Hirdetés
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Datrus
csendes tag
Sziasztok,
Másfél év után egy egy kisebb baleset okán meg kellett válnom a hőn szeretett fejjhalgatómtól. Az új fejjhalgatóm beszerzésével kapcsolatban kérnék tanácsot, mivel nem igazán vagyok jártas a témában
Utcára szeretném használni, szóval maximum 2 méteres kábellel kellene. Zenehallgatásra kellene (főleg rockos, pop-rockos zenékhez). Zárt legyen, nem szeretem, ha mások hallják mi szól a fülemben. Az hogy Circumaural vagy supraaural, mindegy. Egy külön igényem van, hogy ha lehet akkor kényelmes legyen nyakban (a régi sony-m hangszórói körbe is forogtak így mindig rásimultak a nyakamra). Ez csak azért fontos, mert nagyjából csak alvásnál nincs rajtam a fejhallgatóm :-). Az ár pedig maximum 5-6ezer forint. Tudom, hogy fejhallgatóknál ez az ár nagyon alacsony, de sajnos most csak ez a keret. Mi a legjobb vagy mik a legjobb vételek ezzel a felső határral? Ja és színekben fekete vagy szürke jöhet szóba. ( és az se baj, ha jól néz ki :-P)
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest