- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adee_91 #311349 üzenetére
Köszi, ez az új doksi még nem volt meg.
"If you leave the European Union for short-term travel, you'll continue to have access to alternative app marketplaces for a grace period. If you're gone for too long, you'll lose access to some features, including installing new alternative app marketplaces. Apps you installed from alternative app marketplaces will continue to function, but they can't be updated by the marketplace you downloaded them from."
Ez a lényeg kb. Persze a grace period nincs pontosítva. -
-
Fritz Teufel
addikt
-
Pano
addikt
válasz
Adee_91 #306252 üzenetére
Akkor passzolok.
Először i13-at vettem, azon is, aztán felváltottam még i15-re és itt is. Csak totál általános appokat használok, amit kb mindenki más és nem backupból költözök, hanem mindent kezdek előről.facebook (háttér frissítés letiltva)
messenger
instagram (háttér frissítés letiltva)
reddit (háttér frissítés letiltva)
YT
YT music
Google maps
Bitwarden
Wolt/foodpanda
Bankom applikációja(háttér frissítés letiltva)és ennyi. Minden más iOS szerves része, nem 3rd party app.
Tapasztalok microlaggot. Nem is keveset, sajnos. -
ricsi0307
senior tag
válasz
Adee_91 #305903 üzenetére
Yettelnél? Én hazajöttem, elkezdtem belakni és mikor hozzá akartam adni kidobott egy hibát hogy beszéljek a szolgáltatóval. A régiből hiába töröltem akkor se engedte. Bent az üzletbe a srác is hülyének nézett, jött a sablon válasz hogy wifi kell neki meg töröljek előbb a régiből, hiába mondtam neki hogy nem vagyok egysejtű, van fogalmam az ilyen dolgok működéséről de nem megy. Aztán mikor flegmán elkezdte ő is ugyan azt csinálni amit én és kidobta neki is a hibát, azonnal a laptop felé fordult vörösödő fejjel néma csöndbe intézni az új qr kódot
Annyi hogy én flottás vagyok, lehet a lakosságival működik ez a dolog.
-
Noxy
veterán
válasz
Adee_91 #294302 üzenetére
Nem tudom milyen NAS-d van, de az én 6 éves NAS-nak ott az app-ja, ( My Cloud) amivel bárhonnan bármikor elérem. + ez még elérhető a fájlok appból is. (My Cloud) [kép]
Ha már fájlkezelés a helyi hálózatos egerészésen egyszerűen túl lehet lépni az AnyDesk-l. Bármilyen eszközröl, bárhonnan, bármikor, bármit elérni. [link] -
dud998
őstag
-
-
bbendre
őstag
válasz
Adee_91 #291991 üzenetére
Apple Pay was the first payments service that used "tokenisation"
- Forrás: https://www.linkedin.com/pulse/how-cards-payments-tokenisation-aka-apple-pay-works-martin-hartVásárláskor az Apple Pay egy eszközspecifikus számot és egy egyedi tranzakciókódot használ. A kártyaszámod soha nem tárolódik a készülékeden vagy az Apple szerverein, és az Apple a fizetés során sem osztja meg a kereskedőkkel.
- Forrás: https://www.apple.hu/apple-pay/Lehet már outdated a tudásom. Kérle írj, valami up-to-date forrást mit használ az Apple Pay
-
-
aujjobba
addikt
-
aujjobba
addikt
-
catroot
veterán
válasz
Adee_91 #226335 üzenetére
Én pl. azt szerettem volna, ha este 11-kor bekapcsoljon az akkumulátor kímélő és a repülőmód. Ezt sajnos így csak manuálisan tudom kapcsolni.
Viszont a kikapcsolást (átváltást) hozzátudtam rendelni az ébresztéshez, így ha kinyomom a szundit, akkor vált át.
Nem értem én sem egyébként, hogy miért nem lehet automatizálást hely- és idő alapján "triggerelni"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest