Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Ha set up as new ipod-ra nyomsz akkor semmit sem fog vissza rakni backup-ból! Lesz egy teljesen szűz rendszered. Rakosgathatod fel újra a cuccokat. Arról viszont fingom sincs, hogy a backup/sync mappában mi van. Arról meg végkép nincs, hogy azokat vissza lehet-e állítani valahogy, ezt majd megmondja más.
-
mondomén
őstag
Backup-ot sosem vágtam, fingom sincs hogy pontosan miként működik. Setup as new ipod, én már az elejétől fogva így csinálom (általában ezt is javasolják). Aztán vissza állít valami olyat ami össze akad valami újjal...
Nagyon nem értek ehhez a részéhez, szóval várj meg valami biztosabb kommentet. -
mondomén
őstag
4.1, jb hozzá greenpoison vagy l1merain (lehet választani).Multitask és háttér alapból nincs, de van rá cydia program (features).Én is 4.1-en vagyok multitask és háttér nélkül szépen muzsikál.Multitask helyett backgrounder és multiflow kombót használok.Kipróbáltam a hátteret is a napokban, de azt kell mondjam korántsem volt olyan gördülékeny mint anélkül...
szerk.: szintén 3g MC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest