- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dani3l
őstag
válasz
Roliiii #13215 üzenetére
6G Nanora cserelik es csak 8 gigas szürkere.
Mas: Nem Touch, de hatha valaki tud segiteni.. Cserelt mar valaki Classicban winyot cf kartyara? Sajnos sikerült vennem egy szar 5,5G Classicot, es nagyon ugy fest, hogy winyohibas, baromira kerreg meg fagy folyamatosan. Gondoltam megprobalom lecserelni kartyara, remelhetöleg megoldja a problemat. Vagy valami mas is lehet a hatterben, nem csak a merevlemez? Fölöslegesen nem akarnek bevasarolni hozza.. Erdemes lehet esetleg megprobalkozni vele? Ahogy neztem ebayen maga a cf-zif adapter 10 dolcsi körül van, a cf kartya ami eleg draga ekkora meretben, viszont lattam mar cf-sd adaptert is, ugy lehet olcsobb lenne. Valaki tudja esetleg, hol erdemes ilyesmit venni, meg mit erdemes venni, meg egyaltalan megeri-e?
-
Dogmatix
tag
válasz
Roliiii #12947 üzenetére
DrawSomethinggel szoktam szórakozni, Bejeweld Blitzzel (nmtudom jól írtam e
), néha az Impossible Game-mel is elpötyögök, haverokkal Uno-zni szoktunk
, tetszik még csak már kijátszottam a : Jump Outot, Cut the Ropeot, Bumbee-t, CrossFingerst, Zombie highway, Siege Herot, meg azt a kis krokodilos játékot amikor meg kell fürdetni a krokodilt, csak annak most nem jut eszembe a neve
De annyit nm játszom már
-
vans?
őstag
válasz
Roliiii #12943 üzenetére
gmail, safari, hvg, flipboard, index, bloomberg, 9gag reader, BBC news, radio hungary, 4 angry birds, where's my water?, 2 cut the rope, 2 fruit ninja, drawrace2, real racing 2, bejeweled, jetpack joyride, temple run, nuts!, tiny wings, draw something, traffic panic, fligthcontrol, hicalc pro, clear, office, remote, soundhound, money iq, mindmegette, appsgonefree, pimp..screen, BpMenetrend, szmogjelzo, AVplayer, tv24, imdb, action movie, instagram, snapseed, pixlromatic, cinemagram, hdr fx, livescore, mymadrid, nso, nba jam, fifa12, iBooks, Biblia, facebook es skype. eleg lesz?
epp raertem.
-
e30st
tag
válasz
Roliiii #12498 üzenetére
higyjétek el, lesznek még jó árak itt, biztosan. Amúgy én nem hirdettem meg itt, csak leveleztem privátba egy taggal, akivel volt már két korábbi üzletem, és ezért van neki most helyzeti előnye.
De én láttam már itt olcsóbban is hirdetni touchot (igaz, egyből 10 hsz volt, hogy ment PÜ, ráadásul a tapasztalat szerint az érdeklődők száma mindig többszöröse annak, mint ahányan kiírják, hogy "ment PÜ)amúgy én most Zune-ra váltottam, mert berágtam egykét dolgon az Applere. Bár azzal se vagyok megelégedve. Hangminősége jobb mint a touché, de az akksija meg úgy minden másban jobb (najó az oled kijelző odavág). De amiért minden pénzt megadnék (feltéve ha az kevesebb mint 30000HUF) az egy új, vagy nagyon szép állapotú 5.5G Video, 80GB fehér. Az minden idők legjobban összerakott iPodja, a legtisztább hangzással, és egy bitangjó akksival. Olyat használtam 3 éven keresztül, míg pár nagyon durva esés után megadta magát a HDD
-
Rommel6600
őstag
válasz
Roliiii #12239 üzenetére
"Én úgy éreztem mindig, hogy olyankor olyan bénán nyomom meg."
Pont így vagyok vele én is. Mondjuk nagyon ritkán futok csak bele, úgyhogy mivel szerintem is bennem van a hiba, így nem foglalkozok vele.
Amúgy igaz, hogy ezeket ha bármi van nem javítják, hanem gariban újra cserélik?
aztán persze megjavítják ha lehet de azokat refurbishedként adják el -
-
banánocska
aktív tag
válasz
Roliiii #12198 üzenetére
A psp két naponta van töltőn. Már amikor használom. Már 2Hónapja nem vettem elő. Nem tudom hogy jól járnék e Touch-al. Fogtam már kezembe és nagyon esztétikus, és kellemes érzés volt. Sok lehetőség, könnyebb kezelhetőség. Nem tudom. Esetleg még egy aksi mennyibe kerül bele?
-
-
PredatorNo1
aktív tag
-
stmark
csendes tag
válasz
Roliiii #12057 üzenetére
Hát,
sztem le lett ejtve vagy nem tudom, de kicsit lötyög a hátulja és az alsó sor (zene, videó, kép, stb.) érintésre nem reagál. röviden talán ennyi, egy ideig jó volt de most teljesen beszart az alsó sor. kinyitni ki tudom a készüléket, de onnantól nem reagál az érintésre az a sor. nos?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Roliiii #12021 üzenetére
Sztem egy retina felbontású, tehát 320 dpi-s filmmel próbálkozok majd.
Amúgy a 3d-s játékoknál nekem is dettó ez van. Idegesítő azért, hogy hozzá kell kötnöm a laptopot..
Olvastam egy cikket az új iOS 5-ről, ahol azt írták: az iMessage program, nagyban felviszi az iPodok értékét. Nem értem teljesen, de ez a program nem képes mobil szöveges üzenetek fogadására és küldésére, vagy mégis? Nekem az jön le, hogy olyan mint a facetime, akinek fel van telepítve az app, az tudja egymás közt használni nemde?
De ez nem képes SMS-eket küldeni és fogadni?(vmilyen internetes szerveren keresztül)Roliiii ami az aláírásodban van honlap azt Te csinálod?
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Roliiii #12019 üzenetére
Azért az se mindegy hogy milyen, mert egy 1080p-s film szépen megdolgoztatja a procit, ami zabálja az áramot, de egy kis felbontású jóval kevesebbet fogyaszt. Mellesleg a gyári érzékelés nagyon furcsa, nekem 3D játékok után kiírja a 20%-ot, majd 5 perc után már 40%-on van
. De már megszoktam.
-
BlackTiger
tag
válasz
Roliiii #12002 üzenetére
Fejlesztés az érdekes téma. Valamilyen szinten értek a programozáshoz, de azt nem mondom, hogy tudnék akár egy nyelvet is, eddig php-ba, c-be stb.-be mindig csak annyit oldottam meg amire éppen szükségem volt. Szívesen fejlesztenék viszont Applere (mert pénz van benne), csak egy Macbook vagy iMac azért költséges..
Most csak példának: Egyik ismerősöm Symbianra fejleszt hobbiból és már egész szép bevételei származtak belőle pedig nagyon nagy dolgokat nem alkotott. És ezek után érdemes belegondolni, hogy az iOS mennyivel népszerűbb és mennyivel több lehetőség van benne. -
BlackTiger
tag
-
kenny123
addikt
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Roliiii #11836 üzenetére
Videót Touch-on úgy nézek, hogy egy CineXplayer nevűvel lesem a sorozataimat (mert ebben jó a feliratkezelés). Azulban meg az összes többit, mert több formátumot ismer.
iTunes-szal csak simán felmásolom, és játsszák.Soundhound-ot megnézem majd, most ez a Shazam van fent, de elég jó, Rusko, Starkey, ilyeneket felismer, nem rossz.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Roliiii #11787 üzenetére
Úúúúúúúúúúúú PC Monitor
-
Töröke
csendes tag
válasz
Roliiii #11735 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem lehet a régi verziót felrakni, ennyire bonyolult, nem lehet az ipod touch-on letörölni mindent, hisz mikor kibontod egy szűz gépet kapsz, majd itunes segítségével raksz rá verziót, ezt nem lehet megismételni, vagy valahogy teljesen előröl kezdeni, és a nekem megfelelő verziót felrakni, mert ezt nem akarom elhinni.
-
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Roliiii #11729 üzenetére
A 4G iPod is szuper, csak hát ha a lánc nem szakad meg, akkor egy hónap múlva már jön az 5G, annyit meg már csak kibírok.
iPhone 4-ből meg csak is használtat tudnék venni.
Na mindegy, amíg nem jelenik meg, addig úgy is fölösleges erről beszélni, aztán meg majd kitalálom. Azért köszi! -
doncortio
senior tag
válasz
Roliiii #11470 üzenetére
Ez azért van mert az iPhone 2G-ben a második generációs adatátvitelre céloznak míg az iPod Touch 2G-ben a Touch széria second generationje, és ez az iPod az iPhone 3G-vel egyidőben látott napvilágot és az iPhone-ok és iPod-ok mindig megkapják az "unokájuk" (kettővel későbbi generáció) oprendszerét és ez az iPhone 3G esetén nem volt valami szerencsés... 412MHz + 128Mb RAM miatt
iPhone 2G - iPod Touch -max iOS 3.1.3
iPhone 3G - iPod Touch 2G -max iOS 4.*
iPhone 3GS - iPod Touch 3G -max iOS 5.*
iPhone 4 - iPod Touch 4G -max iOS 6.*Ennyit azért még csak tudok
-
theiron320
aktív tag
válasz
Roliiii #11461 üzenetére
Szombaton megyek és megkérem őket hogy ha lehet akkor helyben javítsák meg, ha pedig nem akkor adjanak egy újat.De nem hagyom ott nekik, mert elég sok rémtörténetet hallottam már.
.Egyébként ma már küldtem el cuccot a szervíznek, csak az a tv volt, ma adta fel a szolgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged