Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Letiltás - hogy is van ez?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz geri005 #7682 üzenetére
Én biztos nem lennék nyugodtan az 1G-vel. 3G (2G)-m van, és ez is olyan "még elfogadható sebesség" kategória. Szerintem ez a minimum.
Az apple nagyon olyan elvet követ sajnos mostanság, hogy vedd meg mindig a legújabbat, és tényleg csak a baj van a régebbi cuccokkal.
Ez így nagyon általánosítás, de igaz....Szerk.: meghát játszani inkább kisebbet-újabbat, minthogy nagyobbat-régebbit. Minek az a sok hely ? (már ha megkötésekkel kell számolni, szűkösebb kerettel)
[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
válasz geri005 #7697 üzenetére
bocs lusta voltam végigolvasni az elötemieket , szóval válaszolva kérdésedre azért nem jó jáccani mert
1. Igaz most még "ugyan az" de a jövőben minden (szinte ) csak 4.0án vagy a felett megy ami 1Gn nincs
2. Ez sokaknak nem széámit , iphone 2G meg touch 1g kicsit grafikailag laggosabb , nem szaggat de pl a fruit ninja meg tap tap 3 nál láccik h kicsit térhatásúbb vvagy hogyismondjabb szebb gördülékenyebb stbI just wanna have some fun.
-
ko9
addikt
válasz geri005 #7702 üzenetére
Háát most nézegetem az aprókat, rengeteget, és 35öt is már csak akkor ha nagyon tetszik, mert ennyiért bárhol találsz. Vagyis olyan 30-35 között.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Csirkejozsi
tag
válasz geri005 #7731 üzenetére
Köszi, ez eszembe sem jutott.
Ezt a linket találtam, bár kicsit szájbarágós, de hátha más is hasznát veszi.
mAh ki ő és merre van hazája? -
xxman
senior tag
válasz geri005 #7847 üzenetére
nem tervezem! köszi a tippeket!
amúgy mást érdekel a csere?
mert az illető cserélné touchra. amit tudni kell :
1,5éves , hátlapja szép , ott van picit kopva ahol érte az asztalt.
Tmobilenél lett vásárolva , előfiz lejárt 100%garancia letiltás ellen
Egy pixel vastagságú csik fut végig a dokk felső részén (pixelhiba) és egy repedés (képeket küldök ha van rá kereslet)
ezen kívül minden hibátlan , az akksi is jól bírja
3.1.3 ra downgradelve , sebessége most jó , jailbreakelve
dobozzal , USBvel , fali töltővel , papirokkal , sim kiszedő tűvel.
CSere CSAK 2.vagy 3gs touchra 1:1beui: tudom h nem apró hirdetés hanem fórum ezért bocs.
I just wanna have some fun.
-
hakos1987
őstag
válasz geri005 #7889 üzenetére
a wi-fit eddig is bekapcsolva hagytam, de ha ki van kapcsolva, pár perc után készenlétbe kerül, vagyis az nem nagyon fogyaszt, csak néha emaileket ellenőriz... 3.1.2-vel ugyanígy egy hétig vagy tovább is simán bírta készenlétbe
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Csirkejozsi
tag
válasz geri005 #11849 üzenetére
Hát akkor annál inkább tartom, hogy 3G 32Gb-tól megéri, annál lejjebb nem érdemes már nézelődni.
Persze ha valaki együtt tud élni a 4.2.1-gyel, meg a tudattal, hogy lehetne jobb, annak lehet megéri, bár árban a használtak között szerintem nincs akkora szakadék, úgyhogy én még akkor is megfontolnám, hogy picit többet áldozok rá inkább egy minőségibb összeállításért.
De jelenleg én sem tervezem a 3G-s Touch-om lecserélését. Majd meglátom milyen lesz az iPod Touch 5G. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek