Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
jó de amit tapasztaltam h az iPhone 3G 2X lassab sőt ...tap tapban amin a legtöbbet jáccok 4.0án nem lehetett jáccani egyszerüen elcsúszott a zenétől stb... az LCD se mindig okés... downgradelve meg igen talán megközelíti azt amit a touch hoz...
igaz azipod is dobozzal minddennel meg az iphone is...
ami zavart annál a phonenel : lassúság , törés , és az h néha van piuxel hiba egy csik de van h eltűnik.. ezt azért tudom h nem átverés mível naponta találkozok az illetővel(jó barátom)
ja és az os 4 úgy lassú h nem voltak visszatéve a backupok...
nekem meg nem lesz pénzem pl kijelzőcserére -
boogie84
veterán
-
Bling95
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
adatokkal nem hiszem hogy lesz visszaélés, egy apple szintű cég nem engedheti meg magának, több tizmillióan asználják. igen freenél is bekell jelentkezni. de ha csak ingyen cuccokat töltesz le akkor regizz kártya nélkül és a félelmed is kivan küszöbölve

avikat át kell konvertálnod, kicsit rákeresel renget progit irtunk már be ide.
-
xxman
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
tedd dfu ba hátha sikerül.
DFU:
Kikapcsoltállapotban ÉS géprecsatlakozva. Majd:
3sec: Power gomb (sarokban)
majd anélkül hogy elengednéd a Power gombot tarts nyomva a home gombot is (középen) 10secig
majd engedd el a powergombot és tarts lenyomva a home gombot addig amíg fel nem ismeri a gép (elvben 30sec , de nekem 15eddig mindig elég volt) ha nem történik semmi akk rosszul csináltad , kezdd elölről -
Kommy
veterán
-
trobi28
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Igen,de 2 gépen okoskodtam igy az egyiken megvolt minden és amikor vissza raktam a 3.1.2-öt akkor átmentem a másik gépre és szépen vissza rakott mindent ugyhogy megvolt pikk-pakk.
Más: a 3.1.3-at nem sikerült felerőltetnem rá.Mennyivel jobb mint a 3.1.2? Érdemes kinlodnom vele vagy nem nyujt többet sokkal?
-
jezusom
csendes tag
válasz
boogie84
üzenetére
Eddig az volt a megoldás, hogy repülő módba tettem, ha nem használtam, de nem akarom állandóan kapcsolgatni, meg van, amikor elfelejtem és akkor pár óra alatt használhatatlanná merül. Fél éve megvan az ipod, eddig semmi gondom nem volt vele, ugyan azokat a programokat használom hónapok óta, de ez elég idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510CS LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest