- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo #10553 üzenetére
a diákmunka ha csak nem hostess vagy jó pénzért (napi5) ezer ért, halál az összes diákmeló.
Ismeretség, barátok , munkaserkés én is így jutottam hozzá néha néha beugrós vagyok egy vendéglátós helyen. amugy meg hála ég kapok némi pénzt a tanulmányi átlagomért amit félre teszek mert az nagy szó ha valaki félre tud tenni( a semmiből) és még nem vízen és kenyéren él. -
Csirkejozsi
tag
válasz
rakloo #10239 üzenetére
Igen, alapból. De létezik megoldás (roqyBluetooth és BtStack GPS), amikkel megoldható, hogy külső bluetoothos GPS vevőt csatlakoztassunk az iPod-hoz, és így a navigációs szoftverek úgy érzékelik, mintha ez a készülék saját beépített GPS-e lenne (ami alapból csak iPhone-ban van). Én nekem így lett 5 rugó plusz beruházásával egy teljes értékű navigációs kütyüm az iPod-ból. Csakhogy az iOS4-el a bluetooth kezelése megváltozhatott, mert nekem az összes bt-t használó progim megbolondult tőle, köztük ez is. És született rá újabb szoftver roqyBT4 néven, csakhogy ahhoz még nincs törés. Paypal e-mail címem meg nincs, így megvenni sem tudom, szóval marad a downgrade és a várakozás a törésre.
-
Kommy
veterán
válasz
rakloo #10201 üzenetére
Itt tudsz róla olvasni : iphoneclub
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo #10130 üzenetére
én 22 ért vettem Logitech z4 et de sajnos alaplai hangkarim van szeretnék egy ilyet még AUDIOTRAK Prodigy HD2 ADVANCE DE Sound Card 2-Channel és akkor már klappolna minden a Jézuska meg hoz egy Razer Orca fülest azt már nagyon várom
ja és ugye nem a gyári ipod fülessel tolod mert az valami botrány nekem az ágyam mellett van ha esténként táccsolok jó az a játékoknak filmeknek de zenehallgatásra nekem nem jó. (Sennheiser CXII-400)
HELP ITUNES HOZ [link]
-
Gordiann
őstag
válasz
rakloo #10074 üzenetére
Basszus...válaszoltam, és kitöröltem, mert megijedtem, hogy képzelődtem, és nem is kérdezett senki ilyet....nem találtam...
akkor el tudtad még olvasni,amit írtam?szerk: a megijedet meg ly-vel írtam most meg...nagyon kész vagyok.. (de egyébként ezt a PH!-ról tanultam
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASRock lapok általában
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged