- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csabee. #11886 üzenetére
Én a Battery Control nevű Cydia-s progit használtam, amikor még 3.1.3 volt: Battery Control
-
-
Csirkejozsi
tag
válasz
geri005 #11849 üzenetére
Hát akkor annál inkább tartom, hogy 3G 32Gb-tól megéri, annál lejjebb nem érdemes már nézelődni.
Persze ha valaki együtt tud élni a 4.2.1-gyel, meg a tudattal, hogy lehetne jobb, annak lehet megéri, bár árban a használtak között szerintem nincs akkora szakadék, úgyhogy én még akkor is megfontolnám, hogy picit többet áldozok rá inkább egy minőségibb összeállításért.
De jelenleg én sem tervezem a 3G-s Touch-om lecserélését. Majd meglátom milyen lesz az iPod Touch 5G. -
Csirkejozsi
tag
válasz
krisztian7 #11847 üzenetére
Érdemes. Jól meg vannak csinálva. Nekem is 3G van, és jelenleg 4.3-as rendszerrel fut, de ha minden igaz, az iOS5 is fel fog rá menni, ami azt jelenti, hogy még egy évig a legfrissebb szoftverrel rendelkező Touch-od lehet jóval olcsóbban. Persze a hiányaival az újabb generációkhoz képest nyilván tisztában kell lenni (nincs kamera, nincs beépített mikrofon, gyengébb proci és ram), de ha ezek nélkül megvagy, akkor érdemes, de szerintem csak 3G-t. 2G-t már annyira nem, tehát figyelj oda arra is, hogy a 3G-ből is csak 32 vagy 64 Gb-os verziót vegyél, mert a 8 Gb-os még a 2G prociját és ram-ját kapta, ergo ha fel is menne rá az iOS5, már lehet, hogy nagyon belassítaná a rendszert.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
rachmaninoff #11823 üzenetére
Szia!
Én Bluetooth-os megoldást nem ismerek (ami persze nem jelenti azt, hogy nem létezik), de ha a Touch-od és a géped egy sima jack-es kábelellel összekötöd a PC vonalbemenetével (a zöld/piros/kék lyukakból a kék), akkor pontosan azt éred el, amit szeretnél, vagyis hogy a PC hangrendszerén keresztül hangosítod ki a Touch-odat. -
Csirkejozsi
tag
válasz
huntermati #11813 üzenetére
Erről már elég sokszor volt szó.
iTunesben jobb klikk a készülék ikonjára, és "Transfer Purchases". -
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11776 üzenetére
Na jó, győzzön a kompromisszumos megoldás. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből igaz.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11756 üzenetére
Ebben is van valami. Tényleg nagyon megy az iCloud körüli fesztivál.
Mindenesetre szerintem az iPod-ba teljesen felesleges a 3G. Akkor most már minden kütyümhöz egyben vegyek új mobilnet előfizetést is új SIM kártyával???
Szerintem a mai okostelefonok nagy része (ha nem is mind legálisan) képes WiFi hotspot funkcióra, és az bőven megteszi. Nekem is egy Samsung Galaxy Minim van a Touch mellé, és ha égetően szükséges lenne a net, csak megosztom a telómét. Bár eddig még sosem voltam olyan helyzetben, hogy annyira iszonyúan sürgős volna a Touch-ra letölteni valamit.
Ha meg valamit sürgős elintézni, arra ott a telefonom net-elérése. Azt úgyis mindenhova viszem. Viszont fordítva már nem lenne igaz. A 3G képes Touch önmagában nem lenne elég, az előbb leírt gyér telefonos funkciók miatt.
Aber das ist nur meine bescheidene Meinung. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11753 üzenetére
Hát ezzel azért vitatkoznék. Szerintem sokaknak (beleértve engem is) egy dolog miatt szimpatikisabb kicsit az iPhone, és csakis emiatt cserélném le esetleg az iPod-om. Ez pedig a 3G, vagyis hogy bárhol tudjak vele netezni. Viszont ha már az iPod-ba is beleteszik, akkor minek az iPhone? Onnan kezdve pl a Skype-al máris tulajdonképp van egy iPhone-om, mindezt sokkal olcsóbban. Szóval szerintem a 3G beiktatása nem túl valószínű.
Persze ki tudja, de szerintem nem lenne túl logikus. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Roliiii #11729 üzenetére
A 4G iPod is szuper, csak hát ha a lánc nem szakad meg, akkor egy hónap múlva már jön az 5G, annyit meg már csak kibírok.
iPhone 4-ből meg csak is használtat tudnék venni.
Na mindegy, amíg nem jelenik meg, addig úgy is fölösleges erről beszélni, aztán meg majd kitalálom. Azért köszi! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Gyors és velős kérdés:
Mi éri meg jobban szerintetek: iPod Touch 5G vagy iPhone 4? -
Csirkejozsi
tag
válasz
wmarci #11697 üzenetére
Ez talán hasznos lehet:
Apple termékek jótállása Magyarországon -
Csirkejozsi
tag
válasz
wmarci #11667 üzenetére
Szia!
Ha nem vagy annyira besózva, akkor most én is azt mondom, hogy érdemes, mert már nincs messze az iPod Touch 5G.
És az biztos, hogy majd rengetegen váltják le a 4G -t, úgyhogy annak fog zuhanni az ára a használt piacon szerintem. Az újakra nem tom mennyire lesz hatással. -
Csirkejozsi
tag
Értem, és ha még a 4.3.3 van rajta, akkor TinyUmbrella -val, le tudom menteni még, és utána shift+restore-ral megy a dolog?
Meg nekem kicsit homályos terület ez az SHSH. Olvastam a szifon cikkjét róla, de azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy már rég 4.1 volt a Touch -omon, amikor először úgy döntöttem, hogy lementem az SHSH-kat, és most a TinyUmbrella azt írja, hogy megvan egészen a 3.1.3 -ig. Ez meg hogy lehet?? Visszamenőleg is le tudja szedni? Akkor meg miért írja mindenki, hogy ha nem szedtem le frissítés előtt az SHSH -t, akkor lőttek a downgrade -nek? -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Kicsit lehet, hogy amatőr kérdés lesz. Ha én egy iOS 4.3.3 -at futtató készüléken újra akarom telepíteni a 4.3.3 -at, és semmi esetre sem a 4.3.4 -et, akkor azt SHSH fájlok nélkül meg tudom tenni?
Az Apple ugye lefelé nem enged az oprendszerrel, de ugyanazon a szinten maradhatok különösebb hókusz-pókuszok nélkül?
Ha mondjuk letöltöm a 4.3.3 ipsw fájlt, akkor az shift+restore -ral rámegy?
Előre is köszi! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Don't Panic #11600 üzenetére
Igen, csak az iPad-ben azért kicsit nagyobb felületet kell vezérelni, úgyhogy a 256Mb remélem azért elég lesz. De ahogy nézegettem, az erős grafikai proci miatt nincs gond. De azért arra kíváncsi leszek, hogy az iOS5 hogy fog futni rajta. Arra már lehet, hogy majd nem frissítek.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Don't Panic #11597 üzenetére
Azt hiszem ez lesz. Ma kipróbáltam az iPad-et a StarKing-ben (igaz a 2-eset), és állatira megtetszett. Gondolom az 1-es sem rosszabb felhasználói élményben.
Már csak el kéne adnom a Touch -om. Ha valakit érdekelne, itt hirdetem (bár gondolom itt inkább tulajok vannak, mint potenciális vevők): [link] (Az ár irányár.)
-
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #11595 üzenetére
Hát ahogy írtam, leginkább otthon használom, mert most már a telómban is van wifi, zene, unaloműző játékok. Épp ezért nem hurcolászom magammal általában, és azért szerintem otthon a kanapén sokkal kényelmesebb egy szép nagy képernyőn böngészni, filmezni, sőt játszani is élvezetesebb, és nem is esik ki a szemem annyira. Félreértés ne essék, imádom a Touch-ot, és már azon is élmény ezeket csinálni, de azért ha már van ennél jobb...
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok. Egy éve vagyok egy 3. generációs iPod Touch 32 Gb tulajdonosa, és imádom. De az utóbbi időben, amióta van egy Androidos okostelóm, leszűkült a Touch használata otthonra, és most már főleg csak a fotelből való netezésre, YouTube nézésre és otthoni zenehallgatásra használom, na meg persze játszom rajta.
Elgondolkodtam rajta, hogy eladom a Touch-om, mert ezekhez talán sokkal jobban illene az iPad, és az 1. generációs 16 Gb-os modellhez használtan már egész baráti áron hozzá lehet jutni.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ti mit javasolnátok. Az iPad-re persze rá kéne még fizetni, de most nagyon megtetszett.
Az is érdekelne, hogy esetleg van-e valaki, aki hasonlóan lecserélte az iPodját iPadre, vagy mind a kettőt használja, vagy használta már. Szóval tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
Azért nem az iPad fórumba írok, mert talán itt kicsit objektívebb válaszokra számíthatok.
Előre is köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #11592 üzenetére
Shazam, SoundHound
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Töröke #11517 üzenetére
Szia! Nem lehet, hogy a routeredben van MAC-address alapú szűrés? Ebben az esetben látszólag tudsz kapcsolódni hozzá, de valójában nincs internet kapcsolat.
Akkor előbb be kell regisztrálni a router memóriájába a készülék MAC címét, amit a beállításokban találsz a készülékadatoknál.
Egyébként meg a kapcsolat ellenőrzésére legegyszerűbb a Safari-ba beütni egy weboldal címét, és ha megnyitja, akkor van net. De olyat célszerű, amit nem nézegetsz naponta, mert akkor tuti nem a gyorsítótárból tölti be, hanem megpróbálja a neten keresztül. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Marcibucsek #11515 üzenetére
Hát ha a iPod -od akksija kevesebb, mint 1900 mAh, akkor elvileg még teljesen is feltöltheti a csutkára lemerült állapotból. De gondolom azért 100%-osan nem tudja átadni a töltését, és az idővel - mint minden akku - egyre kevésbé fogja.
Szerintem nem sok különbség van köztük. De a kimeneti feszültség is számít asszem. Szerintem erről bővebben olvashatsz a google segítségével. -
Csirkejozsi
tag
válasz
doncortio #11469 üzenetére
Az iPod 2G -vel hardverileg csak a 8 gigás iPod 3G egyezik meg. A 32 és 64 gigás hardverileg már jobb, és azok egyeznek meg hardverileg az iPhone 3GS -sel.
Tehát egy 2G -s iPod Touch semmiképp nem egyezik meg hardverileg a 3GS-sel, sőt a 3G -s Touch is csak akkor, ha legalább 32 gigás. Én is ezért vettem annó a 32 gigás változatát az iPod Touch 3G -nek.
Aztán a 4G -s Touch -ok között már nincs ilyen különbség, mint a 3G esetén, tehát a 4G -nél a generáción belül a különböző modellek azonos hardverrel rendelkeznek. -
Csirkejozsi
tag
válasz
atomchicken #11439 üzenetére
Elég egyszer aktiválni. Onnantól nem kell wifi hozzá.
http://itcafe.hu/tema/ipod_touch_topik_minden_ami_ipod_touch/hsz_11386-11386.html -
Csirkejozsi
tag
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Ma úgy döntöttem, hogy nem várok tovább cracked verzióra roqyBT4 -re, vagy BTstack GPS -re. Nyitottam egy paypal számlát, és megvettem végül a BTstack GPS-t. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha valaki hasonlóban gondolkozik.
Használtam már régebben a roqyBluetooth -t is, de az még az iOS3 alatt volt. Akkor maximálisan meg voltam vele elégedve, jól működik mindenféle GPS-es szoftverrel (TomTom, IGO, ...), és a hardver támogatottsága is elég nagy (gondolok itt a külső GPS egységekre)
Végül most mégis inkább a BTstack GPS mellett döntöttem. Egyrészt fele annyiba kerül, ami mondjuk talán annyira nem mérvadó, tekintve, hogy egy komplett GPS szett (készülék + szoftver) nagyságrendekkel drágább. Másrészt, ez is legalább olyan széleskörű támogatottsággal rendelkezik, mint a roqyBt.
A roqyBluetooth -nál talán előny, hogy használata közben más bluetooth-os eszközök is gond nélkül párhuzamosan csatlakoztathatóak (pl FM transmitter, headset). BTstack esetén ezt nem próbáltam, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni.
A BTstack GPS hasonlóan egyszerű használatú, gyakorlatilag majdnem ugyanolyan, mint a roqyBluetooth. A kapcsolódás villámgyors, és adatok frissítése is mp-enként történik, aminek köszönhetően a navigációs szoftverek tökéletes pontossággal tudják mutatni a mozgást.
Ugyanakkor mindkét szoftverről elmondható, hogy jócskán zabálják az akksit (ugye együtt fut a bluetooth, a háttérszoftver (roqyBT vagy BTstack), a navigációs progi, és általában a képernyő is végig világít). Nekem kb. másfél/két órát bírja, úgyhogy hosszabb út esetén az autós töltő elengedhetetlen.
Összességében, elmondhatót, hogy mindkét programot csak ajánlani tudom. Én - ahogy azt említettem - nem találtam sok különbséget. Ráadásul sem FM transmittert, sem bluetooth-os headsetet nem használok, úgyhogy végül az ár alapján döntöttem.
Szerintem mindenképp érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, ha már úgyis megvan a készülék (nekem konkrétan Touch). Csak egy külső bluetooth-os GPS egységre van még szükség hozzá, és egy újabb hasznos funkcióval bővül a kütyünk.
Remélem segítettem! üdv: Csjozsi -
Csirkejozsi
tag
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600 #11376 üzenetére
Nekem videónézésnél (youtube) automatikusan a fekvő nézetet zárolja. A többi funkciónál meg az állót.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #11371 üzenetére
Közben letöltöttem a TomTom Europe alkalmazást, és még jobban tetszik mint az IGO, úgyhogy megoldódott. Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Van valaki, aki esetleg használja az IGO My Way Europe navigációs alkalmazást? Nem a legfrissebb verziót (Primo), hanem ami már az iOS 3 alatt is kint volt.
Nekem az iOS 4 óta rendszeresen szaggat, és be van lassulva. Ugyanakkor van, amikor minden gond nélkül fut. Ti nem tapasztaltatok ilyet? Azért furcsállom, mert eddig iKütyükön soha semmi nem szaggatott nekem, azért imádom őket, mert tökéletes a felhasználói élmény, ez viszont így elég használhatatlan. És direkt mindent bezárok az indítása előtt, szal még csak a memória miatt sem panaszkodhatna elvileg.
Ráadásul mondom, hogy iOS 3 alatt nem volt.
jailbreak + roqyBT kombóval használom
Esetleg tud valaki valamilyen más navigációs alkalmazást, amivel meg van elégedve, és van olyan jó, mint az IGO?
Köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
válasz
szilchi #11347 üzenetére
Szevasz! Milyen alkalmazással párosítod a vevőt az iKütyühöz.
Egyébként nekem még anno roqyBt volt, és ahhoz ezt ajánlották, szal biztos működnie kell. Nekem egy Motorola külső GPS vevőm van. De a roqyBt4-et sehol sem találtam feltörve, megvenni meg nem tudtam bankszámla híján. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy az iPod mi alapján választja ki, hogy a zenéim közt melyiknek jeleníti meg az albumát, és melyiknek nem? Mert ráraktam egy csomó számot, és legtöbbször album alapján válogatok, és most fedeztem fel, hogy egy csomó számot régen ráraktam, amikről már meg is feledkeztem, mert nem jelentek meg az albumok közt. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Mike Ohotski #10592 üzenetére
Szia!
Ehhez kellenének SHSH fájlok, de legjobb tudomásom szerint ennek feltétele a Jb, szóval nem. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok! Már rég meg akarom kérdezni, hogy ti nem tapasztaljátok-e 4.1-es iOS esetén, hogy gyakran miután kapcsolódom egy wifi hálózathoz, ahogy kilépek a settings-ből, hogy megkezdjem a netezést, ledob a netről, és újra csatlakoznom kell, vagy meg kell újítanom a kiosztást. Baromi idegesítő tud lenni, és 3 esetből legalább egyszer mindig ez van. 3.1.3 alatt nem volt ilyen bajom, szal gondolom ez szoftverhiba, de valahogy nem lehet orvosolni?
Üdv, és Boldog Karácsonyt minden lelkes Apple rajongónak!
(Ja és egy 3G 32Gb-os Touch-om van, ha ez lényeges a dolog szempontjából.) -
Csirkejozsi
tag
válasz
Revoltek #10242 üzenetére
Én egy Motorola T805-öt vettem. Nekem bevált, jó akkuidő, ... De pl nokia, meg más cégek is gyártanak ilyeneket.
pl: Motorola T805
Nokia LD-3W -
Csirkejozsi
tag
válasz
rakloo #10239 üzenetére
Igen, alapból. De létezik megoldás (roqyBluetooth és BtStack GPS), amikkel megoldható, hogy külső bluetoothos GPS vevőt csatlakoztassunk az iPod-hoz, és így a navigációs szoftverek úgy érzékelik, mintha ez a készülék saját beépített GPS-e lenne (ami alapból csak iPhone-ban van). Én nekem így lett 5 rugó plusz beruházásával egy teljes értékű navigációs kütyüm az iPod-ból. Csakhogy az iOS4-el a bluetooth kezelése megváltozhatott, mert nekem az összes bt-t használó progim megbolondult tőle, köztük ez is. És született rá újabb szoftver roqyBT4 néven, csakhogy ahhoz még nincs törés. Paypal e-mail címem meg nincs, így megvenni sem tudom, szóval marad a downgrade és a várakozás a törésre.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Ma úgy eltévedtem a kocsival, hogy azt mondtam: fontosabb, hogy működjön a GPS a touch-omban, mint a multitasking. Úgyhogy amíg nem jön ki az iOS 4.x -es roqy-hoz törés, addig visszatérnék a 3.1.3-ra. Nem mentettem le SHSH-t az upgrade előtt. De ennek ellenére a Cydia-t ha megnyitom, a főoldalon legfelül van egy felirat zölddel, hogy SHSH 3.1.3 ....
Akkor ezek szerint mégis lehetséges a downgrade? Vagy az a felirat mit jelent? -
Csirkejozsi
tag
válasz
makimakom #10217 üzenetére
Csatlakozom. Nekem is hiányztott egy ilyen app. Főleg az idegesített eddig, hogy csak a lap tetejére lehetett ugrani, az aljára nem. Ezzel meg azt is lehet. Kicsit furcsán ugrál néha, de azért hasznos kis kiegészítő.
RoqyBT4 crackről még mindig nem tud senki semmit? Emiatt nagyon bánom, hogy frissítettem 4.1-re, mert azóta nincs gps-em, márpedig azért néha jól jönne.
Üdv! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud véletlenül törést roqyBT4-hez? Amíg 3.x iOS volt a touch-omon, a sima roqyBT-t könnyű volt feltörni, viszont az újhoz nem találok semmilyen megoldást.
Szívesen megvenném az eredetit, de eléggé meg van bonyolítva. És nincs is olyan kártyám, ami kéne, szal marad a tört verzió (ha van). -
Csirkejozsi
tag
válasz
PredatorNo1 #9790 üzenetére
Nem egészen világos. Most csak a cydia nem működik, vagy az egész táccs behalt? És egyáltalán hogy jön össze a kettő? Most jailbreakelni akarsz, vagy restore-olni?
Próbáltad már DFU módban? -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az AV kábellel, amivel a touch-ot TV-hez tudom kötni, az milyen funkcióknál használható. Vagyis hogy pl azt tudom, filmek és képek nézegethetőek vele a TV-n. De ha én pl egy program vagy játék képét akarom átvinni, vagy hogy az látszódjon a TV-n, amit épp pötyögök a touch-on, az megoldható?
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
válasz
kosztalaci #9406 üzenetére
iTunes
Ezzel tudod kezelni a számítógépről az iPod-ot. -
Csirkejozsi
tag
hány mA-es a töltő? lehet hogy túl kevés. Asszem 1000 alatt nem áll szóba a Touch a töltőkkel. Legalábbis én is megszívtam, amikor vettem egy 500 mA-set, és semmi sem történt, amikor rádugtam a touch-om.
Aztán vettem egy 1000-set, és azóta is azt használom.
Én itt vettem, és teljesen jól működik: [link] -
Csirkejozsi
tag
Konkrétan Google Maps-ből nincs offline, de pl ajánlom az iGO Hungary-t.
Az teljesen offline és még GPS navigációra is alkalmas. Én is azt használom, ha nincs a közelben net. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a Features a 3G 32 gb-ra is tölthető.
Tudom, azon minden alapból engedélyezve van 4.1 alatt, csak egy dolog miatt lenne jó: Battery Percentage. Ezt nem értem, hogy alapból miért mindig csak az iPhone-nak engedélyezi az Apple.A másik kérdés, hogy a 3G 8 gb-os modell- hez ugyebár nem jár mikrofonos füles. De ha én veszek egyet, akkor tudja kezelni a mikrofont? (skype miatt kérdezem)
-
Csirkejozsi
tag
Ti nem észleltek olyat, hogy a touch képernyője néha (nem tudom mikor, talán ha izzadtabb az ujjam, vagy nem tom) ugrálva érzékeli az érintést? Ezt főleg szövegbevitelnél tapasztalom, hogy néha a nagyító ugrál összevissza, pedig az ujjamat nem mozgatom. De máskor meg nem tapasztalom ezt.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #9203 üzenetére
Na végre, 3 napos keresgélés után végre megtaláltam végülis a roqyBT4 feltörését.
Akkor innen kezdve éljen az iOS4! -
Csirkejozsi
tag
válasz
crypticboy #9232 üzenetére
-
Csirkejozsi
tag
válasz
crypticboy #9232 üzenetére
Zsé2003: .mp4 fájlt behúzod iTunes-be és szinkronizálod.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #9229 üzenetére
És még egy kérdés. Amióta 4.1 van fent, az Installous-ban is baromira belassultak a letöltések. Ez nálatok is tapasztalhatók?
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Már kezdem bánni, hogy a JB megjelenésével gondolkodás nélkül frissítettem 4.1-re, és ráadásul az SHSH-t sem mentettem le, szal 3.1.3-ra sem tudom visszatenni.
Miért van az, hogy a 4.1-en ugyan futnak a korábbi rendszerre írt Bluetooth alapú szoftverek, de a Bluetooth-t nem tudják kezelni. Ráadásul ahogy olvasgattam külföldi fórumokon, a 4.01-en ilyen gond még nincs.
Itt most olyan progikra gondolok, mint iBluenova, és roqyBluetooth. Olyan, mintha minden rendben lenne velük, de amikor elvileg be kellene, hogy kapcsoljon a bluetooth, nem történik semmi. Ennek az áthidalására nincs valami megoldás.
Előre is köszi! -
Csirkejozsi
tag
Tud valaki roqyBT4-nek, vagy BTstackGPS-nek feltört verziójáról valamit?
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Na ma a rend kedvéért még egyszer nekiültem, és végigcsináltam a 4.1 + JB telepítés kombót, hogy ne a béta limera1n-nel legyen JB-ve, és most már a Cydia is stabil.Viszont a 4.1-hez lenne még egy kérdésem. A multitasking nagyon szép és jó, de nincs rá mód, hogy egyes programokból úgy lépjek ki, hogy tényleg kilépjen, és ne fusson tovább a háttérben. Mármint azt a megoldást ismerem, hogy home button dupla katt, és ott bezárom egyesével a futó programokat, de olyan lehetőség nincs, hogy teszemazt kilépésnél dupla kattra végleg bezárja az alkalmazást, vagy valami hasonló?
Mert így mindent 2x kell bezárnom, ha azt akarom, hogy ne terhelje a rendszert + akksit... -
Csirkejozsi
tag
Ja, és egy elég láma kérdés
:
Egyszerűen nem látom, hogy hogyan lehet új mappát létrehozni? -
Csirkejozsi
tag
válasz
Stifler93 #9173 üzenetére
Szia!
Köszi, azt is megpróbáltam, de úgy sem volt jó. Viszont utána átmentem anyumék gépére, ahol Win7 van. És nem tudom, hogy ez oldotta meg a problémát, vagy hogy itt nem Shift+Restorral betallózott 4.1-et tettem rá, hanem az iTunes rendes Restor-jával telepítettem újra, de ezután már minden szuperül ment. A JB végén ott volt a zöld csepp a képernyőn, és végre sikerült. A Cydia nekem elég instabilul működik, mert többször lefagyott, de 4-5 újraindítás után már minden fontosat el tudtam intézni (appSync, Installous, ...)
Szóval megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítségeket!iPod Touch 3G, 32Gb + Windows 7, 64bit
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Zsé2003 #9171 üzenetére
iPod Touch 2G support coming soon
for 3G, use redsn0wPontosabban ezt írják. Most akkor ezek szerint nekem a redsn0w kell?! Kezdek belezavarodni. Úgy tudtam, hogy az a 3G-s iPhone-hoz jó, nem pedig Touch-hoz.
A 3G-s Touch-hoz nem írnak semmi extrát, csak hogy futtasd a limera1n.exe-t, és kövesd az utasításokat, de nekem így nem működött.iPod Touch 3G, 32Gb + Windows XP Professional 64x
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Zsé2003 #9169 üzenetére
Nekem is hasonló a helyzet. Már vagy 4-szer nyomtam rá a 4.1-et Shift+Restore-ral, és a limera1n-t is, de hiába. Végigfut rendesen, azt írja ki, hogy élvezzem a jailbreak-et, de hát a Cydia meg sehol, újraindítás után sem. Pedig teljesen szűz a 4.1, nem raktam rá a backup-ot.
(iPod Touch 3G, 32Gb + Windows XP Professional 64x)
Szerintetek megoldás lehet, hogy egy Win7-es gépről próbálkozom? (64 és 32 bites verzióm is van) Ha lesz időm, kipróbálom, de ma már biztos nem.
Remélem lesz megoldás minél hamarabb, mert JB nélkül számomra nem ér sokat a kütyü. -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi, most még azt megpróbálom előbb, hogy frissítettem az iTunes-t is, mert most vettem észre, hogy abból sem a legfrissebb volt a gépemen. Ha ezzel sem megy, akkor jön a firmware letöltése.
Azért nem akarok csak frissíteni, mert szifonon is azt írták, hogy a JB-t javasolt friss, még nem piszkált rendszerre tenni. De azt hiszem, hogy ezt fogom tenni. Felírom a fontosabb szoft-ok nevét, aztán ami kell, azt letöltöm újra.
Kösz a segítséget! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Gondoltam, hogy most, hogy már tudom JB-zni a 4.1-t, neki is állok a telepítésnek.
De az iTunes valamiért nem akarja letölteni a 4.1-t.
Már háromszor próbáltam, de mindháromszor várok kb fél órát. Ezalatt úgy tűnik, hogy minden rendben, és tölt, de amikor a csík végigért, és már örülnék, hogy kész a letöltés, mindig kiírja, hogy network connection timeout, és ezzel együtt az egész sikertelen.
Még megpróbálom, hogy letöltöm a szüleim gépére az iTunes-t, és onnan frissítem, de azért jó lenne, ha a saját gépemről tudnám.A másik kérdésem pedig, hogy ha a friss 4.1-re ráeresztem a limera1n-t, akkor utána minden alkalmazást és zenét újra rá kell töltenem egyenként, vagy a backup-ból vissza tudom állítani a jelenlegi helyzetet? (most 3.1.3 van rajta, és tört app-ek is)
És ha lehet a backup-ból visszaállítani, akkor azt a JB előtt, vagy után tegyem?Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #9037 üzenetére
Köszi! A wifit úgyis kikapcsolva tartom, ha épp nem netezek.
-
Csirkejozsi
tag
Dokumentum nézők
Telepítési útmutató:
AppStore -> Keresés -> Letöltés -
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #9010 üzenetére
Szia!
Köszi, nem Mac-em van. Windows 7 és XP van a gépemen.
Akkor nem is lehet? És ha nem, akkor van valami info, hogy mikor lesz? (4.1 jailbreak ipod touch 3G 32Gb-ra?)
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged