Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
CHIPman #11315 üzenetére
sztem is kevés lehet a tárterület, esetleg valaki tudna képet feltölteni h milyen minőségben tud fotót készíteni?! kiv lennék, bár néztem egy tesztet kamerából iphoe4/ipod 4gen és mintha a toccsé jobb leenne.. képet viszont sehol sem találtam - a képminőséget gondolom igen befolyásolhatja a fény mennyisége, legalább is ezt vettem észre a legtöbb mobil kameránál
Rommel6600: ebayről a rendelés mennyire jó megoldás, a fizetés utánvét vagy pedig bankkártyás? sose rendeltem még külföldről, számomra ez még idegen dolog
de ha 150re jön ki a fólia akk nagyon megéri
nézegettem idehaza, picit van csak drágaság. Ha jól tudom akkor nincs a készülékben hangszóró, ti a filmnézésre mit használtok? szimpla füles vagy valami spéci jólárasított hangszórót?!
-
Rommel6600
őstag
-
e30st
tag
válasz
CHIPman #10997 üzenetére
hát én ezt nem teljesen értettem, amit te itt csináltál, szerintem hülyeség volt, mert egyszerűen az Itunesban az iPod főoldalán megjelent lehetőségeknél ki kell választani, hogy "manually manage music and videos"
szerintem teljesen fölösleges az, amit az az oldal leírt. egy restorral biztos minden visszamegy normál kerékvágásba. aztán próbáld meg, hogy manage misuc and videos manually. akkor nem fog mindig szinkronizálni. én is évek óta ezt csinálom, és soha semmi gond nem volt. kb 6-7 gépről szedtem össze a meglévő 20 gigányi zenét, és az iTunes osem kötött bele. -
csdm
senior tag
válasz
CHIPman #9535 üzenetére
Én most készülök venni, nagy utánjárást igényelt, de ez már végre remélem megfelelő lesz számomra. Az a baj, hogy szinte mindenhol még csak a 2/3G tokokat nyomatják. XMS-be is hetek múlva érkezik tok 5k-ért :S
(#9530) makimakom
Nem ilyenre gondolsz? -
Csapi007
veterán
-
válasz
CHIPman #6515 üzenetére
Az iTunes nem tolja sehová az AVI konténeres videókat, nem hajlandó felvenni őket a Library-be. Külső konvertálóprogramok a géped teljesítményétől függően 20 perc - 3 óra közötti idő alatt konvertálják át H.264-be a videót.
Az OSX-es QuickTime Player X tud konvertálni is, de baromi lassan, és minimális méretcsökkenéssel. A Handbrake erősen ajánlott...
De akkor már tényleg sokkal jobban jársz a Milestone-nal.
-
Peat;)
veterán
válasz
CHIPman #5531 üzenetére
Nekem megfelel az hogy pár hétig hánykolódik a doboz mire ideér. Az hogy nem kapom meg akkor meg jön vissza a pénz, kicsit túl van ragozva ez a pixmania, a garancia mint olyan szinte nincs náluk, lassan szállítanak, de ezek pont ezt a terméket és engem kb annyira érintik mint az atomfizika elmélete a mezei nyulakat.
De köszi, majd ránézek rendelés előtt az említett bazárra
Pixmania-ról szállítással és tokkal együtt 50k egyébként a 8 gigás. Tok nélkül 47 szállítással. Szerintem ez nem rossz.
-
válasz
CHIPman #5478 üzenetére
Szerintem ezt elolvasva kiderül számodra is, hogy kell legyen benne
!
Arról nem beszélve, hogy szerintem elképzelhető a szoftveres tiltás is ami a sebességet illeti, de ha nem, akkor legalább kevesebbet fogyaszt
!
Természetesen ez a Ramra nem vonatkozik, bár ki tudja...
Ui.: Főleg az 1. update részre gondolok
-
Bling95
őstag
válasz
CHIPman #5393 üzenetére
Csak szart rád. itt fehérváron rendesek szoktak lenni, itt még csak 2G van mert 2.2.1 szoft van rajta.
én mondjuk ott vettem , sokkal drágáb, de ha valami gondom van akkor nagyon rendesek ( ennyi pénzért legyenek is )
UI: Nálunk most csak 65
lehet hamarosan jönnek a 3G-k
-
válasz
CHIPman #5341 üzenetére
1) Igen, pont erre gondoltam
2) Én az eladó akciójára gondoltam, és nyilván nem sülhet meg hardveresen. That was my point.
3) Van ez az Erase All Data vagymilyen gomb (mindjárt előbányászom az iPodot a táskámból), na azt nem szabad használni, ha jailbreakelt az eszköz. Ugyanis a rendszer nem törődik a JB módosításaival, és egy jó kis kifagyás lesz a vége. -
válasz
CHIPman #5338 üzenetére
A töltéshez ajánlott a fali töltő használata, ugyanis az minden helyzetben képes tölteni, míg USB-ről eléggé kaotikus, hogy nullára merült állapotban fel tud-e éledni annyira, hogy töltse magát. Egyébként így van, ha nem sült meg hardveresen (eddig nem úgy tűnik), a DFU módban Restore-nak helyre kéne raknia.
A srác valószínűleg rányomott az adatok törlésére a jailbreak ellenére.
Súlyos hiba. -
8nemesis8
veterán
-
Bling95
őstag
válasz
CHIPman #5310 üzenetére
1. nagyon könnyű. szerintem élvezet használni
2. hát sajnos ilyen is előfordul
de még mindig biztonságosabb
ajánlom figyelmedbe : http://xms.hu/apple.php?t=F8Z098eaAPL
azért ez mégis csak egy belkin3.fájl küldés nem megoldott, JB-zve egy kis softveres buherálással hozzá lehet párosítani BT-s GPS vevőkhöz
JB-ről : el lehet rontani, lehet féltéglát is csinálni, de legrosszabb esetben DFU mód és adsz neki egy restore-t
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
CHIPman #5310 üzenetére
1. Mert meglehetősen könnyű.
2. Sajnos ezzel nem tudok szolgálni, de kiindulási alapnak megfelelő a speedshop.hu. Ennél csak olcsóbban találsz
3. Erről nem tudok nyilatkozni, passz. Fájlátvitel csak jailbreak után, külső programmal megoldható.
4. Bocsi, nem vettem észre, egyébként nem rossz árak, de hogy megveszed- e, az már végképp a te döntésed.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
CHIPman #5305 üzenetére
1. Szerintem nem sok ember van, aki nem tud két perc alatt hozzászokni az iPhone OS kezelőfelületéhez. Egyedül a szövegbevitel kissé furcsa eleinte, de nagyon könnyedén beleszokik az ember a használatába.
2. Itt hardveraprón vannak utángyártott cuccok, amik tényleg nagyon olcsók, és kompatibilisek. Gyári hálózati töltő 10000Ft környékén mozog. De pl. nézd meg ezt.
3. Jól gondolod, bár 2G Touch esetén lehet külső GPS vevővel használni, ugyanis van Bluetooth a 2G- ben. Ez persze nem legális, azaz ehhez is jailbreak kell, és kissé hosszadalmas folyamat. Itt olvashatsz róla bővebben.
4. Attól függ milyen típusú (1G, 2G, 3G), és mekkora a tárhely, szóval ezt kicsit konkretizáld, hogy mit találtál 45k- ért.
Üdv.
Marci -
Vapor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest