Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #61131 üzenetére
Ezen a hsz-en meghaltam
Viszont ez a kicsike [link] lenyomja 0-100 on es meg kevesebbet is eszik
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #61118 üzenetére
Ebbe?
???
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #61102 üzenetére
Persze mikor máskor történjen mint szombat reggel Jászberény felé félúton... időre kellett menni.
Megrángattam a kart akkor kioldott azóta nem merem használni a kéziféket de a héten meg lesz csinálva remélhetőleg. Lekapjuk a hátsókereket és lazítunk a bovdenen.
Vigasztalásul földbedöngöltem egy 1,4 TSI Octáviát. Nagyon előzgette a sort de hozzám kevés volt a kis kávédarálója.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #61086 üzenetére
" Volvo szervizbe az S60 sem fog menni"
De miért? Elég fiatal még ahhoz és úgy gondolnám a márkaszerviz a legjobb neki. Vagy nem?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #61082 üzenetére
8th: Jogos, ezek inkább eszik az olajat mint sem eresztenék.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #61073 üzenetére
Hát... ööö... ja, úgy néz ki egyben van. De:
"Az autóhoz sajnos csak üres szervizkönyv van, de a belső állapotából, illetve, hogy a motoron nincs semmi olajfolyás, arra következtetek, hogy akár igaz is lehet a kilométer. Az ülések oldalsó része és a kormány sok kilométernél már lényegesen kopottabb szokott lenni, mint ami ebben van."
1. komolytalan a futásteljesítmény. 2002-es autóban 104 000 kilométer egy vicc.
2. nincs végig ütve a szervizkönyve. Miért nincs? Hiszen még csak 100k van benne.
3. olajfolyás eleve nem jellemző erre a motorra szóval az sem jelent semmit, hogy nem ömlik orrán száján.
4. nincs kikopva az ülés és a kormány? Aha, mibe tart venni egy sérült autóból egy ülést és egy kormányt vagy akár egy komplett hibátlan belsőt?
5. egy alapos profi külső-belső kozmetikázás néhány tízezer forint de az már olyan, hogy kívül-belül seggre esik rajta a légy ha rá akar szállni.Azt sem kell elfelejteni, hogy profi autónepperről van szó aki nem tegnap kezdte az ipart. Én ugyan meg nem venném 2,1millióért.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Akkor én vok az ellen példa. Hondát akartam végül mégis csak kocsit vettem.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Papolhatunk itt neki, ha végül vesz egy 1,2-es fábiát.
Lehet, Xero is, így erős BMW, úgy S5, azt jön egyszer: srácok, itt az új verda, nem lehetett kihagyni. Mit vettél? Megane 1,4 16V. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #61026 üzenetére
Én meg azt gondolnám, ha áldoz ennyit a kocsira, hogy nagy felni nagy gumi akkor rendben is tartja. Az nem baj ha pörgeti csak ne hidegen és pl ne csak napi 2x4 km-t járjon vele mert az ám a motorgyilkos használat.
Aztán lehet tévedek/dünk.
-
Laraxior
titán
válasz
Itt van Debrecenben, éppen megnézhetem, ha valaki ilyet szeretne venni, csak akkor kunyerálok másik autót, mert nem hinném, hogy a Lagunámat beszámolja
-
Xero
nagyúr
válasz
Nem olyan biztos az. Nem egy ismerős vett "mutatósabb" felnit a kocsira, de egyébként egy igazi úrvezető az utakon.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #60908 üzenetére
már miért lett volna szpatás?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #60890 üzenetére
Igen, a D5-öst én is ismerem, az jó kis motor. Akkor marad a benzines inkább.
-
vendingo
veterán
válasz
runner 125 #60820 üzenetére
Meg úgy zabálja az olajat, mint más kocsi a benzint.
-
vendingo
veterán
válasz
runner 125 #60720 üzenetére
Jimny csak melóba járós lenne, igazából másra nem is használom az autót, van motorom, van biciklim, van lábam.
Természetesen járnék vele terepezni is, nem a formája tetszett meg, hanem a terepező képessége.8th: A TT nagyon szimpatikus, nem gondoltam volna hogy "olcsó" a karbantartása, nekem repkedtek a nagy számok a fejemben.
Igazából a turbó miatt félek, ki tudja hogyan bántak vele, de ha egyszer fel van újítva, utána azzal se nagyon vannak gondok.
A 180 ill 225 lovas között van valami különbség a teljesítményt és a fogyasztást leszámítva?
Mekkora a fogyiban az eltérés? -
8th
addikt
válasz
runner 125 #60720 üzenetére
Amíg meg nem töri az Audi TT-t nem drágább fenntartani mint egy Golf 4-est.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #60704 üzenetére
Szegény lehet csak egy D14A4 blokkost próbált.
-
tresh
veterán
válasz
runner 125 #60704 üzenetére
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #60698 üzenetére
Azokon felsírok, főleg az új szifon szemüveges verzió teccik..
(hány lóerős most a Honda? maguknak van ehhez egy táblázatuk, igaz? Természetesen, az enyém jelenleg 440LE)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #60649 üzenetére
nem rossz kis autó volt az a maga korában, kis városi bokorugrónak jó volt, oda még ma is jó, csak mivel a többi autó jól meghízott és a relatív sebességkülönbség is nagyobb lett, ezért most már veszélyesebb vele menni
-
Laraxior
titán
válasz
runner 125 #60309 üzenetére
Hasonló kaliberűt láttam itt Debrecenben csak az 2-es Mégane-al történt. Az is körbe van műanyagozva, 100as ereszcsatorna alul stb...
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #60309 üzenetére
Volt már.
És az RS6 Avant is egy-két napja.
Bocs,off.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #60276 üzenetére
Természetesen léteznek dry filter-ek is
As a dry filter, this product never requires messy or measured oiling.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #60276 üzenetére
Irirgykedik, hogy az övé nem kormol mint egy TDi. Hát most majd fog.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #60220 üzenetére
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #60220 üzenetére
Fúgecc...
DeFranco: Neee...
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #60019 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogyha lefagy a compúter akkor még a fényszórókat se tudod felkapcsolni!
Plusz ha menet közben kell valamit állítani, akármit, akkor azért nagyjából oda kell nézni hogy mit tapicskolsz. Míg rendes gomboknál stb az ember érzi hogy mit csinál éppen.
De azért nem utasítanám vissza.A kormányokkal meg a pedálokkal nagyon nem lehet mit kezdeni. A precíz és pontos mozdulatokhoz ez kell. Nem nagyon lehet mással helyettesíteni.
-
footy
addikt
válasz
runner 125 #59892 üzenetére
A hangszórók száma nincs egyenes arányban a minőséggel -sőt- . A volvo dynaudioját hallottam, ami (gyái hifihez képest) kifejezetten tetszett, de ez egy nagyon komoly feláras extra, alapból nem ezt kapod.
A high end pedig máshol kezdődik. Egyébként itt egy teszt a fifth geartől:
Mercedes Logic 7, Volvo Dynaudio, Audi B&O -
Xero
nagyúr
válasz
runner 125 #59873 üzenetére
A gond az, hogy amiket eddig megnéztem az vagy törve volt annak ellenére, hogy hibátlannak állították be, vagy nem tartalmazott ezt-azt.
Megint leírom miket vártam:
- E93 325i/330i
- sport ülés
- nagy iDrive
- h/k logic7 vagy individual hifi
- síalagútAmi jó lenne, de marhára megvagyok nélküle:
- Premium selection garancia
- M packet
- Ne legyen fabetétMindegyiket előre lebeszélem telefonon és/vagy e-mailben. Volt olyan, ahol nem volt jó szögben belső kép, de állították, hogy individual hifi van benne. Odaértem és alap hifi. A másiknál rákérdeztem a síalagútra, de mire odaértem a manók kihordták belőle valahogy. De volt olyan is, amiről állította a tulaj (magánszemély), hogy kutya baja, csak a jobb hátulját súrolta meg. Az meg is volt súrolva, de azt elfelejtette közölni, hogy a bal elejével levett valamit elég tempósan, mert biza ott utólagos hegesztés nyomok voltak.
Szóval nagyon nem mókás a helyzet. Az órával annyira nem trükköznek, de az nem is érdekelt soha. Ha beletekertek 150e-t, de azt pályán tették, még mindig jobb mint 50e, de városban és szerpentinen keresztbe.
(#59875) bitpork: Még jó, hogy nincsen és 6-8 évig még nem is lesz.
(#59874) [rvilike]: Ez tetszett mindig is, de feleslegesen nagy szintén.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #59852 üzenetére
Elnézve a formáját nem vesztettél vele sokat.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #59797 üzenetére
Így nem is csoda: [link]. Amúgy pedig: A legutóbbi felmérés szerint Romániában több mint 500 ezer személy írástudatlan
Rakd össze a kettőt...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125 #59793 üzenetére
Látszik melyik a legjobb márka ha mindig arra hivatkoztok.
-
zoo8800
veterán
válasz
Ez így van. Rengeteget hallani olyan baleetről, amiben román vagy ukrán is érintett, vagy okozó.
-
Kornel
veterán
válasz
idén kerülővel mentem hajdúszoboszlóra...
tavaly lementem a 4-esen végig, annyi elég is volt belőlük. -
aero.
veterán
válasz
runner 125 #59789 üzenetére
Volvo helyén a Bentley ütött volna.
-
Bati0501
őstag
válasz
De fogadjunk csak azért linkelted be,mert ott van a Volvo is.
-
boogie84
veterán
válasz
-
Ace owner
addikt
válasz
runner 125 #59374 üzenetére
Élőben is csak távolról láttam
Egyébként mi a vélemény Csontiról? Ő is az a gerinctelen rohadék arab féle kereskedő? Egyszer kinézek már hozzá. -
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #59315 üzenetére
Egyetértek. Ebből is látszik, hogy kezdek felnőni!
Több volt az, mint 100k. (ja látom már, több 100k-t írtál te is) Szvsz csak a matricázás - ha komoly ember komoly alapanyagból csinálta - több volt ennyinél.
A belső egyébként tetszene is, ha nem kapnék hányásrohamot attól a narancs színtől. És akkor még semmi politikai asszociációra nem is gondoltam.
Egyébként iskolapéldája ez annak, amiről jómúltkor beszéltem. Mikor a boyracer megvesz egy 20 éves lepukkant autót. Rákölt kitudja még mennyit, egy valag pénzt. Legalább 4-500-ba volt ez is pluszban és akkor lesz egy giccses, "tuning" gépe, ami még mindig ugyanaz a 20 éves rom a fóliák meg az újrafestés alatt... Miközben a ráköltött sok sok százezer forintból már kapott volna egy egész normális autót.
-
Ace owner
addikt
válasz
runner 125 #59315 üzenetére
Lerúgni való az a kit róla..
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
runner 125 #59110 üzenetére
Mi tulajdonképpen a problémád? - Ja most látom, hogy kétszer ment el. Elnézést, fogalmam sincs, hogyan, nem szándékos volt, nem is tudom, miért rakta ki még egyszer, mikor nem is copiztam...
Dluinet: köszi, de olyan megoldás lehetséges, hogy én is megyek és tréleren hozza haza? Mert úgy van beleszólásom a dolgokba. Citroen C4-et akarok behozni, és tudom már, milyen apróságokra kell figyelni ennél a motornál.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #59098 üzenetére
Valószínű... több cuccot is próbáltam, és nem véletlenül írom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #59098 üzenetére
Meleg hógolyót, dízel Hondát, Gobbi Hildát motoron, hogy giigz 10 alatt fussa a 0-100-at...
Momentán egy üveg bor után már csak azt, hogy perfektül írjak neduddkiül...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #59093 üzenetére
Próbáltam párat, egyik se ér semmit.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #59090 üzenetére
Hányszor linkeljem még?
Autoglym.hu-n találsz.
-
zoo8800
veterán
válasz
runner 125 #59080 üzenetére
Én máshogy ismerem a sztorit.
A 200 pedig (ha az Audinak az ütközés pillanatában levő sebességére gondolnak) tuti hülyeség, jóval kevesebb volt. Emlékezz vissza a Focus-töréstesztre. -
válasz
runner 125 #59080 üzenetére
A8 volt nem?
-
válasz
runner 125 #59068 üzenetére
Lehet de Munez aszonta nem akar sokat vásárlásra költeni, és majd locsolja rá a pízt h szíp lögyön
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #59000 üzenetére
Lehet hogy még sem gyenge annak a kaszninak az a motor
Nem lesz vele fürge, de lassú sem
Nagypapis tempóban simán elhiszem a 4.2l/100km-t.
Amúgy kössétek az övet, nem vicc 18+
-
Balupapa
senior tag
válasz
runner 125 #58956 üzenetére
Nekem ne magyarazd el a kereskedelmet
regiseg piacon romak kozott nottem fel.
Hengerfejes autot eladni geciseg.
A tobbi baki persze benyelheto, de ez nem.Rendorok lefizetese sem az.
(Mert a kornyeken megvettek a rendorseget) -
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #58956 üzenetére
A pénz nagy úr, aki itt keres autót, azoknak a 70 százaléka is egy perc alatt elhiteti magával, hogy a kilenc oldalas találati lista második oldalán van az átlagár, a harmadik oldalán a tökéletes autó a következő hat oldal meg mind dilettáns.
Így veszünk néccázesszechből mercédeskocsit.
-
Revolit
senior tag
válasz
runner 125 #58949 üzenetére
A szidás lehet nem volt jó szó, de az tény, hogy ajánlani sem szoktátok
Még nem voltam sose náluk, de tényleg mindenhonnan rosszat hallani csak róluk.És igen, van benne valami, ők sem a poénos szövegeikből élnek meg, valszeg azért olcsó mert olyan is. Na mindegy, néha elolvasom egy-egy hirdetésüket, és jót derülök rajta legalább
-
Balupapa
senior tag
válasz
munkatársam vett náluk autót (P 307) (nem, nem ő irta a levelet a TCnek ami megjelent fő oldalon meg az audio reszen)
De a lényeg hogy egy repedt hengerfejes szar volt, 3 kilo borult a 8százazres autóra.
meg meg rengeteg szar volt a levesbe de azt minimális átnézéssel kiderült volna....
-
mokus1
addikt
válasz
De legalább vállalják, tudod hogy lesz mit költeni rá. Totalcaron is folyton osztják az autóikat.Más kérdés ha tehetem nem ott veszek autót.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
runner 125 #58889 üzenetére
"Mondjuk azok a ballonos gumik is.. ha valamelyik kerék defektet kap, lehet tartani kell a feldőléstől."
Azt azért megnézném...
Az én dzsipemen csak 265 simex mintás gumi van, de az sem szokott defektet kapni, pedig mentem már vele egy-két necces helyen... -
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58889 üzenetére
Földből kiálló villanyoszlop csavarok nem hatották meg egy hasonló gumiját szal nem kell ezt olyan sűrűn defektezni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #58842 üzenetére
Bati0501-nél a pont. És még sajnos nem vettem meg, egyelőre csak a folgalót tettem le rá. Most megy műszakira, sztem hétfőnél előbb nem lesz nálam a taliga, mert az okmányirodában is intzéni kell a papírmelót.
mod:
FerNandor: Ok, köszi. Akkor ha elindul a repedés én is elgurulok egy üvegeshez aztán rakatok bele egy gyári üveget.
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #58842 üzenetére
Bocs a belevauért,de sztem ő már úgy vette meg,h már meg volt csinálva.
-
Bati0501
őstag
válasz
runner 125 #58836 üzenetére
Akkora annyira mégse tudnak.
Azért kérdeztem,h h lehet ez,mert a leírásban az van,h magyarországi...De ha úgy értik,h MÁR magyarországi,akkor eléggé félrevezető... -
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58824 üzenetére
Mondjuk van egy pár foglalat
MunezXBK: a T10?
-
qdak
addikt
válasz
runner 125 #58817 üzenetére
T10
Nalam a hejzetjelzo ilyen.
Lassu net megeloztetek, hdman mennyi a annyi? -
hdman
őstag
válasz
runner 125 #58824 üzenetére
Remek, akkor van 4db eladó ilyen sofitás smd ledes kütyüm, vegyétek, vigyétek
Egészen pontosan ez: [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58819 üzenetére
Ez komoly? kb a 2000-es évektől standard helyzetjelző (vagy másmilyen céllal) izzó az európai autókban
Gondolom kékes az üveg, így fehérebb a fénye
Ilyenem volt amúgy csak philips-ben.
ja T10 a foglalat neve
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58817 üzenetére
"Az izzó üveg alsó szárára van felhajtva az összes szál, amin keresztül kapja a naftát."
-
Macka
veterán
válasz
runner 125 #58692 üzenetére
Én 1.76 magas vagyok, kényelmesen elfért a fejem, nagyon alacsony az üléspozíció. A térézet ugyan a kis ablakok miatt kisebb, de szerintem csak minimálisan kisebb a hely, mint egy C osztályban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
runner 125 #58744 üzenetére
Szerintem akkor is rohadt sok... Bár lehet csak nekem. Van akinek ez 3 havi fizuja.
V8? Minek, ha még a V6-ot se akarod tankolni?! -
Laraxior
titán
válasz
runner 125 #58739 üzenetére
Ha pesti lennék, akkor 250k-ból megállt volna, de ez "vidék"
Javasolták is, hogy vigyem fel, de az én benzinköltségemmel, köszi inkább nem. -
Laraxior
titán
válasz
runner 125 #58733 üzenetére
Csak akkor úszom meg ennyiből, ha nem kell bontani, és nem késtem el a javíttatással, és nem baszta szét belül magát a váltó.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58708 üzenetére
Nekem elég könnyen lejönnek, igaz, sosem áll a kocsi kint a napon hogy rá is égjenek.
Dany007: tapasztalat hogy a legtöbb ilyen prémium autót használó ember nem vigyáz jobban az autójára mint egy átlag ember, az hogy ez az autón nem mindig látszik a magasabb szintű anyaghasználatnak is köszönhető.
Pl a múltkori lexus-os úriember is beültette az esztergályosát az anyósülésre, aminek a nyomait nekünk kellett eltüntetni
[link]
-
válasz
runner 125 #58710 üzenetére
"Aki huszonmilliós A8-ast vesz, annak már nem kell "gyűjteni rá"."
En ezt nem mernem ilyen egyertelmuen kijelenteni. Lehet, hogy valakinek keres mondjuk havi 2-3 milliot (forintot), ami meg messze nem az a kategoria, amikor A8-at kellene venni, de megis ra van kattanva es szeretne egyet maganak, akkor bizony neki sporolnia kell ra.
-
Macka
veterán
válasz
runner 125 #58673 üzenetére
Nálam volt egy pár napig, még május végén, full extra, amg (optika,belső,felni,sportfutómű).
Nagyon szép kívül és belül is, nekem bejött. De az a középkonzol tényleg nagyon gagyi. Nem illik sem az összképbe, sem a minőségbe. Már kicsi úthibán is olyan nyiszogás jött belőle, ami nem illik egy Mercedeshez.
Futómű, fékek nagyon rendben voltak, de a motor-váltó az nagyon gáz. Ugye 1.6 turbo, 160 körüli lőerővel. PAPÍRON. Érzetre jóindulattal 130 Le. Turbólyuk nincs, de abszolút nem érztem úgy, hogy húzott volna. Kb olyan érzés ad, mint egy 2.0 szívó négyhengeres.
A váltó (7 gang automata) nekem csalódás volt. ECO-ban nagyon eko, ha előzni kellett, és padlóztam, 1-2 mp-ig gondolkozott, hogy mi legyen, talált valami fokozatot és megindult, de komótosan. Sportban jobb volt a helyzet, majdnem tiltásig forgatott, hamar reagált. De ha padlóztam, és nem nyomtam tovább a pedált, akkor nem kapcsolt feljebb, hanem megint 1-2 mp-ig tartotta a fokozatot akár 5.000-res fordulaton, mint várna arra, hogy mit akarok. Manuálban volt a legértelmesebb.
Hangja, mert ugye sportkocsi (??): szörnyű, padlózásra érdes porszívóhang, inkább zavaró, kellemetlen.
Fogyasztás vegyesben 8 körül volt.Kb. ennyi. Szerintem. Ezzel a felszereltséggel olyan 12 millió volt. Megéri?
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #58632 üzenetére
Szeretek én még mindig mászni, csak már nem tudok
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #58617 üzenetére
Jó gép
Valami ilyen AM masinában én is gondolkozom mostanában, régen csak xc ment főleg, bár már akkor is jobban szerettem lefele menni
Azóta meg még gyengébb és lustább lettem...
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #58523 üzenetére
Niiiice
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58617 üzenetére
Ezen az első teleszkóp többe kerül mint 100e
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
runner 125 #58614 üzenetére
Szakadtabb szoci gépek se? :S
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58614 üzenetére
Mondjuk ennyiért használtan már egész jó túra bicót lehet kapni
-
válasz
runner 125 #58603 üzenetére
Ami problemas Ford dizelrol tudok, az a Ford sajat fejlesztese volt, a PSA dizelekrol nem hallottam meg rosszat. Arrol mondjuk fogalmam sincs, hogy a szobanforgo S40-be melyik kerult.
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #58590 üzenetére
Na egy olyasmi kellene nekem is
-
válasz
runner 125 #58575 üzenetére
"Ford PSA, én nem bízom azokban."
Ennek van valami alapja is? Mert en mar a masodik PSA dizelemnel tartok, az elsobe nyolc ev alatt tobb, mint negyedmillio km-t raktunk, a masodik masfel eve van meg es eddig nem sikerult semmi olyasmit tapasztalnom, ami miatt ne biznek bennuk.
-
FerNandor
őstag
válasz
runner 125 #58545 üzenetére
én is így szoktam csinálni. 100Ft a sampon. viszek 2liter meleg vizet, autósampont szivacsot kis vödröt. átmegyek egyszer ezzel is rajta. 200Ft öblítés és utána finom törlö (lidlben vettem) és nagyon jó.
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #58545 üzenetére
Milyen sampont és waxot használsz?
-
giigz
veterán
válasz
B+ ezt kár volt...
-
FerNandor
őstag
válasz
szép
---------
ha olyan 15ezerFt körül van szélvédö MII-re (ami fény- és esöérzékelös) szerintetek mennyi lehet a végösszeg szereléssel? kb mennyiért csinálják átlagosan a szervizek?
vennék hövédöset, de azt 50-60ezerért látok. -
Dany007
veterán
válasz
Nem kicsit szép!
Vigyázz rá, mert 5-6 év múlva megvenném kp-ra -
DeFranco
nagyúr
válasz
ejj, de irigykedem... rendes szivacsos mosásra nincs mód, a kézimosó meg olyan mint halottnak a csók, szárazra törölni sem tudom utána, mert annyira mocskos marad egy alapos mosás/öblítés után is vízágyútól hogy két húzás után fekete a rongy...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Like-olom.
-
Viszlát
addikt
válasz
Bútiful. De tényleg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pofás járgány.
-
Viszlát
addikt
válasz
runner 125 #58262 üzenetére
Ja ok, így már érthető, csak az előző hsz-ben írtad, hogy "Noh és 2000 azt se feledjük, h ez a beltér 2000-ben jelent meg először."
-
Viszlát
addikt
válasz
runner 125 #58247 üzenetére
Na mondjuk én nem ilyenben ültem (pedig tuti, hogy 2002-es évjárat volt), ez teljesen korrektül néz ki. Amiben én ültem, abban az egész műszerfal világosszürke kopogós műanyaghatású borítású volt, ultragagyi tárcsázóval, ég és föld ahhoz képest amit linkeltél. Nagyon nagyot csalódtam emlékszem, mert kívülről egyszerre vagány és elegáns, de ahogy beültem, egy világ dőlt össze bennem. Ha ebbe ülök, tuti nem ilyen benyomás marad meg az autóról és lehet nem is Hondám lenne most.
-
válasz
runner 125 #58159 üzenetére
A racionalitás és az ignorancia más. Racionális ember a tényt h az emberek jó része érzelmileg is kötődik a használati tárgyaihoz, nem hagyhatja figyelmen kívül. De ne offoljuk szíjje a topikot, egy meddő vitával, hol mindenki meg akarja magyarázni hibáit , gyengéit és tévedéseit.
-
válasz
runner 125 #58075 üzenetére
Nem értem az ilyet én se oké hogy BMW meg nagy bálna meg német, de akkor is egy régi trágya az egész...
Van most a műhelybe is egy hasonló csak 3.0 benzines automata V8 ér az autó kb 400k-t azt a fenntartásába belese gondolok.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #58038 üzenetére
Ha jól emlékszem tuningoltak vmit a szerón vagy a fórum motoron, így nem kell 50e-nként zárni a topikokat
neduddki: persze, le is vonták a konzekvenciát a teszt végén, semmire sem jó a villanyturbó
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #58015 üzenetére
Na jó, tényleg nem tudom értékelni.
Persze ha valaki "dísznek" műtárgynak vagy veterrának veszik akkor hajrá. Bár szvsz ez a veterán dolog is túl van lihegve. Azért az nem 30 év... Másrészt az n+1. roncs autó ne legyen veterán csak mert ősrégi.
Azért ahhoz kéne egy korabeli státusz is. Vagy valami hírnév érted... De ez csak az én nézőpontom.Persze én ezekre még úgy nézek, mint napi használatú autóra. Ergo ha most gördülne le a szalagról se kéne ingyen se. Ültem ilyenben a 90-es években, már akkor is gagyinak számított.
Hogy érzékeltessem amit mondani akarok? Egy ilyen már valami. Mondjuk nem ebben a förtelmes színben. De ez legalább a saját korában volt valami. Vagy egy régi Shelby cobra stb... szal érted... Ezek olyan veteránautók amiknek nevük volt a saját korában és komoly gépnek számítottak. De mára már majdhogynem kihaltak.
De ez a wartburg szvsz már a saját korában is egy sz..r volt. -
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #57581 üzenetére
Egy magyar átlagfizunak (főleg egy vidékinek) új autóból max egy tata nano lenne megfizethető. És gondolom azért adják ennyiért mert máshol így is megveszik, a magyar új autópiac meg nem sok vizet zavar összességében.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #57496 üzenetére
"Visszatérve az alkura, egy 1.250-ért árult, hibátlannak tűnő autónál h engednének már 450k-t?
"
Csak vicc volt!
De lehet jobban kellett volna használnom a smile-kat.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #57460 üzenetére
Jajaja értem. Egyébként jól néz ki.
Szal beépítesz magadnak egyet?Nemsemmi. Végülis olcsóbb... Csak kell valaki aki be tudja építeni.
Szerk.: és ez magától jön ki vagy meg kell nyomni a buksiját és kicsúszik? És erre az autó gondolom a műszerfal valahogy fel van "készítve" vezérlésügyileg, nem?Amúgy ha már Volvo topik, és lenne rá pénzem, én ezt venném: [link] Gyönyörű. Bár gondolom 800-ig nem menne le az ipse a kedvemért...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest