Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz dani3l #12664 üzenetére
3 év garanciát nem adhat hozzá. Mármint adhat, de akkor azt a bolt az 1 év hivatalos apple gari után a maszek szervizében barmolja szét és szerelgeti.
Az apple egy év garanciája 100%-ig cseregarancia, bármilyen rendellenesség van, nem javítják, hanem azonnal cserélik (kivéve szoftveres gondok esetén)
a hivatalos apple garancia 1 évvel hosszabbítható meg, de azt neked kell külön kérni, nem hinném hogy van olyan bolt, ami így adná.
egyébként nekem volt a témában egy cikkem, ha érdekel olvasd el, remélem tetszeni fog.
Invisible full body shieldet én iPaden használok, hát az a véleményem, hogy nagyon nem invisible. A célnak, hogy ne karcolódjon, tökéletesen megfelel, ha jól fel tudod rakni (legalább fél órát szánj rá) akkor nem fog lejönni egykönnyen.
Ha vigyázol rá (pl plüss tokban tartod) nem fog karcolódni, legfeljebb minimálisan. A másik karcmentes megoldás az elöl-hátul védő crystal tokok, nagy batár ronda lesz tőle az iPod, de tuti karcmentes marad. Az olcsó kínai hátlapok semmiképp sem jók, azok alá bemegy a por, homok, stb és szétkarcolja.
Akku az 2 napig bírja közepes használat mellett. ha tényleg csak zenét hallgatsz, nincs wifi, nincs játék, multitaskból is mindig mindent kikapcsolsz, csak a zenelejátszó marad, fényerő minimumon, és a zene hangereje is közepes, akkor kibír 40-50 óra zenehallgatást. Amúgy meg készülj fel rá, hogy naponta-kétnaponta tölteni kell. -
Don't Panic
senior tag
válasz dani3l #12668 üzenetére
A repcsi üzemmód valóban az h blokkol minde olyat ami bezavarhat a gépeken... ez csak 1 progi ami sacc per kb ra bedob neked pár számot nem kell vele foglalkozni szerintem u sem utazol repülőgépen 70 órát. De valami HC kocka biztos kifejti h miért van ez Egyébként nekem is feltűnt!
[ Szerkesztve ]
-
jack96
csendes tag
válasz dani3l #12664 üzenetére
Tessék néhány adat:
készenléti idő: kb. 300 óra
zene: kb. 46 óra
film: kb. 7 óra
internet: kb. 8 óra
2D játék: kb. 5 óra
3D játék: kb. 3 óra
könyv: kb. 10 óra
YouTube: kb. 4 óraMindent nem teszteltem. Ha fényerő 50% körül van, wifi ki van kapcsolva, nem fut semmi háttérbe, akkor 2D-s játékoknál simán kibír 4 órát. 3D-s gameknél változó (Pl.: GTA 3-nál nekem jóval több mint 3 órát bírt, de Asphalt 6-nál csak 2 és felet. Netezésre kitűnő, filmezést is ( mondjuk 2-3 másfél órás film még talán belefér), YouTube szerintem hihető mert ahhoz wifi is kell. Olvasni sokat lehet. Zenét bírja a legjobban, néha olyan érzésem van, hogy zenehallgatással tölt.
-
jack96
csendes tag
válasz dani3l #12676 üzenetére
Nike+ funkció, nem olyan egyszerű. Venni kell hozzá egy érzékelőt 5-6 ezerért, amibe nem lehet cserélni az elemet, de kb. 1000-1500 órára elég. Még rendelkezni kell egy Nike futócipővel amibe be kell illeszteni a kis érzékelőt. A csomagban, a touchoz is van egy kis cucc, ami arra van, hogy jeleket küldjön a csukában lévő érzékelőnek.
Sajna csak így működik.[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz dani3l #12717 üzenetére
Klassz kis tok!
Szerintem nem olyan nagy nehézség 2x egymás után gyorsan megnyomni a home gombot, sajnos gyárilag nem hinném, hogy megoldható, amit szeretnél. Viszont ez a téma engem is érdekel, pl jó lenne amikor bejön az a képernyő, ha ott is tudnánk tekerni is, nem csak hangerőt álíltani és számot váltani / indítani megállítani, erre valami ötlet? (Jb van) -
vans?
őstag
válasz dani3l #12733 üzenetére
Leszedsz egy appot, ami le tud jatszani mindent (AcePlayer, AV Player, Oplayer, ilyesmi), aztan az iPodot belul megkeresed az Alkalmazasok fulet az ITunesban (ahol rendezgetni is tudod oket), legorgetsz alulra, es ott lesz a lejatszo program is, ahol rakattintva hozza tudod adni a videodat.
hábm bábm
-
-
jack96
csendes tag
válasz dani3l #12813 üzenetére
PipeRoll 2 Ages, Rat On A Skateboard(ez sztem annyira nem jó, de limitált ideig ingyenes), Lep's World Plus(ez se jó, de csak egy ideig ingyenes), Azkend (ezt nem tom),Monster Trucks Nitro 1, Monster Trucks Nitro 2, Minecraft Lite(alig van különbség a fizetős verziója között), Can Knockdown
Ha fizetősek is érdekelnek írj, abból is tudok nagyon jókat.
-
Dogmatix
tag
válasz dani3l #12958 üzenetére
attól függ milyen a tokod. Ismerősöm 4s-ét fólia nélkül használja, bújtatós tokban tartja és full karcmentes. Én touchomon nem volt fólia amikor vettem, a hátulja elég karcos, de a kijelző full karcmentes volt, de én raktam rá fóliát, bár már nekem is elég gané állapotban van (én berakom a kulcs mellé is simán a zsebembe). Pár hétig használtam fólia nélkül, de akkor nagyon vigyáztam rá Tehát ha bújtatós tokod van és azért odafigyelsz rá akkor szerintem nem gond
-
e30st
tag
válasz dani3l #12976 üzenetére
A radial microt csak boltban próbáltam, engem nem győzött meg. Nincs külön mélynyomó benne, kb ugyanúgy szól mint az On Stage 200. jó, de nagyobb hangerőn már nagyon hiányzik belőle a basszus.
Vaterán Hergendrőger Jácint árulja a JBL termékeket. Azt érdemes tudni róla, hogy senkit nem ver át, a radial, amit 10-ért ad, az is eredeti. Ha dobsz egy PÜ-t, megadom az elérhetőségét, és akkor nem kell jutalékot fizetnie, talán még 9-ért is odaadja. Ő ausztriából szerzi ezeket, többségét hibásan, vagy boltokból megmaradt termékeket, a hibásakat megjavítja, gondolom a radial micro 10-ért is ilyen lehet, és nem eredeti tápot ad hozzá, hanem ő maga csinál hozzá, vág, forraszt, más tápokra rárak egy hozzá való kimenetet. De mindig figyel, hogy a megfelelő feszültséget, áramerősséget, teljesítményt adja a táp, szóval azzal se lesz gond. Ha valamelyik termék amit veszel tőle nem működik, vagy gond van vele, azonnal gond nélkül kicseréli egy másikra, szóval csak ajánlani tudom.
A radial micronál viszont figyelj arra, hogy korábban, még a touch és az iphone megjelenése előtt is létezett a termék, és akkor 3,5V-al töltötte az iPodokat. A touch és az iPhone óta már 5V-os töltést használ az Apple, és erre a dokkolópiac is lépett, és azóta van JBL radial micro 5V. Ennek az 5V modellnek ráadásul további újítása, hogy a mobil-interferencia okozta pittyegést kiszűri, szóval ha iPhone van rajta, nem fog megjelenni a szokásos ilyen zaj, amikor hívnak.Akksi nincs benne, nem is megy akksiról, elemet se lehet bele tenni.
csak az on tour modellek mennek elemről, meg az On Stage micro-k. Illetve még az On Time szériába lehet elemet tenni, de az csak arra való, hogy kikapcsolt állapotban is emlékezzen az időre, és a beállított ébresztésre.
Amúgy az ilyen hordozható, akksis dokkolókról az a hír járja, hogy akksiról/elemről lényegesen gyengébben szólnak, illetve nagyon hamar lemerülnek. Én pl egy ilyen margitszigeti zenehallgatásra vittem magammal egy olcsóbb hordozható hangsugárzót (4 kicsi 4W-os, 1 8W-os mélynyomó), megvettem bele a 6db elemet jó drágán, és 4 óra alatt teljesen lemerült.
ha hordozhatót szeretnél, akkor olyat vegyél, amibe bele van építve az akksi. olyat viszont csak garival érdemes, hogyha tönkremegy, akkor viszont cseréljék.
egyébként a pixmania most 21670-ért adja az új, bontatlan radial micro 5V-t, 2 év garival.
[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
válasz dani3l #13044 üzenetére
2G 8GB
2G 16GB
2G 32GB
3G 8GB Hardveresen megegyezik az iPhone 3G-vel3G 32GB Meg a 3GS-ével. Jobb proci , 2x annyi ram , és sokkal jobb grafikus gyorsító.
Amúgy én amikor bevittem a fülesem azt mondták hogy én csesztem el nincs csere. Mondtam hogy garis de sz*rtak rá.
[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
e30st
tag
válasz dani3l #13079 üzenetére
új szériára még legalább októberig várni kell! ne akarjatok ennyire előremenni az időben! Hogy mennyiért tudsz eladni egy 32GB 4G-t, az elég sok dologtól függ. Most magasan vannak az árak, a két hét múlva esedékes WWDC ezt le fogja nyomni. jelenleg 55, max 60 körül el lehet adni egy ilyet, ha tényleg tökéletes az állapota.
Az új valószínűleg nagyobb kijelzőt kap (mert az iPhone a kikerült képek alapján mindenképp kap ilyet, bár egy iPod esetén erre nincs akkora szükség, el tudom képzelni, hogy az megmarad egy ilyen kisebb érintőképernyős eszköznek), fullHD hátlapi kamera, és 720p előlapi kamera, kétmagos proci, 4magos GPU, talán 1GB RAM, de ez lényegében nem szükséges.
Továbbá ha lesz új touch, valószínűleg az ára egy 30-50 dollárral nőni fog. Amikor kiadták a 4G-t, akkor is 229 dollár lett az alapmodell, majd levitték múlt októberben 199-re. -
Dogmatix
tag
válasz dani3l #13113 üzenetére
Nekem nem csúszott, sőt ahogy Don't Panic írta még tapadt is. Először amikor felraktam a kijelző használatát is meg kellett szoknom, mert ha túl erősen "simogattam" akkor bizony megtapadt az ujjam rajta. A leeséstől nem véd, de én sose ejtettem le szerencsére Az, hogy vissza lehet e tenni az InvisibleShieldet fogalmam sincs. Ha alá ment a kosz már akkor lehet nincs is sok értelme. Egy próbát esetleg megér, ha van még olyan spriccelős löttyöd, aztán ha nem az igazi lehúzod. Miért vetted le egyáltalán? felszedte a tok?
-
pcnet
addikt
-
gabe8719
senior tag
válasz dani3l #13486 üzenetére
Az árstabilitás kapcsán igazad van, nem kalkuláltam bele, hogy újonnani árról van szó.
Általában véve igaz az almás cuccokra, hogy ha megveszed alig használtan, sokáig tudod veszteség nélkül használni, mert lassabban avul el. (ritkán van új szoftver, és hosszú a terméktámogatás).Az android azért nem natív oprendszer, mert a dalvik "motoron" keresztül létezik. Talán úgy lehetne a legkönnyebben elképzelni ezt a dolgot, hogy mikor elindítasz egy alkalmazást, a futtató közeg egy emulátor, ami már eleve egy másik emulátorban fut.. Ezért kell akkora erőforrás a droid alá hogy felhasználói élmény is maradjon a végén, ugyanis rengeteg felesleges számítási erő megy pocsékba azzal, hogy a teljesítménynek csak az utolsó (az egészhez képest relatíve kicsi) hányada fog ténylegesen azon dolgozni, hogy az alkalmazást futtassa amit elindítottál.
Többek között ezért is állandó probléma az optimalizálás, ugyanis mindezeken felül már csak hab a tortán, hogy ahány eszköz, annyi hardver.. De mivel a forráskód nyílt, így nyilván aki csak teheti hozzányúl, és bármilyen ARM architektúrára fel tudja tenni ingyen.Az iOS (és a WP, a Symbian, vagy a Bada is) ezzel szemben attól natív, hogy önálló, közvetlenül vezérli a hardvert, és a hardver teljes erőforrásrendszerét fel tudja használni sallangok nélkül.
A droidnál gondolom azért van szükség a dalvikra, mert így könnyebben lehet vacakolás nélkül mindenféle hardverre kompatibilissé tenni, ami egy nyílt forráskódú, ráadásul ingyenes oprendszernél nyilván nem árt, feltéve ha szempont, hogy gyorsan elterjedjen.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
-
-
Sakab
senior tag
válasz dani3l #13557 üzenetére
Angliából rendeltem ebayen összehasonlítottam egy eredetivel ég és föld a 2ő...
Elis adom a pics..ba ezt a gombtalan Shufflet.Helyette szemezek egy Classical. Vaterán szétnézve láttam 5. generációs 80Gb-seket 20-25-30 körül. Ezek mennyire érik meg? Megmondom öszintén nagyon vonz a tárhely de félek a vinyótól. És ahogy elkezdtem utána keresgetni eléggé sok hiábásat találtam. Mennyire érzékenyek ezek? GOndolok itt a leesésre ütödésre stb. Futáshoz pl használható lenne e?
Ha meg makkan a vinyója akkor azt lehet e cserélni?és ha igen az kb mennyibe fájna? -
Edi77
őstag
válasz dani3l #13648 üzenetére
Köszönöm Neked is a választ, de mint mondtam, sszép az 5ös, meg jobbak a paraméterei, de sajnos nagyon kötnek az anyagiak....nekem tényleg csak zenehallgatás lenne a fő szempont edzés közben, mert játszani nem játszom soha , csak a kedvenc zenéim mennének fel, cca. 4 Gb és pár fénykép. Erre meg bőven elég lenne, szerintem
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest