Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #337749 üzenetére
Rakd be a radart, annál kb mindegy a hangerő, húsodig mar
-
havri1
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #337749 üzenetére
Az ébresztésnél, ahol az időt állítod, ott a csúszkája, annak van hatása a hangerőre.
-
válasz
BUZZLGHTYR #331371 üzenetére
Így jó.
-
válasz
BUZZLGHTYR #330895 üzenetére
Újra be kell írni a cvc kódokat a kártyáknál, és ha van netes vagy telefonos aktiválási követelmény, azt is meg kell csinálni. Tehát magát a kártyát átviszi, de újra aktiválni kell őket.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #330895 üzenetére
Újraindítás?
Esetleg az "Oldalsó gombok használata" gomb ki/be kapcsolása? -
gretzky77
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #330757 üzenetére
Hogy érted, hogy a telefonban maradt? Elveszett a telefon nem?
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Az “eszköz törlése” tudja “nullázni” a tartalmat. Az “eltávolítás” pedig kirakja az iCloud fiókból. [kép]
Az alsó, piros szövegekre figyelj.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kilépéskor van lehetőség megtartani a tartalmat stb.
-
válasz
Kijelentkezni lehet, hogy kijelentkezett csak éppen nem nullázta a telefont.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Mert nem "csak" kilépni kell, hanem a készüléket gyári állapotba is vissza kell állítani.
-
DonMedve
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #330750 üzenetére
Ugyanúgy ahogy az elveszettbe.
Alkatrész témához, ha csak a kijelző veszi ki belőle már jól járt.
HdRew: Ez nálunk már csak így működik.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
BUZZLGHTYR #330750 üzenetére
Attol még be tudsz lépni és ha icloud-ban volt mentésed akkor mindent vissza tudsz állítani az új eszközre is.
-
dnelb
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #330740 üzenetére
Ha kilépsz icloudból akkor adtál valakinek 1 telot ingyen. Elég az elveszett mód.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #330738 üzenetére
Nem tud mit kezdeni vele.
-
válasz
BUZZLGHTYR #330740 üzenetére
Törölni tudod a teljes készüléket, de akkor úgy tudom a Lokátorból is törlődik, tehát akkor már nem nagyon lesz megtalálva.
-
válasz
BUZZLGHTYR #330738 üzenetére
A legjobb az ilyenkor, ha az icloud.com-on belépsz és aktiválod az elveszett módot. Meg is tudsz jelentetni egy üzenetet a képernyőn. [link]
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #329265 üzenetére
Ne aggódj, nincs baj. Nem lettél áldozat.
A Telekom topikban volt szó a kínai spammer hívásokról [kép] , valószínű, hogy ez kiterjedt már külföldre is. -
Sasi001
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #325665 üzenetére
Jobb felül központ lehúzod, hang csúszkát lehúzod nálam az megszünteti, viszont a telefon az nem néma ha a csengő hangra gondolsz.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #325665 üzenetére
Csak a némítás szünteti meg.
-
válasz
BUZZLGHTYR #320885 üzenetére
Beállítások - mobilhálózat. Görgess lejjebb, ott van, hogy Mobiladat-forgalom. Itt ki tudod kapcsolni az appokat, amik nem szeretnéd, hogy használjanak mobilnetet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320883 üzenetére
-
válasz
BUZZLGHTYR #320883 üzenetére
A Settings/mobile service részen lejjebb ott van, hogy "mobile data", itt ki tudod kapcsolni, amit nem szeretnél, hogy mobilnetet használjon.
-
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320068 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges. Egy szoftveres bug.
-
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320028 üzenetére
Bután írtam, bocs. A beállításokon belül ke-be.
-
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320026 üzenetére
Mindig szaraxik. Lépj ki, majd megint be, egy idő után észhez tér.
-
válasz
BUZZLGHTYR #318993 üzenetére
Oszinten, teljesiti az apple amit igert. 1000 ciklust mondtak amig eleri a 80%-ot. Nálad ez kb pont ki fogja adni.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #316593 üzenetére
Vélhetően az illetékes roaming partner nem biztosít komolyabb sávszélességet, ilyen elő szokott fordulni.
-
Perillustris
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #308208 üzenetére
"Youtube kinek akad? Hallgatom a zenet, megnyitom, beakad, lezarom a telefont, beakad, talcara rakom, beakad, miez?
Honapok ota ez megy, unalmas mar.. mas is mondta, ezt csinalja neki is!!"15 pro, legfrissebb iOS, Yt prémium és pár napja elkezdte nálam is (gyanús, hogy a frissítéssel). Spotify-jal semmi gond. A pontos jelenség nálam az, hogy a YT és bármely más alkalmazás közötti váltáskor (oda vagy vissza) hagy ki egy tizedmásodpercet a műsor.
Bárkinél van hasonló gond?
(PIP kikapcsolva.)
-
válasz
BUZZLGHTYR #315471 üzenetére
Másfél hónap alatt hogy sikerült 256 ciklust beletenni? Vagy félreértem?
-
F.B.I.
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #315471 üzenetére
Ennyi ciklussal ez normális.
-
F.B.I.
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #314395 üzenetére
13 Mini többször volt már medencében és víz alatt is pár percig de ugye az nem sós víz. Utána 1 óráig nem engedi tölteni kábellel és érdemes egy hangszóró vízeltávolítás rezgés tesztet nyomni, hogy a membrán ki nyomja a vizet.
-
evooo
aktív tag
válasz
BUZZLGHTYR #314389 üzenetére
Vittem tavaly 12 minit, 2-3 napig nem veszi utana kabelen a toltest, de amugy siman kibirta tobbszori 2-3 perc max 1m melysegben. Az a lenyeg, hogy semmi repedes ne legyen, es 100% sosem bontott allapot.
-
válasz
Én biztos be nem vinném. Arról nem is beszélve, hogy sós víz, vagy sima, tökmindegy, a garancia nem fedi a beázást.
-
esbii22
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #314395 üzenetére
Sós vizet alapból nem szeretik az elektronikai cikkek. Ha szeretnéd hogy a nyaraláson legyen telód akkor ne vidd be a tengerbe
-
Sungoo
addikt
válasz
Várjuk a teszt eredményét!
-
dns86
tag
válasz
BUZZLGHTYR #313636 üzenetére
Keress rá hogy kell párosítási módba tenni. Ha ez megvan, meg kell hogy jelenjen a BT eszközök között.
-
havri1
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #313634 üzenetére
Resetelni kel. Arra keress rá.
-
Bilux
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #313632 üzenetére
Ahol vetted
-
Sasi001
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #313568 üzenetére
5 hónap 75 ciklus és 72-nél lett 99%-os. (15PM)
-
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #313568 üzenetére
180 nap alatt 210 ciklus, azért az adja az ívet az akksinak.
De használva van, ezért vetted.
-
havri1
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #313559 üzenetére
210 töltés vagy 210 ciklus?
Szvsz tök felesleges figyelni. Ha drasztikusan esik a kapacitás, csere.. -
gretzky77
veterán
válasz
Nekem 71 ciklus és már nem most esett 99%-ra, de nem pörgök rajta, én sem figyelek a töltésre, ha kell töltöm, de nagyon jól bírja, csak az optimalizált töltés van bekapcsolva. 15 PM
-
MasterMark
titán
válasz
1%-ot esett, és ennyit bírt?
-
Noxy
veterán
válasz
Olyan hogy valamilyen hálózati probléma, fennakadás, az elő sem fordulhat, akár wi-fin vagy mobilneten?
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Az szép,már itt is?
Nálam még jó,prémumom van rá előfizetve.
Rá fog baszni a google,de nagyon,majd átmennek másikra az emberek.
Megérdemli a sorsát,szétszedetném az összes ekkora cégeket,már nem tudják mit csináljanak jódolgukban. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Nálam nincs ez a (teljesen érthetően) bosszantó jelenség.
Két dolgot volna érdemes kipróbálni:
- YouTube App újratelepítése
és
- kényszerített újraindítás
(Gyors mozdulattal meg kell nyomni a hangerő növelő gombot, majd elengedni, ugyanezt megismételni a hangerő csökkentő gombbal, majd a bekapcsoló gombot lenyomva tartani egészen addig, amíg a logó megjelenik a kijelzőn. Ekkor el kell engedni.) -
Noxy
veterán
válasz
talcara rakom, beakad, miez?
Horgász, valamilyen iPhone-l. -
Pano
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #307402 üzenetére
Nem.
Inkább használj jelszókezelőt (pl: bitwarden) vagy ha van más apple eszközöd akkor kulcskarikát.
Mindkettő automatikusan képes kitölteni a jelszavakat appokban és honlapokon is. -
válasz
Nem igazán.
-
Lali-213
senior tag
válasz
Tudod zárolni a nem megosztott jegyzeteket, akár a telefonod jelkódjával, de ha úgy jobb külön jelszót is beállíthatsz hozzá.
-
noorbertt
őstag
válasz
Tudod kódolni a jegyzetet is és elvileg nem fér hozza senki. Kipróbáltam és nem tudom a kódját
En úgy csinálom hogy simán jelszavakat hozok létre és ha nincs weboldal hozza akkor pl jelszonév.local a weboldal plusz notes részhez adok kulcs szavakat is. Így kereshető.
-
válasz
BUZZLGHTYR #304777 üzenetére
Ha lejjebb görgetsz, írja, hogy mihez férhet hozzá. De nem muszáj mindenre engedélyt adni, csak ami fontos a működéshez.
#304778Joachim21 ezzel elbagatelizálod a kérdést és nem foglalkozol vele, hogy lopják az adataid. Igenis kell rá figyelni és résen kell lenni, amennyire lehet, nem leszarni, hogy úgyis lopják.
-
markknight
veterán
válasz
Ne adj neki hozzáférést mindenhez, kb ennyi.
-
Joachim21
őstag
válasz
Melyik app nem lopja az adatokat??? Ne legyünk már naívak!
-
harry3
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #302898 üzenetére
Szerk.:
14PM még semmi. De már láttam egy hírt, hogy megjelent. GG Apple -
tetova
tag
válasz
BUZZLGHTYR #302676 üzenetére
Ki kéne próbálni a SIM-et egy másik készülékben.
-
esbii22
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #302676 üzenetére
Apple Support mit mond? Próbáltad hívni őket ?(akar másik telefonról) Hivatalos szerviz esetleg van a közeledben? Nem lehet hogy valamit elállítottál? SIM kártya cserét próbáltad mar a telekomnál?
-
tetova
tag
válasz
BUZZLGHTYR #302650 üzenetére
Nem szabad ilyenkor pánikolni! Van, hogy annyi is elég, hogy repülőgép módba kapcsolsz meg vissza, és megoldja a hálózati problémát. Reméljük, rendben lesz!
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #302650 üzenetére
Ha nem javul, még egy sim kártya cserét megpróbálnék
-
esbii22
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #302647 üzenetére
A hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása, ha ez sem segít akkor esetleg a SIM kártya kicserélése ha régi akkor ajánlott, ha eSIM-ed van akkor nem szóltam, ha ezek sem segítenek akkor egy teljes visszaállítás. Holnap jön a 17.1 hátha az is megoldja a dolgot, frissíts majd mindenképp.
Először ezeken kellene átfutni mielőtt -nincs rá jobb szó- sírunk itt a fórumon. Vannak mostanában gondok a yetteles hívásokkal (megszakad 1-2 perc után a hívás) de az Nálad kizárva hisz Telekomos vagy.
-
tetova
tag
válasz
BUZZLGHTYR #302647 üzenetére
Először egy kényszerített újraindítás. Gyorsan egymás után hangerő fel majd hangerő le, aztán a bekapcsoló gombot tartsd addig benyomva, amíg megjelenik az Apple logó.
-
tetova
tag
válasz
BUZZLGHTYR #302640 üzenetére
Milyen készülék és mire frissítettél? Így nem tudunk segíteni.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Amit az iCloud-ba (vagy más helyekre, pl Google Fotók, OneDrive) mentettél, azok mind megmaradnak továbbra is.
-
válasz
Esetleg töröld a hálózati beállításokat először.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #302363 üzenetére
A frissítés után indítottad újra a telefont manuálisan? Esetleg gyári beállítások visszaállítása megvolt? Ha nem, akkor ez lenne a sorrend, mielőtt bárminek is nekikezdenénk.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #302322 üzenetére
Emelle ha hivast inditok, az privat, vagy ismeretlen, miert?
Jart most valaki igy? -
lsebestyen
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #298326 üzenetére
Múltkor erre valami nagyokos azt reagálta itt a topikban, hogy ne használjak instát.
Nekem meg pont az volt a problémám, hogy fókusz módban is jöttek az insta értesítések.
-
markknight
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #298326 üzenetére
Nekem messenger ugyanez, azóta se jönnek értesítések (1-2 napja írtam, hogy 3. napja nem jönnek
) . Mivel meta mindkettő, ezért lehet közös pont.
-
válasz
BUZZLGHTYR #298196 üzenetére
Forgalmi előleg, azaz nem kell majd X hónapig telefonszámlát fizetned, amíg van abból a 237 ezer Ft-os egyenlegedből. De az eszközrészlet külön van.
-
Imilenni
addikt
válasz
Nem vonhatják le a telefon árából, csakis havidíjra "használhatják".
Én speciel éppen ezért nem fizettem volna forgalmi előleget egy telefonért
Konkrétan hitelezel nekik ezzel.
(nálam pl 34 havi részletet kellett volna befizetnem előre, ami azért durva mert csak 1 év hűségem van)
Miután letelik a 22 hónap, ha jól tudom visszautalhatják a fennmaradó összeget. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Semmi ilyesmiről nincs szó.
Előleget fizettél, melynek összegét a havi számlád díjába be fogják számítani. Eddig tehát nulla db törlesztőt fizettél be, ezért a tájékoztatás megfelelő, amit a honlap mutat.
-
válasz
Valószínűleg azt a pénzt nem a törtleszőből vonják, hanem addig nem kell a tarifacsomagod havidíját fizetned, amíg az el nem fogy.
-
sgeza
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #297839 üzenetére
Ha a beállításokban az összes tartalom és beállítás törlését választod, akkor megcsinál mindent. Nem kell sehonnan külön kiléptetni. A törléskor pont ezért kéri be az apple id-t, hogy ezt elvégezze.
-
juve600
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #297839 üzenetére
Kérdés: mik a teendőim, mielőtt eladnám a készüléket?
Válasz: kapcsold ki az iPhone keresését, lépj ki iCloudból, majd nyomj egy Összes tartalom és beállítás törlését a telefonon vagy iTunesban egy restore-t.
Szájbarágósabb leírás. -
válasz
BUZZLGHTYR #297810 üzenetére
Media Markt?
-
válasz
BUZZLGHTYR #297428 üzenetére
Ja reggel 8 körül már tuti kint lesznek.
10 órára van időpontom az egyik budapesti üzletbe, remélem lesz készleten. -
válasz
BUZZLGHTYR #295795 üzenetére
Illetve nem lesz itthoni 3 év garid. Annyit megér szerintem +40K, hogy itthoni 3 év gari szemben az itthoni (worldwide) 1 évvel és az Ausztria 2. évvel szemben.
Megelőztek
-
gilfoyle
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #295797 üzenetére
Mo-n 3 év van, azért írtam a -2 évet, Ausztriában nem tudom mennyi a plusz gari. És igen, vannak olyan esetek is, amikor megérheti nekivágni.
-
gilfoyle
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #295795 üzenetére
Kiút, visszaút, ráadásul -2 év gari, szóval nem biztos, hogy megéri az a -40k árkülönbség.
Persze ha van alternatív hazajuttatási lehetőség... -
markknight
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #295790 üzenetére
És kiszállítják ide?
-
válasz
BUZZLGHTYR #283291 üzenetére
13PM 16.3.1-gyel működik rendben.
-
esbii22
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #283291 üzenetére
iPhone 11, 16.3.1 minden oké, működik. Nem állítottál el valamit ?
-
válasz
BUZZLGHTYR #282094 üzenetére
Gyári iMovie talán tudja ezt.
-
válasz
BUZZLGHTYR #280507 üzenetére
Nyilván te se gondolod komolyan hogy egy szériát gyárilag hibás akkuval adtak ki és az egy fórumon derül ki mert egyébként ismeretlen. Amúgy a 100% azt jelenti, hogy hibátlan az akksi, teljes kapacitású.
-
balinlin
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #280507 üzenetére
Valószínű másképp megfogalmazva így nézne ki: annak ellenére 100% az akku, hogy nem volt cserélve
-
zzola
titán
válasz
BUZZLGHTYR #280502 üzenetére
Én júniusban vásároltam a 13pro-t, 100-as az akksija. 12 promax akkuja egy év után volt 98%...
-
válasz
Mikori készülék? Nem feltétlen. Nekem az XS-em 2 évig volt meg, másfél évig 100%-ot mutatott a telefon aztán hirtelen lement 94%-ra.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Még a kérdést sem értem... Miért lenne hibás?
-
Noxy
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #269915 üzenetére
-
válasz
BUZZLGHTYR #267079 üzenetére
Nekem nehéz. Nem is szeretem, csak a gyárit használom. Megvettem a proshotot de képet csak teszt jelleggel csináltam vele. Nekem nem esik kézre benne a rengeteg beállítási lehetőség, de valószínű, hogy csak neki kéne állni felfedezni és próbálgatni.
-
válasz
BUZZLGHTYR #267077 üzenetére
A gyáriban nem lehet, de a ProShot például tudja.
-
SharpSA
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #264271 üzenetére
ProCam
-
MasterMark
titán
válasz
BUZZLGHTYR #264271 üzenetére
Használj olyan fotós appot ahol ezeket kézzel tudod állítani. Pl. a Lightroom fotó módja.
-
MasterMark
titán
válasz
BUZZLGHTYR #264269 üzenetére
Hosszabb záridő, a kasztnit meg követed a telefonnal.
-
Noxy
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #255836 üzenetére
Azt rajtad kívül senki nem tudja, hogy a régi iPhone-n mi hogy van bekapcsolva.
PC or Mac iTunes mentés, majd új készülékre visszaállítás. -
válasz
BUZZLGHTYR #255838 üzenetére
Beállítások / Kontaktok / Fiókok.
De a weben belépve az iCloud fiókodba is tudod importálni őket. -
válasz
BUZZLGHTYR #255836 üzenetére
Ha úgy van beállítva akkor ott vannak tárolva.
Ha a régi adatokat át akarod vinni az új telefonra, akkor ha közel van egymáshoz a két telefon és van wifi, akkor felajánlja a költözést egyik telefonról a másikra automatikusan. -
Noxy
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #255773 üzenetére
A TID-s i8 is néha kéri a jelkódot.
Bekapcsoláskor mindig.
A jól működő i11 faceid-hez is kell jelkód.
Ha a tied nem működik, akkor ott van még mindig a jelkód.
iPhone váltásnál a bank app-ban, a bizt..azonosítókat, (jelkód, TID, FID) b..kártyákat mindig újra hozzá kell adni. Jelkód nélkül pld nincs Apple Pay sem. -
szabonagyur
félisten
válasz
Mobilbankos appot nekem pl. újra kellett aktiválni az új eszközön.
-
válasz
Van jelkód, nem értem a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest