Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsom!
tag
válasz makimakom #8112 üzenetére
epőlék b@$$zák meg magukat, nem mindenkinek van új iphonja, 3.gen ipod-ja
megcsinálhatták volna jobban is:
zenehallhatás+net: akadozik
csak net: a címsor bezavar
youtube: nem azt találja amit kerestem
zenehallgatás+msn: néha dobálja a hálózatot
de ezek nem bugok, hanem fícsörökKommy: nem volt törve, csak írtam, hogy lehetett volna már mappám, ha törtem volna nekem ál3.generációs 8GB-os touch-om van akkor is lehet?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz makimakom #8121 üzenetére
Elvileg ameik jatek akadozik az azert van mert nem kompatibilis 4.0-val mostis leszedtem worms hoz egy 4.0 ás updatot es egybol kiraly lett amugy sok mindenkinek van problemaja ezzel a 4 el..:S sok mindenkinek fagy akad gyorsan merul stb.. Nekem jo splinter cell is kicsit akadosabb 4.0 an de most adtak ki 4.0 ra az updatjét..
-
Poll Tamás
tag
válasz makimakom #8146 üzenetére
Értem, még ezt a boltot néztem ki, de akkor inkább felejtős.
Régóta szeretnék egy ipod touch-ot, már az első gen megjelenése óta, már lassan nem bírok várni.
Pedig lassan alig egy hónap múlva jön az új touch.
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
válasz makimakom #8235 üzenetére
Nálam most nincs beállítva az akkukijelzés ugyanis feleslegesnek tartottam és tartom is, mivel gyakran nőtt egy kicsit aztán visszaesett, szóval többször összevissza váltakozott. Ez a játék nincs fenn nekem, de például a NFS Undercover úgy 3 óra "tömény" játék után kb 1/3-val vagy felével csökkentette az akkuidőt.
[ Szerkesztve ]
meg
-
trobi28
addikt
válasz makimakom #8242 üzenetére
Köszi,mondjuk én rég így használom sőt ennél frappánsabban mert fel van rakva a Backgrounder és úgy van beállítva hogy ha megnyomom a Home gombot akkor teljesen zárja be a böngészőt így ha nem zárom be külön az ablakot akkor sem fut a háttérbe hanem teljesen bezárja és a memória felugrik 60 mb fölé.
Nekem böngészés közben fogy el,4-5 oldal (NEM ABALAK HANEM OLDAL MEGNYITÁSA UTÁN TEHÁT NINCS NYITVA 5 ABLAK EGYSZERRE) és lemegy 5 mb-ra és kilép.Rányomok az ikonra és onnan folytatja ahol abba hagyta 60 mb szabad memóriával.Jön 4-5 oldal megint és ismét kilép
Na ez a nagy problémám amire nem találtam megfelelő megoldást még.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
xxman
senior tag
válasz makimakom #8297 üzenetére
mertr az akksi fullosan 2óra alatt megy 80% ig de ez persze gyorsabb mert alapból xar a kijelzés. nem tudom h téll az os 4 miatt van mert ez ahhoz túl gyors merülésnek tünik nekem... elvben 4-5óra alatt emgy 100%ig (kijelzéstől függetlenül.
I just wanna have some fun.
-
Poll Tamás
tag
válasz makimakom #8313 üzenetére
Hol boltban, vagy használtan?
Én is szeretnék olyant venni (használtan vagy újonnan), nem bírok szeptemberig közepéig várni, mire megjön.
Még az új ára sem ment le.
50 ezerélt, egyáltalán lehet kapni?
De inkább kifizetem azt a plusz 20 kp, nem éri meg ezt lespórolni.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Kommy
veterán
válasz makimakom #8383 üzenetére
Nem ismerem azt a játékot, de szerintem az nem olyan vészes , hogy 4 óra folyamatos játéktól lemerül. igazság szerint 6 óra van írva videó lejátszásra , hogy annyit bír na most akkor a telefont jobban megizzasztja szerintem egy játék mint a videó nézés.
Miért az jó, hogy 40 perc alatt zenét hallgatva ment le 20% a telefonomról és nem volt semmi a háttérben csak az ipod. sőt előtte 30%-ot ment le szintén kb 40 perc alatt, tehát 1óra 20 perc alatt 50%-ot esett és zenét hallgattam csak közben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest