Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
válasz
geri005
üzenetére
Hát akkor annál inkább tartom, hogy 3G 32Gb-tól megéri, annál lejjebb nem érdemes már nézelődni.
Persze ha valaki együtt tud élni a 4.2.1-gyel, meg a tudattal, hogy lehetne jobb, annak lehet megéri, bár árban a használtak között szerintem nincs akkora szakadék, úgyhogy én még akkor is megfontolnám, hogy picit többet áldozok rá inkább egy minőségibb összeállításért.
De jelenleg én sem tervezem a 3G-s Touch-om lecserélését. Majd meglátom milyen lesz az iPod Touch 5G.
-
xxman
senior tag
válasz
geri005
üzenetére
nem tervezem! köszi a tippeket!
amúgy mást érdekel a csere?
mert az illető cserélné touchra. amit tudni kell :
1,5éves , hátlapja szép , ott van picit kopva ahol érte az asztalt.
Tmobilenél lett vásárolva , előfiz lejárt 100%garancia letiltás ellen
Egy pixel vastagságú csik fut végig a dokk felső részén (pixelhiba) és egy repedés (képeket küldök ha van rá kereslet)
ezen kívül minden hibátlan , az akksi is jól bírja
3.1.3 ra downgradelve , sebessége most jó , jailbreakelve
dobozzal , USBvel , fali töltővel , papirokkal , sim kiszedő tűvel.
CSere CSAK 2.vagy 3gs touchra 1:1beui: tudom h nem apró hirdetés hanem fórum ezért bocs.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
geri005
üzenetére
Köszi, ez eszembe sem jutott.

Ezt a linket találtam, bár kicsit szájbarágós, de hátha más is hasznát veszi.
mAh ki ő és merre van hazája?
-
xxman
senior tag
válasz
geri005
üzenetére
bocs lusta voltam végigolvasni az elötemieket , szóval válaszolva kérdésedre azért nem jó jáccani mert
1. Igaz most még "ugyan az" de a jövőben minden (szinte ) csak 4.0án vagy a felett megy ami 1Gn nincs
2. Ez sokaknak nem széámit , iphone 2G meg touch 1g kicsit grafikailag laggosabb , nem szaggat de pl a fruit ninja meg tap tap 3 nál láccik h kicsit térhatásúbb vvagy hogyismondjabb szebb gördülékenyebb stb -
Gordiann
őstag
válasz
geri005
üzenetére
Én biztos nem lennék nyugodtan az 1G-vel. 3G (2G)-m van, és ez is olyan "még elfogadható sebesség" kategória. Szerintem ez a minimum.
Az apple nagyon olyan elvet követ sajnos mostanság, hogy vedd meg mindig a legújabbat, és tényleg csak a baj van a régebbi cuccokkal.
Ez így nagyon általánosítás, de igaz....
Szerk.: meghát játszani inkább kisebbet-újabbat, minthogy nagyobbat-régebbit. Minek az a sok hely ? (már ha megkötésekkel kell számolni, szűkösebb kerettel)

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy a dfu-t nem tom meglehet-e, de ha meglehetne akk nem szenvednének vele az emberek