- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
moddingR
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #13440 üzenetére
egyik napról a másikra?
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #13300 üzenetére
Szia!
mivel vietnam van ráírva, ezért 99,99% biztos, hogy eredeti. a hamisból van a jóféle hamis, ami nagyon úgy néz ki mint az eredeti, még az anyaghasználat is tökéletesen ugyanolyan. Azokra azonban mindig "china" van ráírva. (félreértés ne essék, az eredeti Apple füleseknek is 95%-ára China van ráírva, csak az utóbbi 2 évben kezdtek el vietnámi gyártótól is füleseket rendelni). Ez az egyik szempont. A másik, ami a jóminőségű utánzat és az eredeti közötti különbség, az a jack csatlakozónál látszik. Itt megfigyelhető, hogy az eredetinél a jack bemenet fém része gyönyörű króm felület, míg a hamisnál enyhén kopottas. Ezen felül még látható különbség, hogy a jack fém része és a nagy műanyag henger között az eredeti fülesben van egy kis vékony fehér gumi réteg, míg az utánzatnál a jack csati fém része felül kiszélesedik, és arra van ráhúzva a fehér műanyag henger, és ott a találkozásuknál igénytelen, feketés színű piszkos a fém, ráadásul nem ritka, hogy egy kis odaszáradt ragasztó is látható ott.
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #13300 üzenetére
valszeg eredeti. a hamisak mind szarul szólnak!
-
vans?
őstag
válasz
PredatorNo1 #12629 üzenetére
Neked nem keves a memoria? En is ezeket tettem fel, amikor volt fent JB, de a RealRacing2 mindig kilepett peldaul, keves volt neki a RAM...
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #12635 üzenetére
ahha. Hát akkor valahogy szedd le.
Többet nem tudok mondani, igazából én mindig is azt az elvet vallottam, hogy az Apple úgy szép, ahogy azt ők megalkották, még a gyári hátteret és ikonelrendezést sem állítom el, mert az úgy gyönyörű.
sok sikert a megoldáshoz! -
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #12631 üzenetére
akkor nem tudom... biztos a sok cydiás vacak lassítja be. ha meg restore, és jb nélkül is olyan, akkor vidd be almáriumba, ott adnak újat. (mivel fehér, tuti hogy még garis)
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #12629 üzenetére
melyik generáció, melyik szoftver? 2g vagy régebbieknél teljesen normális egyébként.
-
jack96
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #12624 üzenetére
Jailbreakeltél, vagy JBelt rendszerre nyomtál updatet? Mert olyankor szoktak előjönni ilyen jellegű hibák.
Próbáld meg azt, hogy Beállítások/Általános/Visszaállítás/Főoldal elrendezésének törlése. Ha az sem jön be akkor restore-t neki. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12622 üzenetére
Most meg az iPodon rendeztem, több mappát is létrehoztam, de az iTune-sba nem mutatja a mappázást, ott minden külön ikonként van. Mi a fene ez, miért nem tud rendesen syncelni?
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #12601 üzenetére
Gondolom uyan úgy mint ahogy leszedte, hőlégfúvóval, hogy visszaragadjon.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #12599 üzenetére
Azért mert ragasztva van a kijelző a 4. generációsban, a régebbiek voltak kipattinthatóak.
-
theiron320
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12595 üzenetére
köszönöm.ilyesmi nem volt semmi.csak gondoltam elállítódik a gyroscope vagy ilyesmi.(féltem az it kütyüket).még egyszer köszönöm
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #12591 üzenetére
olyat kapott az öcsém is tőlem karácsonyra. én is eddig utáltam a fehéret, de egyre inkább kezdem megkedvelni. jó az.
Használd egészséggél, és ha bármi kérdésed van, itt a fórum. -
need
addikt
válasz
PredatorNo1 #12511 üzenetére
mit nem mondasz...?
most minden cinizmus nélkül.. ha ott volna vagy ha beírta volna magát az a nyomoronc akkor leszedtem volna.. ill. én használok egy uninstal tool nevű programot ami gyakorlatilag leszed mindent mindenhonnan..! na az a nyomoronc sem tudott mit kezdeni vele..
így le kellett szednem a mozillát és vissza...így már ok...! -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12490 üzenetére
"A hardverárakat dollár-alapon képzik, ami most durván 18%-kal kerül többe, mint egy évvel ezelőtt, ráadásul az ÁFA is emelkedett két százalékkal. Még nyomasztóbb ennél is, hogy az utóbbi fél évben közel 29%-ot romlott nemzeti valutánk, ami bizony erősen rányomta a bélyegét a piaci helyzetre, ráadásul a javulás sem biztos… Így hát mai összeállításunk inkább amolyan elméleti fejtegetés lesz, feljegyezzük, hogy ilyen is volt, és bízunk benne, hogy egy év múlva már csak nevetni fogunk a 250 forintot ostromló dolláron. "
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Sokan vannak, akik csak hirdetni szeretnek, eladni nem...
A hivatalos ára 62 ropi tudtommal a 8 gigásnak, és ez magasabb is volt, mielőtt kijött a fehér kiadás. Aztán kis ker boltok meg az eladó használt cuccok árai valamivel jobban igazodnak a kereslethez. -
Abysmal
aktív tag
válasz
Gondolom a jelenlegi HUF-USD és HUF-EUR árfolyam nem tesz jót az áraknak.
-
ko9
addikt
válasz
Én is néztem nyáron az árakat, na most összejött a pénzem, mondom akkor beruházok egyre. Erre felmentek az árak... Miééért?
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12236 üzenetére
Nekem is néha vicceskedik a homegomb.
Azt olvastam hogy ez normális sajnos.
Mindkét általad leírt probléma fenn áll nálam is.Viszont 5.0.1-en már kevesebbszer fordul elő , 4.3.5ön szinte soha nem volt jó.
-
jack96
csendes tag
válasz
Nekem is van ilyen gondom, de szerintem nem kell vele foglalkozni. Egyébként valószínűleg hardveres hiba mert 4.3.3, 4.3.5 és 5.0.0-ba is volt. Fölösleges cserélni mert mindegyikbe van ilyen "hiba", de csak ritkán jön elő.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12238 üzenetére
Attól függ mikor jött le a gyártósorról. Én úgy éreztem mindig, hogy olyankor olyan bénán nyomom meg. Ha olyan gyakori, hogy a szervizeseknek is előjön lehet érdemes, de nem hiszem hogy 30 percen át nyomkodják majd neked.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Nekem is volt ilyen, szentem nem para annyira. Mind a kettő lehet, de szerintem nem kell vele foglalkozni.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12232 üzenetére
oké kinek mi na bumm. De az IOS .t az összes buta amerikai tudja használni. Szép és jó is én is használom de nem vagyok elfogult mindegyik oldalnak megvan az előnye.
a htc sense felülete szerintem igen is szép! és funkcionalitásában gazdagabb egy Android mint egy IOS.továbbá az ios sokkal kötöttebb rendszer. De mind1 is mindenki eldönti magának mire van szüksége. -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12230 üzenetére
nekem tetszett még jó h nem csak IOS van a világon...
-
atomchicken
tag
válasz
PredatorNo1 #12206 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nekem akkor is úgy rémlik, hogy a kisebb játékokkal elmegy 6órát!
Más:
Rokonom iPod Touch 4G-jének a dock csatlakozójából letört 4db láb, ezért nem szinkronizál iTunessal, de tölteni tölti.
Még garanciális, de iStyle-ból elküldtek, mert "fizikai sérülés".
iDoki-t felhívtam azt mondta, hogy nincs alkatrészük, nem is tudja mikor lesz és árat se tudott mondani.Nem tudtok valakit aki vállal ilyen fajta iPod Touch javítást?
-
BlackTiger
tag
válasz
PredatorNo1 #12206 üzenetére
Nekem se bírja olyan sokáig a 4g-m, pedig az enyém is kb. 1 hónapos.. Majd egyszer megmérem már én is, hogy mennyi az az annyi ameddig egy feltöltéssel megy.
-
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12165 üzenetére
-
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12163 üzenetére
Alapból nincs, jailbreakkel lehetséges.
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12117 üzenetére
Akkor buktad :/
Esetleg azt próbáld meg hogy tedd recoverybe úgy ahogy leírtam , utána meg a recboot nevű programmal vagy akármi mással rúgd ki recoveryből , hátha be bootol. -
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12115 üzenetére
Nyomd kb 20-30secig a home+power-t egyszerre , kb 2x villan ezalatt és recovery-be dob , és mehet a restore.
Az normális ha az itunes nem ajánlja fel az iOS5-öt update-nek? /Nem a legfrisseb az itunes-em/
-
stmark
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #12062 üzenetére
valóban nem nyílik ha csak az alját húzom
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12060 üzenetére
Mért ha csak akkora sávban van lebénulva, hogy a csuszka teteje még kiesik ez alól akkor kitudja nyitni
-
EczkE
veterán
válasz
PredatorNo1 #12044 üzenetére
Lapozás, programok indítása, bezárása tud akadni.
-
zsork
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #12035 üzenetére
Hogy lehet felrakni?
-
EczkE
veterán
válasz
Feltettem, de mintha lassabb lenne nekem.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12037 üzenetére
Egy frissen újrahúzott rendszer mindig villámgyors
Tény, hogy nagyon szép gördülékenyen lehet lehúzni azt a roló szerű izét fentről
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Szerintem nem nagyon érdemes feltenni...anyi újat nem hozott, hogy oda kéne rohanni
Nyomkodtam ma, de sajnos tapasztaltam, hogy a kijelzőt már nem lehet beakasztani, edig 2 oldal közé be lehetett akasztani
-
EczkE
veterán
válasz
PredatorNo1 #12033 üzenetére
Meg van, köszi, ott nem is nézelődtem.
-
EczkE
veterán
válasz
PredatorNo1 #12029 üzenetére
Csak én nem találtam olyan fület hogy fotók. Majd holnap jobban meg nézem.
Köszi!
-
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12024 üzenetére
De ez iOS only, ezért nagy újítás (meg az, hogy integrálva van a rendszerben). Apple saját csevegő rendszere, fájlküldés, videóküldés, chat, az összes iOS 5-t futtató eszköz között (plusz még ha kontód is azonos az iPodon és az iPad-en, akkor mind a kettőn megkapod az üzenetet amit küldenek).
A FaceTime sem volt akkora világmegváltás, mégis nagy volt a felhajtás körülötte, ez az Apple világ. -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12024 üzenetére
nem kell hogy értsed elég ha megveszed !
a facetime is u jelentkezett be h ez az amire az emberiség várt és az apple most elhozta önnek vagy valami ilyesmi.... ezek után 1 program is növelheti a touch értékét jó kis angol magyar fordításban.... -
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12022 üzenetére
iMessage csak iOS 5-t használók között fog menni, netkapcsolat kell hozzá, rendes SMS-k küldésére és fogadására továbbra sem leszel képes iPod Touchal.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12018 üzenetére
Nem rossz gondolat amúgy, vagy film el vagy amit akarsz a film gyorsabb és van róla gyári adat, hogy meddig kéne bírnia
.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12016 üzenetére
Szerintem többet kéne bírnia pláne hogy van viszonyítási alapod, párszor meritsed még le csutkára meg utána töltsed max ra hátha megjön az esze, ha továbbra is úgy érzed, hogy rossz lehet tényleg rossz az akku és vidd vissza hátha kezdenek valamit vele.
Amúgy nem kell valakinek olcsón apple usb? eladtam a touch om, de maradt 1 eredeti kábelem, alig volt használva mert sose dugtam gépre szinte, csak egy másik kábelen töltöttem.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12011 üzenetére
Annak sok értelme van...Az iPod chipkészlete sokkal szebben szól mint egy gagyi BT-os cucc, mert ugye akkor a BT-os cucc végzi a digitális jelek analóggá alakítását, hogy aztán hallgathasd. Szal szentem felejtős.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12010 üzenetére
Még egy kérdés. Valaki használ BT-os adapterrel fülhallgatót? Érdekelne egy megbízható vélemény, meddig bírja, esetleg számváltásra alkalmas-e. Az iPod akkuját mennyire eszi?
Üdv
-
huntermati
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11968 üzenetére
Köszönöm
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11965 üzenetére
Szerintem igen, de ne szomorkodj, nem olyan vészes az, volt már nekem is ilyen helyzetem
-
Palika71
őstag
válasz
PredatorNo1 #11943 üzenetére
Sokszor leesett már, de ezt az esését nem láttam. Valószínűleg repült is.
Többször láttam repülés után csúszni a betonon üveggel lefele, amiket karcolás nélkül megúszott a kijelző! (csodálkozom is, hogy minek ragasztanak rá fóliát)
A hátulja borzasztóan néz ki, nem is értem, hogyan lehetett az ilyen puha anyagból készíteni.
Kicsiny gyermekem nem tud igazán vigyázni rá sajna, de igazából én voltam a béna, mert nem vettem hozzá megfelelő tokot.
Van hozzá egy összehajtható bőr tok, de abból meg jobban kicsúszik, mintha anélkül fogná.
De már azóta beszereztem tuti szilikont, csak a készülékkel kellene valamit kezdeni.
Ha előbb veszem, olcsóbban kijövök. -
Csabee.
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #11889 üzenetére
Ismerem azt is, nem tudom, lehet felrakom majd rá én is!: ) Majd megkérdezem az illetőt hogy kell-e neki vagy sem!
-
geri005
tag
válasz
PredatorNo1 #11819 üzenetére
De akkor nem javult volna meg
Egyébként ma azt vettem észre, mikor szórakoztam az iSoda appal, hogy a gyorsulásmérővel valami nincs rendben. Alapból meg van dőlve kicsit a Pia, mikor teljesen egyenesen tartom. Lehet ezt valahogy kalibrálni?
@Najz: Ha 8GB-s, akkor az a legújabb.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #11778 üzenetére
Mint ahogy az iPhone topikban már leírtam ezt tudja a Maps is. Ha tervezel vele egy útvonalat akkor arról a cacheben marad a térkép, még akkor is ha bezárod.
-
Töröke
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #11676 üzenetére
A yosion végül is jó, telefonálni és sms-est küldeni is megfelel, de még ismerkedem, mert jó lenne, a simkártyáról nyerni a nettet. Nem akarok plusz hordozható nettet is fizetni. Hiába van rajta wifi, sok helyen nem tudom használni, és ha nem vagyok internetközelben akkor jól jön a telefonkártya. Külföldről rendeltem, itthon ez a tipus 35-e volt, nekem 24.000.-be került.
Az lenne jó, ha lenne olyan akinek van, és az segítene a gprs beállításában, hogy végre tudjak mms küldeni és nettezni wifi hozzáférés nélkül..
Az APN: beírtam a net szót,
user és a Password nem írtam semmit,
de nekem van olyan is , hogy number, oda mit kell beírnom? -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11673 üzenetére
iphone.... direk nem lesz benne 3g gps házon belül nem versenyeztetnek főleg nem almáéknál
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #11662 üzenetére
valamilyen időjárás tweak.
Dupla homer bejöna vezérlő a lockscreen-en.
Lehetséges, de nem illik.
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11586 üzenetére
-
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #11595 üzenetére
Hát ahogy írtam, leginkább otthon használom, mert most már a telómban is van wifi, zene, unaloműző játékok. Épp ezért nem hurcolászom magammal általában, és azért szerintem otthon a kanapén sokkal kényelmesebb egy szép nagy képernyőn böngészni, filmezni, sőt játszani is élvezetesebb, és nem is esik ki a szemem annyira. Félreértés ne essék, imádom a Touch-ot, és már azon is élmény ezeket csinálni, de azért ha már van ennél jobb...
-
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #11592 üzenetére
Shazam, SoundHound
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11591 üzenetére
További kérdéseim:
Androidra van olyan progi, hogy bekapcsolja a mikrofont ha akarod, és ami éppen megy zene azt felismeri (webes tárhely használatával) és kiadja az előadót címet! 5 mp alatt.
Ismertek ilyet iOS-re?Plusz ami még ott tetszik, egy zeneletöltő ahol ingyen akármit letölthetsz másodpercek alatt!??
Üdv
-
szilchi
őstag
válasz
PredatorNo1 #11589 üzenetére
Próbáld ezzel
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11583 üzenetére
Van egy ilyen fajta tokom katt ha érdekel 800 Ft körül oda adom
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11583 üzenetére
Annyit megért nagyon
-
tommjee
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11547 üzenetére
Szerintem nem estek az árak hanem nagyon el akarja adni
nézd meg vaterán mennyiért mennek
55k-ért már vadi újat lehet kapni magyarországon boltban
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11547 üzenetére
Most nézem 40-ért bontatlan!
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #11240 üzenetére
milve a touch csak a wi-fi alapján tudja meghatározni és ha az a wi-fi nincs beregisztrálva egy adatbázisba amiből meg tudja határozni a helyet akkor nem lehet meghatározni.
A HTC-Wildfire ha jól tudom egy telefon ő cellainformációk alapján állítja be a helyet, mivel gyorsabb mint a gps-es beállítás és csak ezt a beállítást pontosítja gps-el. Ezért nem is kell hozzá gps, hogy meghatározza a helyzetedet.
-
zsebike112
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #11215 üzenetére
igen,az ipod tölt ha gépre dugom!dfu módban azt irja a gép hogy az eszközt nem lehet felismerni!másik gépen is próbáltam de semmi!az lehet befolyásoló tényező hogy utoljára win 7en lett formázva most pedig xp van a gépemen??
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11171 üzenetére
Szerintem nem itt kéne vitatkozni , de lehet hogy csak én érzem így.
-
McCartman
őstag
válasz
ja , ezért tűnik ez különösen strapabírónak , mert a szilikon tok egybe van építve egy keményebb műanyag vázzal is. (mint úgy általában a switcheasy tokok ahogy láttam)
és még így is ízlésesen néz ki , ellenben az Otterboxszal , ami biztos tök faszán véd , de na..
-
Cool Face
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11176 üzenetére
Ezt tudtam, csak nem gondoltam végig mielőtt bekommenteltem
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Azért ezt azzal sem bírná ki
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #11169 üzenetére
ja , kb.
kaphatsz ra amugy sokkal olcsobban is , de szvsz ez a legjobb.
elég felháborító , hogy ennyi pénzért nem képesek adni vmi tokot hozzá , de ez van ezt kell szeretni. -
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #11167 üzenetére
vegyél vmi frankó tokot így a szegélye védi és nem fogja megkarcolni a kijelzőt semmi.
épp aznap jött meg az ebayról rendelt Switcheasy Rebeltouch amikor a touch , ajánlom mindenkinek nagyon strapabíró cucc. (még kis műanyag fröccsöntött állványokat is adnak hozzá így a facetimeos problémádra is gyógyírt találnál)jahogy nem te szaroztad pár hozzászólással feljebb csak a haverok a party-ba. oké.
8GBos elhibázott kiadás ebben egyetértünk de egyáltalán nem baki az Apple részéről , direkt adják ki a készülék lehetőségeihez mérten kis memóriával , hogy aki komolyabban is szeretne vele kezdeni valamit rá legyen kényszerítve a sokkal drágább nagyobb tesóra.
épp ebből a megfontolásból nincs (és nem is lesz szvsz) 16 gbos , az már pont elég lenne a nagy többség számára.agyaltam rajta énis , hogy melyik legyen de egyedül a zenéknek kéne legalább 8 giga.
hja , míg az újdonság varázsával hatott rám a cucc , letöltöttem énis millió kis játékot de egy hét alatt beleuntam.
viszont a kijelzője tényleg gyönyörű , nem tudom köv generációval hova lehet még ezt a felbontást fokozni. -
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #11164 üzenetére
kamera csak videózásra jó az tény , de direkt arra is lőtték be a touchot. máskor várj a vásárlással , hogy ne vegyél zsákbamacskát.
barbatrükk következik, próbáld meg a másik oldával letenni az asztalra, csodát fogsz látni , illetve hallani.figyelj te kezdtél el habzó szájjal szarozni , ezen kár sopánkodni.
ha a boltban 5-10k az árkülönbözet , akkor feketén sem több ebbe gondolj bele.
neked nem ér ennyit , másnak bőven.
hiába , mint mondtam mások a prioritások , erre a célra tök fölösleges touchot venni , a 2és fél éves LG Secretemben nagyságrendekkel jobb kamera van mint ebben. (mondjuk abbol tényleg nem spórolták ki anno) , de akkor értelme sincs emiatt szidni , ugyanis nem erre a feladatra szánták. -
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #11160 üzenetére
ok, kínálat-kereslet. mondjuk ha te megvetted egy boltban valahol , aztán haszonnal továbbadtad , ugyanott a delikvens is megkaphatta volna ennyi erővel. mindegy , nem is az én dolgom.
melyik fórumra gondolsz? amelyikre több mint 6 éve regeltem?pontosan melyik része a hülyeség szted?
a jobb támogatottság , a kamera , mikrofon , hosszabb üzemidő, gyorsabb hardver vagy a nagyobb felbontás megléte?nemár , hogy ezek után csak ennyire futja.
@Maniec: sbsettings
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #11137 üzenetére
akkor büszke lehetesz magadra, végülis minden annyit ér amennyit adnak érte , csak találnod kell pár madarat akit átbszhatsz.
amúgy nem is értem az okfejtésed , nem tudtad mit veszel , mert rögtön megjelenés után vetted meg , te magad írtad akkor nem értem minek kapálózol.ezzel a 35ezres különbözettel jössz több helyen , ezt sem értem.
akár árgépbe beírva a két 32 Gbos generációt , 5-10 ezer Ftos árkülönbséget találsz.elhiszed , hogy megér valakinek ennyit a jobb támogatottság (3Gt hamarabb teszi a polcra az Apple) , a kamera , mikrofon , hosszabb üzemidő, gyorsabb hardver , tűéles kijelző?
igazából sajnálom , hogy a haverok beégettek vele a 'party-ba'
, úgy tűnik ez tényleg nem neked való 'kishaver'.
bocs csak aki ilyeneket ír azt valahogy nem tudom komolyan venni.
-
Palika71
őstag
válasz
Nem nagyon kedvelem, ha le "okostojásoznak".
Annál is inkább, mert Te írtál hülyeséget:"Nekem amire kellett volna:
Hogy egy tájképet szépen fotózzon, partyba elfogadható képet csináljon. És szöveget be tudjak vele fényképezni.Mindhárom elvárásomban elbukott:"
Ennyit írtál, nem többet.
Erre: Fényképező. 20k. -
Jim-Y
veterán
válasz
PredatorNo1 #11140 üzenetére
Értem, nem is kell folytatni a "vitát", értem a te álláspontodat, tudom, hogy én mire vettem, arra megfelelő, én olcsóbban kijöttem mintha egy drága telefont vettem volna, neked pedig vagy egy említett drága telefon kell jó fényképezővel, vagy tényleg egy fényképező. Szerintem a jövőben nem ad majd ki a google jelentősen jobb fényképezőgéppel ellátott ipodot
üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Szia
1. nem ISP hanem IPS, és annak, hogy IPS semmi köze a retina display megnevezéshez. Az IPS minőségibb panel a TN-nél és sokkal jobbak a betekintési szögei, valamint szebbek a szinei. A "Retina Display" marketing szöveget azért aggatták ezekre a lejátszókra, mert a felbontása 960x640-es ami szerintük már elég ahhoz, hogy az emberi szem ne láthassa pixelesnek 'semmilyen körülmények között'
Én voltam az aki nem a kamera miatt vette, nekem sokkal többet számított, hogy telefonok mp4-ek terén ez az etalon, tetszik-nem tetszik ,ez van. Az A4-es lapka 1Ghz-en jól ketyeg, másik ilyen nincs, a kijelző nagyon szép -nekem sokat számít netezés közben- nem kell zoomolnom szinte semmit. És itt ki is lyukadtam ahhoz ami miatt vettem. Mp3 / net. Igazán nem élvezem az ilyen játékokat amiket az ipodok nyújthatnak nekem, de az irodai alkalmazások,wifi, filmek már inkább
Még mindig úgy gondolom, hogy csak magadat okolhatod, hogy nem azt kaptad amit vártál... nem mondom, hogy nem lenne jobb egy 5mp-es kamera benne,de nincs és ezzel tisztában is kell lenni. üdv
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #11104 üzenetére
egy tudatos vásárló.
fogalma sincs , hogy mit vesz , bukik rajta és eladja.ecsém ha neked ezekre kell kütyü vegyél egy fényképezőgépet.
aztán azzal kattoghatsz kedvedre a 'partyba'.lol Palika pont ezt akartam én is.
-
Palika71
őstag
válasz
Esetleg egy 20e Ft-os fényképező elég lett volna neked.
Kenterbe vert volna minden más vegyes megoldást. -
xxman
senior tag
válasz
AF és Makró hiányában nem csoda , de ez eddig se volt zsákbamacska , ennek tudatában vetted meg.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Hát..rosszindulat nélkül, de ha ezek voltak az igények akkor miért ilyet vettél? ezt tudni lehetett, hogy pont ezekben gyenge. Nekem pl pont ezek nem szempontok, és én tökéletesen meg is vagyok elégedve vele. Nekem a wifi volt nagyon fontos, a kijelző minősége, és a processzor erőssége. üdv
-
Cool Face
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11077 üzenetére
Jövőhéten viszem vissza...már tönkretettem
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11025 üzenetére
Régen akartam eladni. Majd veszek egy 5g-t, akkor ezt felrakom a polcra.
Nagyon megszerettem amúgy, és 100%ig kihasználom.
Mióta megvan, kb 3x lett volna szükségem a kamerára. És még attól sem kell félnem,hogy ha lemerül, nem fogok tudni telefonálni. -
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #10996 üzenetére
hát igen , mindenkinek más jön be.
én nagyobb biztonságban érezném egy joféle tokban (switcheasy cuccokhoz még jack dugó /hálózati töltő dugaszt is adnak , ne menjen bele a por gondolom) , amiből aztán bármikor kihámozhatom ha kedvem szottyan.
ugye a 2G/3G tokok kompatibilisek egymással.
jó lenne , ha majd az 5re is felmennének a 4G tokjai , gondolom a kamera / mikrofon elrendezések nem fognak változni. -
Cool Face
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10994 üzenetére
Esetleg más variáció?
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #10990 üzenetére
fő , hogy a tok mindenhol megvédje , ha már veszek rá. legalábbis számomra.
attól nem tartok , hogy emiatt nem fog beleférni a zsebembe.
csak lenne már itt és ki tudnám próbálni , hogy szuperál.a mikrózás elég necces ügy , max olvasztóprogramot javaslom.
de fél -1 másodperc sztem nem érne semmit , ha pedig haza tudnád vágni vele akkor kimutathatóak lennének az égésnyomok és visszadobná a szervíz. -
skiny83
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10976 üzenetére
van benne valami, de ha szerencséja van most is hanyagok lesznek és nem írják fel
-
Grind
tag
válasz
PredatorNo1 #10886 üzenetére
Hát nekem attól megy le egy sort....
-
Grind
tag
válasz
PredatorNo1 #10884 üzenetére
Billentyűzeten lent a jobb sarokban a space mellett, sorvég talán az van ráírva , nekem az hogy return
-
rii
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #10821 üzenetére
ja értem ... köszi!
-
rii
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #10814 üzenetére
áh ez 2009 eleji vásárlás, .... garancia nincs már rá
-
maathe
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10808 üzenetére
Talán jobban járok ha megpróbálom eladni. Mondjuk nem hiszem hogy bárki is venne repedt Touch-ot.
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10795 üzenetére
Nekem Cydia után az volt a második dolog, amit feltettem.
Egyébként tényleg az Apptrackr oldalról szedi le a dolgokat, de én inkább onnan letöltöm, majd telepítem, mert úgy gyorsabb, mint az Installous. -
csedaviasd
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #10795 üzenetére
Az installous csak egy program ami az apptrack ról szed.
Kissebb programoknál használom de nagyoknál azt vettem észre ,hogy lassabb mintha számitogéppel szedném.
Amúgy a youtube csak nálam nagyon lassú ipodon??Pedig kipróbáltam ,hogy közel mentem a routerhoz de ott is lassú.... -
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10761 üzenetére
Hát én eddig nem akartam, de lehet hogy nem soká eladom, mert a szórakozásnál fontosabb dologra is kellene a pénz.
Meg jönni fog a Galaxy Player, amiben 3,2 Mp-es kamera lesz, 1GHz-es processzor és Android. -
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10755 üzenetére
A Zagg-tól kapott számla azonosítójával "invoice number" tudtam regelni. Szerintem csak azt nézik, hogy vásároltál tőlük (vagy hivatalos viszonteladótól), a fóliának külön szériaszáma tutira nincs.
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10753 üzenetére
Masszívan ragad, ne aggódj. Zsebben hordom, nincs hozzá plusz tok, semmi baja. Egy hátránya van csak: nagyon gyűjti a koszt - de azt le lehet róla törölni. Egyébként élettartam gari van rá (én közvetlenül a Zagg-tól rendeltem és be tudtam regisztrálni - ha bármi baja lesz, csak vissza kell küldeni és adnak másikat). Én is karcolgattam, volt ami csak másnapra tűnt el, de eltűnt.
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10736 üzenetére
Jó választás, én is IS-t használok és nagyon elégedett vagyok vele (felrakni tényleg nem könnyű
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged