Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #39296 üzenetére
Elküldik postán 250-ért
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #39289 üzenetére
Fejhallgatóké, vagy a hificuccé ? De ez inkább pm. téma.
(#39296) Blackhole13 :
Nekem is 25-C II-m van.
Arra vigyázz, hogy a hd650 kábel túl vastag, így nem lehet elvezetni a fejpántban, így csak kétoldalasként, megfordított 'earcup'-al lehet használni.
Lásd: video (650 kábel: 7:06-tól, előtte hd600 kábel van)Ja és a 650 kábel csatija(körül a borítás) egy picit nagyobb, így egy kicsit nehezebben is megy bele.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
szakibá... #39295 üzenetére
HD 25C II
Baluka: Csak a Budaörsi túrát akartam megspórolni -
szakibá...
senior tag
válasz
Blackhole13 #39293 üzenetére
Milyen Sennheisernek van spirál kábele?
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #39293 üzenetére
3500 igazán nem nagy ár egy eredeti HD650 kábelért újonnan.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Blackhole13 #39290 üzenetére
Igen, egy műbőr párnásba beleivódott az ürge pacsuli arcszesze, hiába mostam, még fél év után is érezni. A legújabb szerzeményem pedig a zsíros, mocskos, izzadt haj szagától volt büdös. A párnát gyönyörűen ki tudtam mosni, de a DT811 párna alatti része fehér papírból van, azzal nem tudok mit kezdeni, talán egyszer elmúlik. Mindennek ellenére nagyon jó vétel volt.
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #39290 üzenetére
Nekem a K601 volt naftalin szagú. Kimostam a párnát azt cső, nem foglalkoztam vele.
-
Blackhole13
senior tag
Jártatok már úgy, hogy a fejes amit vettetek embertelenül büdös (cigiszagú) volt?
Mit lehet ilyenkor csinálni? - visszaküldeni nyilván nem fogom, lehet az árban benne volt ez is, csak elfelejtette említeni az eladó. A fülpárna már nagyjából használható, de a spirál kábelből nem akar sehogy kijönni a szag. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #39288 üzenetére
Mennyi az annyi?
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #39286 üzenetére
Fülesekkel ? Még semmi (illetve k250, k500, hd25öt már pár hete eladnám, csak lusta voltam hirdetni).
Ha rábólintok, akkor meg így jön, egy marantz 7.1-es csodával ( és a gyári helyett egy wharfedale sub-al). Azaz hm lenne belőle.
Bár a két front kivételével a többi eladása is opció lehetne, de még át kell gondolni a dolgot. -
válasz
bigmasterg #39284 üzenetére
Nem rossz. De mi lesz a füleseiddel?
K1000 lefoglalva(bár nem tudom én se, hogy mit csinálnék vele
)
(#39287) ntomka
Ja, azért nagy nehezen megoldanám -
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #39284 üzenetére
Meguntad a W2-t?
-
Bodz
nagyúr
válasz
schawo #39276 üzenetére
Annyira nem tűnik vészesnek. Sőt, akkor már csak a 4 csavar van hátra.
-
Bodz
nagyúr
eBay, Ciprus. Már írtam délután az eladónak, hogy ez így nem lesz oké. Ócska piacon vette állítólag, bla, bla. A 42 fontból fel is ajánlott rögtön 30-at és még vissza sem kell küldenem.
Sosem szedtem még teljesen darabjaira fejhallgatót. Van valami, amire nagyon vigyáznom kellene?
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem csak annyi lenne, hogy egy Senn HD25-1 II Basic E.-t bevállalhatok-e egy telefon mellé SonyE RAY és egy lapos Xonar U1-el? Vagy létezik valami alternatíva? Meg röviden le tudnátok írni, milyen hangkarakterisztikája van, mélyorientált vagy kiegyensúlyozott ?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #39263 üzenetére
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39254 üzenetére
-
Bodor
veterán
Ha esetleg érdekel valakit LINK
-
fi:zi'k
nagyúr
Megjött a 840 "headfiről". Jó vétel volt.
-
mzso
veterán
válasz
pacs83 #39250 üzenetére
Én azt tudom mondani, hogy a DT235 nem valami ász szigetelésben. Még nekem is kicsi volt a párnája meg szorítóerő gyakorlatilag nincs. A maxell Retro DJ sem valami nagy ász. Buszhoz nekem kevés.
A 661-ről nem tudok mit mondani. A HD660 az említettekhez képest sokkal jobban szigetel, viszont nem tudom, hogya a ZTE Blade-ről hogy szólna. Az biztos hogy a Samsungokról jól megy. Én Galaxy Gio-val próbáltam, fi:zi'k nexus s-ről és azokról bőven jól szólt.http://hardverapro.hu/apro/hivatalos_superlux_bazar_2/keres.php?stext=nexus
-
pacs83
csendes tag
válasz
Deadzone41 #39247 üzenetére
Igen, igazad lehet, ami az illeszkedést illeti. Például én utcán nem is tudok zenét hallgatni, mert folyton kihullik a fülemből a dugó. A K321-et próbáltam mindhárom méretű párnával, de a legkisebb jött be egyedül. De még ezt is egyfolytában tuszkolnom kell vissza. Egyszerűen magától csúszik kifele. Értelemszerűen, minél kijjebb jön, annál kevesebb a mély és annál több zaj jut be a zene melett. Gondolom ezért is keveslem a hangerejét.
Próbáltam a sima fülbetevős, nem agybadugós változatot, na az esélytelen nálam, 5 másodperc alatt kihullott. Ezután gondoltam, majd az agybadugós jó lesz. Ez sem az igazi, remélem, a fejhallgató jó lesz majd.
Mindenem a jó zene, és borzasztóan bele tudok merülni, de ehhez egy "zavartalan" fejhallgató kell.
-
Deadzone41
őstag
válasz
pacs83 #39246 üzenetére
szerintem itt sokan kezdték úgy hogy nem tartották magukat vájtfülűnek
nekem volt k321-em régen, ami megmaradt belőle hogy brutális mélye van, és hogy jól szigetel. szerintem akkor nem illeszkedett jól a füledbe.
zajszigetelését nem volt alkalmam tesztelni a maxelnek, de nem fog olyan jól szigetelni mint egy iem. olvasd el el a róla szóló tesztet logouton, sfln ha jól emlékszem kitér erre is. a hangerő meg olyan hangos amilyenre állítod, a k321 nem torzított nagy hangerős sem, én megint csak arra tippelek hogy nem jól illeszkedett a füledbe. amúgy a halláskárosodás nem jó dolog, kultúrált hangerőn kell zenét hallgatni,
én azt vettem észre a vonatokon elég random van beállítva a hangosbemondó hangereje, van hogy alig hallom, de van hogy még az iem-be is behallatszik... -
pacs83
csendes tag
válasz
Deadzone41 #39245 üzenetére
Köszi a segítséget. Egyébként nem gondolom magamat túl vájtfülűnek, és a Maxell Retro DJ-t sokan ajánlották, lehet, hogy arra esik a választásom. Főleg, hogy baráti az ára.
Még 1 kérdés. Most egy AKG K321-es fülesem van, és sokszor halknak találom. Halk a zene is, meg nem sok kölső zaj szűr. A fejhallgatók hangosabban szólnak, mint a fülesek? Azért kérdezem, mert nagyon utálok minden reggel 3 percenként felébredni a vonaton, hogy a "Következő állomás Baracska"..
-
pacs83
csendes tag
válasz
Deadzone41 #39241 üzenetére
Bocs, de nem vagyok egy nagy fórumos, és nem találom ezt a bazárt. Tudtok adni linket?
Még valami. Olvastam, hogy vannak hamisított fej- és fülhallgatók. Ez megbízható forrás, amit ajánlottatok? -
guppy
őstag
válasz
Deadzone41 #39241 üzenetére
@pacs83 - Én még hozzátenném h hallgasd meg egy Maxell retro DJ-t is(4-6k), valamint a Superlux HD660-at, (bár az kicsit túl lóg a kereteden(15-19k, és asszem kell neki egy jó erősítő is) és mindenképp saját zenével telefonról hallgasd meg a fejeseket.
-
pacs83
csendes tag
Ehh, ez a Superlux HD661 gyönyörű, és jókat írnak róla. Ilyen típust lehet kapni Media Marktban vagy Saturnban? Vagy rendelni érdemes inkább?
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy egy ZTE Blade telefonon hallgatok zenét PowerAMP szoftverrel. A 68OHM-os impendancia nem sok egy ilyen telefonnak?
-
pacs83
csendes tag
Sziasztok. Eddig mindig agybadugós füleseim voltak, de most elérkezettnek látom az időt egy fejhallgató vásárlására, ebben kérném a tanácsaitokat.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Vonaton.
Milyen célra szeretnéd használni?
Zenehallgatásra.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max 12ezer Ft. Tudom, hogy ez nem sok, de csak ennyire telik.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes. Ha lehet, strapabíró vezetékkel, mert táskában lesz hurcolva.
Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
Zárt vagy nyitott?
Mindenképpen zárt, mert én is nagyon utálom, amikor más zenéjét kell hallgatnom a vonaton. Fontos még, hogy a lehető legtöbb zajt szűrje a külvilágból.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nélküli.
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Progresszív rockot hallgatok leginkább, de előfordul D&B is. Szeretem a jó basszust, de fontos, hogy a magas hangok is tisztán szóljanak.Én a Sennheiser HD 202 II-t nézegetem, de nagyon szeretnék tanácsokat hallani, hogy mit válasszak.
Előre is köszi.
-
szakibá...
senior tag
Régebben emlegettem, hogy volt egy öreg 600 ohmos DT990-em, ami elhalálozott, mégpedig úgy, hogy eltűnt a mély tartománya. Ez így hülyén hangzik, de most már tudom az okát is. A mágneskör úgy néz ki benne, hogy egy 1 mm vastag neodímium mágnesre ragasztóval rögtítették a pólusvas korongokat, ezt pedig belenyomták egy csészébe, így jött létre a légrés, amiben a cséve mozog. Gondolom, a többi típusban is hasonlóan készül. Sajnos akkoriban (kb. 20 éve) a Beyernél rossz ragasztót használtak, ami idővel elöregedett, szétporladt, csak a súrlódási és a mágneses erő tartotta egyben a mágneskört. De elég egy ütés vagy leejtés és a középső póluskorong elmozdul, akkor pedig menthetetlenül nekiugrik a csésze falának, a másik pólusnak, és megfogja a csévét egy ponton. A hangszóró még szól, mert a membrán nagyon puha és vékony, de a mélyek megszólaltatásához szükséges kitérésre nem képes. Egy másik ugyanilyen, hibás 990-el is találkoztam, amiről azt hittem, hogy 250 ohmos, mert a Pro fémpántja volt rajta, de kiderült, hogy az is a 600 ohmos szériából való. (Úgy tudtam, hogy a Pro mindíg 250 ohmos, de lehet, hogy pántot cseréltek rajta.) Csak abban bízom, hogy ez egy szűk szériát érintett, mert nagyon sajnálnám az öreg DT550-emet, remek darab, ezentúl még jobban fogok vigyázni rá.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
bkercso #39231 üzenetére
Nemtom, presenterben teljesen más hangja van. Bár írtad, hogy van különbség a kapcsolásban is, de szerintem pont ez mutatja, hogy nem mindegy mibe rakom bele. Számos opát kipróbáltam benne, a karakter az szinte mindegyikkel ugyanaz a canampos, csak épp technikailag vagy egyéb paraméterben (pl. tér mélysége) rengeteget javul.
-
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ákos97 #39222 üzenetére
Ezt most az elmúlt fél órában hallgattad meg?
Ha a W5000-nél is szellősebb, az már egészen hihetetlen kategória, az is zseniális szerintem. Az AD1000-ben viszont pont elég volt a mély, azt hittem annál kicsit azért több, zárt lévén. Az 1000X elé meg tegyél W-t, mert így A is lehetne. A W1000X mélye szerintem is egy kicsit több az ideálisnál, de azért a loudness-től ez messze van szerintem. Főleg, hogy számfüggő mennyire érzékelteti magát, nem egy konstans valami. De persze itt is nem mindegy miről szólt, a hifi-shown a W5000-nek is bőven volt mélye, pedig elvileg csapottnak kellene lennie.
Amit nem tudok elképzelni, hogy az AD900-nál levegősebb. Az oké, hogy jobb a szeparáció és nagyobb a távolság a hangszerek között, de zárt lévén ennek is meg kell lennie a maga korlátainak (mármint zárt térben határok vannak, a nyitottban meg nincsenek), esetleg valami csodát vittek véghez, amit még anno a W5000-nél nem tudtak.
Nem akarom meghallgatni egyébként
Vagy fene sem tudja, lehet poénból meghallgatom majd
A fenéért kell a tudás legjavát egy limitált exkluzív modellbe beleadni...
-
Ákos97
aktív tag
Ez a W3000ANV valami eszméletlenül jó fejes.
Eredetileg az AD900 -és 1000-esért mentem el az AUDMAX-ba, de ezt a szeánszot megfejeltük a fentebb említett csodával, úgymond hab volt a tortán.
Amikor felvettem a fejemre az AD1000-es után, az első reakcióm az volt: "Mit hallgattam én idáig?"
Eszméletlen szellős a hangja, esküszöm, az AD900-as közelébe nem ér ilyen szempontból.
A mélyek neutrálisak, feszesek, gyorsak, baromi természetesek és mennyiségileg az AD1000-eshez vannak közel, kicsit alulmaradva attól.
De minőségben felülmúlja azt. Legjobban egy drága hangfalas rendszer mélyéhez tudnám hasonlítani.
A közepek lágyak és dúsak, de ennek ellenére egyáltalán nem mosottak, ilyen tisztaságot még nem hallottam egy fejhallgatóból közepek terén.
A tere széles egy zárthoz képes, talán az eddigi legnagyobb, amit zártból hallottam.
A magasakról a fejhallgató újsága lévén nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, mert nagyon lehetett hallani, hogy az első 2 óráját járja a fejes, még mondta is az eladó, hogy nem rég bontották ki, és eddig rajtam kívül két ember hallgatta meg.
A W5000-esnél sokkal jobb, szellősebb, még hangfalasabb. A 1000(X)-nek ehhez képest nagyon loudnessesek a mélyei, már-már sok van neki, és közel sem ilyen szellős.
Dave: Ne hallgasd meg, ha teheted! -
-
Dave™
nagyúr
válasz
ntomka #39217 üzenetére
Ha valamikor Pesten jársz, szólj előre, és szívesen látlak egy hallgatózásra. Én már csak a nyitott komplementerét keresem, és sajnos nagyon úgy fest, hogy az AD2000/AD1000PRM lesz az. De várok egy jó ajánlatra, nem sürgős
bajnokpityu: mi a hifis hang? A K702 szerintem nagyon szépen szólt egyébként a canampról, technikailag is rendben volt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39218 üzenetére
Még szerencse, hogy nem a te füleddel hallok.
-
bajnokpityu
félisten
6-8 opát kipróbáltam vele.egy lm volt az ami egy hajszállal teltebb volt, de úgy is alig lehetett hallani a difit, h amivel hasonlítottuk az gyári canamp volt. Nyilván nem próbáltam ki mind a 10000félét.
Soha nem mondanám hifisnek a canampot. De a sajátomat sem. Heedesek sem mondják a heedek hangját hifisnek, inkább folyékonynak. contaxg?
-
Dave™
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39214 üzenetére
Szerintem nem mondtunk egymásnak ellent. A canamap valóban mos egy kicsit, és elveszi az élét, ez az 5532-es opamp sajátja, ha nem tévedek. De ad neki egy kis melegséget is.
ntomka: na, akkor jó arra is, bár maga a fejes valóban nem gyors. Az AD900 gyorsabb, de ott gondolom a mély hiányzik rockhoz. A W1000X-el még elégedettebb lennél, az egy elég komoly upgrade A900-ról
El is vitték azonnal a 370 dollárost. Az piszok jó ár volt érte, azt kellett volna megcsípnem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39214 üzenetére
Szerintem meg nagyon jó a kanna, persze nem mindenhez. Most tesztelgetem az igazított verziót (by bkercso). Én szerintem konkrétan imádom a canamp hangját: hi-fi-s hangzású (és itt nem a kategóriára, hanem technikailag értem). Egyáltalán nem élettelen, pont ellenkezőleg. Szépen melegíti, színezi a teljes tartományt a mélytől egészen a magasig, a hibákat pedig elmossa (ahogy schawo fogalmazott anno: kijavítja a fejhallgatók hibáit). Értem én, hogy így nem lesz egy kegyetlen pontos, gyors valamim, nem megy le 20Hz-re, nem megy 20kHz-ig, de nekem nem is ez kell. A zenében zenét hallgatok, nem a pókot a stúdió sarkában.
A történethez persze hozzátartozik az is, hogy egyedi opát használok benne.
-
ntomka
nagyúr
Igen, szerintem nagyon jó fejhallgató az A900, csak technikailag ne próbáld versenyeztetni semmivel, mert csúnyán elvérezne.
Ahogy te szoktad írni, képvisel egy vonalat, egyfajta zeneiséget, ezt vagy szereti valaki, vagy nem.
(#39207) Dave™: Nem feltétlenül! Én az A900-at leginkább rockra használom, nem éppen a nyugodtabb műfajból.
De igaz ami igaz, itt meg az AD900 vérzik el.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bajnokpityu #39209 üzenetére
A canampot tudtommal pont azért szeretik a nagy AKG-kkal sokan, mert visz beléjük egy kis melegséget. Nem a precizitás bajnoka, de legalább lehet bele életet, már elnézést, ez saját vélemény
-
bajnokpityu
félisten
A canamp sztem nagyon visszafogja a K7xx-et. Az 500ast is visszafogta, hát még a 3x akkora felbontású tesót. Sem mélyre, sem magasra nem megy, ellenben jól elmos mindent.
Kisebb felbontású fülesekhez jó sztem inkább, amiben van valami nyersség. dt235 pl.
Kegyetlen erő van benne, ez is tény, de hirtelen ezt a két előnyét tudomDe ez csak az én véleményem, elnézést érte
-
Dave™
nagyúr
válasz
SeatZola #39202 üzenetére
Akkor nézzük így: általában minden márkának vannak jellegzetes vonásai. Az AT-k legjobban lassabb/közepes tempójú zenékkel illenek össze, kiváltképpen igaz ez az A sorozatra. Az M50 lehet kivétel, nem tudom. Ami szintén jellemző az AT-re, hogy itt-ott csal, pl. a térrel, amit mélységben igyekszik kicsit nyújtani, illetve a közepet a legtöbb előtérbe helyezi, ezzel pl. a női vokáloknak ad reflektorfényt, míg a hangszerek egy fokkal hátrébb vannak. Ez most így lehet furcsán hangzik, de direkt csinálják, mert hatásvadászok, és sokan pont emiatt szeretik őket. A legtöbb AT enyhén meleg tónusú, és inkább lágy, mint durva, inkább "upfront", mint "laid back". Jellemző a tágas tér, a szellős hangzás (még zártaknál is egész jó eredményeket szoktak elérni). Ez teljesen más vonal, mint amit pl. az AKG képvisel, bár zárt AKG-ból csak a K242-t hallottam, az meg sokat nem ért. Nincs azzal semmi gond, ha nem vagy audiofil, én sem, én is csak élvezni akarom a zenét, és az AT-k "játékos" hangja ebben tökéletes társ számomra. Az M50 monitor, az lehet kivétel a fentiek alól, hiszen annak nem ez a funkciója, de az A és AD sorozatra ezek a jellegzetességek igazak. Az M50 lehet "nem is igazi" AT. Azt, hogy Neked mi jönne be leginkább meghallgatva tudnád megmondani, ha ez nem opció olvass nagyon sokat róluk, vedd meg a legszimpatikusabbat jó áron, ha nem jön be add el, folytasd a következővel ugyanígy stb. és ugyanúgy fogsz járni, mint itt sokan mások, előbb-utóbb kikötsz valamelyiknél
Sorry about your wallet
schawo: teljesen jogos, akkor SRH840 ami árban közel van hozzá, de az meg állítólag nem igazán monitor. De technikailag össze lehet vetni őket.
Deadzone41: akkor biztosan nem, az AD900 direktebb emlékeim szerint, mint a K702.
-
Deadzone41
őstag
köszi, ezek alapján nem nekem való
mindenes fejesként nekem nem lenne elég k70x-nél kevesebb mély. akg-ban az tetszik hogy tartja a távolságot, nem az arcomba lihegnek, így nekem színpadiasabb az előadása. zeneiségével nem volt bajom, zeneibb volt mint a k601 (ami elég nyers) erőlködő van, azzal nincs gond
-
atila4
senior tag
Hali! Sony MDR-XD100-het kéne OFC kétoldalú kábel. Hol tudok ilyent venni? Bementem egy boltba, de azt se tudták milyen ez. A specifikációhoz csak ennyi van írva a kábeléhez.
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Valaki meg tudná nekem mondani, mi a különbség a Sennhesier HD25-1 II Basic Edition, a sima HD25 és az Originals között? Mert gondolkozom egy ilyen vételén, a telóm mellé, mert csupa jót olvasgattam a HD25-ről. Csak nem értem mi ez a 3 verzió.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
SeatZola
őstag
válasz
schawo #39199 üzenetére
Elég tág!
Csak nem szeretnék úgy járni, hogy beleölök egy csomó pénzt és rájövök, hogy felesleges volt. Nem tudom másként mondani, én nem vagyok egy kihegyezett, vájt fülü audiophile mókus, csak egy egyszerű zenét szerető emberke. Ha lenéztek érte, ha nem, de nem vagyok egy túlontúl "igényes" zenehallgató, ha eddig évekig elvoltam egy Philips fejessel gondolom. Szóval én mindent hallgatosk, rock, pop, jazz, metal, sőt tv-t nézek vele. Minderre 1 db fejest keresek!
Dave: Sajnos nem vagyok Bp közelébe, így csak az elmondásotokra tudok hagyatkozni....
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ákos97 #39200 üzenetére
Áh, ez pontosabb megfogalmazás, teljesen egyetértek. Valóban jobb technikailag a K702, de azt azért zárójelben tegyük hozzá, hogy ahhoz erősítő kell, hogy ez igaz legyen, az AD900-nál pedig ez nem feltétel. Ár/értékben így szerintem jobb vételnek számít, de persze ha már megvan pl. egy canamp, akkor tárgytalan. A másik dolog, hogy ki mit értékel egy fejesben. Ha precízebb kell, akkor AKG, ha "zeneibb", akkor AD900, szerintem. De dönthet a mélyek mennyisége, vagy a középcentrikusság is
SeatZola: az M50 elég legendás versenyző, sajnos még nem hallottam, de valamiért nagyon szeretik, talán nem véletlenül. Ha meg tudnád hallgatni egy SRH440 mellett, akkor könnyebb dolgod lenne. Mondjuk az AT nem tudom mennyire kényelmes, de a 440 nem volt az.
Az A700-at nem ismerem, de az A900-at igen, azok más vonalat képviselnek, mint az M50 (legalábbis elvileg, ez utóbbit még nem hallottam). Az A sorozat nem monitor, nem is precíz, elég egyedi karakterük van, és az A900 pl. eléggé sötét is. Én mondjuk nagyon élveztem, ha jól látom ntomka is, de más vonal, mint a monitor M50. Hallgasd meg előtte, ha tudod. Az ára pedig szállítási ktg. és áfa nélkül annyi, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest