- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Igen erre gondolom vigyázni kell. De nekem elsősorban olyanokra kell mint pl:
GoodReader-rel egy pdf újság olvasása + szótár app-ra átváltani, ha nem értek valamit az angol szövegből, majd vissza. Ez tökéletesen működik.
Multitask nélkül 1 szó megnézése rengeteg másodpercig tart. (kilép-belép-keres-kilép-belép-betölt) -
-
Luissimo
veterán
Neérts félre, igazán nemakarom itt ráderőszakolni a meglátásomat, de nem csak az a hivatalos a szifonra, amit a Store-ban megvásárolsz, vagy megkapsz ingyér?
Ami nem onnan jön az warezprogi szerintem. Márpedig azt ott nemkapod meg, ugye?Vagy ennyire rosszul látom?
Nemszeretném hasogatni a szőrszálakat, de azér ebben van valami, lássuk be.
-
Landon
addikt
Nyilván de ha már a kamera nem egy bajnok akkor egy gps még elférhetett volna.
Mind1 igazából mert úgy se használnám nagyon meg ha ezek mindenképp kelenének akkor iphone-t vettem volna nem touch-t.
Arról nem is beszélve, hogy az iP4 a touch4-hez képest tégla.
Más: Akinek touch4-e van: Ha a fém illesztést nézitek a hangerőszabályzó gomboktól feljebb akkor amikor a képernyő világít ott (és CSAK ott) nektek is kicsit látszik mindha egy nagyon nagyon vékony hézag lenne ott és átszűrődik rajta kicsit a képernyő megvilágítása. Mégegyszer: a hangerőszabályzó gomboktól picit "feljebb" ahol a fémes rész és a képernyő fekete része illeszkedik ott. Tegnap vettem észre stötétben... nem halálos abszolút csak érdekes mert eddig az Apple híres volt az abszolút precíz összeszerelésről.
-
Landon
addikt
-
Landon
addikt
Arról lehet tudni vmit h kb mikorra várható 4.1-es JB itouch 4.1-re? Holnap veszem át a itouch4-emet ezért érdekelne a dolog.
Nekem ez az egész kicsit ködös mert utánaolvasgattam és eddig ugye félt mindenki h a garit lövi a JB de most vmi olyat olvastam h többé nem illegális a JB itouch-ra ill amúgy is ha vmi gáz van akkor egy restore után senki ki nem deríti h JB-elve volt.
-
peugeotmate
őstag
Meg annyi az indulóára, mint (ma este hétig) a 8 gigásé volt, szóval Nanot nem tudom ki fog venni, mivel még a világon rengeteg helyen van 2G/3G Touch 8 gigásan...
Gordiann
Jah a hátsó kameráról a korábbi hozzászólásomkor nem tudtam, így már bevallom, hogy tényleg változott. A Retina Displayről meg annyit, hogy haveromnak van egy szifon 4-e és a különbséget csak akkor veszed észre mikor egymás mellé teszed a kettőt. Tény hogy jobb, de nem annyival, hogy most emiatt váltsak, ennyi.
A proci erősítése viszont valóban jó dolog (mondjuk a kijelző azért nagyban használja...). -
l.krisz80
csendes tag
Szerintem is hozzá lehet szokni. Ha nincsenek lefagyások akkor igazából olyan rossz nem lehet. Igaz mondjuk az az 1 hét még nem biztos hogy elég ennek a kitapasztalásához de remélhetőleg fagyásmentes marad. Amúgy én is mostanában akarok venni egyet de még csak utána nézelődtem a dolognak. Már meg lenne rá a pénz de még várok a megváltásra
Igaz, eddig nagyrészt jókat hallottam róla minden forrásból.
-
mrThomi
addikt
Meg sztem a retina kijelzöjét, de akkor az ára nemtudom hogy fog alakulni, de tuti bazi 70 kiló lesz akkor. Valaki tudja esetleg h mikor jön a 4? Mert tervezem a 2g Touchom lecserélését. Ha ütös lesz akkor nem ruházok be Iphone 4-re, akkor jo az uj touch. Ugyis csak jáccok meg netezek. És vmi habi mobillal meg eltelefonálgatok. Meg az antenna hiba miatt nem is kéne...:-\
-
ladlac
tag
És igen, végre valaki megértette mi a problémám!
Ugye, hogy semmi logika nincs benne?!
3.0-ig biztosan jól működött, aztán frissítettem 3.1.3-ra, amiben már benne van ez a 'feature'...De úgy látszik nincs megoldás rá, ha már ketten nem találjuk, meg amúgy sem túl bonyolult a menürendszer, hogy ne lehetne a nyomára akadni...
-
Csapi007
veterán
-
xxman
senior tag
Megmondom őszintén ha fennlessz meg akk vedd meg mert meg ha komplett telefonpanel is rossz benne attól meg minden masra jo es pl jobb mint egy touch
mert kamera gps stb
am 40ert meg bun lenne kihgyni ,ugorj bele szerintem , netan jb utan unlockal mo simet is befogad de meg mondom telo resz nelkul is megeri. -
xxman
senior tag
Arrol fugg hanyadik genrol beszélgetünk ..:
az iphone 3g/3gs es az ipodtouch 2g/3g nek a panelja szinte full ugyan az de pl az iphone 2g es a touch 1g é más itt már észrevehető , kicsitt sötétebb ugymod kékesebb szinárnyalat de nekem pl jobban teccik...(igaz h touch 1g es iphone 2gm van de nem ezert,havrlerjaimnak pont az ujabbK vannak de azok nem teccenek vmiert) -
Declare
őstag
Elég azonosan gondolkozunk, engem is irritál pár dolog, meg bosszant hogy tök alap dolgok kimaradnak.
almaérzés.... nah ettől kapok frászt, többek között ez az amiért sose vennék iphont, elájulok attól hogy valaki megveszi az applet mert ő azt hiszi ettől lesz valaki ..... mint egy csaj ismerősöm, akinek a legfájóbb az hogy miért nincs rajta a fülesen is az alma, így nem is látszik a metrón hogy őneki apple je van
-
xxman
senior tag
az ipod (ok) bol hiányoznak dolgok amik a többi mp3/mp4/mp5/PDA kba megvan (hangfrögzités FM , stb)
az ipodokban meg van valami ami másba nincsen ez pedig az almaérzés , az egyszerű gyors hatékony nagyszerű technologia , a gyönyörű grafikus interface a minőségi anyagok stb.
de az apple mindig is más volt ... mer forradalmi lenni. ezért is jók
a kihagyások meg csak az üzlet miatt....
pl kamera meg fm már van az 5gs nanokba... kamu hirek szerint amikbe valszeg van vmi gazság a touch4gbe is lesznek...
iphone 4gbe is valszeg ... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest