- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cool Face #11186 üzenetére
Hello
Ilyen nekem is van mostanabanegyszer nyomom es elojon a multitasking mintha 2xer nyomtam volna meg nekem 4.2.1-em van ipod touch 4g
Amugy mondtak h a 4.3.1 bugos a ipod 4g-n. Olyat is mondtak h pixel hibak jonnek elo meg ilyenek :/ en nem tettem fel szerencsere nem is fogom -
Rommel6600
őstag
válasz
Cool Face #11188 üzenetére
Hmm...
Mi kellett a cseréhez? Számla vagy netán garipapír? Vagy csak bevitted az applehez és (logikus, hogy még nem lehet 1 éves) cserélték szó nélkül?
Amit most cserélek le az nekem is usából való, de nem emlékszem, hogy kaptam volna hozzá bármit is, amazonon rendeltem. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face #11149 üzenetére
Coolface: Nice Job!
Visszatérve a 4g-3g vitára. Az összeszereléssel voltak problémáim. Ezt leírtam annó, hogy a lock gomb, kezdetben benyomhatatlan volt, aztán 1,5 hónap után már lötyögött, ilyennel a 3g-nél nem találkoztam. Amit a home gomb-ról írsz, ugyanezt tapasztaltam, mikor áttértem a 4g-re, 3 g után. Olyan volt mintha nem is oda illene, mintha kijebb lenne, szerintem ez mindkét irányban megszokás kérdése!
ÜDv
-
e30st
tag
válasz
Cool Face #11108 üzenetére
USÁban van, hogy ilyen helyzetben 1 hónapon belül kérhetsz akár cash-t is.
a magyar fogyasztóvédelmi törvény szerint 3 napon belüli meghibásodás esetén kérhetsz cash-t, ha interneten veszed, akkor függetlenül attól hogy hibás vagy nem, 8 napon belül visszakérheted a casht, még akkor is ha kibontod és használod, valamint ha a garanciális időn belül harmadszor kell javítani akkor követelhetsz full original újat (bár apple alapból újat ad minden garanciális esetben) vagy kérheted hogy fizessék vissza. de ez csak garanciális időn belüli 3. meghibásodás esetén (azzal indokolja a fogyasztóvédelmi törvény hogy sokadik meghibásodás esetén a gyártóba vetett bizalom megrendülése végett lehetőséget kell biztosítani a vevőnek hogy a termék további használatáról lemondjon, a gyártó kárára, vagyis a gyártó fizesse ki neki a cuccát. (amit te a forgalmazón keresztül csinálsz, és utánad még a forgalmazó lerendezi a gyártóval. kb ennyi)) -
HBence89
csendes tag
válasz
Cool Face #11012 üzenetére
Hát nem tudom, hol van az iStyle bolt, úgytudom budapesten, ahol ez a szervíz is.
De igen lehet, hogy szoftveres gondnál nincs csere, csak hardveresnél.
Végül melyik módszert alkalmazod? Ha kinyírod az akksit már csere lesz, amit akár ezzel a túlfeszes módszerrel megoldható! -
skiny83
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..
...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is.
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Hát ez kemény, az biztos, hogy ez mindenképp a szervíz hibája, és azé is aki átvette tőled. Mert pl. az ASUS szervízben, ha van valami hiba karc, azt felírják, ha nem írnak fel semmit, akkor tökéletes állapotot jelent.
Így hogy eljöttél, így már sajnos nem tudsz mit tenni
Tönkretételt nem tudom, hogy oldod meg, talán erős mágneses térbe rakod, azzal nem tudnak mit kezdeni, vagy lősz rá egy EMP-t.Elég gáz, hogy beadod javításra, és csinálnak bele egy 15 ezer forintos kárt neked!
Elszomorító, és egyben tanulságos a fórumtársaknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest