- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
Én is azon gondolkoztam, hogy ha videót ilyen gyönyörűt tud csinálni, akkor fényképet miért nem?
Itt tényleg lehet ennyiért venni? Bár a szállításnál azt néztem, ha a USA-n kívül szeretnénk venni, akkor nézzük meg az országunkon belüli forgalmazót, persze ott gondolom drágább. -
harry3
őstag
Igazából mivel fényképezőgépem ezért mivel tavaly a telefon is rossz volt, meg azt szerettem volna vettem egy KU990-et. Jó lenne egy iPod touch és egy olcsóbb telefon, ami van is itthon egy rossz Nokia 3110c, aminek az aksiját egy papír tartja meg, mert rosszul érintkezik. Csak akkor nem tudok fényképezni, a fénykép miatt nem tudom eldönteni.
sagesz93: Már még jobban érdekel.
-
-
CartmanX360
csendes tag
-
máyköl
veterán
Az én 2G-m 2,5 órát bír folyamatos játékkal, nettel, programokkal max. fényerővel.
Kicsit kevésnek érzem. Bár még nincs hozzá normálkis töltőm, mindig gépről töltöm, szerintem nem töltöm sose csurig, 1 hét és itt lesz ebay-ről a normál töltőm, szerintem többet bír majd, ha egész éjjel töltöm.
-
-
Csirkejozsi
tag
hány mA-es a töltő? lehet hogy túl kevés. Asszem 1000 alatt nem áll szóba a Touch a töltőkkel. Legalábbis én is megszívtam, amikor vettem egy 500 mA-set, és semmi sem történt, amikor rádugtam a touch-om.
Aztán vettem egy 1000-set, és azóta is azt használom.
Én itt vettem, és teljesen jól működik: [link] -
mondomén
őstag
Nemrég vettem itt hardver aprón themebuilder-től egy Sennheiser CX400-II Precision Black fülest.Bejáratás után szerintem nagyon jól szól.
-
PredatorNo1
aktív tag
-
Landon
addikt
Ez pontosítva lett.
Retina de nem IPS. A felbontás minden uaz egyedül a beláthatósági szög (viewing angle) az ami az iphone4-nél jobb. Azért nem veszem ph!-n mert nekem fontos a normális gariztatási lehetőség. Ebbe meg nem tudok bízni, hogy majd odaadom vkinek aki majd kiküldi etc etc. :S
-
Landon
addikt
Itt azt írja retina kijelző... meg a többi helyen is, bár nem az IPS-es az tény. Én is most készülök venni egy itouch4-et nekem az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hol tudják a legyorsabban beszerezni? Eddig XMS-nél 1-2hetet írnak az tűnik a leggyorsabbnak. Vagy tudtok vmi jobb helyet hogy hol érdemesebb rendelni, esetleg i Joe?
-
Csapi007
veterán
-
Speccy
aktív tag
-
Csapi007
veterán
Hy
Autofocus, mikrofon és hangszóró van.
Hátránya lehet hogyha ész nélkül telepítesz mindent akkor instabil lehet és gyorsan merülhet. Restore-al lehet "visszajalbreakelni", utána meg nem mondják hogy JB-zve volt tehát garanciád megmarad.
Privát
Igen, azt jelenti a világgarancia.
Utsót nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest