- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
Gordiann #10617 üzenetére
Hy
Azt hogy támogatja-e vagy nem úgy nézheted meg legkönyebben hogy bezárod és újra megnyitod, ha töltés nélkül ott folytatja ahol bezártad akkor támogatja.
Alapvetően ha bezársz egy programot az már nem fog akksit fogyasztani, kivéve hogyha használ mondjuk netet (pl rádió vagy IM app).
Szerintem nyugodtan bennhagyhatod az appokat nem fog jobban merülni, én egyszer lefekvés elött szoktam kilőni mindet. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Gordiann #10544 üzenetére
Hogy a 4g mellé álljak:
- A akksi sokkal jobban bírja ! A fél éves 3g-mel wifiztem, és 10mp-enként százalékokat ment le az akksija, ehhez képest a 4g sokkal jobb.
- A kijelzője feltűnő különbség, néha így egy hónap után is csak megállok és csodálom milyen részletes.
- Kezdetben én is szidtam a lock gombot, de most, hogy megszoktam, talán még dicsérni is merem!!
- A hangszórója is mérföldekkel jobb, én legalábbis jobban ki tudom használni, mint a 3g-jét, amiből azt sem tudtam hol jön ki a hang ??? (ezt megírhatná valaki)
- A kamera nem mondom, hogy csudajó, de videókat jókat lehet vele csinálni, én az elülső kamerával éjszaka vettem fel magamat, és egész jó lett, napfénynél pedig, találsz a neten milyen videót csinál!
- Másik nagy előnye: hogy lehet a menüben nem gyorsabb, de nem is azt kell nézni, ahhoz nem kell nagy processzor, meg memória. De játékokban merőben jobb a 4g-nél, gyorsan betölt, mehet közben a zene + a héttérben még 4 task, és még marad 60-70 mb memória!! A 3g-m meghalt volna ettől.
Nagyjából most ennyi, én nem bántam meg, hogy váltottam!
@rakloo majd megírhatnád találtál-e erősebb akkut, kiváncsi lennék van-e ilyenre lehetőség
-
-
PredatorNo1
aktív tag
-
SLiX
csendes tag
válasz
Gordiann #10057 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, viszont nekem most viszonylag olcsón kellett egy tűrhető füles, ezért esett a gyárira a választásom, meg út közben úgysem hallanám annyival szebbnek a jobb fülesek hangzását, mint amennyivel többe kerülnek, itthon pedig megvan a számomra megfelelő hangkörnyezet. Viszont amikor már nem leszek pénzszűkében, akkor mindenképp be fogok majd szerezni valami jó fülest, de az még nem most lesz.
@makimakom (#10061): A retina display támogatás mindössze annyit jelent, hogy az app megjelenése optimalizálva van az új, 540x960-as felbontásra is.
-
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann #10017 üzenetére
És máris visszavonok pár kijelentést
Mégse úgy működik gördülékenyen a rendszer, mint ahogy gondoltam. A multitask betesz neki nagyon sokszor. Lehet visszaváltok SBSettings-re mégis...multitask nélkül.
De a háttér marad a Simple Backgrounddal, mert az nagyon jó.Elnézést kérek attól, aki követte a tanácsomat, de mégse jön be a dolog neki!
-
válasz
Gordiann #8761 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
csak az a bajom ezzel a sz@r ios4 el hogy jaccok 1orat kb..3D-s jatekkal aztan mar 20%on vam utana..de lehet hogy hamarabb is lemerul:/ ugy latszik muszaly lesz majd ipod touch 4 et venni..:/ mert az biztos jo lesz gondolom annak jo eros az akksija is meg minden..Pedig szeretem az ipodom de ez az ios4 nagyon tonkretette:/ nem lehet sokaig hasznalni safarizok meg megy az ebuddy akkor lemegy 15mb re is vagy 8ra a memory..:S
-
peugeotmate
őstag
válasz
Gordiann #8683 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy nem lesz olyan drasztikus az árcsökkenés a használtpiacon, mivel külsőre alig változott és inkább csak a 2G/3G 32 illetve 64 gigás verzióit lesz nehezebb eladni, mivel ugyanolyan áron van az új is mint eddig. Viszont 1G-t ezek után jó olcsón lehet majd kapni, az biztos!
Hangsúlyozom: szerintem. -
Stifler93
tag
válasz
Gordiann #8411 üzenetére
Ezt én megcáfolnám. Amint megvettem a második iPod Touch-omat (3G 32GB), azonnal tettem a hátuljára egy ilyet.
Fél évig használtam, egy milliméter hajszálkarc sem volt rajta. Hibátlan hátlappal hirdettem meg, a vevő mégsem hitte el, h egy hajszálkarc sincs rajta. Amikor megmutattam neki el volt hűlve. Rögtön megvette hozzá a hátlapot is.
Most az iPhone 3GS-em hátulján Invisible Shield van, ezt is csak ajánlani tudom
-
Csapi007
veterán
-
C4mp3r
addikt
válasz
Gordiann #8411 üzenetére
Én a cimbimtől kapott Samsung bőr tokot használom, mert az ő telója alig fért bele.
Meg vagyok elégedve, bár a hátlap karcok ellen nem lehet semmit tenni.
Mindig amikor veszem elő kérdezik, hogy milyen Samsungot használsz, aztán amikor kiveszem meglepődnek, hogy nem egészen az.
Mondjuk az Apple-nek is a Samsung gyártja a chipeket.
-
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann #7930 üzenetére
aNote - ot (Awesome Note) is megvettem végül.
aNote + Evernote asztali program = nagyon használható kombó!!!
Feljegyzek valamit ---)sync. Asztali gépen is sync ---)megjelenik.
Asztali gépen lejegyzetelek valamit (pl. egy weboldal szövegét)---)sync.
aNote sync ----)megvan a kezemben is az adott szöveg.Nagyon könnyen használható mindkét irányban. Ajánlom figyelmetekbe!
Sorry, ha zavarok az élménybeszámolóimmal
-
geri005
tag
válasz
Gordiann #7684 üzenetére
Kb egy éve volt iPhone 2G-m, akkor az úgy ment mint a karikacsapás. És az megegyezik az 1G hardverével. Jóllehet azóta jött ki új szoftver, átalakultak az alkalmazások. Kezdek tényleg elgondolkozni, hogy megéri-e ez nekem... Bár igazándiból nekem nem játszani kéne, max msn/net/twitter/facebook/zene/film kombóra.
-
leeate
senior tag
válasz
Gordiann #7575 üzenetére
Nekem meg pont az nem jön be nagyon, hogy elfordulnak a videók álló nézetbe, beleértve a Youtube-ot is. Nem tudom, ennek mi értelme van..
JB van rá, multitasking csak egy fájl átírása, ugyanígy a háttérkép is, de azt nem érdemes bekapcsolni, mert iszonyat belassul tőle a kezelőfelület.Nekem az biztos, hogy csak gyorsabb lett... az előző setupomra már annyiféle sz*rt pakoltam, hogy kilépni egy programból is olyan volt, hogy kb. 7 mp-re befagyott, aztán animáció nélkül visszatért a home képernyőre. De mintha gyorsabban merülne
Csomó jó újítás van benne amúgy. Az email kezelés, a magyar nyelv, a mappák, Google javaslatok keresésnél... Várom az iAd-et meg a beharangozott game centert is. Meg az usb-s fájátvitelt!!!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Gordiann #7321 üzenetére
A quick office is kifagyott? Hogyan teszem rá ezeket a fájlokat a touchra? Hogyan rendezhetek magamnak fényképalbumokat?
Találtam még egy oldalt, ezek közül szerintetek melyik lenne a legjobb? Én az utolsóra gondoltam.
Üdv
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
Gordiann #7177 üzenetére
Szerintem még mindig jobb az iTunes Winen, mint a WM Player! Mondjuk a Winampot még nem próbáltam, pedig azt már többen ajánlották, viszont praktikusabb az iTunest használnom az Touch miatt. Igaz, néha nagyon be tudja lassítani a gépet! Egyébként nincs semmi bajom az iTunesszal, sőt, egészen megszerettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest