Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ebresztesnel mindig halkan ebreszt a keszulek, hiaba hangositom fel, hakan ebreszt, hol lehet a hangerot az ebresztesnel feljebb allitani?
Koszonom! -
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello !
A kolcson telefont akarom visszaadni, kilepek az icloudbol es visszaallitom a telefont osszes tartalom, beallitas torlesevel, marad benne barmi ami az enyem? -
BUZZLGHTYR
senior tag
telefoncsere volt, nemmukodik az apple tarca, hiaba nyomom ketszer a gombot, nemjon elo a karty, a kartyak termeszetesen hozza vannak adva es a beallitasokban is bevan allitva az oldalso gombok hasznalata
mit kene tennem, hogy mukodjon? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Kaptam kolcson egy telot, icloudbol kilepett a gyerek, de az osszes foto a telefonba naradt, miert? Meg az osszes appba bevan lepbe? Nemertem
-
BUZZLGHTYR
senior tag
De masik telefonba hogyan lepjek be, haamasikba benne maradt mindenem???
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ha elhagytam a telefonom, levan zarva, azzal tudnak valamit kezdeni? Az adatokra gonsolok inkabb, illetve a kepekre
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Mitol kezd el recsegni egy egy eves telefon felso hangszoroja?
Talan a tisztitas javitana rajta? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Az elobb hivott egy osztrak szam, ott dologozom, azthittem a ceg akar valamit, nyikvan felvettem, de valami hablatyolast hallottam, nem nemet beszedet
Esetleg igy aldozatul eshetek adathalaszatnak? Kicsit bevagyok szarva -
BUZZLGHTYR
senior tag
Kamera hangjat hogyan lehet nemitani?
Fontos h ne nema uzemmodba legyen a telefon -
BUZZLGHTYR
senior tag
Icloud frissitest, azaz h mobilnetrol ne frissitse a kepeket, videokat hol lehet beallitani?
Koszonom a segitseget -
BUZZLGHTYR
senior tag
Kepernyo ido miert nem mukodik?
ha belepek, folyanatosan 0 percet ir
mi zavarhatja az adatok kiirasat?
13 pro is pokt ugyanezt csinalta -
BUZZLGHTYR
senior tag
Nekemis eleg gyengere sikerult az akksi a teloba
15 pro - 314 ciklus - 93% viszont ugyan ugy merul, mint ujkorabaAliexpresses magsafe powerbankokrol mik a velemenyetek?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Na nemazott be a telefon a gorog sos vizi tengertol, ugyhogy ezt megusztam
15pro
Szerencsere a kijelzo sem szarakodott, nem csuszott el videozas kozben a kep es nem allt le, viz alatt viszont nem reagalt a kijelzon a stop gomb (neha a fotohoz is tobbszor megkellett nyomni, hogy reagaljon ra) (ha lett volna eszem beallitom a gomba a kamerat xd)
Viszont kint kurvaszar volt a mobilnet, az nemtudom kinek a hibaja -
BUZZLGHTYR
senior tag
Az elmult 1-1,5 honapban 4%ot csokkent az aksi, 256 ciklussal, szerintem ez kisse para
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Erdekesseg keppen 248 ciklussal most lett az aksi 98%
15pro -
BUZZLGHTYR
senior tag
Valaki vitte mar a tengerbe a telojat? Mennyire birjak ezek a telefonok a tengervizet? (15 pro)
-
BUZZLGHTYR
senior tag
15pro nal a gyari kabellal miert all meg a toltes 80%nal mikor minden ki van kapcsolva? (Toltes optimalizalas)
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Egyszeruen nemtudom a telefonhoz parositani a beats fejhallgatot, a bluetoothban nem jelenik meg a neve!
Nezegettem googlen es youtubeon, de egyszeruen nem sikerul!
Hova lehet ilyen problemaval fordulni? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Par napja leesett az aksi 99%ra 210 toltessel, ennyit birt az uj aksi, elegedetlen nem vagyok, mert nem figyeltem a toltesre semennyire
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Youtube kinek akad? Hallgatom a zenet, megnyitom, beakad, lezarom a telefont, beakad, talcara rakom, beakad, miez?
Honapok ota ez megy, unalmas mar.. mas is mondta, ezt csinalja neki is!! -
BUZZLGHTYR
senior tag
Jegyzetekbe tarolni biztonsagos a jelszavakat?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ezt a tul hangos ertesitest valahogy kilehet kapcsolni?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello! Az ilyen appok lophatjak esetleg az adatokat?
(Led szalaghoz wifis vezerlos app, a szalag alirol van, es nemtudom mennyire biztonsagos egy ilyen, ha lenne valami peoblema, telefon az vedene, nem?) -
BUZZLGHTYR
senior tag
Miertnen dobja fel a legujabb frissitest a telefon?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Na, mar olyan szinten szar a halozat, vagy a telefon, ha hivok valakit, fel sem veszi, mert ismeretlennek jelzni a szamom
Ez mar a hihetetlen kategoria.. -
BUZZLGHTYR
senior tag
ios frissites utan hasznalhatatlan lett a keszulek, konkretan kezdem megutalni ezt a fost, legszivesebben osszetornem!!!
(ledobal a halozatrol) telekom fuggo a keszulek.
vagy mit erdemes ilyenkor ezzel a sz4rral csinalni?
ha frissites utan alaphelyzetbe allitom, minden elfog veszni? -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
Fritz Teufel #302365 üzenetére
Gyari beallitas? Az megis miert szukseges?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #302322 üzenetére
Emelle ha hivast inditok, az privat, vagy ismeretlen, miert?
Jart most valaki igy? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Mintha frissites utan (17.0.3) eleg sokszor elmegy a terero a telorol, miert? Mas is tapasztalt ilyet?
15 pro-telekom -
BUZZLGHTYR
senior tag
Insta ertesitesek nem jonnek meg, a beallitasokba nem alitottam semmit, telefon ujrainditas volt
13 pro rol 15 prora valtas utan nem mukosik, nagyon zavaro, otletek? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Igymar minden vilagos, koszi mindenkinek!!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Vegen meg leszopat a telekom
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ha a telefont visszaallitom az alap beallitasokra, akkor kilep regi telefonbol az icloudbol is? Illetve minden adat torlesre kerul?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ideis jutott egy 15 pro, sosevolt meg uj telefonom almabol, remelem az aksival nemlesz gond, es kifogja birni a napot!
13 pro lett lecserelve -
BUZZLGHTYR
senior tag
Telekomnal holnap fogjak kiirni az arakat?
-
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
markknight #295791 üzenetére
Nemhiszem, de ha bemesz a boltba, megvasarolhato, nyilvan varnikell ra, nemlesz a kezedben azonnal
Valamit valamiert -
BUZZLGHTYR
senior tag
Tipp - otlet
Aki megtudja venni kp-ra a keszuleket, illetve euroban, (ha valtani kell a penzt, akkor valoszinuleg kozel azonos lesz az ara) annak erdemesebb szetnezni az apple.at oldalan, engem a 15 pro erint.
1199 euro, azaz 40k-val olcsobb a jelenlegi arfolyamon a keszulek.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Kepernyoido nemmukodik, miertnem? Mi a problem, az ios?
13 pro, 16.3.1 -
BUZZLGHTYR
senior tag
Milyen peogrammal lehet lwnemitani a videot es uj hangot alavagni?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
11 rol 13 pro ra valtas, szerintem hatalmas elorelepes, lenyugozo
Van valami tutorial a kamerahoz? Hogyan lehet a legtobbet kihozni belole? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Hirdetesbe ugyvan, hogy 100%-os az aksi, de nem kert cseret. Ebbol gondolnam, hogy gyarilag rossz aksival szereltrk, vagy adtak ki!?
Keszuleket nemtudom mikori, ezekszerint semmi problema sincs a 13 pro aksijaval gyarilag? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello! 13 pro keszuleket keresek, hasznaltan.
Talaltam a kozelben jo arban, aztirja hogy 100%-os gyari aksi, de nem csereltette. Gyarilag hibas a 13 pro aksija? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Facetime otthon-kulfold viseohivashoz kell adatcorgalom? (Roaming)
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hogyis lehet ugy videot kesziteni, hogy menjen alatta a zene? Yt appot hasznalok
Koszi! -
BUZZLGHTYR
senior tag
Egeszseg appba az adatokat hogyan lehet nullarol ujrainditani?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Iphone11-en lehet valahogy a sajat kamerajan zaridot allitani?
ha nem, milyen kamera program tudhatja? -
BUZZLGHTYR
senior tag
valamelyik app penzt vett le a kartyamrol, de nemtudom melyik volt az, hol tudok ennek utana nezni? Koszi! -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
MasterMark #264270 üzenetére
Es a zaridot hol lehet beallitani?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hogyan lehet olyan fotot kesziteni i11el hogy menet kozbe, ha leakarok fenykepezni egy masik autot, akkor a hatter ellegyen homalyositva, illetve az auto kereke, de maga az auto, azaz a kaszni meg szep legyen?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
iphone 11 problema, hallgatom a zenet youtubeon, 1-2 ora mulva elnemul de a zene megy tovabb.. mi lehet a problema? Hangszorojarol van szo! Ujrainditas utan ismet eljatszotta ezt velem!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Sajnos vagy nem sajnos csere lesz, ugyhogy olyan opcio nincs hogy beallitsammhogy elmentse az icloudba?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ha uj keszuleket veszek, a kontaktok es a kepek/videok az icloudba vannak tarolva? Ha nem, hogyan lehet beallitani hogy legalabb ezek megmaradjanak? Koszi!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Rendben, koszi mindenkinek!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
8 rol valtanek 11 re, ha veletlen szar a faceid, az meg orvosolhato vagy sem? Nemtudom mennyire gyakori hiba.
ujjlenyomatos a 8, pl mindenhova azzal lepek be, valtasnal az arc es az icloud eleg lesz pl hogy a mobilbankba be tudjak lepni, marmint ugye most hozza van regisztralva az ujjlenyomatom, hogyan fog ez torlodni? Uj telefonnal automatikusan? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Helló, iosre létezik videoszerkesztő? Olyan komoly dolgot nem kellene tudnia, csak 1-2 részletet ki kellene vágni a videóból és törölni!?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Milyen formatumokattud lejatszani az i8? Wmv vagy mp4? Koszi!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
I8 elolapi kameran hogy lehet beallitani hogy ugyan igy szemcses maradjon a kep mint ahogy en latom?
mire visszanezem ossze vissza van javitgatva -
BUZZLGHTYR
senior tag
Tudtok hasonlo appot mondani mint a retrica?
lehetoseg szerint ingyenesre lenne szuksegem, a retrica valamiert fizetos lett -
BUZZLGHTYR
senior tag
Retrica nevu app miota fizetos?
tud valaki hasonlo kaliberu kamera appot? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Csak eredeti gyorstolto adaptert erdemes hozza venni? Vagy van valami olcsobb alternativa? Koszi!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Koszi!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Be lehet valahogy allitani az elolapi kamerat h ne forditsa meg a kepet fenykepezes utan? Iphone 8on
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Iphone 8 on kepernyo zar alatt ha elhuzom balra a telefont bejon a kamera, ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Nema mondban h lehet azt megcsinalni hogy halljam hogy csorog a telefon?
sot, ha a ne zavarjabak mod be sincs kapcsolva akkor sem csorog ki, ez mitol van?? -
BUZZLGHTYR
senior tag
Na szerencsére Debrecenben az istoreba megcsinálták a telót, kitudták szedni a beledarált és megszakitott menetű csavart
igy az akkumulátor cseréje siekres, remélem kihúzok a telefonnal még 1-1,5 évet
undorito volt androidot használni 2-3 napig
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #229827 üzenetére
Esetleg?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello voltam nyiregyen az aksicsere miatt az iszakiba, az also 2 csavarbol az egyik forog. Kijelzo toreseel tudnak kiszedni a csavart. Valaminotletra? Debrecen istoreba megcsinaljak szerinteteek kijelzo tores nelkuo? I8
-
BUZZLGHTYR
senior tag
A vezetékmentes töltést még megpóbálom, kérek kölcsön, csak nem tudnak azonnal adni, ami érthető.
Nem irja a százalék növekedést, de jelzi, hogy tölti, a kis villám ott van az aksi közepén!
Illetve ha csatlakoztatom a töltést a telefonhoz, azt irja, hogy 41% feltöltve, nem azt irja, hogy töltődik.. -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
ILLDisPozed #229611 üzenetére
Értem, igazabol nemtudom mi a baja, majd megnézik.. gondolom az aksi lesz a ludas, ha nem töltődik a telefon. A csatlakozot érzékeli, mivel ott a kis villám az aksinál.
Egyébként ha ilyen állapotába a telefont 2-3 napig folyamatosan a töltőn hagyom, keletkezhet benne nagyobb kár? Vagy inkább hagyjam lemerülni? -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
ILLDisPozed #229609 üzenetére
Olcsó, gyári?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Köszi, majd felhivom inkabb hétfőn, nem idegesitem tovább magam ezzel a szarral, nevetséges h elkurja az aksit az új frissités
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Akkor szerviz. Nagysagrendileg mennyi egy aksicsere (gyári)?
Illetve meg a vezeteknelkuli toltest megprobalom előtte, tudok kerni kolcson -
BUZZLGHTYR
senior tag
A regi ios-t hogyan tudom visszarakni?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
ILLDisPozed #229597 üzenetére
Arra sajnos nincs lehetőségem
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Sajnos a visszaállitas sem oldotta meg a problémát, szamomra az az érdekes, hogy a frissites után lett ilyen a készülék, nagy csalodas.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
lugosi #229583 üzenetére
Nemtusom h gyari e v sem, biztos hogy mar cserelve volt. Viszon a frissites előtt kiválóan működött!!! Este frissitettem. Reggel dugnam a töltőre, ranézek félóra mulva és ugyanannyi %-on van mint mikor felraktam, szoval k*rva erdekes..
Teszem hozza amig a régi ios volt rajta, irta az aksi állapotát! -
BUZZLGHTYR
senior tag
Raneztem az akkura, nem tudja megallapitani hany szazalek. Ugye mikor neztem 2-3-4 hete 100% volt.
Tegnap frissitettem az új ios-re és most nem irja hány százalék, nem tudja kalkulálni vagy mi.. lehetséges hogy meghalt az aksi a frissités miatt? -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #229577 üzenetére
Masik kabellal is ugyan ez a helyzet, masik tolto aljzattal is probaltam, villam jel ott van, de a %-k nem valtozik..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest