- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
4G-s touchra hol tudnék tokot venni szerintetek ahol sok féle van ? 13 éves lenne szóval vmi fiatalos jönne jól.
-
Bling95
őstag
válasz
banánocska #12220 üzenetére
4G toucher vonatkozott, mostanában nem követtem a nevezéseket és nemtudtam hogy a most megjelent ( magyarul fehérre festett) verzió maradt 4G néven vagy 5G lett
-
Bling95
őstag
4G tok jó az új itouch-ra?
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne hogy restoroltam egy 4g ipodot, lefutott rendesen a restore viszont ha bekapcsolom nem a springboard jon be hanem a dugja ra az itunedra ikon. De kozbe rendesen jelzi az akksi toltottseget, szoval nem olxan mint dfu-ba mert bebootol elotte mielott ezt jelezne.
Valakinek valami 5let? JB nemvolt rajta.
-
Bling95
őstag
touch és iphone között, őő kamera, gps, telefonfunkciók ( mobilnet, sms, hivás stb ) plusz az iphone-ba normális külső hangszóró van, meg hangfelvételhez evidens hogynemkell mikrofonos füles, nagy meg persze mások a méretek
véleményem szerint csak az új nem karcos
apró karcok mindegyiken vannak, és lesznek
-
Bling95
őstag
Sziasztok nemtudjátok hogy lehet e valahol egyedi szilikon tokot csináltatni , tehát valami olyami hogy én feltöltök vagy képet logót és abból valahogy ?
-
Bling95
őstag
válasz
Poll Tamás #8147 üzenetére
szerintem mostmár mindenképp várd meg az uj generációt
-
Bling95
őstag
ujabb 4.0-s csoda: zenét akartam volna hallgatni, és eltűnt a hangosító csuszka meg az oldalsó gombokkal se tudtam hangosítani, mintha kihangosítóba lett volna belerakva
kikapcsoltam nem lett jó, aztán egyszer csak megjavult. foggalmam sincs mitől lehetett de elég idegesítő volt
-
Bling95
őstag
ipod touchból csak 3G van 3GS nincs
sajnosez igy nem lesz jó, mert ha bedugod a lyukba mikrofont akkor a hangot is odaküldi, de mivel hangot nem ad ki a mikrofon ezért nemjön ki semmi. szerintem szerezz be egy mikrofonos fülest, vagy ha létezik ilyen akkor valami olyan hangszórót amibe van beépítve mikrofon is
-
Bling95
őstag
csak fülhallgatóval lehet bele beszélni , plusz a nagyon halk hangszóró ami az ipodban van szóval meghallani is elég nehézkes. egyáltalán hogy erőszakolsz rá iphone szoftvert az ipodra? hogy legyen benne tárcsazó sms ilyesmi.... mert a videon vhogy megvan oldva
egy értelmét látom ennek az izének. mobilnetet ipodra, másra szerintem nemigen alkalmas normális minőségben
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7989 üzenetére
gondolom vhogy behozzák kintről, esetleg eu országból eu-s adószámmal adómentesen, vagy csak simán átcsusztatják a vámon
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7987 üzenetére
szerintem nem nekem szántad
előzőre: gondolom GPS se lesz az ipodban
-
Bling95
őstag
azt mondjuk nemértem hogy mitől függ hogy melyik készüléken jo és melyiken nem, mert pl nekem semmi gondom vele
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7950 üzenetére
olyan 6-700 mega körül mozognak nálam.
belegondolsz van 7 gigád.
2-3 film: -2 giga
zene: -2 gigamarad kb 3 gigás appok-ra : pl. need for speed: 180 mega
hawx : 235 mega
Brother in arms: 280 mega
Nova: 160 mega
Rockband: 160 mega
Street fighter: 200 mega
Gt racing: 190 mega
guitar rock tour: 155 mega
Mordern combat: 200 mega
Terminator: 125 mega
szóval azért a jobb grafikájú játékok tudnak foglalni rendesen, ezek amik az enyémen most jelenleg rajta vannakde benéztem most a storeba, és majd töltöm nemsokára rá a dungeon huntert ami 230 mega, ezek igy már helyből 2 giga körül vannak összesen
és most csak a 100 mega fölöttieket irtam, van még ezenkivül több 60-70-80-90 megás is rajta
nagy igy telik meg
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7946 üzenetére
kb 7 giga áll rendelkezésedre, 1-et lefoglal az OS. játkok változó, van amelyik csak pár mega, van amelyik többszáz megás, aztán vannak gigások is ( pl igo )
elméletben gyorsabb
gyakorlatban nem biztos hogy észereveszed mert nem tul nagy a különbség, de gyors tényleg.
de már látom válaszoltak
kommy: 8giga azért elég hamar betud telni, énis azthittem hogy elég, mostmár kevésnek érzem
-
Bling95
őstag
válasz
Monochrome #7922 üzenetére
iphone extension cable, de ha jobban megnézed az általád linkel oldalon is ottvan
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7905 üzenetére
de dfu-ban szerintem fogja érzékelni
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7903 üzenetére
downgrade-elni szeretnél? mert akkor rakd be dfu és Shift + restore és betallózod a régi szoftvert
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7900 üzenetére
ugyértem hogy magát library fájt töröld
és utána telepítsd fel az itunes, igy az létre fog hozni a saját verziójának megfelelő library-t
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7897 üzenetére
előbb kikell törölni a library-t és utána telepíteni az itunes-t. sajnos a benne lévő cuccok elvesznek ugyhogy ujra be kell őket pakolgatni
-
Bling95
őstag
nem lehet hogy a 4.0 vmiért aktívan hagyja a wifit??
kapcsold ki a wifit és ugy nézd meg hogy tovább birja e
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7794 üzenetére
elvesznek? hát igen letörlődik róla de nyomsz egy syncet és visszateszi
appokat gameket meg nemtudom hogy szabad e leirni hogy honnan tudsz leszedni. irsz egy privit megmondom
-
-
Bling95
őstag
válasz
Gabesz1019 #7784 üzenetére
igen tudonm elnézést kérek mindenkitől. agyban én már a 4.0nál járok
Szóval: a 4es szoftra nincsen még JB 3G-s itouchhoz, bocsánat, félreérthető voltam
Csirkejozsi: nemis tudtam hogy a többi ipodon is van restore
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7780 üzenetére
privit irj légyszi
én ugytudtam hogy csak 2G-re van egyenlőre
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7778 üzenetére
8 gigásra is van már?? ha igen egy privit nyomhatnál
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
programok, játékok szempontjából mind1hogy iphone vagy ipod.
3. generációs ipod hardvere megegyezik az iphone 3GS-ével. 8 gigabájtos vezió azonban teljesítményben gyengébb ( teljesítményben 2G csak más bootroom) szóval ha 3G-ben gondolkodsz akkor 32 v 64 gigás verziók.
ipod touch 3G-re egyenlőre még nincsen JB, de ami késik nem múlik.
JB nem veszélyes garanciára, a restore mindent eltűntet
Fülhallgató ügyben a helyedben ebben a topikban érdeklődnék.
természetesen amikor azt irtam hogy 3G, akkor az ipod touch 3G-re gondoltam NEM az iphone 3G-re
-
Bling95
őstag
válasz
boogie84 #7750 üzenetére
adatokkal nem hiszem hogy lesz visszaélés, egy apple szintű cég nem engedheti meg magának, több tizmillióan asználják. igen freenél is bekell jelentkezni. de ha csak ingyen cuccokat töltesz le akkor regizz kártya nélkül és a félelmed is kivan küszöbölve
avikat át kell konvertálnod, kicsit rákeresel renget progit irtunk már be ide.
-
Bling95
őstag
mp3, .doc, .pdf simán megy rajta teljesen hivatalos úton is
ko9: 2G-vel sokkal jobban jársz, hiddel, iOS 4-et lehet vhogy rábuherálják 1G-re, de minek? ha nem megy majd rajta rendesen, már 2G-re is csak butított iOS 4 van ( mondjuk én aktiváltam a hátteret meg a multitask-ot, szerintem működik rendesen). szóval 1G-t szerintem max akkor érdemes venni ha nem akarsz programokat rátenni csak a gyárikat használod
-
Bling95
őstag
amikor a hátlapra mondtam hogy karcos , árat még nemtudtam hozzá
tényleg nagyon jó ár érte. csak azért említettem meg a 2G-t nehogy azlegyen hogy vesz magának 1. gen-t utána meg szidja hogy, nincs 4.0, nincs hangerő gomb ilyesmik. mint irta nem ért az apple termékekhez, így jobb elmondani neki hogy az 2G-ben sokkkal több az ujítás az előzőhöz képst mint mondjuk a 3G-ben
-
Bling95
őstag
hoszabb üzemidő, erősebb belső, szebb kijelző + 2G-re van még valamelyest szoftveres támogatás ( még a multitask is megy rajta jb-vel, viszont 1G-re hivatalosan nem jelenik meg a 4-es szotfver!!! ), 2G-n vannak hangerő szabályzó gombok, van külső hangszórója bár elég halk, van benne bluetooth ( fájlküldésre nem alkalmas kivéve képküldés Iphone/ipodtouch és iphone/ipodtouch között, szvsz BT füles, játékoknál lehet hasznos. és van rajta mikrofonbemenet, szóval pl ha mikrofonos fülest dugsz hozzá akkor hangfelvételre is alkalmas.
Szerintem ez elég sok különbség
bár 24-ért eléggé megéri az 1G is mivel 32gigás.
-
Bling95
őstag
Mennyit kérnek érte? Esetleg nem találsz hasonló áron 2G 16 gb-ot? nemtudom mennyire van szükséged 32 gigára. és a 2G-vel mégiscsak jobban járnál.
én személyszerint 40-et adnék érte max, bár az áras dolgokhoz nemértettem, viszonth a abból indulunk ki hogy 1G meg elég karcos hátlap, kijelzője törve nincs , de az pl karcos e az egy nagyon fontos szempont
-
Bling95
őstag
válasz
jezusom #7589 üzenetére
érdekes, nekem már pár napja fentvan a 4.0, de most fog csak lemerülni , folyton rávolt kapcsolva netre, fényerő maxon volt, zenét hallgattam rajta órákat és néha neteztem is vele.
na jó mostmár engem is érdekel a dolog, holnap lemérem 3.1.3-mal és 4.0-val hogy mennyit bir a készülék
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7587 üzenetére
pontosan
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7581 üzenetére
plusz 2. generációsból van 16 gb-os is.
-
Bling95
őstag
válasz
Gabesz1019 #7541 üzenetére
pontosan azt amit irtál, nem lassít látványosan viszont nagyon jó szerintem
-
Bling95
őstag
jelentem 2G-n is egész tűrhetően megy a multitask
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7464 üzenetére
2G tutin nincs, ugyhogy szerintem 3g -n sincs
-
Bling95
őstag
válasz
bendikeee11 #7460 üzenetére
letöltesz valami megnyitásra elkalmas programot, pl discover , amit a program kiir cimet˘azt beirod a böngésződbe és wifin rászinkronizálod
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7444 üzenetére
arra van kitalálva hogyha veszel egy ipod dokkolót , akkor hogy touch-hoz is jolegyen ezt kell belerakni. pontosabban hogy a touch jobban álljon benne. és ami belemegy a touch-ba kábelvég az átfér rajta
összeségében ez csak egy adapter
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7422 üzenetére
N-es wifi az olyan mint a többi csak ujabb és gyorsabb. márha nem tévedek, javitsatok ki ha igen.
én most kezdem el bánni hogy nem vártam, ha vártam volna még énis 2 hónapot akkor most 3G-m lenne és nem 2G-m, és tolhatnám rá a multitaskos frissitést..
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7411 üzenetére
bevallom őszintén az eredetire sajnálom a pénzt , vmi olcsó vacakra meg nemmerném rákötni. ugyhogy én géppel töltöm
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7408 üzenetére
nokia headset-el gy próbáltam énis de csak akkor szólt jól ha nyomtam a gombot, mondjuk az a laptopal is csak gombnyomás közben szólt normálisan. viszont próbáltam vele hangot felvenni és nem sikerült. szóval a nokia füles lehet nemlesz jó hozzá.
Blackberry-sel tökéletesen működik
-
Bling95
őstag
meg lehet valahogy oldani hogy lehessen mappákat csinálni? ugy mint majd az OS 4-ben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged