- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Don't Panic #9640 üzenetére
Köszi, de nekem sztem nem ez a problémám - nekem nem a téli-nyári forduló 1 órás átállásával és az ébresztésekkel van bajom. nekem a cucc órája vált át egy idő után t-6ra, ami ugye pont US time.
-
sasa134
addikt
sziasztok,
van egy problémám - sehogy sem jövök rá a megoldásra. Adott: Touch 2g 16gb, no JB. Gond nélkül üzemel, semmi hiba, fagyás, abnormális funkció. leszámítva egy dolgot: problémám az órájával van. Ha be van állítva rendesen az idő, egy idő után magától átáll 6 órával kevesebbre. Tehát pl 11:20-ról 5:20-ra. Két időzóna van megadva, CET (Bp) és munkám miatt az amerikai - de az alap mindig az európai. Mégis rendszeresen "elállítódik" az óra...HELP!
-
sasa134
addikt
válasz
Don't Panic #9448 üzenetére
Nem a kijelzőt akarom - az kényes téma. Én egy olyan autóipari cégnél dolgozom, ahol alumínium megmunkálás folyik, van némi tapasztalatom a kölönböző alumínium alloy-ok polírozásával kapcsolatban. A problémám az, hogy nem tudom, az Apple pontosan milyen alumíniumot használt a hátlaphoz (kéne tudni a számát, 3,5,6000-es széria, milyen temper stb) . itt a cégnél 1200 mikronos polírkoronggal komoly géppel gyakorlatilag tükörsima felületet tudok előállítani, csak nem szárazpolírral, hanem pasztával. Értelem szerűen egy Touchot nem mernék berakni a gépbe ami tocsog a pasztától. Ékszerésznél érdeklődöm, hátha. Ha sikerül, beszámolok a tapasztalatokról.
-
sasa134
addikt
sziasztok,
próbálkozott már valaki a hátlapon található hajszálkarcok eltüntetésével - polírozással? Ékszerész szerintem meg tudná csinálni, neki kell, hogy legyen finom polírkorongja és pasztája. Lehet, a Nano-mon megpróbálom megcsináltatni, a Touch hátlapja is ugyanolyan keménységű alumínium szóval ha arra működik, akkor a nagytestvérre is fog...
-
sasa134
addikt
Sziasztok,
egy 2G 16Gb modell vásárlása előtt állok, két kérdést szeretnék intézni a tisztelt topichoz - nem akarok zsákbamacskát venni, tehát:
- ezzel a modellel is lehetséges eBook-ok olvasása?
- egy átlagos, ~700Mb nagyságú divx film mekkora méretű lesz az iPodon konvertálás után?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged