- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
kenny123 #12637 üzenetére
Hát attól olcsóbban már nincs olyan minőség, amit tudnék jó szívvel ajánlani. Vaterán van egy csávó aki olcsón árul JBL-eket. őfelőle érdeklődj.
Én amúgy a philipset annyira nem ajánlanám, minőségre sokkal jobb a JBL.viszont a létező összes dokkoló túl van árazva, talán jobban is megéri hogyha veszel egy universal dock-ot, és azt kötöd hozzá álmaid hangszórójára. Ha meg fontos a design, akkor sajna el kell viselni, hogy nagyon drágák ezek.
-
AndrewPuma82
csendes tag
válasz
kenny123 #12417 üzenetére
Először nem tallóztam be újra az IPSW-t ez eszembe is jutott ezért másodszorra betallóztam, úgy próbáltam és mégse ment. Az eltűnt app store és a többi ikon viszont engem nagyon zavar ezért most restoreolom iTunes-szal és elkezdem elölről.
edit: Restore után Cydia még mindig ott van fehér ikonnal, Safari nem működik és hiányoznak az ikonok amik eddig is. Most van az hogy nem teljesen értem mi is történt.
Jailbreak előtt backupoltam iTunesban, most azt restore-oltam. -
AndrewPuma82
csendes tag
válasz
kenny123 #12413 üzenetére
Hát..végigmentem mindenen. Jailbreak után kiírta hogy done, bejött a fekete háttéren sok kis fehér szöveg, megvártam bejött az ananász, moving applications. Leírásban azt írta ugye hogy csináljam a just boot-os részt meg hogy nem baj ha közben bebootolt, gondoltam nem kell megvárni.. Utána bekapcsolt, nincs cydia, pár app is hiányzik tethered boot után ugyanez.
Gondoltam meg kéne akkor várni azt az ananászost.. Újra elkezdtem az egészet megint azt írja first stage végén hogy leállt a redsn0w... Pedig minden ugyanúgy csináltam, nem igazán értem. Megpróbálom még egyszer...edit: Lehet hogy a battery percentage-t bennhagytam 2. próbánál..az lehet a baj?
edit2: Igen úgy tűnik az volt a baj..most bebootolt, ott a fehér Cydia viszont az App store meg még pár alap app hiányzik..Azokkal mi van?
-
-
Roliiii
aktív tag
-
BlackTiger
tag
válasz
kenny123 #11952 üzenetére
Köszönöm szépen segítséged. Rá kérdezek majd nála mindenképp.
De ha az a vágyam támadna (remélem megérted), hogy csak újat szeretnék venni, nem csak azért, mert az sérülés mentes, hanem magáért az érzésért is, hogy még érintetlen és teljesen az enyém.. akkor (nem akarok erőszakos lenni), de mégis szerinted vehetném az Oázisban? -
Don't Panic
senior tag
válasz
kenny123 #11894 üzenetére
igen más gyári okostelefonos fülessel szar az egész.
ötletem ez melegen ajánlom -
Roliiii
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kenny123 #11867 üzenetére
Értem, de mondjuk nem az én készülékem, csak elvállaltam mert azt hittem hogy könnyű lesz mint az iphone-ok, de mondom itt a fizetős fw szopat ki, mert okés hogy letöltöm azt a fw-t amit linkeltél, de attól az nem lesz megvásárolva. És nem látok a leírásban semmi trükköt ami kijátszaná azt..
-
P-SZ-S
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged