Új hozzászólás Aktív témák
-
cass
aktív tag
Az elmentett wifi jelszót hogyan lehet kitörölni?
-
cass
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Eladnám a touchomat és én egy másik eladótól vettem aki 3G-sként árulta. Na most akkor én is úgy árulom, hogy 3G és nem 2. Egy vevőm lenne is akinek küldtem képeket és azt mondta, hogy ő azt ítéle meg a bal felső sarokban található fekete anntennáról, hogy az 2G-s. Azt mondta ha a hátulján az van, hogy 1288 akkor 2G-s. Megnéztem és az van. Nagyot néztem: Na most akkor mivan? Azt hittem, hogy veszek egy 3G-s touchot, de 2G-set vettem? Van egyálatalán különbség a kettő között?
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Aki szeretne újszerű, de használt ipodot jó áron venni, annak figyelmébe ajánlom ezt a hirdetést.
-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8905 üzenetére
Neem, rosszul értettél. 30mb/s az alap sebesség ami rohadt jó. De ennek ellenére úgyhogy a router mellett van a touch és nem megy semmit letöltés a gépen csak rá van kötve mégis 10-60kb/s-el jön. és a másik lakásban 5mb/s az alap sebesség és a letöltés sebesség meg 800kb/s. szóval gyengébb ott a net, és gyorsabban jön, de ott nincs rákötve másik gép. Itt csak rá van kötve, de nem megy ott semmi ami használná a netet.
-
cass
aktív tag
Az mért van, hogy amikor töltök le valamit az installous-ról nagyon lassan jön. 30mb/s a net sebesség van és egy nagyon jó router. Érthetetlen számomra,hogy miért van a letöltés sebesség egyik ms-nem 10kb/s-en a másikban 60kb/s-en. Ami szintén nagyon lassú. Másik lakásban gyengébb neten 800kb/s-el jött a game. Ráadásul közel vagyok a wifihez és a torrentek sem mennek. Mi lehet a gond?
-
cass
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8882 üzenetére
Hàt a google-n kívül mèg ezer féle helyen lehet keresni. Igazán nem kène sértegetned, hogy hàny éves vagyok, mert neked még blogod sincs, de szerintem azt sem tudod mi az. Mèg külföldről berendelve sokkal előbb lehetett hozzà jutni, úgyhogy kb. az okoskodàsod alapjàn ès az íràsod alapján te zirka 8 éves lehetsz vagy egy degeneràlt 12 éves.
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet most a legolcsóbban szerezni Magyarországon Ipod Touch 4G-t? Mindegy, hogy új-e vagy használt, de szerintem még nem lehet használtan kapni.
-
cass
aktív tag
Sziasztok! Én eddig a jàtèkokat gépről szedtem le a touchra ès semmi baja nem volt mindig normàlisan mentek. Most leszedtem ezt az installous-t és innen próbàltam wifin itouchon leszedni app-ot, fel is telepíti, de mindig mielőtt elindítanàm kilèp. Mi lehet a problèma?
-
cass
aktív tag
Képeket, hogy kell felrakni a touch-ra, mert én letöltöttem egyet és jpg-ben volt akkor azt nem vette észre, aztán jpeg-ben is letöltöttem és azt sem vette észre
-
cass
aktív tag
Szia!
Teljesen igazad van, én is nehezen tanultam meg használni az itunes-t. Úgy kell, hogy fennt van egy kis ikon a "file" ikon, és azon belül a arra mész, hogy új mappa vagy fájl hozzáadása akkor beteszi a felső music mappába, de még csak az itunes-ben van bennt nem az ipodon. Aztán rámész az ipodnak az ikonjára, ott is van egy music mappa és ott kipipálod melyiket szeretnéd betenni, majd az apply-ra mész rá. Így kell a videókat, alkalmazásokat, képeket is.
Üdv. MSI52
-
cass
aktív tag
Mondjátok csak, semmilyen programmal nem lehetséges az, hogy ha rákötöm gépre és azon van net akkor az itouch-on is legyen net!?
-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8627 üzenetére
Énis zoknival használom és nagyon bejött
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ezt a játékot honnan tudnám leszedni?
Sketch Nation ShooterÉn nem találtam a piratebay-on sem
Üdv. MSI52
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges az, hogy az ipodom rákötöm a gépre és tudjak az ipodon netezni? Ha igen hogyan? Láttam a wifi mellet van egy olyan menü, hogy VPN. Talán lehet az?
Előre is köszi!
-
cass
aktív tag
válasz
Marcibucsek #8523 üzenetére
3.1.3-hoz spiritet használj!
-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8518 üzenetére
Igazad van én kérek elnézést!
-
cass
aktív tag
Pls válaszoljatok az előző hsz-emre, mert nagyon nagyon fontos lenne, nekem azt mondta a torbi, hogy nem lehet JB-t tenni a 8gb-s 3G ipod touch-ra!?
-
cass
aktív tag
Az igaz, hogy 3G az csak 32, és 64gb-s változatban van, és amire azt írják általában 8gb-s touchok-ra, hogy 3G az nem 3G, hanem 2G?
-
cass
aktív tag
válasz
trobi28 #8505 üzenetére
Értem. Azért köszi, de nem nagyon hiszek ebben az egészben... A moderátorok mért ne szeretnék, hogy a témában kapcsolatosan beszélsz?
Azt sem tudom, hogy mit csináltál egy apple iphone-val, hogy 3 nap alatt tönkre tetted, átment rajta egy vonat vagy mi?
Akkor majd holnap írd le PÜ-ben amit szerettél volna.Üdv.
-
cass
aktív tag
válasz
trobi28 #8498 üzenetére
Na szóval. Én ezt vettem le belőle. Ha sokat telepítek, törlök, akkor a JB egyszer csak tönkre megy. Frissíteni kell amire várni kell, mivel a 4.0 fos, ezért az annál fejlettebre kell ami még nincs kint 3g-re. Azt nem tom mire értettem azt hogy tönkre megy sztem a JB, de az tönkre megy ha sok a telepítés és törlés nem?
-
cass
aktív tag
Ipod touch 8g az 2g-s lehet csak nem? Nem úgy van, hogy 3g-s csak 32 és 64gb-sbe van? Mert az enyémre azt írják 3g, de mégis 8gb-s. Akkor ugye nem ugrott a JB-m??
-
cass
aktív tag
Pls. válaszoljatok az előzőmre!
-
cass
aktív tag
Ha az itouch-omon 3.1.3 jailbreak van akkor az nem gáz? Minden progit rátudok rakni meg game-t? Vagy átlehet tenni 4-esre?
-
cass
aktív tag
Sziasztok! Újra itt, az lenne a kérdésem, hogy hol lehet újan venni ipod touch-ot 40k-ért?
Hallottam lehet valahol tescoban, itt az Szfvár-iban nem tartanak sajnosPls segítsetek!
-
cass
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8308 üzenetére
Azt áruld el, honan lehet kapni újat 34k-ért! O_O
-
cass
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8308 üzenetére
Újakat hirdettek 34k-ért?? O_O Tudsz olyat mutatni?
Akkor 1g-t biztos nem veszek, inkább 2-t vagy 3-t. Az elején nem értettem -- a 3G-be jobb a wifi, mint a 2G-be?
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Én szeretnék venni egy ipod touch-ot! 35k-m lenne rá, mivel ennyiért nem lehet kapni újat, ezért használt is megteszi. Eddig használtból csak karcosat találtam, nincs is rá esély, hogy karmenteset veszek 35ezerért? Melyik fajtát érdemes venni, mert láttam több fajtát is. (2g, 3g)
Még azt szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a touch, és az iphone között, azon kívül, hogy az iphon-nal lehet telefonálni!?
Erről mi a vélemény? Ez biztos, hogy touch? : http://topsales.luxmed.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=214976Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest