Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
válasz
Csapi007 #8227 üzenetére
Ez kellene...
Kipróbáltam én már a settings-nél az iPod-ot is, de az sem volt jó. Ha megy a zene, kétszer home, akkor bejön ez a zenelejátszó. Ha szüneteltetem a számot, és kilépek ebből a zenelejátszóból, akkor bajos az elindítás, ugyanis az iPod funkció pont ugyan azt csinálja, mintha a 'Music'-ra kattintanék. Régebben meg úgy volt, hogy két katt a home-ra, és ugyanígy bejön ez a zenelejátszó, és el lehetett indítani a zenét. (más program futása közben is ment a play/pause funció, most pause után csak a programból kilépve lehet elindítani a zenét)
De legjobban mégis a logika hiánya zavar.
Most adott a funkció, beállíthatod, hogy kétszeri home gomra bejön a homescreen.
Egy nyomásra is, szóval nincs értelme. Vagy választható még a keresés. Eddig egy nyomás, bejött a homescreen, még egy, ugrott a keresésre. A harmadik meg az iPod, de a képen is látszik, a zenelejátszó egyik gomja a 'Music', amire pont az "iPod" jönne be.
Gondolom mást nem igazán zavar, csak én értetlenkedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest