- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom #10526 üzenetére
"1. indítsd újra a PC
2. Keresd meg az ezen a helyen található iTunesPrefs.xml filét. (XP: C:\Documents and Settings\_FELHASZNÁLÓNÉV_\Application Data\Apple Computer\iTunes vagy C:\Documents and Settings\_FELHASZNÁLÓNÉV_\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes.
3. Készíts róla egy biztonsági másolatot, majd nyisd meg egy szerkesztővel ne jegyzettömbbel, hanem Notepaddal.
4. Keresd meg ezt a sort: “<key>User Preferences</key>”, majd az utána lévő <dict> tag után szúrd be ezeket:
<key>DeviceBackupsDisabled</key>
<data>
dHJ1ZQ==
</data>5. mentsd el, majd teszteld
Eredeti cikk itt érhető el.BackUp kikacsolása Windowson | iTouch.hu
"
amugy GOOGLE baxmeg
-
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom #10523 üzenetére
JÉZUSOM EMBER FIA TE NAGYON NAGYON átlag felhasználó még szép hogy javul a hangja! az amit adnak hozzá pont arra elég hogy ne mondhassák h még fülest sem adnak hozzá SZVSZ 1 fos a gyári füles!
mit ajánlok nos a következőket :
CX 300-II Precision & CX 400-II Precision
valamit ezekről itt tájékozódhatsz Sennheiser CX TopicjaSennheiser CX 400-II Precision Logout Teszt
én egy CX400II használok korrekt darab.továbbá ami szerintem jók lehetnek KLIPSCH Image S2
KLIPSCH Image S4Amikor a Klipsch S4i szól a fülünkben, olyankor a külvilág teljesen megszűnik. Semmi mást nem hallunk, csak a kiváló minőségű zenét. Zajszűrése tökéletes. Basszusa részletes és mély, magasai kristálytiszták.A 3-gombos vezérlővel gyorsan és pontosan vezérelhetjük iPod, iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad készülékeinket. Segítségével kezdeményezhetünk és befejezhetünk hívásokat, vezérelhetünk médialejátszást. Természetesen az új funkciók nem mennek a hangminőség rovására. Kialakítása stabil és hangzásában megjelenik a Klipsch már 60éve halmozódó óriási tapasztalata. Az Image S4i hangképe egyedülálló, kompromisszumoktól mentes. Széles frekvencia átvitel és dinamika tartomány jellemzi. A mikró hangszórók kiválóan teljesítenek. Legyen szó dinamikus gitárzenéről vagy pihentető, lágy orgona futamokról. Az Image S4i hallgatásakor egyetlen hangról sem fogunk lemaradni.
Tehát szerintem egy jó füles elengedhetetlen annak aki szeretni a zenét és van rá igény.
az én CX400II ömet innen PH ról vettem 6.500ft ért postán kaptam meg teljesen jól működik a busniess része és még a füles is jó!üdv.
-
szilchi
őstag
válasz
makimakom #10468 üzenetére
Nincs mit
.És ezek ugye a pénzért letölthető verziók,vagyis a fizetős Tron-al is vannak ezek szerint indítási gondok.Miközben töltöttem le ingyen appokat,soknál le volt írva hogy valamilyen javított verzió és hogy "már" kompatibilis a 4-es IOS-el.Vagyis ezek szerint van olyan app ami nem komálja az új rendszert.De ha van mód másik verzió letöltésére,akkor próbáld meg,hátha azzal menni fog.Amúgy a Bad company-ra sokan írták,hogy nem az igazi..főleg annyi pénzért amennyiért adja az Apple.Szal tényleg nem lehet nagy eresztés.
-
szilchi
őstag
válasz
makimakom #10465 üzenetére
Talán a lehető legrosszabb embert kérdezted.Nekem még nincs is Touch-om.Majd csak a jövő héten fog szvsz megjönni hétfőn vagy kedden.De hogy próbáljak azért valamit segíteni is.Appstore szerint mindkét játék fut az iphone-on,a touch-on és a Pad-en.És IOS3.2 a minimum,vagy annál jobb.Az appstore-on vannak kommentek a játékokhoz.A tron-nál össz-vissz 1,az is azt írja,hogy a 3GS-én (gondolom iphone),nem indul el.Bár nem írja,milyen IOS-el,de gondolom (én),a legujabbal.Szal ott lehet az lesz a gond.A BC2-nél viszont semmi problémáról nem írnak,sőt megjegyzik hogy még 2G-s touch-on is megy.Szal ott lehet nem az IOS a ludas.De nem biztos.De ezek csak feltételezések a részemről.Meg itt azért nehéz azt mondani,"tegyél fel egy régebbit azt meglátjuk akkor mi lesz".Meg kéne nézni másik touch-on,hasonló IOS-el,hogy ott mit csinál.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
makimakom #10217 üzenetére
Csatlakozom. Nekem is hiányztott egy ilyen app. Főleg az idegesített eddig, hogy csak a lap tetejére lehetett ugrani, az aljára nem. Ezzel meg azt is lehet. Kicsit furcsán ugrál néha, de azért hasznos kis kiegészítő.
RoqyBT4 crackről még mindig nem tud senki semmit? Emiatt nagyon bánom, hogy frissítettem 4.1-re, mert azóta nincs gps-em, márpedig azért néha jól jönne.
Üdv! -
PredatorNo1
aktív tag
-
SLiX
csendes tag
válasz
makimakom #10099 üzenetére
Természetesen igen, mivel a felbontásuk megegyezik.
@Gordiann (#10110): Pontosan addig, ameddig az előző készüléked, vagy 90 nappal a szervizelés utánig, akármelyik később következik be. (Forrás: Apple, és jómagam tapasztalata.)
@PredatorNo1 (#10111): Így van, így lenne logikus, viszont az Apple-nek elég jó a nyilvántartása, így még a szervízben átpötyörészgetik neked az előző sorozatszámot érvénytelennek (mivel a készülék cserére került), az új készülék sorozatszámához pedig hozzárendelik a megfelelő lejárati dátumot (mint ahogy Gordiann-nak írtam).
-
rakloo
aktív tag
-
csdm
senior tag
válasz
makimakom #9750 üzenetére
rettentő kellemes, egyáltalán nem látszódnak pixelek. weboldalakat belenagyítás nélkül lehet rajta olvasni, ha mégsem látnád, akkor elforgatva tutira el lehet olvasni. Egyedül a betekintési szöggel van a probléma, az iphonehoz képest retek. nagyon közelről nézve sem látni rajta a pixeleket. Nem tudom mennyire rontja a szemet, szerintem nem, de a fényerőt jól be kell állítani, mert maxon égeti a szemet, és szinte mindig 1/3-on használom nappal, és bőven elég, este meg a a 0 is sok néha.
-
Don't Panic
senior tag
-
csdm
senior tag
válasz
makimakom #9549 üzenetére
Safari sokkal gördülékenyebb, nekem nem tetszik a skyfire...
Ja, és nem is működik? -
csdm
senior tag
válasz
makimakom #9530 üzenetére
Ha csak zsebben hordod, és nem raksz mellé szúró, karcolásra alkalmas eszközöket, akkor bőven elég szerintem EZ is. Én is tőle vettem, ha budapesti vagy akkor fel tudja neked rakni szépen légmentesen.
Külső akkuk (egy kcisit hülyén tud kinézni tőlük az iPod): [link] [link] [link]
Amúgy meg
M
últkor azt hiszem találtam olyat is, amibe ceruzaelemeket kell rakni, és úgy tudja feltölteni bárhol az iPhone/iPod akksiját. Az elég ötletes volt, de most nem találom.
#9532 Don't Panic
Nem rosszak, de én úgy vélem, hogy az ipod/iphone kijelzője alapból nem vonzza a karcokat, ha csak zsbben horja az ember. Kulcs mellett már neccesebb (bár én soha nem hordanám úgy), oda illik valami fólia, de én sokallom az invidible shieldért az 5-6k-t. Én tényleg csak magam megnyutatása miatt vettem rá a fenti kiejlzőfóliát, ami eddig nagyon bevált. -
csdm
senior tag
válasz
makimakom #9451 üzenetére
Lehet béna vagyok, de nekem ez is meg a sima windows os is amit előtted írtak, ha megnyomom a Home gombot csinálok valamit, majd 2szer home gomb után visszatérve az msnbe újra be akar jelentkezni, és direkt kértem meg embereket hogy írjanak amíg, én épp multitaskingolok, de nem jött meg, azt mondták, hogy ki is jelentkeztem.
-
Landon
addikt
-
-
xxman
senior tag
válasz
makimakom #9321 üzenetére
Nem hanem mondjuk egyértelmű h nem kéne laggolni.... a jb jelenleg úgytudom még nem elég kiforrot és igen lehet h az zavar be... restoreold szedd le azokat az appokat amik laggoltak , ha továbbra is laggoltak akk vagy szervíz vagy az h még nem optimalizálták 4..1rte8ez lehet baromság) ha nem laggol sztem jbzd újra és ha utáne kezd el lagggolni akk a jb. ha nem akk szervíz ennyi...
-
-
-
vycman
tag
válasz
makimakom #9042 üzenetére
Igen az a sleep mód. Szerintem nincs rá megoldás. Legalábbis nálam nem jöttek be azok amiket írnak. 1.: Spotlight Searc-nél a beállításokban vedd ki a pipát az összes lehetőség elől. 2.: Safari beállításokban kapcsold ki a Fraud warningot. 3.: Elvileg ez segít a legtöbbet: kapcsold ki a Push notifications-t.
Én nem vettem észre, hogy jobb lenne, de hátha azoknak segít akik nem ismerték ezeket.
Amugy 4.0 van fennt, és 3.1.2 -vel 2 napot kibírt simán ugyanilyen használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest