Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trasho
tag
-
Trasho
tag
Mennyi idő...nincs meghatározható időintervallum...szóval amikor már normálisan használható a törő progi. Szerintem amúgy hónap végére megvan, max hónap eleje valamikor. De úgyis hírt kaptok rólla.
dzsozefo: Mi az hogy állandó wifi kapcsolat kell hozzá? Ahhoz az oldalhoz miért kellene?
Richard.Sawyer™ | |
-
Gáben81
senior tag
Hi.Az alatta lévő a client ID asszem meg még vmi,de oda nem kell semmit.A titkosítást pl. WEP-nél eccer kérte nálam a jelszót és többször nem.A lényeg az hogy a DNS-en belül két cím legyen,legalábbis ha másik gép is van a routeren,nekem ienkor működött.
Amúgy max a routeren kell állítani normális esetben,ez megy magától,csak a jelszót kéri eccer. -
Romvr
őstag
Safari-val nem mész sokra ha nincs DNS beállítva mivel akkor vagy ip címeket kell beírnod, vagy nem netezel (DNS alakítja pl a prohardver.hu -t, 217.27.219.4 ip címmé). Szóval azt mindenképen muszáj megadni.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
(Darkwood)
őstag
Nálam is volt ilyen probléma. Én úgy csináltam, hogy wifi off, aztán wifi on---> keres és megtalálja a router-ed katt rá és meg fogja kérdezni a wep-kulcsot. Ha nem jönne össze, akkor probáld meg töbször is! Egyébként Dynamic PPPoE nem pedig static, és Server DHCP enabled, static DHCP-nál pedig ne tölts ki semmi! Remélem tudtam segíteni!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Romvr
őstag
Külső programmal mindig a külső IP-t fogod látni.
Előre leszögezem nekem mincs iPod-om:Próbáld ki hogy a DHCP-t kiveszed és megpróbálsz STATIC IP-vel csatlakozni.
Ilyenkor a következőket töltsd ki:
IP Adress: 192.168.2.99 (csak egy pl az utolsó szám bármi lehet 0-255-ig)
Subnet Mask: 255.255.0.0
Router: 192.168.2.1 (1 az általában a Routerek. Hacsak nem változtattál rajta)
DNS: 192.168.2.1 (Mivel a router lök ki a netre ezért ő szolgálja ki a DNS-t is leggyakrabban)
Másodlagos DNS az csak nagyon ritkán van pl cégeknél, ki lehet hagyni. DHCP-nálunk is szokott leszakadozni a netről, nem tudom miért, nem jöttem rá. Próbáld ki ezt a megoldást ha még nem próbáltad. Várom a visszajelzéseket.Szerkesztve nemrég linkelt kép miatt:
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
A képen ami be lett rakva ott van a ketyerén hogy DHCP, BootIP, Static fül. A Static fülre menjél rá és gondolom ott már be lehet írni azokat amit mondtam. A routeren a DHCP kikapcsolása az jó, bár most itthon be van nyomva és úgy megyek fel statikus IP-vel, szóval nem sok vizet zavar.
-
Romvr
őstag
Az igen! Jól össze van zuhanva az egész hálózatod.
A korlátozott vagy nem jött létre dolgot nálunk a cégnél akkor szokta kitenni mikor nem tudja kiosztani a szerver a DNS kiszolgálót.
IP cím ütközés dolog meg egyértelmű. A hálózaton van egy másik gép aminek ugyanaz az IP címe. DHCP esetében ilyen nem szokott előfordulni mivel a routered tudja hogy mit osztott már ki és másmilyet ad (hacsak nincs 256 gép a lakásban, mert akkor lehet gondolkodóba esik ).
Na figyelj. Ha minden jól megy ma lesz nekem is ilyen herkentyűm, felinstallálom meg miegymás (remélem sikerül). Aztán holnap bent a cégnél megnézem ezt a wi-fi dolgot. (Itthon még nincs wi-fi router). És megpróbálom emberi nyelven leírni hogy miket érdemes/kell beállítani.
(Cégnél nálunk WPA-PSK hálózat van TKIP-el. Tehát jelszavas. 2 DNS szerver van hozzá, meg egy proxy külföldön. Úgyhogy kiváncsi leszek a netre. Meg hogy lehet e proxy-t beállítani a készüléken )"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Legalább nem telnek unalmasan a napjaid!
Próbáltál már a TRiPod-on egy restore-t? Persze ha van rajta 900 Giga anyag akkor nem kellemes de talán segít (Dunno, nincs még iPod om )[ Szerkesztve ]
-
Trasho
tag
Nah, ott kezdődik az egész, hogy a routeredben állítod be a PPoE felhasználónevet meg jelszavat? (feltéve ha olyan a routered hogy ott is betudod) Mert ha igen, akkor nem kell bajlódnod azzal hogy a gép megosztja e vagy sem a netet, hanem csak a routernek a configjában kell ügyködnöd hogy betudjon furakodni az iKütyü
Richard.Sawyer™ | |
-
Romvr
őstag
Köszi!
Holnap melóban első dolgom felrakni ezt a progit! (bár találtam rá magyar szótárat, de azt ftp-vel kellene rá feltenni, SSH segítségével de az meg nem megy olyan egyszerűen.)
bogar: Örülök hogy segíthettem
-
dzsozefo
aktív tag
-
thingol
tag
igen, ingyenes. 1.7.5-ös itunesra dugva elvileg simán tudod 1.1.4-re upgradelni a touchot. ha nem, akkor netről kapjál le egy ipod touch 1.1.4 filmware-t, majd shift + restore. utána meg leírtam feljebb mindent. vigyázz, nehogy 1.1.5-öt rakj fel.
ha 1.1.4-en vagy, akkor... olvass 1 posttal feljebb
DOWNGRADELÉSNÉL HA TÖRLITEK AZ IPL FILET, AZZAL AZ ITUNES LIBRARYTOKAT IS NULLÁZZÁTOK. CSINÁLJATOK MÁSOLATOT, 1.1.7 VISSZARAKÁS UTáNA MÁSOLJÁTOK VISSZA
[ Szerkesztve ]
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
kovis
tag
A hivtalos szoftver mindig megelőzi a JB-t, tehát hivatalos. A 2.0 érzékelhető hibáit orvosolja és upgradelték az appstore-t.
Még hivatalos tesztelés nincs, de ahhoz hogy felrakd mindenképpen kelleni fog majd a 2.0
Olvastam azt is hogy jailbreakelhető meg azt is hogy nem, illetve hogy ezzel ráerősített az apple arra hogy mégnehezebb legyen kártyafüggetleníteni az iphone-t. -
thingol
tag
nem túl sok idő. iTunes figyelmeztet, végig fog menni egy csík. Talán a legbiztonságosabb, ha berakod a restore-t és tíz perc múlva ránézel. Elvileg iTunes be fog hozni egy olyat, hogy setting up new iPod. Touchhoz NE ÉRJ HOZZÁ restore alatt.
-
thingol
tag
ez alapján NEM lehet elrontani. http://itouch.hu/2008/08/ipod-touch-20-jailbreak-windowson/
hamarosan jön majd 2.0.1 jailbreak leírás is, még töltöm fel a 2.0.1 custom firmware-t...
neked a 4. pont-tal kell kezdeni!
[ Szerkesztve ]
-
thingol
tag
szia,
mondjuk, hogy csatlakozik végig, de nem feltétlen szükséges. de biztos ami biztos hagyjad azért csatlakoztatva.
ma jön a 2.0.1 jailbreak-es post, a helyedben most jailbreakelnék 2.0-ra, és megvárnám a bejegyzést.
-
(Darkwood)
őstag
Nekem miért nincs device fül? Lehet, hogy ezért nem tudok olyan sok mindent megcsinálni?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Csapi007
veterán
Hy
Mivel már 4.0-án vagyok pontosan nem tudom megmondani de a 3.x alatt a general beállításoknál emlékeim szerint van egy home button vagy ilyesmi menü és ott kell a zenét választani ahhoz amit te akarsz.makimakom: A saját IP címeddel csak akkor fog működni ha futtatsz egy SHSH szervert a gépeden.
Ha Saurik IP-jét illeszted be és nem megy akkor nincs a szerverén a fájlod.
Arra figyelj hogy ne legyen kikommentezve.[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest