- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #11848 üzenetére
3G-ben ugyanannyi RAM van, mint a 4G-ben, tehát 256MB. 2G-t nem éri meg venni a szoftverkorlatozások, lassúság és az új játékok most már opengl 2.0-t követelnek, ami 3G-től felfelé van.
-
C4mp3r
addikt
válasz
csedaviasd #9802 üzenetére
Mindkét generációra fel lehet tenni, csak az első generációs modellek nem támogatottak. iTunes fel is ajánlja, hogy frissíts, ha még nem tetted meg.
-
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #9670 üzenetére
"Ja és nem rakta rá a cydiát, ezt hogy tudom most telepíteni?"
Az iTunes nem is fogja neked feltenni a Cydiat.
Ahhoz nem árt a jb.
"4.1ben van multitask, ki mire szokta ezt kihasználni??"
Alkalmazások háttérben futtatására.
-
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #9667 üzenetére
Miért akarod letörölni, nincs hely?
Amúgy sem lehet.
-
C4mp3r
addikt
válasz
mondomén #9561 üzenetére
Én majd jövő nyáron cserélek, az igényeimet ez is kielégíti. Azért vettem, hogy zenét hallgassak, illetve néha netezzek, játszak valamivel. Ehhez nincs szükségem retina kijelzőre 512mb ramra sem egyéb parasztvakításokra. (mondjuk a ram pont nem az, igaz) Pontosan milyen hiányosságok zavarnak?
-
C4mp3r
addikt
Ma voltam a t-ben fogdosni egy iPhone 4-et és tényleg elképesztően gyors. Odamentem, a nyelv franciára volt állítva és kb 20-30app futott a háttérben de egy pillanatnyi lassulást sem éreztem. (Biztonság kedvéért azért bezártam mindent mikor otthagytam.
) A kijelző gyönyörű elképesztő, hogy egy pixelt sem láttam, pedig már hülyének néztek, hogy 2cm-ről hasonlítgatom a touchom kijelzőjéhez.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy a térerő tényleg csökken, ha rövdrezárom a bal alsó sarkot, de nem dobta el sosem és kb a feléig ment le csak.)
Sajnos iStyleban nem volt se 4G-s touch se iPad demoban, így nem tudtam jól összehasonlítani az enyémet, majd legközelebb ha arra járok. Egy white macbookot nézegettem szerintem az egyetemre azzal újítok.
máyköl: Ahol az eszköz nevét írja a bal oldali sávban, ott lesz egy kis eject gomb, arra kell kattintani.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #9398 üzenetére
Tudja.
-
C4mp3r
addikt
Az nem működik. Goto Cydia->Sections->Tweaks->Features-t keresd ki. Miután feltelepítetted Winterboardal tudod aktiválni a kívánt funkciókat. Multitask, home screen wallpaper, battery percentage, illetve unified iPod app. Ha kiválasztottad ami kell, akkor simán a beállíátsokból be tudod állítani a hátteret, mint rendesen.
mondomén: Tökéletesen működik 4.1-en, sőt a lagg is kevesebb.
-
C4mp3r
addikt
válasz
dekla dok #9347 üzenetére
Hi!
Különösebb trükkök nincsenek, az ios faék egyszerűségű, magadtól is rájössz a dolgokra egy kis idő után. Bizonyos alkalmazások nem futnak rajta, elsősorban azok, amik olyan funkciót használnak, ami csak iPhone-ban található meg, illetve játékoknál vannak, amelyek nem támogatottak a processzor elavultsága miatt. (Szerencsére ezekből nincs olyan sok.) a HD azt jelenti, hogy már optimalizálva van az iPhone 4 illetve Touch 4G retina kijelzőjére, és 640x960as felbontással megy. Természetesen, ha kompatibilis a játék a tiéddel, akkor natv felbontásban fog menni, 320x480ban. A kompatibilitás fel van tüntetve a játékoknál, illetve ha touchról töltöd, csak akkor engedi letölteni az app storeból, ha tudod futtatni.
Ha bármi kérdésed van, tedd fel.
-
C4mp3r
addikt
Aki esetleg akar jatszani neha az felvehet game centerben friendnek, ezt a nick nevet es email cimet hasznalom ott is.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9339 üzenetére
Privátoztam ezügyben a moderatorral es valoszinuleg lesz valtozas a jb t illetoen. Meg megragjak es kozolve lesz
-
C4mp3r
addikt
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9296 üzenetére
Ahogy nézem már be lettünk mószerolva a modkerben, hogy itt nyíltan tárgyaljuk a jb eljárásokat.
Gondolom nagyon kell neki a pirospont.
Luissimo: És ki nem szarja le, hogy te jb után mit telepítesz? Attól még maga a jb nem warez, akárhogyis próbálod belemagyarázni. A Cydia ugyanolyan store, ahol pénzért és ingyen is hozzájuthatsz alkalmazásokhoz.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9256 üzenetére
A redsnow 8GB MC modell esetében windows alól. Lefagy a waiting for reboot állapotnál.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9254 üzenetére
Ami nem működik.
-
C4mp3r
addikt
válasz
crypticboy #9232 üzenetére
tört appok felrakásában nem segíthetünk, goto szifon.com
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11 #9224 üzenetére
Nem fog menni, hacsak le nem mentetted az update előtt az shsh fileokat 3.1.3-on. Mivel feltételezem nem tetted ezt meg, így nem fog menni.
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
Gabesz1019 #9079 üzenetére
Nem tudsz frissíteni, mivel nem vetted meg a programot nem engedi letölteni. Töröld le és eltűnik.
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #8970 üzenetére
1. kérdés: Lehet Jailbreak-elni a telepítést követően?
Nem
"2. kérdés: Itt már sokszor volt szó róla, hogy ha vissza akarom esetleg telepíteni a 3.1.3-as oprendszert, ahhoz valami SHSH fájlok kellenek?
Ez mi és mit kell tenni, hogy ha mégis vissza akarom telepíteni a 3.1.3-at. Ezt egyáltalán lehet?"Ha eddig nem mentetted le, már nem tudod, így nem lehet downgradelni.
Ap3x89: iPhone 3G-hez és Touch 2G-hez van de csak macre
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #8684 üzenetére
Nem tudom hova vékonyítják még, már ez is összetörik a góliát kezemben... A nano viszont érdekes lett, bát ilyen kis méretben nem látom értelmét az érintőkijelzőnek.
-
C4mp3r
addikt
Na bemutatta steve az uj touch-ot, nem lepodtem meg, az amit vartam. Megkapta az iphone 4 hardveret es egy kamerat elore. Remelem az ios 4.1 visszahozza a 3.1.3 sebesseget es akkor tuti nem valtok egy ideig.
-
C4mp3r
addikt
válasz
predator24 #8447 üzenetére
Kb 1 hete nyuzok 2g 8gb-on 4.0at jbvel es egesz elfogadhato, nem tapasztalom a fel perces fagyasokat, kilepegeteseket. Nyilvan 3.1.3 al jobb lenne, de ha mar beszoptam, akkor hozza lehet szokni
-
C4mp3r
addikt
válasz
Gordiann #8411 üzenetére
Én a cimbimtől kapott Samsung bőr tokot használom, mert az ő telója alig fért bele.
Meg vagyok elégedve, bár a hátlap karcok ellen nem lehet semmit tenni.
Mindig amikor veszem elő kérdezik, hogy milyen Samsungot használsz, aztán amikor kiveszem meglepődnek, hogy nem egészen az.
Mondjuk az Apple-nek is a Samsung gyártja a chipeket.
-
C4mp3r
addikt
Kipróbáltam downgradet 4.0-ra és még engedi az Apple. Szóval aki frissített 4.0.2-re, az még tud downgradelni 4.0-ra. Arra asszem van jailbreak.
Egyébként az iDevice restore progival találkozott már valaki? Elvileg iTunes nélkül lehet costum firmware-t telepíteni, de csak linuxon megy
-
C4mp3r
addikt
Bassza meg az Apple, hogy nem lehet normálisan downgradelni. voltam olyan balfasz, hogy felraktam a 4.0.2-t és az istennek nem akar sikerülni a downgrade 3.1.3-ra. iPod Touch 2nd gen 8GB MC modell Próbáltam 3.1.2-t 9.1.es iTunesal is, ezt a host file átírásos baromságot is megcsináltam. De folyton 3194-es errort kapok. A kurva anyjukat, tapló cég. Ez a véleméyem.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Poll Tamás #8314 üzenetére
43-ér vettem Gianninál a 8GB-os touchot nyár elején, teljesen új (volt).
-
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #8308 üzenetére
Miért beszélsz hülyeségeket? A 3G hardvere erősebb, mint a 2G-é, gyakorlatilag az iPhone 3GS hardverét kapta, míg a 2G hardvere picit erősebb, (a processzor jár magasabb órajelen), mint a sima iPhone 3G-é.
-
C4mp3r
addikt
válasz
mono-chrome #7716 üzenetére
Handbrake
-
C4mp3r
addikt
válasz
Marcibucsek #7581 üzenetére
De igaz, a 8GB-os hardverileg 2. generációs, az "igazi" 3. generációs Touch-ok a 32 ill. 64. Tehát a 8 nem
Egyébként #1 hsz-t olvasd el
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11 #7100 üzenetére
"Légyszi válaszoljatok mert nem akarok fizetni.."
Gondolom az iPodért sem fizettél.
-
C4mp3r
addikt
Egyébként az iPhone és Touch között van érzékelhető különbség a kijelzők között?
-
C4mp3r
addikt
Az ilyen kis korlátozások hagynak némi rossz szájízt bennem, mert mass storage-et még a 4 éves sony ericcsonom is tud, pedig van benne 1GB tárhely... Én mondjuk azok között vagyok, akik nem hőzöngenek a flash hiánya miatt, de bizonyos szempontból az is kibaszás.
Itt van ez a jó eszköz és ilyen kis apró dolgokat nem raknak bele, hihetetlen... (Persze lehet üzleti megfontolás, ahogy ismerem az Apple-t.) Ettől függetlenül kell, mert egyszerű, gyors a működés.
-
C4mp3r
addikt
Üdv!
Most készülök venni egy Touchot és bizonyos alapvető kérdéseket szeretnék tisztázni. Először is azt olvastam, hogy a 8GB-os touch csak 2G-s és a 32 és 64-es a 3G-s. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 2G-s és a 3G-s között, illetve, hogy megéri-e a felárat? Ja meg persze, hogy használható-e mass storage üzemmódban, tehát rá tudok-e másolni csak így direktbe dolgokat, nem pedig az iTunes-al.
Bocs, hogy nem olvastam vissza, de most nincs erőm hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest