Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dogmatix
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogyha az USA-ból hozatnék be Touchot (4g) akkor azt tudnám itthon használni? Úgy tudom az USA ban 110V-ot vesznek fel a készülékek, tehát nem tudom hogy az itthoni 230V ot hogy viselné. Tudom hogy vannak olyan elektromos készülékek amikre rá van írva hogy 100V-tól 240V ig bírja. Nem tudom, hogy a Touch ilyen e.
Köszi -
Dogmatix
tag
Sziasztok! 4. generációs Touchom van, 4.3.1 (snowbreeze) van rajta. Két kérdésem lenne. Az első, hogy meg lehet e oldani valahogy, hogy restore nélkül töröljem az "Other files" nek nevezett trasht ami több mint 700MB-ossá nőtte ki magát? Illetve, hogy szerintetek érdemes e frissíteni, 5.0 ra vagy 5.0.1 re, vagy inkább várjak egy normális jb-re, és ha nem tetszik akkor visszadobom a régit?
-
Dogmatix
tag
Nekem lesz egy (nem minden áron) eladó 4. generációs iPod Touchom. 8gigás, 5.0.1 redsn0wwal, invisibleShielddel(lassan cserés lesz), Gear4 kemény tokkal, adatkábellel, töltőfejjel. Vizsgaidőszak végéig még mindenképp szükségem van rá Akit érdekel írjon egy árat
-
Dogmatix
tag
válasz urbi107 #12528 üzenetére
Vita 80körül lesz, japánban eléggé leszerepelt, tele van még hibákkal. Ha nem sürgős várd meg az első frissítést és olvass fórumokat, ha lehetőséged lesz rá akkor próbáld ki. Nem egy kategória amúgy a kettő. a Vita egy kézi konzol. Mellesleg ha van PS3 ad akkor nem ajánlom a vitát, mert majdnem ugyan azok a címek jönnek rá, az elején.
-
Dogmatix
tag
5.0.1 ből van untethered (nekem is az van), de már megjelent az 5.1 Tethered (amit Kommy is írt). Nekekem 5.0.1 van fent, nagyjából minden elindul rajta (néha kidob 1 appból), viszont előfordult már olyan, hogy kijelző feloldása után 2-3mp ig nem érzékelt a kijelző. Csak akkor ajánlom a jb-t, ha sokszor váltogatod az appokat.
-
Dogmatix
tag
Tokot azért vesz az ember, hogy az karcolódjon és ne a készülék
-
Dogmatix
tag
Nekem amúgy Gear 4 BlackIce tokom van, de nemrég levettem, mert eléggé megvastagította a kütyüt és van rajta invisibleshield
-
Dogmatix
tag
Sosem értettem amúgy miért tiltott erről beszélni. Azért mert nem beszélünk egy problémáról, az még létezik! Személy szerint az én iPodom is jailbreakelt, mert nem akarok felesleges programokat megvenni és sajnos nincs mindenből trial/lite verzió ezért csak akkor derül ki milyen is valójában az app miután megveszed. Én ugyan úgy megveszem az alkalmazást, ha tetszik, csak előtte kipróbálom. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
-
Dogmatix
tag
válasz ancsuka #12826 üzenetére
Folyamatos játék mellett a 3-4 óra reális, ha alapállapotban vagy zenehallgatás közben merül ilyen hamar akkor ott gond van (Infinity Blade kb 1óra alatt leszippantja az akksit nekem). A jailbreak elvileg garanciavesztéssel jár. Tehát ha teljesen meghal a készülék, és nem tudod restoreolni sem és jailbreakelt akkor elvileg, ha rájön a szervíz akkor nem csinálják meg (többen írták már, hogy sok szervízben nem érdekli őket, akkor is kicserélik), de mindenhol hangsúlyozzák, hogy csak saját felelősségre jailbreakeld. (nekem semmi gondom nem akadt még belőle, max néha kidob 1-2 tört alkalmazás). A kérdés inkább az, hogy szükséged van e arra, hogy jailbreakelve legyen az iPodod. Vannak tweakek amikkel egyedibbé teheted a kezelőfelületet (szerintem haszontalan, de sokan szeretik), ott az installous amivel az Appstore-ban található appokat tudod letölteni ingyen (előfordulnak bugok), ez már törvénysértésnek minősül. Egyébként nem nehéz jailbreakelni. 1 szoftver magától elvégzi a dolgokat, de ha nem értesz hozzá inkább kérj meg valakit. Pár hozzászólással ezelőtt leírtam, hogy nekem miért van jailbreakelve az iPodom, de ha elsősorban zenélésre, angry birdsözésre meg netezésre használod akkor teljesen fölösleges törni a kütyüt.
-
Dogmatix
tag
1 kérdés. Szerintetek 4. generációs 8gb-os iPodra 35 az reális ár nem? Lassan megválnék tőle, iphone vásárlás miatt. Hátlapja karcos (így került hozzám), de elől-hátul invisibleShield meg van hozzá egy Gear4 tok.
-
Dogmatix
tag
válasz Real Ghoost #12847 üzenetére
múltkor betoltunk haverommal 20rudit, ebből 4volt terméket nyert papíros A kódokat beütöttük, de természetesen elmaradt a várva várt nyeremény
-
Dogmatix
tag
Megkérdezem először itt, hogy valaki igényt tartana e egy 4. generációs 8gigás Touchra? Invisibleshield van rajta elől hátul (hátulja karcos volt már amikor ráraktam a fóliát + bele van gravírozva egy Afblivjen ik ben van TRISTAN felirat), gear4 tokkal, eleje hibátlan! 5.0.1 JB.
Most még 35 az ára, de ha kirakom hirdetésnek akkor már 40lesz (aztán aki tud alkudni az alkudni fog ) -
Dogmatix
tag
Tudom, hogy ez nem a hirdetés helye, de hátha azóta valaki elkezdte olvasgatni a fórumot. Tehát van egy eladó 8gigás 4. generációs Touchom. Részleteket privátban Bocsi az offért
-
Dogmatix
tag
sok értelmét nem látom az 1400as bitsűrűségnek Touchon , de annyira nem is vészes a mérete, ha 56perces
-
Dogmatix
tag
mert nem hallod a különbséget egy jó minőségű mp3 és egy FLAC szám között sem. A Touchban lévő "hangkártya" (inkább chip), ennyire nem jó minőségű. Ugyan úgy értelmetlen egy 100k-s Z5500at használnod otthon ha integrált hangkártyára van kötve. Nyilván hallasz így is valami különbséget, hogy tisztábbak a hangok meg minden, de nem éri meg mert itt van az 1400bitrátás számod, foglal fél gigát, de ha 320ban lenne akkor az ötödét foglalná kb és annyi különbséget nem hallanál, hogy megérje elpazarolni a tárhelyet. Persze ez megint egyéni döntés, mert ha kevés számot hallgatsz akkor nem fog zavarni, de nekem elég sok szám van a Touchon.
-
Dogmatix
tag
válasz urbi107 #12933 üzenetére
Mire akarod használni? Jailbreak után még kell kicsit bűvészkedni és akkor lehet csak kalózkodni, erre vannak leírások a neten, elég egyszerű, de azt meg kell említeni, hogy jailbreakelt touchot pár app ki fog dobálni (ez szoftveres hiba). A garanciát elvileg a világ bármely pontján érvényesíteni tudod, de ha bemész egy hivatalos márkaszervízbe akkor megmondják neked az igazságosságot
-
Dogmatix
tag
válasz Roliiii #12947 üzenetére
DrawSomethinggel szoktam szórakozni, Bejeweld Blitzzel (nmtudom jól írtam e ), néha az Impossible Game-mel is elpötyögök, haverokkal Uno-zni szoktunk , tetszik még csak már kijátszottam a : Jump Outot, Cut the Ropeot, Bumbee-t, CrossFingerst, Zombie highway, Siege Herot, meg azt a kis krokodilos játékot amikor meg kell fürdetni a krokodilt, csak annak most nem jut eszembe a neve De annyit nm játszom már
-
Dogmatix
tag
válasz dani3l #12958 üzenetére
attól függ milyen a tokod. Ismerősöm 4s-ét fólia nélkül használja, bújtatós tokban tartja és full karcmentes. Én touchomon nem volt fólia amikor vettem, a hátulja elég karcos, de a kijelző full karcmentes volt, de én raktam rá fóliát, bár már nekem is elég gané állapotban van (én berakom a kulcs mellé is simán a zsebembe). Pár hétig használtam fólia nélkül, de akkor nagyon vigyáztam rá Tehát ha bújtatós tokod van és azért odafigyelsz rá akkor szerintem nem gond
-
Dogmatix
tag
a mai naptól nem vagyok ipod touch tulajdonos De maradtam az almánál és beszereztem egy iphonet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest