Hirdetés
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
válasz Don't Panic #9002 üzenetére
Hát mondjuk az enyém az csak 8-as. Nekem elviekben elég az mert filmet nem nézek rajta úgy se annyit, max ha igen akkor az divx. Zene mondjuk férne több mint 8GB de sebaj azt megoldom, 16osat vettem volna de a 32 már nekem sok.. Így kicsit behatárolva maradtam a 8as mellett.
k4arL: JB gondolom neked sincs? Nem igazán vagyok képben ezzel most... olvastam róla elég sokat de 4.1es JB még nincs itouch4re ahogy olvastam. És azt se nagyon tudni mikor lesz...:S De azért inkább rákérdezek sose lehet tudni.
Nekem eddig nagyon bejön a kütyü. Ez az első ipod-om így a kijelző érzékenysége és minősége nagyon letaglózott. Amit hiányolok az a gps. Nem értem az miért nem fért bele... ill értem de akkor lett volna még mondjuk 2-3mm-el vastagabb na bumm. Viszont én ameddig nem lesz rata IS nem is nagyon nyúlok hozzá mert csak annál nehezebb utána letisztítani plusz rossz ránézni ahogy gyűjti a lenyomatokat elől hátul. Nekem eddig jobb megoldás révén egy Apple zokniba van... vennék hozzá tokot ha lenne de még külföldön se nagyon van. IS után mondjuk tokot már nem veszek akkor jo lesz már a zokni is.
Amikor először láttam ipod-on az Epic motorját az a Citadel vagy mi hát köpni nyelni nem tudtam. Az a grafika bátran megállná a helyét jelenleg PC-n! Félelmetes. Nem is értem h képes erre egy ilyen ezköz bár biztos rendkivül erős az Apple A4 CPU-ja és a PowerVR SGX se utolsó... csak azt sajnálom h nem minden játék ugy néz ki mint a Citadel.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
peugeotmate
őstag
-
cortmusic
csendes tag
válasz Don't Panic #9078 üzenetére
köszi a linket
Hát nem mondom van pofájuk.
Még az előző tácsokhoz a rebel tok is olcsóbb volt... -
vycman
tag
válasz Don't Panic #9086 üzenetére
szia!
szerintem semmilyet, mind2 gusztustalan.
én a 3g-n sem használtam tokot, és semmi baja nem lett...
viszont, ha dobálós vagy és azért akarsz tokot, akkor meg szilikont vegyél. feketében még elmegy. (saját vélemény még mielőtt balhé lenne ) -
peugeotmate
őstag
válasz Don't Panic #9088 üzenetére
Ez hülyeség! Nekem már több mint fél éve meg van a Touchom és csak hajszálkarcos a háta, pedig egy szimpla zokniban tárolom, de gyakran rakom le mindenféle egyéb helyre! Én is osztom a kolléga véleményét, miszerint gusztustalan egy ilyen kaliberű készüléken egy szilikon tok. Haverom iToucha fiatalabb, vett rá külön hátlapot, de neki is vannak különböző karcolások a hátulján! Szerintem sokkal elegánsabb "natúrban" a készülék. Szerintem...
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Don't Panic #9092 üzenetére
Az már egy diszkrétebb megoldás. De érdemes (alapjáraton) vigyázni a készülékre és akkor nem adódhat nagy baj...
meg
-
Zsé2003
aktív tag
válasz Don't Panic #9109 üzenetére
Hát igazából semmilyen fòliát vagy tokot nem találtam. Pedig jó lenne.
-
Zsé2003
aktív tag
válasz Don't Panic #9112 üzenetére
Aham, Arénában van egy apple bolt, ott nem lehet véletlenül?
-
Zsé2003
aktív tag
válasz Don't Panic #9114 üzenetére
NAgyon gyér választékban van
-
Zsé2003
aktív tag
válasz Don't Panic #9116 üzenetére
Na majd akkor beszerzek valamit hamarosan...meg úgy hallom, hogy nemsokára Prison Break is lesz 4G hez.
-
Barbara H.nő
csendes tag
-
csdm
senior tag
válasz Don't Panic #9376 üzenetére
Kösz akk regelek egy usait.
-
csdm
senior tag
válasz Don't Panic #9381 üzenetére
Köszi!
-
sasa134
addikt
válasz Don't Panic #9448 üzenetére
Nem a kijelzőt akarom - az kényes téma. Én egy olyan autóipari cégnél dolgozom, ahol alumínium megmunkálás folyik, van némi tapasztalatom a kölönböző alumínium alloy-ok polírozásával kapcsolatban. A problémám az, hogy nem tudom, az Apple pontosan milyen alumíniumot használt a hátlaphoz (kéne tudni a számát, 3,5,6000-es széria, milyen temper stb) . itt a cégnél 1200 mikronos polírkoronggal komoly géppel gyakorlatilag tükörsima felületet tudok előállítani, csak nem szárazpolírral, hanem pasztával. Értelem szerűen egy Touchot nem mernék berakni a gépbe ami tocsog a pasztától. Ékszerésznél érdeklődöm, hátha. Ha sikerül, beszámolok a tapasztalatokról.
Avanti Roma
-
válasz Don't Panic #9499 üzenetére
Sokkal jobban jársz a PwnTunes-szal, amivel MTP médialejátszóként jelenik meg az iPod, ha gépre kötöd. Zenéket is tudsz beletolni a gyári Music alkalmazásba.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Domc30
csendes tag
válasz Don't Panic #9506 üzenetére
nem volt meg a töltő hozzá.Csak maga a készülék.
Az aksi lemerült és most csak pihen.
Azért próbálok szerezni hozzá.
Az lehetséges hogy made in china?
Ez van írva a hátlapjára.[ Szerkesztve ]
-
Domc30
csendes tag
válasz Don't Panic #9508 üzenetére
nem dehogy annyira nem ragaszkodom eredetihez.
Jó nekem a china is és kímélőbb a pénztárcához.[ Szerkesztve ]
-
válasz Don't Panic #9504 üzenetére
Dehogynem lettél, csak még a fáradtságot se vetted, hogy utánanézz.
Én is szoktam fájlokat mozgatni a PwnTunesszal, erre van a Misc könyvtár.Egyébként meg ott az USB Drive nevű alkalmazás Cydiában, de nem tudom, hogy az iOS 4-gyel kompatibilis-e. A PwnTunes viszont faszán működik, saját tapasztalat.
“All nothings are not equal.”
-
Domc30
csendes tag
válasz Don't Panic #9508 üzenetére
Köszi a segítséget.
Meg is találtam a töltőt hozzá beruházok egybe akkor.
Ha jól tudom ezzel nem lehet telefonálni?Vagy rosszul tudom? -
aktív tag
-
aktív tag
válasz Don't Panic #9564 üzenetére
Konvertalora programra gondolsz?ha igen akkor mediacoder program nagyon jo ingyenes!
csdm:jobb felso sarok ott egy beallitas ikon arra bokj ra aztan browse settings es ott van hogy clear history,cache
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Don't Panic #9640 üzenetére
Köszi, de nekem sztem nem ez a problémám - nekem nem a téli-nyári forduló 1 órás átállásával és az ébresztésekkel van bajom. nekem a cucc órája vált át egy idő után t-6ra, ami ugye pont US time.
Avanti Roma
-
aktív tag
válasz Don't Panic #9641 üzenetére
helló
cydiábol a mobileinstallation crack-et feltelepítetted? -
Don't Panic
senior tag
-
aktív tag
válasz Don't Panic #9691 üzenetére
na ez már jó máris 15gb-t elhasználtál nekem is kellene ennyi a sok film miatt játék miatt zene miatt meg stb.. nyáron majd veszek egy 32gb-set
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #9740 üzenetére
Jaja, de szerencsém volt vele. Te mennyiért vetted?
Azt írja a srác küldföldön nyerte, bontatlan és 2 héten belül érkezik. Láttok ebben valami gebaszt? Világgarancia érvényes erre is nem?
Üdv
-
Zirowe
nagyúr
válasz Don't Panic #9763 üzenetére
Most megnéztem környező országok apple boltjait, mindenhol olcsóbb, mint itthon (4g 64gb 129k, nevetséges), és természetesen mindegyik apple oldal felkínálja az ingyenes gravírozást, kivéve a magyar.
Eléggé hányingert keltő!Boltba drága, annyit nem adok érte.
Nepper, aki ugyanúgy rendelné meg, mint én (bár hozzáteszem, én hozzászámoltam az áramhoz az áfa és vám terhet, amit ezek nem biztos, hogy kifizetik)+a haszna.
Akkor már inkább megrendelem magam usa-ból és várok türelemmel.
Ups futárral és érték biztosítva még mindig olcsóbb, mint a fenti lehetőségek bmelyike.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
harry3
őstag
válasz Don't Panic #9811 üzenetére
Köszi a videót. Van különbség a kettő között, ami főleg netezésnél látható.
Gordiann: Próbáltam az előnyöket csoportosítani és úgy dönteni.
iPod Touch 4G: HD videó, erősebb processzor, Retina Display
iPhone 3GS: GPS, telefonálás, tűrhető fénykép
Ha a hátrányokat nézem, az is kb. ugyanannyi, ezért nehéz. Ami engem zavar, hogy hosszabb távra szeretném és ugye az iPod Touch új, az iPhone régebbi, hogy ez a technológia nem-e lessz akorra lejárt és hogy el tudom-e majd adni jó áron.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Don't Panic
senior tag
válasz Don't Panic #9925 üzenetére
FLAC ból apple lossless.t WIN7 alá.
(#9926) schawo THX!!!!
[ Szerkesztve ]
-
K.Tomee
csendes tag
válasz Don't Panic #9959 üzenetére
köszi a tippet! Megnézem mire is jó ez a progi.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #9959 üzenetére
Jó lehet ez a progi, és valószínüleg, ha te magad nem törölgetsz ismeretlen helyekről, semmi nem fog elállítódni! Majd bepróbálom.
-
sanyabanya
csendes tag
válasz Don't Panic #9956 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de nagyon állatul néz ki, én is most kajtatok vmi tokot.
A teljesen zártakon még gondolkodom, mert néha be tud melegedni a cucc rendesen, nyáron nem tudom, tűri-e, ha lefogják.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #9970 üzenetére
Ha ennyiért megveszed itt Én máshol nézelődnék!
ÜDv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #9972 üzenetére
Tudom db-os touch védőfóliát igen. 500Ft/ db, sztatikus. Nem belkin, de akkor már inkább az olcsóbb. Ez is bírja fél év- évig. Itt van pár!
Vagy itt egy másik. 10db - 500Ft+ posta. 1000 Ft kb. Mondjuk erre sokat kell várni 2-3 hét.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #9988 üzenetére
Szia
Tesla toy nagyon jól néz ki! Megvetted az itunesba?
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10039 üzenetére
Én xilisofttal. Szerintem a legjobb, feliratot is ráéget meg bármi. Mondjuk, a dupla hangsávos filmeknél nem lehet hangsávot változtatni sajnos, hogy melyikkel konvertálja.
640*480ba mekkora méret jön ki? A régi touchomra 320*240 be is nézhető volt, jó nem csúcsminőség, de "egérmozira" jó
Én a 8gb-osra tuti nem konvertálok maxba egy sorozatrész lefoglalná a fél tárhelyemet.
-
nGaBrIs
csendes tag
válasz Don't Panic #10039 üzenetére
Egyelőre még semmivel, mivel csak jön az új touch-om. Viszont az előző ipodomra HandBrake nevű progival csináltam a videókat. Kis, egyszerű, de jól működő program.
-
Don't Panic
senior tag
-
harry3
őstag
válasz Don't Panic #10058 üzenetére
Nem nincs semmi. Végre pörög egy kicsit a topik.
Nagyon féltem, ha kell, akkor azt a kis pénzt már ráköltöm, hogy minél több ideig legyen szép.
Az iStyle-ban lehet kapni kijelzővédő fóliát és gumi tokot? Holnap mennék, de nem akarok potyán menni. -
harry3
őstag
válasz Don't Panic #10101 üzenetére
Ezért megyek be holnap a MM-ba és inkább veszek 3000Ft-ért.
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10104 üzenetére
és akkor már nem tudom használni itunessal?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10118 üzenetére
Pont ilyen csak fehérben!!
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10120 üzenetére
Nem tudom, eddig a 3g-vel tökéletesen működött.
Igazából az erősítő búg, ha rádugom az ipodot a dokkolóra akkor nem búg= test van. Kb. arrébb van forrasztva egy kábel mint a 3g-nél. Szétszedem belenézek.Üdv
-
XP NINJA
őstag
válasz Don't Panic #10117 üzenetére
akkor sem lesz
-
rakloo
aktív tag
válasz Don't Panic #10129 üzenetére
Nagyon szépen szól, és piros pont az iPod dockért Mondjuk 45ezerért, ajánlott is hogy szépen szóljon .
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
válasz Don't Panic #10163 üzenetére
Gondolom ez a sok okosság mind karácsonyra jön ki. Kíváncsian várom a karácsonyi újdonságokat .
555-SHOE
-
Puma K
nagyúr
-
sanyabanya
csendes tag
válasz Don't Panic #10142 üzenetére
Kösz szépen, ezek nagyon jók, holnap vásárlás.
Amit szerintem nem érdemes kipróbálni, mert nagyon nehéz abbahagyni:
-Dungeon Hunter (Hack 'n' Slash RPG)
-Zombie Smash (tapicskolós zombidobálós)
-Pinball HD
-Command & Conquer: Red Alert (nem retina felbontás, de így is észbontó)
-Crayon (fizikai-rajzolós)
-Osmos (sejtes-bekebelezős ambient zenékkel) -
Brenyo
tag
válasz Don't Panic #10211 üzenetére
Ha írsz nekik , hogy pl szivárványcsíkos lett , akkor ingyen küldenek egy újat , max a postát kell kifizetned!
(bár az lehet , hogy sok lesz (: )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- PlayStation 5
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MinDig TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest