- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
meise
csendes tag
válasz
mrThomi #8422 üzenetére
A múlt héten felröppent pletykák már jövő hétre, augusztus 16-17-ére várták az új touch bemutatását. Ám az Apple egyelőre senkinek sem küldött meghívókat, így valószínűnek látszik, hogy az esemény mégis későbbre fog csúszni.
Mivel az általában mindig kedden vagy szerdán rendezi ezeket az eseményeket, jelenleg a szeptember 14.-e vagy 15.-e tűnnek legvalószínűbbnek.
Többek között erre az eseményre várják az iPhone 4 képességeivel megegyező (Retina kijelző, előlapi kamera, hátlapi fényképező, stb.) új iPod touch készüléket. De valószínű frissülni fog az iPod nano család is.
-
meise
csendes tag
Lenne egy kérdésem.Átdugtam az iPodom egy másik gépre, és erről a gépről szeretnék rátenni egy pár számot. De amikor rányomom h Sync, csak úgy engedi, h azokat amik addig rajta voltak a Touchon, letörli, mivel egy másik gépről raktam rá, és ezen a gépen nem találja. Remélem érthetően fogalmaztam. Az lenne a kérdésem megoldható iTunes-ban hogy a rajta lévő számok maradjanak, és mellé még fel rakhassak másik gépről is zenéket?
-
meise
csendes tag
Augusztus 16-17-én érkezhet az új iPod touch
Bővebb info:
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/augusztus_16-17_en_erkezhet_az_uj_ipod_touch/ -
meise
csendes tag
válasz
Gabesz1019 #8141 üzenetére
Így van. Én is megbántam már h frissítettem....
-
meise
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt és segített. Leszedtem egy firmware-t netről, és úgy ahogy javasoltad (másik gép,másik usb) megpróbáltam még egyszer.Sikerült!
Mivel iOS4-re frissítettem, még magyar is lett.
Még egyszer köszönöm! -
meise
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Gondolom vannak itt olyanok akik nagyon benne vannak ebben az iPod témában. Én sajnos nem annyira, és elkövettem egy nagy bakit az új iPod Touch-ommal.Jailbreak-et próbáltam csinálni, Spirit programmal.Valami hiba történt és nem sikerült.Gondoltam előröl kezdem az egészet, mert azt olvastam h, ha gáz van csak nyomunk egy Restore-t, és előröl kezdjük. Igen ám, de nekem 3.1.3 -as firmware van rajta, és ezért mikor iTunes-ban rányomtam a Restore-ra, automatikusan Restore+Update jött be.(iOS 4-re akart fríssiteni.) Miután leszedte az iOS 4-et és befejezte volna a folyamatot, kiírta h vmilyen hiba történt és nem sikerült befejezni, és a Restore-t sem csinálta meg, mivel a csak az update után csinálta volna. Ezután kihúztam az iPodot és megpróbáltam Settings-->Generalban "kézzel" resetelni. Kiválasztottam azt a funkciót ami teljesen letisztítja, minden médiát letöröl róla. Azt írta h ez a folyamat kb. 1 óráig tart. El is kezdte törölni. Megjelent egy Apple logo fekete háttéren és egy töltést jelző kör alakú ikon.Ezután nem történt semmi.Vártam 1 órát,2 órát, 3 órát de csaknem csinált semmit.Kipróbáltam a Kikapcs. és Home gombot egyszerre lenyomva Resetelni, de erre kikapcsol a készülék. Ha ezután bekapcsolom ismét egy apple logo és a kis töltést jelző ikon, és itt megáll.Nem tölt be az iPod.
Ami miatt aggódom az az, h az iTunes se látja.
Van bármiféle ötletetek a probléma megoldására, a szervizen kívűl?
Valamilyen program esetleg....
Előre is köszönöm a segítséget, és remélem azért sikerült érthetően megfogalmazni a problémát.
üdv; meise
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen monitort vegyek?
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest