- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopekicsigo
csendes tag
Csak azért tettem fel a bétát, mert még régebben olvastam a fórumot, ha találtam valamit, ami hasznosnak tűnik, akkor beraktam könyvjelzőnek, és nem kerestem hogy van-e újabb
Ezt a licenszt hol kérdezi meg? Csak azt kérdezi meg, hogy biztos restorolni akarom. Az update-tel is próbálkoztam de ott csak annyit ír ki, hogy "This version of the iPod software (2.0) is the current version." ezt csak leokézni tudom tehát updatelés is problémás. Erre mi a megoldás, mi a hiba?
-
Romvr
őstag
Tudtommal én ingyenes appokat használok, de sorolom mi van fent, mert lehet hogy még se:
- iSolitare
- iPhysics
- BallFight
- Sketches
- Labyrinth
- Lights Off
- Snake
**
-PhotoBoard
-BigClock
-Flashlight
-SmartRSS
-AVPlayer
-MyBattery
-ToggleBacklight/Wi-Fi
-Converter
-ToDoList
-BossTools
-Finder
-WildEyes
-SummerBoard
-SSH,BSD,pure-FTPd,lighttpdÍgy ennyit használok és nem is áll szándékomban több midnent használni. Majd ha valamikor átiratkozom 2.0-ra akkor lehet hogy "belenyalok a mézbe", de addig nem igen van olyan dolog ami felkeltené a figyelmem.
Az adminoktól bocsi a hosszú post-ért
-
Romvr
őstag
Én csak azt olvastam hogy ezzel a cuccal a JB-t is kilőtték egy időre. Felvették a kesztyűt a nem hivatalos terjesztéssel szemben. Bár nem értem hogy miért. elvégre a JB-zed a kütyüt akkor már vettél egyett, amiből már nekik van bevételük...
Vagy ez az App Store-os kalózok miatt van? Amúgy se vennék onnan semmit mert 1.) Nem tudok 2.) Nem éri meg 3.) Te vagy az én párom
szerk: Zsírosodós dologra megoldás engem is érdekelne (jó tudom ne nyúljak hozzá és nem lesz zsíros, vagy mossak kezet percenként valamivel ami kiszárítja a őrt és ne használjak norvég formulás krémeket sem...), mert zavaró hogy kicsit megizzad a tenyerem ilyen melegben, és lepause-lom a filmet, és hopp, már is egy 2m szer 2m-es zsírpaca van még a szomszédom monitorán is.
[OFF]Pronto Por Stop-ot fogok használni rá vagy valami anit-zsír-sztatikus kencét
Reklámot hallottak
[/OFF]
-
thingol
tag
küldtem neki egy linket (http://www.haklabs.com/appstore/viewforum.php?id=2), ott le van írva minden, akinek az alapján nem tudja megoldni...
quake meg cydiéban van (ahogy mondta dzsozefo), de az csak shareware. van rá mód elvilegm hogy az összes játsható legyen, van is leírásom valahol, de én még nem csináltam meg.
-
Romvr
őstag
A 2.0 legálisan megint csak 10-20 dodó nem? És megint csak iTunes-ról lehet szedni és megint csak kártyával beregelve. Úgyhogy megint csak szopacs van egy egyszerű készpénzes/electron kártyás magyar embernek (mint amilyen én vagyok
). Így akkor érdemes lesz már 2.0-ás szoftverest venni hogy majd egy hétre rá kijöjön a 2.0.1 ami már növeszt magára telfon funkciókat is
Jól csinálja az Apple, több rétegben húzza le a bőrt rólunk
Ha ott dolgoznék még örülnék is neki
De mivel nem ott dolgozom ezér a kisputtonyom is teli van és a szoftvérért majd egy jó nagy lóf...ület fogok fizetni nekik
Ez van, majd ha elérhetővé teszik a regisztrációt úgy hogy nem kötelező a mercédesz, a luxusvilla, meg a jacht akkor fogok regisztrálni náluk. És csak utána gondolkozom el hogy fizessek e valami módon (bemegyek a bankba és kézpénzt utalok egy megadott számlára) bármelyik szolgáltatásukért is. Nincs igazam?
(költői kérdés annak aki erre rávágná hogy "Nincs!"
)
-
Romvr
őstag
Értem, köszönöm a felvilágosítást.
Bár egy másik fórumon most olvastam hogy az 1.1.4-ben már benen van a rezgő gombok dolog, és hogy külön lehet telepíteni a maps-t meg a mailt-t is. De szerintem október-november környékére már az üzletek is 2.0-ást fognak árulni. Addig meg úgy is elvagyok az alap funkciókkal míg nem jön a 2.0-ás JB. No meg az AppStore ingyenes részlegével amit gondolom el lehet érni készülékről is regisztrálás nélkül. Mert úgy láttam videóban hogy appstore ikonra ráklikk és már ott is vannak a programok aztán csak a download-ra kell bökni. Vagy minden féle képen kell regisztrálni Ájtúnszban?
-
Romvr
őstag
Hogy micsoda? Hogy kapcsolja be a gépet?
Amúgy én nagyon gondolkozom hogy iPhone helyett egy ilyenbe ruházok bele (használtan már van 45 körül), elvégre úgy tudom hogy ez mindent tud mint az iPhone a telefont kivéve (meg a kamerát, de arra van fotomasinériám). Kérdésem az volna hogy ezen a masinán van mikrofon? Mert ha van akkor jön az újabb kérdés: VOIP alapú beszélgetést lehet róla folytatni?
-
Zirowe
nagyúr
Hát azért ez így nem igaz.WMP sose lesz benne,mert apple nem szeretné,meg eleve windows,és mi köze lenne az os x-hez,de kész van már a coreplayer és csak az app store indulására vár(coreplayer oldalán a fórumon tudtok róla olvasni,you tubeon meg videók),valamint házilag próbálják csinálni a vlc-t,ami pár héten belül kész lesz.Flash se lesz alapból,mert Jobs szerint a hordozható flash túl kevés,a sima flash meg túl sok,de az adobe már fejleszti az iphone verziót,de nagy az esély rá,hogy ezt nem fogja jóvá hagyni az apple,itt lehet olvasni róla:
http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=72473 -
Zirowe
nagyúr
Hát,az első iphonet is csak hűségszerződéssel lehetett venni és mégis árulta mindenki,és elvileg azt olvastam,hogy ezt már független változatban is árulják,és egyenesen apple-től is lehet majd venni.Akkor is elgondolkoztató egy kicsit a 16gb-s példány 299 dolláros ára
Velünk mge jól kicsesztek?:S -
Zirowe
nagyúr
Hát,ehez csak azt tudom mondani,hogy követtem egy honlapon élőben a dolgot,és szánalmasnak tartom,ahogy kinevették a windowsos gépek task managerét,és,hogy helyette az a megoldás,amit az iphoneba raknak,ami szerintük tökéletes,hát szerintem meg szánalom!
Itt van leírva: When the user quits the application, Apple will push updates from their servers to the iPhone. The developer's servers push the notifications to Apple. These updates can include badges, sounds, and custom messages. This requires just one persistent connection and is extremely scalable.
Btw: én 6kért vettem márkás class4 8gb sdhc kártyát fényképezőhözés elvielg 2.0ás fw.ben már van office támogatás,ma mondták.
Ja,és az új iphone 16gb-s verziója annyiba fog kerülni,mint most hivatalosan a 8gb-s touch,szóval a következő hónapokban nagyon le fog értékelődni a mi kis masinánk:S -
Rollah
csendes tag
-
cintula187
addikt
A cover flow valóban tetszetős és jól működik. Avval nincs is gond. Csak egy hosszu dalon belül(mondom 1-2 órás mixek) click wheel el eccerübb volt lépkedni.
BTW gy néz ki a jailbreak elt nem áll le. Nekem még nincs jailbreakelve és leáll mint az ipod mini ha kihuzom a fülest
-
bwoay
nagyúr
olvasd el a HSZ-em első két mondatát.
ha a fogyasztóvédelem sem áll melléd egy ilyen ügyben,
akkor mégis mit teszel? polgári per? muhhahaha...korábban állítottad, hogy te nem vagy kötelezhető arra,
hogy megvárd a bevizsgálás eredményét, hanem azonnal asztalra csapsz,
és jön a csere. Magyarán szerinted minden téged véd,
a kereskedőt meg semmi, vagyis akárhová/akármikor
elég beállítanod egy "a kutyám megette a házifeladatom" szintű mesével,
és cserélik neked a beázott iPod-ot, mobiltelefont, notebookot,
amin külsérelmi nyom nem látható, te meg nem várod meg,
amíg a szerviz lebuktat. Nos az erre vonatkozó jogszabályt
szívesen elolvasnám, mert ugye nyitott vagyok az újdonságokra.A 15 (nem munka, hanem naptári) nap arra van, hogy a munkát elvégezzék.
Csere is lehet belőle, ha nem javítható, vagy ha anyagilag nekik jobban megéri,
mert a javítás mondjuk többe kerülne, mint egy új lejátszó
(ld horror Sony alkatrészárak, vagy akárcsak egy iPod akku).Cserekészüléket meg sosem a 30 napnál kellett biztosítani,
hanem a 15 napon túl, és a 30 napon túl meg már járt a csere,
de ez az EU tagság óta nincs így, mint azt korábban már írtam.
"ha 2 héten belül nem vállalják a javítást akkor saját költségen megjavítatthatod és azt behajthatod rajtuk"ez pontosan így van. és mi módon hajhatod be rajtuk? megint ugyanott vagyunk:
polgári perrel, saját költségen pereskedve mondjuk éveken át.
mindezt egy műszaki cikkért.
vajon hányan vállalják be ezt az utat szerinted?egyébként nekem úgy tűnik, te kevered a jótállást a szavatossággal.
utóbbi ugyanis valóban arra vonatkozik,
hogy a kereskedő szavatolja, hogy az általa értékesített termék
tökéletesen működik, nincs rejtett hibája, aminek következtében
a rendeltetésszerű használat során is meghibásodhat.
Van azonban két fontos tényező.
Az egyik, hogy a szavatosság csak a jótállási idő leteltekor lép érvénybe.
A másik pedig, hogy ilyenkor a fogyasztónak kell bebizonyítania,
hogy vétlen a dologban. A szóban forgó iPod csere egyik feltételnek sem felelt meg. -
bwoay
nagyúr
már ilyen jellegű nézeteltérésem műszaki cikk javíttatása esetén,
akkor még arról sem sikerült meggyőznöm a fogyasztóvédelmet is,
hogy nem vagyok köteles megvárni a hónapokig húzódó javítást.
legközelebb megkérlek, hogy te intézd az ügyemet
amióta EU jogszabályok védik a fogyasztók érdekeit,
azóta rengeteget enyhült a szigor.
Azelőtt 30 napon túli javításnál már kötelesek voltak cserélni,
ma már ez csak irányelv, úgy szól a jogszabály,
hogy törekedniük kell a 30 napon belüli javításra
maximum azt mondják: márpedig mi törekedtünk, de nem jött össze.A minap néztem meg a cserére vonatkozó rendelkezéseket az FVF weboldalán.
Annyit ír, hogy a vásárló kérhet javítást vagy cserét.
Más kérdés azonban, hogy a kereskedő/forgalmazó mikor kötelezhető
egy adott termék cseréjére. A lejátszóhoz mellékelt garanciajegy
pedig egyértelműen kimondja, hogy a nem rendeltetésszerű használat
érvényteleníti a garanciát. A bevizsgálást különben a jogszabály szerint
akkor is meg kellene várnod, ha 72 órán belüli meghibásodásról van szó,
annyi a különbség, hogy ez esetben mindenképpen csere lesz a megoldás,
már amennyiben jogos a panaszod, tehát javítás ilyenkor fel sem merülhet.
Az, hogy ezeket milyen cég mennyire rugalmasan kezeli,
az más kérdés. Nyilván más az ügyintézés papíron, meg a gyakorlatban,
de hogy ki mire kötelezhető, abban természetesen a jog a mérvadó. -
-
bwoay
nagyúr
nem feltétlenül.
az érintőképernyős dolgaimat elég régóta Pronto por-stoppal tisztítom,
rá is van írva, hogy járólapra, padlóra ne használd, mert csúszni fog.
hát ez így is van.mondjuk a Touch az más, mert nem stylusszal böködi az ember,
de nekem PSP-nél is zavaró, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat,
pedig ott nem a kijelzőt taperolom.egy védőfólia hasznos lenne, csak kérdés,
hogyan befolyásolná a kijelző érzékenységét (lehet, hogy nem is működne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest