Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo
üzenetére
a diákmunka ha csak nem hostess vagy jó pénzért (napi5) ezer ért, halál az összes diákmeló.
Ismeretség, barátok , munkaserkés én is így jutottam hozzá néha néha beugrós vagyok egy vendéglátós helyen. amugy meg hála ég kapok némi pénzt a tanulmányi átlagomért amit félre teszek mert az nagy szó ha valaki félre tud tenni( a semmiből) és még nem vízen és kenyéren él. -
Csirkejozsi
tag
válasz
rakloo
üzenetére
Igen, alapból. De létezik megoldás (roqyBluetooth és BtStack GPS), amikkel megoldható, hogy külső bluetoothos GPS vevőt csatlakoztassunk az iPod-hoz, és így a navigációs szoftverek úgy érzékelik, mintha ez a készülék saját beépített GPS-e lenne (ami alapból csak iPhone-ban van). Én nekem így lett 5 rugó plusz beruházásával egy teljes értékű navigációs kütyüm az iPod-ból. Csakhogy az iOS4-el a bluetooth kezelése megváltozhatott, mert nekem az összes bt-t használó progim megbolondult tőle, köztük ez is. És született rá újabb szoftver roqyBT4 néven, csakhogy ahhoz még nincs törés. Paypal e-mail címem meg nincs, így megvenni sem tudom, szóval marad a downgrade és a várakozás a törésre.

-
Kommy
veterán
válasz
rakloo
üzenetére
Itt tudsz róla olvasni : iphoneclub
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo
üzenetére
én 22 ért vettem Logitech z4 et de sajnos alaplai hangkarim van szeretnék egy ilyet még AUDIOTRAK Prodigy HD2 ADVANCE DE Sound Card 2-Channel és akkor már klappolna minden a Jézuska meg hoz egy Razer Orca fülest azt már nagyon várom
ja és ugye nem a gyári ipod fülessel tolod mert az valami botrány nekem az ágyam mellett van ha esténként táccsolok jó az a játékoknak filmeknek de zenehallgatásra nekem nem jó. (Sennheiser CXII-400)HELP ITUNES HOZ [link]
-
Gordiann
őstag
válasz
rakloo
üzenetére
Basszus...válaszoltam, és kitöröltem, mert megijedtem, hogy képzelődtem, és nem is kérdezett senki ilyet....nem találtam...

akkor el tudtad még olvasni,amit írtam?
szerk: a megijedet meg ly-vel írtam most meg...nagyon kész vagyok.. (de egyébként ezt a PH!-ról tanultam
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kiakadna 

4.1 van rajta

)