Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ozeviktor92 #320744 üzenetére
Esr tokkal nekem ez most tökéletes, eleg sokat nezek sorozatot mostanában az iPhone-on és rohadt jó a sztereó hangzás. A felrakás meg tényleg zseni, en nagyon szerencsétlen vagyok ebben, de simán felraktam bubi mentesen.
-
vargalex
félisten
válasz
ozeviktor92 #318858 üzenetére
Én is azzal szoktam, ésszel csinálva nálam is bevált.
-
sgeza
veterán
válasz
ozeviktor92 #318858 üzenetére
Hú, én azt nem nagyon tenném. Az simán bele tud ragadni, akkor meg az életben nem szeded ki normálisan (jó, lehet, hogy kiszeded, de nem könnyű). Hirtelen rántással tud inkább egyben maradni.
-
Šolaire
veterán
válasz
ozeviktor92 #316869 üzenetére
Nekem 14.-én és 20.-án szoktak vonni egy icloud meg music előfizu. Tegnap viszont levontak 399ft-ot. Van netes webkártyám pontosan ezért a normál mellett és mindig csak annyi pénz van rajta amennyi szükséges. Apró dolog nem is foglalkoztat de akitől nagyobb összeget emeltek le azt nem irigylem.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Vicc az egészben leginkább az, hogy még kommunikáció sincs az apple-től felénk..semmi, nuku.
Ők sem a régiek már. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Nalam is jott egy 1990 forintos az OTP-nel.
-
esbii22
őstag
válasz
ozeviktor92 #312659 üzenetére
[link] elvileg van hozzá, de szerintem túl alacsonyan van. Még megálmodom. Köszi a tippet.
-
akosxyz
senior tag
válasz
ozeviktor92 #302818 üzenetére
Szerencsére nálam ez volt az első, ami feltűnt és az is mázli, hogy nem okozott problémát. Azt nem láttam, hogy a kijelzőn mutatott-e bármit.
-
SharpSA
veterán
válasz
ozeviktor92 #259078 üzenetére
Na ezt majd kipróbálom, köszönöm.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ozeviktor92 #249489 üzenetére
Eddig is ment gond nélkül nálam.
-
Boonen007
őstag
válasz
ozeviktor92 #249445 üzenetére
Eszerint az RC-hez képest is kapott frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest