Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Az okostelefónia hőskorának állít emléket Zack Nelson gyötrővideója
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
uhhh valakitől egy gyors segítséget szeretnék 4.1-es szoftverről szerettem volna frissíteni az ipod touch 4g-t 4.2-re csak sajnos frissítés közben hibát írt ki és most megrekedt az usb és itunes logonál. Azért szerettem volna frissíteni mert tönkrement, nagyon recsegett a hang, több fülhallgatóval is, Így garanciába sem tudom visszavinni
-
Cool Face
aktív tag
Amúgy nem értem, hogy miét tilos a forumban jailbreak-ről beszélni amikor legális dolog, Vagyis Amerikában az...
-
Cool Face
aktív tag
A "magyar apple", hogy áll hozzá a jailbreakhez, szóval ha van egy JB-es telód, elromlik és nem szednéd le a JB-et mielőtt bevinnéd akkor mi lenne?
-
Cool Face
aktív tag
Hát nekem tönkrement, de se recovery-vel se dfu módban nem tudtam resetelni. Jack dugó hibával akartam visszavinni, de restore közben meghalt, megragadt recovery módban és nem tudtam kiszedni semmivel, még dfu módba is betettem és úgy sem lehetett újratelepíteni Szerintetek lesz valami nyoma a JB-nek?
-
Cool Face
aktív tag
A frissítést úgy kezdi, hogy mindent letöröl róla, vagy felülírja?
-
Cool Face
aktív tag
Előre is elnézést kérek amit írok, de mérhetetlenül felidegesített a kedves apple service...
Leírom az előzményeket, hogy miért szeretném a segítségeteket kérni...
KB 1 hete bevittem az apple ipod touch 4g-met az apple boltba mert tönkrement (garanciális javítás), nem lehetett visszaállítani recovery módból. A bolt elküldte a szervizbe, szépen 1 hét alatt meg is érkezett megjavítva . A gond akkor kezdődött amikor megláttam, hogy mit csináltak vele. A képernyőbe olyan karc van hogy a körmöm beleakad kb 2 cm hosszan. A hátuljáról nem is beszélve az valami tragédia. Komolyan mondom, hogy ha csiszoló papírral csiszoltam volna akkor nem teszek benne ilyen kárt. A vicc az, hogy karcmentesen vittem oda, levettem a szilikon tokot róla, hogy bele tudjam tenni a dobozba és erre így kapom vissza. A boltosokkal nem akartam kukacoskodni, ők nagyon rendesek voltak a szervizesek hibája hogy ennyire igénytelenek. Azt bánom, hogy nem írattattam bele a munkalapba hogy ugyan úgy karcmentesen kérem vissza. Ki gondolta volna, hogy ilyen semmirekellők dolgoznak ott. Ráadásul nem is egy 10e forintos akármiről volt szó.Most elhatároztam, hogy tönkre fogom tenni úgy, hogy kicseréljék egy újra. Tudom nagyon nem ez lenne a megoldása, de nincs jobb ötletem. Erre kérnék tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
ilyenkor mit tudtak volna vele kezdeni? én azt mondom hogy nem ilyen volt ők meg azt hogy így kapták meg.... hogy tudtam volna bebizonyítani?
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
-
Cool Face
aktív tag
válasz csedaviasd #10992 üzenetére
Remélem nem lesz égés nyoma. Valaki csinált már ehhez hasonlót?
Ezen a videón látszik, hogy a képernyő szépen beégett.
[link][ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10994 üzenetére
Esetleg más variáció?
-
Cool Face
aktív tag
válasz HBence89 #11010 üzenetére
(#11007) PredatorNo1
Szoftveres megoldásra gondoltam, de ez is jó és tuti megoldás, mert nincs nyoma(#11011) HBence89
Az iStyle-ba kell bevinnem, nincs más itt a közelben...de ha így kinyírom nincs más mint az új, az előzőt szoftveresen megcsináltak, de ezt már nem fogják.Olyat lehet csinálni, hogy cash vissza és inkább veszek egy ipad 2-t egy kis ráfizetéssel
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
A túlfeszültséges megoldást választom, az tuti j lesz. A gomb nyomkodós inkább felejtős még a végén rámondják hogy a nem megfelelő használattól van..
-
Cool Face
aktív tag
iOS 4.3 Elérhető!!!
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz PredatorNo1 #11077 üzenetére
Jövőhéten viszem vissza...már tönkretettem
-
Cool Face
aktív tag
Elküldtem a szervizbe már csak azt várom hogy visszajöjjön
-
Cool Face
aktív tag
Olyat kérhetek hogy ne cseréljék hanem a casht adják vissza mert akkor ipad2 lenne
-
Cool Face
aktív tag
Jelentem kicserélték a 4g-s ipodomat, ma kaptam meg.
-
Cool Face
aktív tag
iOS 4.3.1-ben azt hittem van wifi hitspot, de én sehol nem találom vagy az csak iphone nál van ?
-
Cool Face
aktív tag
Uram isten de hülye vagyok eszembe se jutott
-
Cool Face
aktív tag
válasz PredatorNo1 #11176 üzenetére
Ezt tudtam, csak nem gondoltam végig mielőtt bekommenteltem
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
Hogy lehet úgy szoftvert frissíteni vagy visszaállítani, hogy ne töltse vissza a backupot én csak simán egy szűz alap szoftvert akarok rátenni de mindig vissza dúrja az itunes a backupot...
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz Rommel6600 #11182 üzenetére
Hat nekem mindig visszatolti azert akarom ujratenni teljesen szuzre mert van olyan hibam hogy egyszer nyomom meg a home gombot akkor is 2x erzekeli igaz 10böl 1-2 szor jon elo de nagyon idegesito. Az elozo iPodomnal es a 4.2.1 es szoftveren nem volt ilyen gondom... Valaki talakozott mar vele???
Btw: van olyan amikor nem is érzékeli... Zsír új az egész pár napja cseréltek ki és ilyen fos... Nem hiszem el ...
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz Rommel6600 #11187 üzenetére
Magyar országon kaptam a cserélt darabot, de usa-ban vettem az elsőt.
-
Cool Face
aktív tag
válasz Rommel6600 #11189 üzenetére
Semmi nem kellet tulajdonkéépen hozzá, mert szériaszám alapján csekkolják az egészet az apple oldalán(ezt te is megtudod tenni), de azért örültek neki hogy mutattam gari levelet. A mostanit amit kaptam a dobozára ráragasztották az új serila számot és mondták hogy őrizzem meg a dobozt a garanciához. Amúgy az is logikos hogy nem telt el még egy év a kiadás óta, amúgy semmi gond nem lehet vele hisz világ garancia( még, nem úgy mint az iphone...)
nagyon idegesít ez a gomb, hiába nyomom erősen vagy gyengén úgy hogy nem érek szinte hozzá sem így is ugyis működik ha van kedve akkor 2x veszi vagy semminek. Szerintem itt szoftveres gond lehet, majd még utánanézek hátha 4.3.1 bug azt is észrevettem hogy akad az egész rendszer és nem is olyan gördülékeny mint a 4.2.1 másnak nincs ilyen gondja??? csak nekem. A gomb az mindig kattan. Akárhogy nyomom. Van olyan hogy screen lockedből is csak 2-3-ra ébred fel ha megnyomom. rohadt idegesítő...
Már különféle módon újratettem, teljesen nyersre és backuppal. Elsőnek azt hittem a backup a hiba de nem azt volt.
és láss csodát nem csak nekem van ilyen hibám...:
4.3-ra való upgradenél jött elő[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz Rommel6600 #11193 üzenetére
Az enyém eladó, zsír új de komolyan...
-
Cool Face
aktív tag
Na nekem olyan gondom lenne, hogy a home gond szarakszik, de ezt már régebben kifejtettem Most lenne az hogy harmadjára viszem szervizbe. Tudtok arról valamit, hogy ilyen kor már pénzt is vissza lehet kérni? Már nagyon idegesít a dolog...
-
Cool Face
aktív tag
Zsír, új az egész. Szoftveres gond van, de hiába teszem újra backupal vagy anélkül mindíg azt csinálja...de fent már leírtam részletesen. Nagyon sokan panaszkodnak külföldi forumokon hogy 4.3.1-es frissítésnél meghülyül a home gomb, linkeltem is az apple forumjáról..
-
Cool Face
aktív tag
Az miert van hogy teljesen mas a talalati lista youtubeon ipod touchon es gepen??? Radasul ha direkt a linket nyitom meg az irja ki hogy nem toltheto be, pedig gepen tokeletes... Lady gaga uj szamat a Judas-t szerettem volna meghallgatni de touchon nemtalalom, es/vagy nem engedi linkel lejatszani. Probaltam a youtube appal ami alapbol fent van es neten keresztul hatha valtozik valami. 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest