- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csapi007 #11722 üzenetére
Azért nem értem, mert amikor érzi, hogy valamit beledugtak, akkor ad csak oda hangot a jack re, szal érzi, hogy bedugták, de nem szakítja meg a másik hangszórót? Én a restore al kezdeném, aztán nyúznám, de vigyázz, hogy ne simán restore, mert akk az nem jó ha jailbreak elni akarsz, a 4.3.3 at szeretettel ajánlom
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csapi007 #11582 üzenetére
Na re all, viszatértem az iPod touch világába
Most vettem egy 4g-8gb-ot, 35-ezret megért szerintem, most jailbrakeltem. Keresek hozzá egy jó kis tokot.
Néztem a szifonon reklámozott vízálló tokot, de 9.990.-ért drágállom :S 4k-t adnék érte !
Tettem már fel IS fóliát, most nem szeretnék azt venni, bár nagyon jó volt 100%-ig meg voltam elégedve vele, csak lehet nem sokáig lesz nálam a cucc, így szeretnék normál tokot venni.
Üdv
-
schummy
tag
válasz
Csapi007 #10874 üzenetére
Köszönöm, de nem ez volt, próbáltam hangosítani, de semmi, tényleg mintha a szoftver azt gondolná, hogy nincs külső hangszórója, mert amikor zenét akarok lejátszani, akkor is hiányzik az alsó sor, ahol hangosítani lehetne,
Fura, de a FIFA-val játszottam amikor egy kicsit visszajött a hang, majd megint elhallgatott -
tyrnadonna
csendes tag
válasz
Csapi007 #10740 üzenetére
megvolt a restore, a probléma sajnos maradt. de nem akarom elhinni, h pont most. érted két hete jailbreakeltem azóta tökéletesen működött minden. erre most először a jb óta felmegyek vele netre és pont abban a percben megy tönkre a kijelző? nagyon durva véletlen lenne, még mindig 90%-ban biztos vagyok benne, h szoftveresen orvosolható a probléma (legalábbis kvára remélem)
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csapi007 #10035 üzenetére
És ha valaki (mint Én) utálja az outlookot? Nem értem, mennyiből tartott volna egy gomb az itunesban, ami lemetni, szerkeszthető, olvasható, visszaállítható formátumba a jegyzetet. Két gomb, egy: Jegyzet mentés, kettő: jegyzet visszaállítás, vagy export/import.
Engem is idegesít mert nem rég kellett törölnöm e jegyzetem, mert nincs ez a két gomb megcsinálva. ViccÜDv
-
Gordiann
őstag
válasz
Csapi007 #10018 üzenetére
Én is feltettem hozzá mindenfélét. Használtam is sokáig. Találtam egész pofás kinézeteket.
De összességében nem tetszik, érzem rajta, hogy "hackelt" dologról van szó, nem apple stíllusában működik. Az aktiválása (ujjhúzogatás a képernyő tetején) nekem nem jön be, ilyen "találjunk a meglévő felületen egy részt, ahol meg lehet érinteni, és nem csinál semmit, és akkor ott lesz az sb aktiválója".Amúgy nem szóltam rá semmi rossz szót, csak írtam, hogy nekem nem tetszik.
De ez az egész filozófia majdhogynem... nem ez a lényeg, hanem a többi app. (meg az antiwinterboard és antiwallpaper elv
)
-
-
Elendil
csendes tag
válasz
Csapi007 #8831 üzenetére
Kösz, hogy próbálsz segíteni. Be van pipálva a funkció. Most már mindkét formában próbáltam. Minden esetben kiírja, h a gép nem authorized. Próbaképp de- authorizedre állítottam, akkor is azt írta ki, amikor visszaállítottam akkor is ugyanazt a hibaüzenetet kapom. Passz. Egyszerűen nem értem.
-
Stifler93
tag
válasz
Csapi007 #8726 üzenetére
Ezt nem hiszem el!
iPod Touch mellett nekem is SE F500i volt anno...
Mondjuk az F500i-t télleg csak telefonáláskor vettem elő, annyira szégyelltem.
Utána SE W960 volt a 3G 32GB-os iTouch mellett. Azt már nem szégyelltemMost meg egy fehér iPhone 3GS 32GB boldog tulajdonosa vagyok (amíg ki nem jön a fehér iPhone 4
)
-
csdm
senior tag
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8290 üzenetére
Szia!
Köszi, de az Installous-os letöltések mindennek mondhatóak, csak nem éppen legálisnak.
Ebből nem lehet gond, ha megnyomom a Transfer Purchase-t? Elvileg az AppStore-os regisztrációmnál a fizetési módnál semmit nem adtam meg, szal nem adtam meg bankkártya számot vagy ilyesmit. -
ladlac
tag
válasz
Csapi007 #8227 üzenetére
Ez kellene...
Kipróbáltam én már a settings-nél az iPod-ot is, de az sem volt jó. Ha megy a zene, kétszer home, akkor bejön ez a zenelejátszó. Ha szüneteltetem a számot, és kilépek ebből a zenelejátszóból, akkor bajos az elindítás, ugyanis az iPod funkció pont ugyan azt csinálja, mintha a 'Music'-ra kattintanék. Régebben meg úgy volt, hogy két katt a home-ra, és ugyanígy bejön ez a zenelejátszó, és el lehetett indítani a zenét. (más program futása közben is ment a play/pause funció, most pause után csak a programból kilépve lehet elindítani a zenét)
De legjobban mégis a logika hiánya zavar.
Most adott a funkció, beállíthatod, hogy kétszeri home gomra bejön a homescreen.
Egy nyomásra is, szóval nincs értelme. Vagy választható még a keresés. Eddig egy nyomás, bejött a homescreen, még egy, ugrott a keresésre. A harmadik meg az iPod, de a képen is látszik, a zenelejátszó egyik gomja a 'Music', amire pont az "iPod" jönne be.
Gondolom mást nem igazán zavar, csak én értetlenkedek.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8213 üzenetére
Hát a Touchban nincs.
Mikrofon is csak a headset-en van. Na mindegy, nem olyan életbevágó, mert végülis ahogy Kommy is ajánlotta, manuálisan is le lehet venni a fényerőt, de mondjuk tudtommal azzal sem teljesen, csak egy minimális szintre veszi le, de azért fogyaszt.
Köszi a válaszokat! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8193 üzenetére
Szia!
Köszi, közben megtaláltam a feltört verzióját, és műkszik is, elvileg, mert ugye a GPS jelvevóm még nincs meg.
Azt hogy érted, hogy szinkronizálni szerinted nem lehet? Én ez alatt azt értettem, hogy a roqyBT hangolja össze az iPod-ot és a bluetooth-os GPS vevőt. Erre azért csak képes, ha már erre a célra íródott.Viszont még annyit, hogy esetleg valaki, aki használja a roqyBT-t, annak sem ismer fel más Bluetooth eszközt (csak GPS vevőt)?
Mert próba képp a számítógépem Bluetooth-át bekapcsoltam, hogy kipróbáljam, hogy észleli-e a roqyBT, de nem észlelte. (felderíthető üzemmódban volt a gép bluetooth-a, szal nem azért)
Szóval akkor rosszul feltört programot tölthettem le, vagy másnak is csak kifejezetten a GPS vevőket észleli?Előre is köszönöm!
-
sparc
tag
válasz
Csapi007 #8000 üzenetére
Ez touch 2g szal elvileg lehet.
Ahogy szétnéztem láttam hogy nem vagyok egyedül a hibával, a külföldi fórumokon százával láttam ilyen eseteket. Megoldás pedig sehol.
Szerintem ez elég gáz, kb 2 hónapja vettem a cuccot, de most emiatt nem tudom használni. A 4es felment rá, de mivel a gépemre valahogy nem megy rá a legújabb itunes ezért nem lehet rá másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged