- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxeus
tag
Köszönöm megtaláltam...
A youtube-os videók között megtaláltam, nagyon hasonló a kettő, de én a Crayon Physics-re gondoltam.
Ajánlom mindenkinek, rendkívül egyszerű, mégis remek kis app...
Szerk: link javítva
-
Roxeus
tag
Sikerült a "műtét", 4.1-es iOS van a 2,5G 8GB Touch-on. Errre melyik verziós SBS settings-et lehet feltelepíteni?
Illetve még régen láttam Youtube videót egy olyan játékról, amiben rajzolni kell különböző formákat, majd azok "fizikai" tárgyakká változnak, leesnek, megmozdulnak stb. Különböző rajzolt pályákon kell a feladatokat ennek segítségével megoldani. Ha jól emlékszem, valami kreativitás díjat is nyert, de azóta se sikerült meglelnem. Ha valaki tudja melyikre gondolok, akkor a segítségét megköszönném...
-
Roxeus
tag
Értem én, de ha "set up as new ipod" akkor a sync minden gond nélkül működni fog? Illetve ha 4.x-es lesz rajta, akkor nem lesz ebből konfliktus?
Jobb lenne, ha az "Apple Computer"mappából (ahol rengeteg backup/sync fájl van) valami külső progi segítségével lehetne kézileg visszamásolgatni az adatokat. Vagy valamilyen alternatív megoldásnak is örülnék...
-
Roxeus
tag
válasz
mondomén #9544 üzenetére
Rendben, a greenpoisonról olvastam már,valószínűleg az lesz. Viszont első körben aggódom, hogy a két fw backupja a JB miatt nem lesz kompatibilis egymással. Az "Apple Computer' mappában jópár fájlt hozott létre, azokból utólag lehet szelektálni, hogy mit másoljak vissza? Vagy egyszerűen megtekinteni, hogy mik vannak ott?
-
-
Roxeus
tag
válasz
mondomén #9533 üzenetére
Olvastam róla, hogy van, de most hogy biztosra menjek, vissza szeretném állítani a régi 3.1.x verziót, lementeni róla mindent, és tiszta lappal indítani a 4.x.x verziót. Az elsődleges az adatok lementése lenne, utána már a shift+restore-ral már megpróbálnék egy visszaállítást. Remélem, hogy a sok "backing up" ténylegesen a célt szolgálja, és azokat mentegette le, amire nekem most a legnagyobb szükségem lenne...
Lehet erről tudni valamit?
-
Roxeus
tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az ipod 3g 8gb (=2gen) egyszer csak lefagyott, és nem hajlandó bekapcsolni (csak az apple logóig)
A restore módot elő tudom hozni, csak az itt a gond, hogy menne is keresni az új 4.xx fw verziót, ami nekem (JB miatt) nem lenne a legideálisabb...
Van valamilyen alternatív megoldás, hogy a rajta lévő 3.1.2 (vagy 3.1.3)-at visszaállítsam, de a zenék és a játékmentések, valamint a jegyzetek (talán a legfontosabb) maradéktalanul viszakerüljenek? Igazából az itunes bekapcsolásakor mindig "backing up ipod" felirat fogadott, bízom benne, hogy ilyenkor ténylegesen lementődik. Vagy tévedek?
-
Roxeus
tag
Szól valami nyomós érv, hogy megérje a 3.1.2-ről a 3.1.3-ra update-elni? Mert lényegi változtatásokat nem írnak, JB valamint kompatibilitás szempontjából pedig a 3.1.2 is tökéletesen megfelel.
Jah, igen egy Ipod Touch 3.gen 8GB-os a szóban forgó hardware.
Esetleg használ valaki átlátszó védőfóliát a hátulján + előlapon? Befolyásolja valamennyire a láthatóságot (pl. erős napfényben) illetve az érintésérzékelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MSI CYBORG 15 A13V
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged