Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
ronson88 #332368 üzenetére
Frász se tudja mi lehet a probkéma, pár éve én is küzdök ezzel alkalmanként, aztán feladom. Volt, hogy működött, de 100-as soha nem volt (most se az).
Én a freemail-es fiókokban továbbítást állítottam be, így a gmail fiókban látom, ha tárhely üzenet van.
Amennyiben freemail fiókból küldenék emailt (de nem akarok), akkor a Safari-ból ez simán megy.
Segítség lehet még a tárhelyhez kapcsolódó email cím módosítása (ez nem azonos a regisztrációs email címmel): [link]
Ezt rendesen le kell ellenőrizni, tesztelni, mert nekem állítólag átállították kormányablakban, de úgy nem működött, azóta meg nem foglalkoztam vele. -
-
domerator
veterán
válasz
ronson88 #89411 üzenetére
Nekem csak az "elégedett droid használat" utáni visszatérés okoz némi képzavart, de biztos van ilyen
Bocsi hogy nem tudok válaszolni a kérdéseidre, illetve a 2. az szerintem 99% bukó (nem hallottam átjárásról a play és a store között)
Egyébként a sima 6, vagy a 6plus lett a befutó nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robot fűnyírók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest