Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Köszi urak! 10 körül árulom.
(#12175) Roliiii: 15-ért nem merem, mert nincs hozzá semmi eredeti. És még karcos is a hátlap. Viszont hibátlan.
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban h mennyit érhet egy első generációs touch? Csak maga a készülék.
El szeretném adni.
Köszi -
boogie84
veterán
Sziasztok!
Mitől lehetséges az h kikapcsolás után magától bekapcsol az Ipod Touch? Épp most néztem, h hülye vagyok, hisz kikepacsoltam... Akkor látom h magától kapcsolódik be, nem azonnal, de csinálja.
-
boogie84
veterán
válasz
peugeotmate #7997 üzenetére
Írd meg a megoldást, hátha segíthetsz ezzel a többieknek is! - Mindenki magából indul ki.
-
boogie84
veterán
Teljesen lemerült akksival kell rátenni töltőre, vagy rá is lehet tölteni még mielőtt teljesen lemerülne?
-
boogie84
veterán
válasz
Marcibucsek #7760 üzenetére
Úgy tudom egy restore mindent töröl. De a többiek jobban vágják a témát. Én ma fogom megcsinálni újra a restore-t. Nem próbáltam a számzárat. Azt sem tudom h ilyenkor a biztonsági kulcsot törlte e. Gondolom igen, mert full törlés lesz.
-
boogie84
veterán
iTunes 9.2, win 7 64 bit. De sztem most már az USB-immel lehet vmi gond. Havernál minden simán ment. Igaz h nála XP-n ment a dolog 32 biten. Laptopon.
Próbáltam eltávolítani, és újra feltenni az iTunes-t, uh nem hinném h azzal lenne gond. A win reinstallt a végére hagyom. Macerás lenne perpill.
Azt hiszem marag az a verzió, h havernál másolok rá 8 GB adatot és el leszek vele egy ideig. Kérdés az az lenne h hogy tudok törölni a készülékről? iTunes-ban a készüléken található cuccokat ki tudom törölni? -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Köszi a segítséget srácok!
-
boogie84
veterán
válasz
Bling95 #7663 üzenetére
Haverhoz átvittem a masinát. Műkösdik! Köszönöm a tippeket!
Nálam win7 64bit van, lehetséges h azzal volt a gáz. Még abban kérné ksegítséget h az avi filmjeimet hogy tudom rámásolni a kütyüre, ill ha app-ot akarok rá tölteni, free appot, akkor is be kell e jelentkezni? Amennyiben regisztrálok, valódi adatokat kell megadni, valódi számlaszámmal? Ettől félek picit. Nehogy visszaéljen vki az adatokkal. -
boogie84
veterán
Na azt hiszem sikerült kinyírnom.
1. Restore modba rakta.
Ezzel a képpel indul a masina:Bekapcsolva rádugom gépre. iTunes elinudul...
További képek... slideshow -
boogie84
veterán
válasz
trobi28 #7641 üzenetére
Én egyáltalán nem tudok frissíteni, vmi gáz van nálam, vagy a géppel, vagy a program/okkal. Szerettem volna restore-t csinálni, de nem megy. Elkezni csinálni, természetesen lefagy az itunes. A végén pedig hibaüzenet, h nem tudta végrehajtani, vmi írási probléma miatt....
-
boogie84
veterán
Sziasztok! Hozzám került egy ipod touch 8gb-os kütyü. Rádugom a gépre, elindul az itunes, és tulajdonképp lefagy a program. Nem is működik a szinkronizálás
Nem tudom pontosan hogy kell használin, új a dolog. Megadtam neki egy könyvtára, h abból másolgasson, de csak szinkronizál szinkronizál szinkronizál és hibaüzenet.Tudja vki h hogy tudnám leresetelni hardveresen a lejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged