Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csirkejozsi #11887 üzenetére
Köszi!!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csirkejozsi #11856 üzenetére
Nem ajánlotta fel, tehát hiába mondod, más is írta már régen hogy nem ajánlotta fel.. én shift restore-al gondoltam majd megcsinálom.. hát most recovery-be van és a drivert sem telepíti fel neki.. pedig itunest most húztam újra! Most mit csináljak? Kuka az egész?
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #11848 üzenetére
3G-ben ugyanannyi RAM van, mint a 4G-ben, tehát 256MB. 2G-t nem éri meg venni a szoftverkorlatozások, lassúság és az új játékok most már opengl 2.0-t követelnek, ami 3G-től felfelé van.
-
geri005
tag
válasz
Csirkejozsi #11848 üzenetére
3g 8GB-re 4.2.1-nél nem megy fel újabb szoftver.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11824 üzenetére
Kedves Józsi!
Köszönöm válaszod, perpillanat így is van, csak tudod, sokunk szeret ágyban punnyadni, és ecélból tudakolnám inkább, mert hiszem, hogy az ellenállás nagy úr, 10m+ jack-jack kábelt nem szívesen használnék.
Nem rég van meg a motyó, és értetlenül állok a programok mennyisége és legtöbbször minősége előtt, kedvenceim az Apple által kiadottak, az iMovie, a Pages, a Keynote és a Numbers. Ha pár éve valaki ezt elmeséli nekem, hogy ennyi mindent, ilyen hatásfokkal elvégezhetek egy MP3 lejátszón, akkor elnéző mosollyal honoráltam volna, és ajánlottam volna az illetőnek egy kellemes, légkondícionált egészségügyi létesítményt.
-
huntermati
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11814 üzenetére
Kőszi
-
Rommel6600
őstag
válasz
Csirkejozsi #11768 üzenetére
Ez is igaz, de ha így nézzük a kamera is hót feleslegesen került bele.
Én személy szerint egy 3Gs és egy sima verziónak örülnék (pont mint az iPad esetében), azzal ki lehetne elégíteni mindkét tábort.
-
laci06
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11768 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg mi a legfrissebb iOS, ami hivatalosan iTunes-on keresztül frissitve elérhető a Touch 2g 32Gb-ra?
Még annó a 4.0 megjelenésénél próbáltam arra frissiteni, mert az iTunes felkinálta, de akkor majdnemhogy kinyirta a touch-t, vagyis telepités közben lefagyott, és csak szervizben tudták helyrehozni.Köszönöm
-
Rommel6600
őstag
válasz
Csirkejozsi #11755 üzenetére
"Skype-al máris tulajdonképp van egy iPhone-om, mindezt sokkal olcsóbban."
IPad 3G-vel? Olyat vettél már? Ugyan azt tudja mint az iPhone, feltehető rá a Skype, és még a kijelzője is nagyobb! Érzed az iróniát? Pedig mindkét állítás analóg.
Az apple meg nyomtatja orrba szájba az appstoreos dolgait, azt mind le kell tölteni neten keresztül, a legtöbb alkalmazás a netre csatlakozik (csatlakozna), egyre több alkalmazással tudsz a neten keresztül játszani azzal a gamecenteres cuccal stb. Meg különben is, cloud. Bocsánat, iCloud. Szerinted melyik a jobb: Ha a felhasználó ezt bárhol megteheti, vagy ha egy hotspothoz van láncolva?
Szerintem egy háromgés ipod skype-al még nagyon nem lesz egyenértékű egy iPhone-nal.
-
geri005
tag
válasz
Csirkejozsi #11732 üzenetére
Köszi
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11731 üzenetére
használt iPhone-t venni sajnos nagyon nagy lutri.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11728 üzenetére
Mintha az iPod Touch 4G nem lenne tökéletes, szentem iPod Touch 4G, aztán ha jön az új eladod a 4 et és jöhet az 5, ahol iPhone 4G re telik, ez sem lehetetlen
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11659 üzenetére
bocs ,persze ott megy gond nélkül, már úgy látszik fáradt vagyok. Elfelejtettem, hogy en az iPhone topikba irogatok, ide nem szoktam mostanában sűrűn ezért fura. Meg ezer dolgot csinálok egyszerre
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11657 üzenetére
a gond nélkül nem igaz de tudsz downgrade-elni. A baseband ami miatt gondok vannak. (de ha custom firmware-t raksz fel akokr nincs semmi gond), mivel a baseband nem downgradeelhető ezér 1015-ös hibával hálálja meg mivel nem egyezik a firmware-hez tartozó baseband száma telefonon lévővel (ez csak 4.2.1 és utáni rendszereknél van és ekkor recovery loopba kerül, ez elötti firmware-nél egy TinyUmbrelal exit recovery-vel megoldható)
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11655 üzenetére
Nézd meg az itt található cikkeket. [link]
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11653 üzenetére
Azokra a firmware-ekre tudsz restore-olni, ha a host fájl át van írva a megfelelő módon.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11651 üzenetére
Teljesen mindegy milyen firmware van a telefonon, a telefonnak csak az ecid száma kell az shsh mentéshez. És mindig ahhoz a firmware-hez lehet menteni amelyiket éppen az apple aláírja (legújabb firmware, de lehet hogy van 1 régebbi amit aláír, mint iphone 3GS esetében a 4.1-es firmware.)
Tehát lehene 3.0 is a készüléken ha minden firmware megjelenés után lementetted a TinyUmbrella-val, akkor meglenne az össze firmware-hez.
Szifon-t meg hagyjuk nincs jó véleményem róluk.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11649 üzenetére
Nem lehet, hacsak nincs shsh mentve, de shsh-nélkül kérdezted így nem tudod.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11601 üzenetére
Az IOS5 végleges verzió aug végén fog kijönni és szerintem is simán viszi !
Az iPad1 szvszérdekesség iPad3 vagy iPad HD?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11601 üzenetére
Véleményem szerint biztos elfut rajta szépen, nagy kiba lenne, ha egy 2 éve kiadott cuccon nem futna!
Nem tudja valaki, hogy a Music Downloaderrel amit letöltök zene azt hol találom meg és hogy tudom lejátszani? Azt írja: \mp3down folder under my document <-- Ezt hol találom??
Mit ajánlotok iPod 4g-hez hálózati töltőnek? Vettem anno 2.000Ft-ért Apple utánzatot, a 3g-vel tökéletes volt, az előző 4g-mnek behülyült tőle a kijelzője ha töltőn volt. A mostaninak nincs ilyen baja vele, viszont k.va meleg a töltő, attól félek elég.
Üdv
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11598 üzenetére
nézd az iPad 1 es hardvere megeggyezik az ipod touch g4 esével tehát 1 GHz Apple A4 proci ,256 MB DDR RAM,( iphone 4 ben van csak 512
)
igazából az iPad 2 512 ram 2 magos proci + kamera kicsit vékonyabb ennyi kicsit erősebb grafikus mag.sok sikert az iPad projekthez
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11596 üzenetére
add el és vegyél iPad 1 et tök1értelmű.
én is szeretnék de nincs rá keret és 1enlőre még nem akarok megválni a touctól.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11594 üzenetére
Mit tudsz csinálni azzal az ipaddal, amit a touchal nem? Miért használnád többet szerinted?
-
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11436 üzenetére
Affene.............
Mind1 és azt miért csinálja a zune hogyha rádugom a gépre a touch-ot akkor leszedi a jáeékaimat mentéssel együtt....................
Már az agyamra megy .........ilyen hülyeséget sem láttam még!!! -
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11426 üzenetére
Sasjna nem telepíti a battery control-t...........
-
Najz
tag
válasz
Csirkejozsi #11431 üzenetére
mert nem találom az authorize-t
-
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11426 üzenetére
köszi szépen!
-
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11414 üzenetére
köszi megpróbálom! És utánna simán itunes-ben kell telepíteni??
-
djalczo
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #11398 üzenetére
Köszi a tippet
-
Źşë'
addikt
válasz
Csirkejozsi #11372 üzenetére
szia, és akkor neked ez ipod touch 4 en megy? egy linket tudsz adni privátban, vagy pedig a teljes nevét ha link nincs
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #11371 üzenetére
Közben letöltöttem a TomTom Europe alkalmazást, és még jobban tetszik mint az IGO, úgyhogy megoldódott. Köszönöm!
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #10730 üzenetére
Hy
Valahogy tuti megjelenik az albumok közt, végső esetben unknown album néven. Töltsd ki rendesen az ID3 Tag információkat és akkor nem lesz ilyen probléma. -
válasz
Csirkejozsi #10599 üzenetére
Nem a jailbreak az előfeltétele - az SHSH kimentéséhez nem kell jailbreak hála a TinyUmbrellának -, csak a körültekintés. Viszont utólag már nem lehet mit tenni vele, nem lehet beszerezni, így marad a legfrissebb OS. Pech.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #10348 üzenetére
Nekem van, hogy ledobál, pedig végig aktív az a wifi, meg nem értem a repülő módnak nem az az egyik dolga, hogy keressen wifit, ahova csatlakozhat, ha szüksége van a netre? Mert nekem nem csatlakozik automatán, ha kell a net
ÜDv -
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #10348 üzenetére
nálam nincs ilyen gond (g4.4.1) .
-
rakloo
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #10271 üzenetére
Nem említettem,hogy legális keretek közt szándékszom, de ez már mellékes.
Gugelban olvastam,hogy hogyan lehet,de annyi szarság kell hozzá, hogy inkább nem piszkítom be az ipodom a maradék két napra. -
Revoltek
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #10243 üzenetére
Az a motorola elég jó választásnak tűnik (Y)
-
Revoltek
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #10240 üzenetére
Mennyibe van egy ilyen kis kütyü?
-
rakloo
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #10237 üzenetére
Amúgy hogyan is működik benne a GPS ? Valós idejű? Mert én úgy tudom,hogy csak wifivel megy,de javítsatok ki hatévedek.
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #10237 üzenetére
Hy
Azt hogy Saurik szerverén megvan a 3.1.3-as SHSH-t, tehát tudsz downgradelni. Át kell írni az apple címét az hostban és restore 3.1.3-ra. -
harry3
őstag
válasz
Csirkejozsi #10231 üzenetére
Én is azt várom, hátha kijön a jövőhét elején.
-
Revoltek
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #10228 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom. Akkor sajnos még várnom kell
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9977 üzenetére
Nekem is 4.1 van.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9791 üzenetére
Hali
Restorolni de már sikerült, valami csoda folytál restore módba raktam :S
Amúgy a cydia nem ment csak.
Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #9631 üzenetére
Hy
Biztosat nem tudok mondani, de én úgy tudom hogy csak képek, videók nézegetésére jó. De lehet JB-vel ez kibővíthető.sagesz93: Soosiz
-
csdm
senior tag
válasz
Csirkejozsi #9495 üzenetére
Hali!
Köszi a visszajelzést, tényleg jó árban van ott. Bár most inkább egy telefonra ruházok be, mert a mostani nem méltó az ipod mellé -
csdm
senior tag
válasz
Csirkejozsi #9404 üzenetére
Köszi enyém is 500 as
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #9398 üzenetére
Tudja.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9386 üzenetére
igen az a buborékos háttér van beállítva. a selected themes ben pedig az user wallper az első és az user lock background a második és mind a kettő be van pipálva ezen kívül más nincs. de így sem rakja be a hátteret más ötlet?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9384 üzenetére
a selected themesben be van pipálva az user wallper utána egyel kijebb megyek és rámegyek a respringre de továbbra is csak a fekete háttér látszik.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #9203 üzenetére
Na végre, 3 napos keresgélés után végre megtaláltam végülis a roqyBT4 feltörését.
Akkor innen kezdve éljen az iOS4! -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #9230 üzenetére
Szia
Ezek természetes dolgok, várd meg amíg frissítik az alkalmazásokat 4.1 kompatibilis változatra. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #9229 üzenetére
És még egy kérdés. Amióta 4.1 van fent, az Installous-ban is baromira belassultak a letöltések. Ez nálatok is tapasztalhatók?
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #9200 üzenetére
Szia
Nincs ilyen mód, de nem kell ettől félned, meg van az csinálva. Tapasztalat hogy semmi ilyen nincs, -
Landon
addikt
válasz
Csirkejozsi #9181 üzenetére
Rajta tartod az ujjad vmelyik meglévő app-on és elkezd rázkódni minden meglévő app, utána tudsz ilyen csoportokat kreálni amiket én azért nagyon nem hívnék mappáknak mert ha jól láttam csak úgy önmagába nem ehet mappát kreálni csak ha minimum egy app-hoz "hozzáadsz" egy másikat.
-
Stifler93
tag
válasz
Csirkejozsi #9151 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, kikapcsoltam a tűzfalat és megoldódott
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9170 üzenetére
iPod Touch 2G support coming soon
for 3GEbből arra tudok következtetni, hogy még nem jó ehhez...
-
Landon
addikt
válasz
Csirkejozsi #9158 üzenetére
Persze ez rendben van én csak azt nem értem h miért nem fért bele...
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #9155 üzenetére
Teljesen megbízható. De ha van időd, a víruskeresőt, tűzfalat kapcsold ki addig míg letölti az iTunes a firmware-t , sokszor bezavarnak neki. Nekem pl minden gond nélkül letöltötte az előbb a legújabb firmware-t
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #9151 üzenetére
Töltsd le innen a neked kellő firmware-t és utána Shift-et lenyomva rakd fel a 4.1-et (restore/update). viszont nem nagyon ajánlom a tökéletes működés érdekében a főverzó számnál a backup visszarakását. De ha mindenképpen vissza akarod rakni akkor nyugodtan visszarakhatod az elött. A zenéket mindenképpen vissza kell raknod ha restore-al rakod fel a 4.1-et, de akár frissíthetsz is, és akkor semmi nem veszik el.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9063 üzenetére
oké köszi a válaszokat!
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #9036 üzenetére
2G-m van, de a 3G-sek is azt írják, hogy gyorsabb lett (szerintem is) iOSn is, 4-hez képest mondjuk... (Kb 3.1.3. szintjén van, nem mondanám lassabbnak.) Viszont a wifi többünknél bekapcsolva marad sleep módban is ezért gyorsan merülhet...
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #9017 üzenetére
pm
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #9017 üzenetére
Csak Macen lehet egyenlőre a 2G-s Touchot/3G 8gb-os Touchot/3G-s szifont, de az itouch.hu oldalon mindent megtudtok...
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #9009 üzenetére
Maced van?
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8974 üzenetére
Szia!
iTouch fórumban olvastam, hogy 4.1-et akarsz rakni 3g 32GB-ra. ELőször is töltsd le a tinyumbrella-t jobb oldalt találod őket. ha lejött indítsd el és csatlakoztasd a készüléked. Nyomd meg az advenced gombot és a listából keresd ki az ipod touch 3G 3.1.2-t, mást ne állíts, és utána menjél rá a save my shsh-ra ha ezután zöldel kiír egy szöveget akkor van mentésed a 3.1.2-ről és akkor van jb a 4.1-re, ha pirossal írja ki akkor nincs.
(#8977) Ap3x89: Nem baj, 2x biztos, hogy rákérdez
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #8970 üzenetére
1. kérdés: Lehet Jailbreak-elni a telepítést követően?
Nem
"2. kérdés: Itt már sokszor volt szó róla, hogy ha vissza akarom esetleg telepíteni a 3.1.3-as oprendszert, ahhoz valami SHSH fájlok kellenek?
Ez mi és mit kell tenni, hogy ha mégis vissza akarom telepíteni a 3.1.3-at. Ezt egyáltalán lehet?"Ha eddig nem mentetted le, már nem tudod, így nem lehet downgradelni.
Ap3x89: iPhone 3G-hez és Touch 2G-hez van de csak macre
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8970 üzenetére
üdv! én úgy tudom hogy egyenlőre nincs 4.1 hez törés
-
kispéé
senior tag
válasz
Csirkejozsi #8957 üzenetére
Oké, köszönöm szépen!
-
Black-core
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8750 üzenetére
Köszi szépen a választ
-
bkadar1
tag
válasz
Csirkejozsi #8752 üzenetére
én meg arra gondolok, hogy akkor 4.1 van már rajta amivel bizonyos dolgokat még nem lehet megtenni, ezért sem érdemes kapkodni utána
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #8752 üzenetére
Van rajta op. rendszer, de ez n+1 helyen le van írva.
Látom a googleről egyre többen, egyre többször megfeledkeznek... -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8750 üzenetére
Ez biztos alap kérdés, de amikor megveszem az iPod-ot, akkor nincs rajta op. rendszer?
Szal arra gondolok, hogy ha én pl megveszek egy iPod Touch 4G-t (amire jelenleg esélyem sincs), akkor arra az iTunes tölti rá az op.rendszert, vagy már rajta van, és az iTunes csak aktiválja.
Köszi! -
sagesz93
addikt
válasz
Csirkejozsi #8701 üzenetére
gondolj arra, hogy mondjuk az android sem ébreszt kikapcsolva.
én is beszoptam vele mikor kiderült
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8703 üzenetére
Be kell rakni airplane módba és 1%-ot sem merül éjjel. Amúgy a számítógép se tud visszakapcsolni kikapcsolt állapotban. Itt rendes operációs rendszer van nem mint a régi telefonokon.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8701 üzenetére
Minek kapcsolod ki. Teljesen felesleges.
-
sagesz93
addikt
válasz
Csirkejozsi #8696 üzenetére
ha láttad volna a jobs demózását akkor tudnád
pl:képernyőelforgatás, az nagyon komoly -
xxman
senior tag
válasz
Csirkejozsi #8697 üzenetére
wifi (cydiával 3g is) regizni kell ennyi
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8696 üzenetére
Egyébként a FaceTime tulajdonképp mi? Olyan, mint a Skype, csak ez az Apple saját videotelefonos app-je? És mit használ? WLAN-t (vagy iPhone-nál 3G-t is gondolom)?
És ingyenes? -
trobi28
addikt
válasz
Csirkejozsi #8597 üzenetére
Ezzel én is így jártam hogy az 500 mah-ás nem hajtotta meg de az 1000-es már tőlti rendesen
-
válasz
Csirkejozsi #8597 üzenetére
Gondolom mert hozzáértők, mint azok, akik azt hirdetik, hogy meg kell formázni a Li-ion akkumulátorokat is
Nem tudom mi lehetett az 500 mA-s töltőddel, nekem azok is szoktam működni (úgy emlékszem), mindenesetre mostanában vagy 1 amperrel, vagy 2,1 amperrel töltöm (attól függően, hogy az iPod vagy az iPad töltő akad a kezembe előbb).
-
djalczo
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #8579 üzenetére
megprobálom mintkét verziot,köszi, hatásosak ?, föként elsö válaszra vagyok kivi
-
djalczo
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #8573 üzenetére
uj wiin van fent ahogy irtam, na meg itunes én huzhatom 100szor ujra, akkor sem jó
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8562 üzenetére
Viszont amit ajánlok, hogy a iPod-dal együtt rögtön tokot is vegyél, mert a hátulja elég kényes. A képernyő jól bírja a strapát, de a kijelzővédő fólia sem árt.
Én ilyen tokot vettem, és még egy hajszálnyi karc sincs a Touch-on: Ipod Touch tok
Töltőt meg innen szereztem be elég olcsón. (autós + hálózati + USB): töltő szett -
AlaBOSS
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #8562 üzenetére
Jaja sokoldalú cucc. Majd ha meglesz, szerintem járok még errefelé kérdezősködni.
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #8558 üzenetére
A kijelző, meg kamera nekem se téma. Zene hallgatás, net, skype, pdf, office doksik olvasgatására használnám főleg egyetemen. Erre pedig szerintem elég a jelenlegi modell is.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #8558 üzenetére
Szerintem a 32 gigásoké nem fog hetven alá menni, legfeljebb az Apple boltokban is meg fogja közelíteni.
Az új meg nem tudom mennyire fog hasonulni az előző évek kezdőáraival. Van egy olyan érzésem, hogy magasabbról fog kezdeni valamennyivel, mint az eddigiek. -
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #8424 üzenetére
Amikor egymás mellet van a két kijelző, akkor azért látni a különbséget. [link] Az új HD felbontásra is képes. Kevesebbet nem fogyaszt.
Jelenleg ez az egyik (ha nem a legjobb) kijelző a mobil piacon. (Az Applenak muszáj volt előrukkolni valami újdonsággal, inkább csak a nagyzolás végett szvsz.) -
Béló
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8371 üzenetére
hello
köszi a leírást!
Azt még kérlek írd meg hogy milyen típusú az autós tartód és a szivargyújtótöltőd.
ahogy nézegettem árakat, kb. 10000 Ft + szoftver árból, komplett navigációt lehet összehozni
közben egy PNA ára 20 felett van... -
Béló
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8358 üzenetére
hello
kérlek irj egy kicsit részletesebben a GPS-ről: mennyit bir ez a motorola egység, van-e hozzá autós töltő, milyen gyorsan talál műholdakat stb? -
gtamate2
veterán
válasz
Csirkejozsi #8361 üzenetére
Egyszer csináltam már én is így csak most jutott eszembe, köszönöm
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8358 üzenetére
Gratula hozzá, látom elég olcsón találtál bluetooth-os gps-t
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8292 üzenetére
Nem lesz gond.
makimakom: Nincs annak az akunak semmi baja. Egyébként emg rakd le fél órára és nézd meg utána, kb. 80%-on lesz. Ennyit ér a százalékos kijelzés...
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8287 üzenetére
Hy
Kattints jobb gombbal az iPodra és válaszd a transfer purchase menüt. ez elvileg áthúzza a progikat ipodról a gépre és jó lesz. -
válasz
Csirkejozsi #8217 üzenetére
Ez király progi jobb lesz tőle az akksi? De az a baj hogy fizetős
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8211 üzenetére
Skype használja a proxy szenzort, bár nem tudom hogy olyan van-e a Touch-ban.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8211 üzenetére
Erre annyit tudok ajánlani, hogy sbsetting és lehúzod ilyenkor a fényerőt, szerintem máshogy nem megoldható
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8194 üzenetére
Úgy persze működik. Én az iTunes-al való szinkronizálásra gondoltam, mert ugye az mag a szinkronizálás (sync).
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8191 üzenetére
Hy
Szinkronizálni szerintem nem tudsz vele.
Biztos van feltört verziója is, ez de itt tiltott téma.
Igen, a kéket a fizetős csomagok. -
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #8173 üzenetére
Nekem GPS nélküli módban nem indult el, de lehet, hogy azért, mert a 2G-s touchom nem bírta el. Gondolom Neked 3G-s van, nem? Mert akkor érthető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest