Új hozzászólás Aktív témák
-
Stifler93
tag
Nekem is történtek furcsaságok a 4.0-val iPhone 3GS-en.
Rögtön aznap miután rátettem, nekem is eljátszotta, h bekapcsol magától. Másnap olvasás közben zenét hallgattam, mikor a sleep (sötét képernyő) állapotból a lockscreen kihagyásával csak úgy a főképernyőre ugrott, pedig emléxem, a 3. oldalon hagytam.
Majd pár nap múlva zenehallgatás közben bejött egy hívás, fülessel felvettem, ilyenkor ugye megáll a zene és a hívás befejeztével onnan folytatódik ahogy abbamaradt. Folytatta is, de olyan darabosan, akadozva, mint a rossznyavalya. Kilépés után jó lett.Ezek óta volt egy Restore, azóta semmilyen buggal nem találkoztam!
Amúgy imádom ezt a 4.0-t, a multitaskingot sztem nagyon eltalálták.
-
Kommy
veterán
MIért ne lehetne visszarakni régebbi szoftvert? Ha elötte törve volt akkor elvileg lementette magának a cydia a szükséges fájlokat, csak a megfelelő helyre kell beírni egy ip címet meg egy szót és kész, vissza lehet rakni a régebbi szoftvert, de ez csak 3G-s touchoknál van így , a többinél minden nélkül vissza lehet rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest