- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathematics
csendes tag
Tudom, csak ez a vékonyság nagyon elbizonytalanít, miközben sok helyen lehetne fejleszteni, ha akarná az ember. Persze ez marketing, nem techonlógiai optimalizálás.
Ettől függetlenül szeretnék venni kettőt, mert direkt nem akarok telefont, viszont jó lenne kiterjeszteni az iPadet mobilitásban. Sajnos a boltok szerint 2-3 hét múlva lesz majd csak elérhető.
-
W1
senior tag
Uh, köszi, nagy megkönnyebbülés, hogy nem azért sipol, hogy a végét húzza, hanem, hogy a kijelző rossz. Páromtól kaptam ajándékba így is bűntudatom van, hogy a kijelzőt elrontottam.
Amúgy arra valami megoldás van esetleg, hogy most így kijelző bajosan használom, mert vakon tudok navigálni, de ha kikapcsolom akkor is világít a kijelző, és szívja azért az akksit, erre valami orvosság?
Még annyi, hogy ami a videón van fekete pálca, olyat rendeltem, azzal a házat vajon szét tudom majd szedni?
-
-
Dr.Speed
csendes tag
Próbáltam 10 sec-es eljárásokat, stb, de nem megy sajnos.
Jelenleg arra gyanakszom, hogy mivel közben újra lett rakva a PC, semmiylen driver nincs az Ipod-hoz, így nem találja az iTunes.Esetelg ha teljesen lemerítem, akkor dugom rá a gépre és akkor próbálom a DFU-t eredméynes lehet, vagy az csak tovább ront a helyzeten?
-
e30st
tag
valóban csak az első 90 napban lehet kiterjeszteni, de bármihez lehet kiterjesztettet venni, csak változó időtartamra.
ami nevetséges, hogy a 49 dolláros iPod Shuffle-re 39 dollár a kiterjesztett garancia. szívesen körberöhögném azt a pár embert, aki megvette...
Ami viszont még érdekesebb dolog, hogy ez nem tudom van-e még ilyen, de régebben volt, hogyha már lejárt a garancia, de meghibásodott, akkor cserekészüléket lehetett venni kedvezményesen. De csak ugyanolyat. Egy példa, annak idején a 60GB-os iPod Videóm, ami HDD hibás lett gariidőn túl (Isten nyugosztalja) , és mondták, hogy nem nyúlnak hozzá, nem cserélnek benne HDD-t, de ugyanolyan készüléket vehetek 34000Ft-ért, teljesen újat, minden tartozék nélkül, ha a régit leadom nekik. És akkoriban (igaz, már az egyel újabb, a 80GB-os volt forgalomban) azért nem volt olyan rossz ajánlat. De nem éltem vele, a HDD hibásat eladtam neten 15-ért, és vettem egy működő 80GB-os iPodot (használtat) 38-ért. (ez még úgy 2007ben volt). -
e30st
tag
iPodon ugrál a százalék.
Ennek az az oka, hogy az iPhone, iPad és Mac akksiknak van több vezérlőchipje, köztük olyan, ami a ténylegesen képes a mAh-at számolni, hogy mennyi van még hátra, a készülék ebből az adatból pedig egyszerűen kiszámolja a százalékot.
Nos, az iPodokban ilyen nincs, persze ott is van az akksinak chipjei, de azok butábbak (pl ciklusszámláló, telítettségjelző, feszültségmérő, stb). És az iPodokban az alaplap egy olyan adatból tud dolgozni, ami az aktuális használati intenzitástól függően egy +-10%-os pontossággal megbecsüli, hogy még meddig bírja a használatot. És touchnál, meg minden iPodnál változik állandóan az akksitöltöttségjelző.Touchnál az akksiszázalék is azért nincs benne, mert nem valós értéket ad. Amikor jailbreakelve van, az akksiszázalékot nem a megmaradt mAh-k adják meg, hanem ki van számolva, hogy az eredetileg tervezett üzemidőből aktuális használati intenzitás mellett mennyi van még hátra. Ezért ugrál összevissza, és ezért nincs semmi értelme az "enable battery percentage"-nek.
-
dani3l
őstag
Nem kell, hogy felcsatlakozzon a hálózatra, elég, ha látja elvileg (bár nem igazán értem, akkor honnan szedi az adatokat, de mindegy..). Épp a napokban olvastam erről, de megmondom őszintén, nem nagyon van most kedvem keresgélni, de itt van valami cikk róla, meg egy-két fórum..
Egyébként ha jól emlékszem, pont az ipod touch geotagging funkciójával kapcsolatban kezdtem el olvasni, mivel elvileg ugye azt is tudja, csak nem gps hanem wifi alapján.
Ha jól vettem le, akkor van egy adatbázis, ahova fölkerülnek a wifi-hozzáférési pontok helyei, gondolom egy offline app-ba le lehet ezt szedni, és ezért nem kell hozzá net elérés.
És persze valószínű, hogy ezek a nyilvános wifi hotspotok (kávézók, benzinkutak, boltok, stb), mert ugye privát wifikről honnan lenne információjuk. De aztán ki tudja..Ja egyébként a Nike+ funkciót használja valaki ipoddal? Az is egy ok a sok között, amiért szeretnék egy ilyen cuccost. Viszont ami azt illeti, azt sem értem, az hogy mutatja, merrefele futottam, ha egyszer nincs benn gps. Vagy csak az iphonenal lehet nyomon követni az útvonalat, ipoddal csak távolság és hasonlók?
-
-
theiron320
aktív tag
Szia.Köszi a leírást én is megpróbáltam de sajnos nem működik.Ezeket kéri 'CRITICAL load_plugins Failed loading plugin due to missing API key: 'Could not find API key for: wolframalpha. Please check your apiKeys.conf'+wundergrounds+wordnik library.Nem tudod hogy kellene megcsináljam?
-
Abysmal
aktív tag
-
e30st
tag
köszönöm!
és ha egyikről törlöm, vagy azt már nem használom, akkor utána lehet felrakni majd másikra?
a másik kérdésem pedig, hogy hogy a francba lesz a 0,79 Euróból 603 Forint??? a bank honlapján 100 féle euro-árfolyam közül a legmagasabb is csak 321Ft.
Citibanknál vagyok. -
Csirkejozsi
tag
Értem, és ha még a 4.3.3 van rajta, akkor TinyUmbrella -val, le tudom menteni még, és utána shift+restore-ral megy a dolog?
Meg nekem kicsit homályos terület ez az SHSH. Olvastam a szifon cikkjét róla, de azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy már rég 4.1 volt a Touch -omon, amikor először úgy döntöttem, hogy lementem az SHSH-kat, és most a TinyUmbrella azt írja, hogy megvan egészen a 3.1.3 -ig. Ez meg hogy lehet?? Visszamenőleg is le tudja szedni? Akkor meg miért írja mindenki, hogy ha nem szedtem le frissítés előtt az SHSH -t, akkor lőttek a downgrade -nek? -
AndrewPuma82
csendes tag
Lehet hogy amiatt nem ment először a 4.3.3ra restore? Vagy ennek semmi köze hozzá? Bár végülis mindegy nem fogok ezzel többet próbálkozni nem kell nekem ez az idegeskedés.
Újraindítás után Restore-ra kattintottam és most bejött az Apple logó alatta töltőcsíkkal. Azt hiszem ez már így jó lesz, iTunesban pedig Restoring iPod software.
Kösz hogy segítettél ha nem lettél volna szerintem feladom és viszem a szervízbe. Nagyon megkönnyebbültem most, mégegyszer kösz.
Igen, elindult tökéletesen.
És ha már ittvagyok..átlagban mennyit bír az ipod touch 4? Most vettem ugye netezek és játszom rajta sokat, fényerő kb 30%nál van és nagyjából 5-6 órát bír. Ez normális? Illetve nem vagyok biztos abban sem hogy mikor kell tölteni, most úgy csinálom hogy lemerítem 20% alá vagy addig hogy kikapcsoljon aztán felrakom töltőre 100%ig. Ez így jó?
-
AndrewPuma82
csendes tag
Mivel alapból recovery módban van mindenképp ezért lehúztam a gépről, újra bedugtam. iTunes érzékelte az iPodot. Ennél a pontnál rájöttem hogy a hosts fájlból nem töröltem azt a címet amit előtte beleraktam. Kiszedtem elmentettem, rányomtam a Restore-ra. Ugyanaz a hibaüzenet fogadott 3194es számmal.
Újraindítani is kell? Amikor először csináltam nem indítottam újra. De akkor most megteszem.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Ott a tutorialban van egy link az IPSW fájlhoz 4.3.3hoz, azt tettem rá..vagyis próbáltam. Tehát ez windows alatt egyáltalán nem működik?
Legfontosabb most nekem az lenne hogy ebből a "recovery loopból" kikerüljek, erre tudsz valami megoldást? Nem tudom hogy végülis rárakta-e a azt a 4.3.3as firmwaret, csak annyit tudok hogy itt ülök, gépre rá van dugva recovery módban.Épp ezaz hogy ha iTunesban rányomok a restore-ra ugyanazt a hibaüzenetet adja ki hogy nem lehet restore-olni.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Újonnan vettem, én bontottam ki, 4.1 volt rajta azt egyből frissítettem 4.3.4re.
A hibakód iTunesban pedig 3194. Most megcsináltam ezt írta ki de szerintem változik vagy nem tudom.
The iPod "iPod" could not be restored. An unknown error occured (3194). Ez az üzenet.
Nem tudom, hogy számít-e de nekem már az is elég lenne ha 4.3.4re vissza tudnám rakni és el is felejtem a jailbreaket... -
csedaviasd
csendes tag
Bocsánat nem nagyon gondoltam végig..
Szóval nem ajánlom a boltot a szállítási idő miatt inkább rendeljetek 1-2 ezer forinttal drágább helyről ahol írnak pontos szállítási időt!Előre természetesen nem fizettem...
Gondolom nincs nekik raktáron ezért olyan sok idő, de azért abban bízom ,hogy a jövő hét folyamán megjön.Ha megjött megírom! -
Poll Tamás
tag
Köszönöm gyors válaszodat!
Erre a legjobb megoldás egy tok volna, de az is "karcolja", a benne lévő kosz és por. Igyekszem, nagyon vigyázni a dolgaimra, más lassan három éve van Nokia n73-am, tudom nem egy kategória (!) kopp-kopp, egy karc sincs rajta.
De van egy sima kínai mp4-em, annak is fém hátlapja van, ilyen csillogós, azon is van pár jó mély karc, pedig vigyáztam rá, mint egy himestojásra
Ha zsebbe rakom, akkor is karcolódik, pedig nincs benne apró vagy ilyesmi. Majd ja meglesz a touch, ezzel lepném meg magam, első dolgom lesz hozzá venni egy tokot meg egy tükrös fóliát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest