értetek meg ebből, meg mennyire írtam jól. Műfajilag post-rock, progresszív metál, elvétve egy csöpp Kalkbrenner, ha ez segít valamit.
Köszi!
-
regener
veterán
Sziasztok,
erről valami vélemény? (Keret MAX 5ezer Ft.) -
m_bálint
csendes tag
Sziasztok, egyszerűen képtelen vagyok dönteni: Sok dolgot olvastam már a Shure SRH440-ről és az Audio Technica ATH M40fs-ről, de valahogy amikor eldöntöm hogy megveszem az egyiket rögtön egy-két kritika, vélemény megkérdőjelez. Tehát ti melyiket ajánlanátok stúdiómunkához és akkor már nem basshead zenehallgatásra is. Zeneileg sok minden jazz, soul, blues, pár modernebb elektronikus alternatív muzsika megy.
-
Datrus
csendes tag
Sziasztok,
Másfél év után egy egy kisebb baleset okán meg kellett válnom a hőn szeretett fejjhalgatómtól. Az új fejjhalgatóm beszerzésével kapcsolatban kérnék tanácsot, mivel nem igazán vagyok jártas a témában
Utcára szeretném használni, szóval maximum 2 méteres kábellel kellene. Zenehallgatásra kellene (főleg rockos, pop-rockos zenékhez). Zárt legyen, nem szeretem, ha mások hallják mi szól a fülemben. Az hogy Circumaural vagy supraaural, mindegy. Egy külön igényem van, hogy ha lehet akkor kényelmes legyen nyakban (a régi sony-m hangszórói körbe is forogtak így mindig rásimultak a nyakamra). Ez csak azért fontos, mert nagyjából csak alvásnál nincs rajtam a fejhallgatóm :-). Az ár pedig maximum 5-6ezer forint. Tudom, hogy fejhallgatóknál ez az ár nagyon alacsony, de sajnos most csak ez a keret. Mi a legjobb vagy mik a legjobb vételek ezzel a felső határral? Ja és színekben fekete vagy szürke jöhet szóba. ( és az se baj, ha jól néz ki :-P)
-
Dyrtyho
őstag
Az normális, hogy a Panasonic fejhallgatómnál ha hangosan hallgatom a zenét, akkor kihallatszik amit hallgatok ? Már mint akkor amikor a fülemen van, mert az eddig fejhallgatóimnál nem volt ilyen probléma.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #40837 üzenetére
Én sem a hirdetett áron kaptam meg.
(#40839) bigmasterg: Mindenképp. Egyelőre tapasztalgatom, hogy melyik erősítőmmel/opamp-pal a legjobb.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #40834 üzenetére
Mennyire jön ki szállítással?
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #40830 üzenetére
Igen, kemény alku volt.
De most még marad nálam a DT 880.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40830 üzenetére
Állhatsz velem is. Ott a hirdetés, adott az ár.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40828 üzenetére
Vicces srác vagy.
AVX-ről használtan.
-
bigmasterg
addikt
-
atoka1
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani agybadugós fülhallgatót max 5-6000 ft ért.? 3.5 es jackkel, telefonra mp3 lejátszó, meg laptopra lenne dugva, általános használatra.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
válasz
szakibá... #40814 üzenetére
Igen, ezt ismerem, de köszi.
-
vasq
csendes tag
Sziasztok.
Abszolút laikusként megpróbálok válaszolni az első HSZ kérdéseire.
Utcán szeretném használni.(hazafelé lazulósan..)
Csak zenét hallgatnék rajta.
Circumaural-t szeretnék
Zárt legyen.
NE legyen rajta mikrofon.
Ami nagyon zavar az "átlag" fejhallgatókban az hogy: halkak és a mélyeket is keveslem.(hiphop zenét hallgatnék rajta.)Nekem a legmegfelelőbb egy ilyen lenne(mikrofon nélkül, szeretem a "tarkón" hordani a fejest.) :[link] (tudtommal csak mikrofonos versionja van.)
Ami még egy csavar a dologban hogy mobiltelefonról hallgatnám a zenét(samsung galaxy s2)
Tehát ehhez keresek olyan fülest ami a maximumot kihozza a helyzetből.Keret rá: max 18.000-20.000 ft
(magyar boltokat preferálnék első sorban)Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
törölt tag
válasz
baluka26 #40772 üzenetére
Baluka! Ha jól emlékszem tőled láttam egy praktikus leírást (képekkel) arról, hogyan kell a Sennheiser HD 555-öt átalakítani "HD 595-szerűvé", de most nem találom ezt az útmutatót. Kérlek segíts megtalálni! (Mármint, ha jól emlékszem, hogy tőled láttam ilyet.) Köszi.
Szerk.: És persze más is segíthet, ha tudja.
-
dudika10
veterán
válasz
endreee #40808 üzenetére
Fordítom amit Schawo mondott:
A kezelőpultban a mixer fülön 76 jelenti a 100%-ot. NE húzd ez fölé a csúszkát.
Ha VLC-t vagy hasonlót használsz: ne húzd 0dB fölé. Ez adott szerencsétlen esetben lehet, hogy nem 100%, hanem csak 50%, de a VLC például lehetőséget ad arra, hogy 200%-ra hangosítsd az adott hanganyagot, ami szintén nem jó. -
mzso
veterán
válasz
Cybertrone #40803 üzenetére
Az már nem fejhallgató hanem egy nyakad körüli fejhallgató rendszer.
-
-
endreee
csendes tag
Vadiúj nagyértékű fejhallgatóm (30+) picit berecseg ha nagy hangerőn próbálom, pl amikor egy filmben egy nagy tömeg ordít. Ez a bejáratási időszak hozadéka?
-
Deadzone41
őstag
válasz
van 5.1 es gamer fejes topic, ha ahhoz ragaszkodsz, de itt mindenki le fog róla beszélni. fejhallgatókba az 5.1 csak vakítás, a dolby headphone és társai viszont egész jól használható, és élvezhető dolgok. egy sonar dg hangkari élvezhető térhatást tud produkálni sztereó fejessel, és még fejes erősítő is van benne. a mikrofonról is mondj le, remek asztali, és csiptethető megoldások vannak, fölösleges a fejhallgatóra erőltetni, általában rossz ár-érték arányúak a headset-ek. itt egy összehasonlító videó a creative, és az asus dolby headphone megoldásáról, hallgasd meg valami normális stereo fejessel.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Idézet az 1-es hsz-ből: "Ez a topik leginkább zenehallgatáshoz való SZTEREÓ fejhallgatókkal foglalkozik, ha 5.1-es gamer fejhallgatót keresel, kattints ide..." A mikrofonos is jelentős szűkítő tényező, ha normális kell, viszont az 5.1+mikrofonos+normális elsőre eléggé elérhetetlennek tűnik számomra. Az 5.1 egyébként fejhallgatóban értelmetlen, egy jó sztereó sokkal jobb teret tud produkálni, mint az összezsugorított kényszermegoldások, de ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor gondolom ezt hiába mondom. Egy jó sztereó fejest javasolnék, ráragasztott/kábelre rögzített mikrofonnal, sokkal jobban járnál, és 40-50 körül már minőségi, értelmes darabot kapnál. Vagy vehetsz valami gamer készterméket, ami a közelében sem lesz, de minden rá lesz írva a dobozára, amit ott látni szeretnél. A döntés a tiéd.
-
Cybertrone
veterán
Sziasztok!
Multimédiára szeretnék fejhalgatót venni! Fontos szempont lenne az hogy nem virtuális 5.1-el operálljon! Ezzel el is mondtam hogy térbeli cucc kéne nekem! Főbb használati irányok:
-Filmnézés
-zenehalgatás
-beszélgetés(igen mikrofonos legyen)
-játékSzeretem a határozott ütős méllyeket, és a tiszta magasat
Ha tudnátok márkákat mondani, típussal( Ami be is szerezhető) azt nagyon meg köszönném!
Olyan 40-50k körül gondolkozok! -
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Eladó Acer Predator PH 315-52, i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 512 NVMe SSD, 16 GB RAM, 15,6" 144 Hz
- 4 hőcsöves toronyhűtő Cooler Master Hyper 212 Plus (Intel 1156/1155/1150/1151/1200 AMD FM2/AM3/AM3+)
- Intel gyári hűtő - LGA1200
- DJI Mini 2, Mini SE, Mini 2SE, Mini 4K akkumulátor
- Félkonfig Alaplap + Processzor + Ram eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest